astropedia.gr

Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 15/9

Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 15/9
Στις 15 Σεπτέμβριου ολοκληρώνεται η νέα Σελήνη του μήνα. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 03:40 και στην 22η μοίρα της Παρθένου (21ο59’) και για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στον Λέοντα, μεσουράνημα στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Δία και τοποθετεί το φαινόμενο στον δεύτερο οίκο.  

Σε επηρεάζει;
Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 11-15/3, από 11-15/6, από 13-17/9, από 13-17/12 και όσοι έχουν πλανήτες από την 20η μέχρι την 24η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 29/3 και 1/10 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 8η μοίρα του άξονα Κριού-Ζυγού. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες.

Κάθε αρχή και δύσκολη;
Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη και ταυτόχρονα ηλιακή έκλειψη που γίνεται στις 14 Οκτωβρίου. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, δηλαδή από τις 15 του μήνα και μέχρι τις 29, μέχρι την επόμενη Πανσέληνο δηλαδή. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως.
 
Φράσεις - κλειδιά για την νέα Σελήνη

 • ώθηση να ασχοληθούμε με την φυσική μας κατάσταση
 • επιθυμία για εκπαίδευση του σώματος
 • εκδηλώνονται ανταγωνιστικές διαθέσεις
 • επιθυμία για απελευθέρωση από την ευθύνη
 • ανάγκη ελέγχου του περιβάλλοντός μας
 • μάχη ενάντια στην παθητικότητα
 • μια πομπώδης προσπάθεια να κάνουμε κάτι που αξίζει τον κόπο
 • συσσώρευση θυμού
 • αναγκαίο να απομακρύνουμε την πλεονάζουσα ενέργεια
 • έντονη δυσαρέσκεια που οδηγεί σε εντάσεις
 • επιθυμία να αναπτυχθούν οι δυνάμεις του νου
 • χρήσης της νοητικής δύναμης στην κοινωνία
 • ανάγκη συμμετοχής στην κοινωνία ως όφελος
 • επιθυμία να ξαναβρούμε την άνεση και την χαρά των νεανικών μας χρόνων
 • στοχασμός πάνω στην αθωότητα
 • άρνηση της πραγματικότητας

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Εκμεταλλεύσου την δύναμη της Σελήνης
& δράσε καταλλήλως! 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699
 

Πώς θα σε επηρεάσει η νέα Σελήνη;


ΚΡΙΟΣ

Αυτή η νέα Σελήνη σε γεμίζει με ενέργεια και σε ωθεί να αδράξεις ευκαιρίες και να τακτοποιήσεις καθημερινές εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευτεί καιρό. Θα καταφέρεις να δώσεις καινούργια πνοή στην καθημερινότητά σου και αυτό θα σε ανανεώσει αρκετά. Παράλληλα σου δίνεται κάποια επαγγελματική ευκαιρία με αποτέλεσμα να μπορέσεις να κάνεις ένα άνοιγμα στη δουλειά σου το οποίο θα ανεβάσει αρκετά τις μετοχές σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η νέα Σελήνη ενεργοποιεί μια σειρά από ενδιαφέρουσες εξελίξεις στον αισθηματικό σου τομέα. Καταρχάς ανανεώνεσαι πλήρως, αλλάζει η διάθεσή σου και βλέπεις τα πράγματα πολύ πιο αισιόδοξα. Νέες γνωριμίες θα σε συναρπάσουν και κάτι ίσως αρχίσει να δημιουργείται στα αισθηματικά σου σαν η αρχή μιας σχέσης. Στα επαγγελματικά παίρνεις πρωτοβουλίες που ίσως δεν είναι ακριβώς η ώρα τους να τελεσφορήσουν αλλά σίγουρα ανοίγουν οι ορίζοντές σου και μπορείς να σκεφτείς μια επαγγελματική διεύρυνση μελλοντικά. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Καινούργια δεδομένα αρχίζουν να αναπτύσσονται στον χώρο του σπιτιού σου συγκεκριμένα  και γενικότερα στον τομέα της οικογένειάς σου. Η καινούργια αρχή που θα προσπαθήσεις να εδραιώσεις ίσως αρχικά συναντήσει κάποια εμπόδια που προέρχονται είτε από παλιές εδραιωμένες πεποιθήσεις είτε από καταστάσεις που δεν είχες τακτοποιήσει στο παρελθόν και τώρα τις βρίσκεις μπροστά σου. Η ερωτική σου ζωή αποκτά ένα βαθύτερο νόημα. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αλλάζει το περιβάλλον και καινούργια άτομα μπαίνουν στη ζωή σου. Αυτή η νέα Σελήνη σε κάνει περισσότερο επικοινωνιακό και μπορείς να αρχίσεις συνομιλίες και συζητήσεις με σθένος και απόφαση να δημιουργήσεις μια νέα πραγματικότητα γύρω σου, αφήνοντας πίσω τα στραβά του παρελθόντος. Έρχεσαι πιο κοντά με αδέλφια και συγγενείς μέσα από τα θέματα που τους απασχολούν και αρχίζεις να αναγνωρίζεις την ανάγκη για ενεργητική παρέμβαση στην αλλαγή του περιβάλλοντος σου. Μια σειρά από μετακινήσεις για εργασιακούς αλλά και προσωπικούς λόγους εγκαινιάζεται με αυτή τη νέα Σελήνη. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά θέματα και η διαχείριση του πορτοφολιού σου είναι το πεδίο στο οποίο παίρνεις ενέργεια από τη νέα Σελήνη του μήνα και μπορείς να ξεκινήσεις διαδικασίες που σαν στόχο τους έχουν την ανύψωση της αυτοπεποίθησης σου μέσα από την χρήση των πόρων που έχεις για την κάλυψη τόσο των δικών σου αναγκών όσο και των αναγκών του συντρόφου ή των δικών σου ανθρώπων. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αλλαγές και νέες απόψεις και αντιλήψεις στην καθημερινότητα της ζωής σου και στα εργασιακά σου θέματα. Η νέα Σελήνη σε φορτίζει δυναμικά ώστε να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να αρχίσεις με περισσότερη αισιοδοξία και πίστη στον εαυτό σου να κάνεις πράξη τις σκέψεις και τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Πρακτική εφαρμογή καινούργιων ιδεών. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ
Νοιώθεις πιο έντονους τους φόβους και την ανασφάλεια που δημιουργείται από τις καταστάσεις γύρω σου που δεν έχουν ακόμη δείξει το πρόσωπο τους και δεν έχουν ακόμη σταθεροποιηθεί. Αυτό σε αγχώνει, αλλά ταυτόχρονα έχεις μέσα σου την πίστη ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα αν τους δοθεί ο κατάλληλος χρόνος. Προετοιμάζεις τον καινούργιο σου εαυτό που θα λάμψει σε λίγο και φροντίζεις κάθε λεπτομέρεια σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα, κάτι που τον τελευταίο καιρό είχες σταματήσει να κάνεις λόγω κούρασης ή ελλειμματικής προσοχής. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νέοι φίλοι και νέες δημιουργικές ενασχολήσεις σε γεμίζουν με χαρά και συναισθηματική έξαρση. Ανανεώνεις σε πολλά επίπεδα καινούργιες επαγγελματικές συμφωνίες και οι  θετικές αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή σου ανεβάζουν τη διάθεση. Μια φιλία σου μπορεί να αρχίσει να δείχνει σημάδια για κάτι περισσότερο, μη βιαστείς ακόμη να βγάλεις συμπεράσματα. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέα διάθεση και αλλαγές στο κλίμα που επικρατεί τόσο στον χώρο εργασία σου και στο ίδιο το αντικείμενο της δουλειάς σου, όσο και στον γάμο που μπορεί να έχεις ή στο σπίτι του συντρόφου σου. Είναι κατάλληλη περίοδος να δρομολογήσεις τα σχέδια σου όσον αφορά συγκεκριμένα επιχειρηματικά σχέδια και ήρθε η ώρα να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τη δημόσια εικόνα που προβάλλεις, αναπλάθοντάς την. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέες αντιλήψεις και καινούργια δεδομένα βρίσκουν τον δρόμο προς το μυαλό σου, ιδέες καινούργιες εμφυτεύονται στον συνειδητό σου νου και αρχίζεις να βλέπεις λύσεις εκεί που δεν υπήρχαν. Το γνωστό φως στο τούνελ είναι μπροστά σου και σε γεμίζει ελπίδες για τις υποθέσεις σου. Ετοιμάσου για ένα ταξίδι ψυχής και σώματος. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή η νέα Σελήνη είναι η ευκαιρία που περίμενες για να επιφέρεις τις αλλαγές που σκέφτεσαι στο περιβάλλον σου αλλά πολύ περισσότερο στον ίδιο σου τον εαυτό. Για τις επόμενες ημέρες μέχρι και την Πανσέληνο του μήνα, η ενέργειά σου σε μεταμορφώνει και αποκτάς βαθιά συνειδητοποίηση του τι είσαι ικανός να κάνεις. Παράλληλα, αρχίζεις να εστιάζεις πολύ πιο συγκεκριμένα στα οικονομικά θέματα που σε απασχολούν και στα οποία τώρα αρχίζουν να διαφαίνονται λύσεις και διέξοδοι. Στα αισθηματικά σου έρχεσαι πιο κοντά στον σύντροφο σου και κάνετε μαζί μια καινούργια αρχή. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη ανοίγει έναν καινούργιο κύκλο γεγονότων με τον σύντροφό σου ή με τον συνεργάτη σου. Η δυναμική αυτού του νέου φεγγαριού είναι μεγάλη όσον αφορά τα εργασιακά σου θέματα και μπορείς να αρχίσεις να επενδύεις τόσο χρήματα όσο και χρόνο στην υλοποίηση νέων σχεδίων. Στα αισθηματικά σου είναι κατάλληλη περίοδος για να επαναπροσεγγίσεις τον σύντροφο σου και να αρχίσετε να συζητάτε θέματα που μέχρι τώρα ήταν προβληματικά, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, είναι κατάλληλη περίοδος για να γνωρίσεις ένα καινούργιο και αρκετά επικοινωνιακό ταίρι. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.