astropedia.gr

Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 19/5/23

Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 19/5/23
Στις 19 Μαΐου ολοκληρώνεται η νέα Σελήνη του μήνα. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 18:53 στην 29η μοίρα του Ταύρου (28ο05’) και για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στον Σκορπιό, μεσουράνημα στον Λέοντα και τοποθετεί το φαινόμενο στον έβδομο οίκο.  

Σε επηρεάζει;
Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 15-19/2, από 17-21/5, από 19-23/8, από 19-23/11 και όσοι έχουν πλανήτες στις τελευταίες τρεις μοίρες των σταθερών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 23/1 και 25/7 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 2η μοίρα του άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες.

Κάθε αρχή και δύσκολη;

Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη στις 18 Ιουνίου. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, δηλαδή από τις 19 του μήνα και μέχρι τις 4 Ιουνίου, μέχρι την επόμενη Πανσέληνο δηλαδή. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Εκμεταλλεύσου την δύναμη της Σελήνης & μάθετε περισσότερα.
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699

 
Φράσεις - κλειδιά για την νέα Σελήνη

 • προσπαθούμε να χωρέσουμε σε δύο κόσμους
 • διστάζουμε να πάρουμε αποφάσεις
 • φοβόμαστε να διαφοροποιηθούμε και να ξεφύγουμε από την μήτρα της συμμόρφωσης
 • κάτι μας ωθεί να πετύχουμε μεγάλα πράγματα
 • είναι αναγκαίο να ξεπεράσουμε επιφυλάξεις και ντροπές
 • αφήνουμε πίσω τα αρνητικά
 • αφήνουμε πίσω μια μεγάλη δυσκολία
 • μια κραυγή για μια νέα αρχή
 • προσπάθεια κυριαρχίας πάνω στο εγώ
 • εξετάζουμε βαθύτερα ανθρώπους και γεγονότα
 • αναζητούμε τα κρυμμένα κίνητρα και των χαρακτήρα των άλλων
 • ξεπερνάμε το επιφανειακό και εντρυφάμε βαθύτερα
 • μια φλογερή επιθυμία να οικοδομήσουμε μια προσωπική αυτοκρατορία
 • ανάγκη να εισάγουμε καινούργιες έννοιες στην ζωή μας
 • η υπερσυνειδητή μνήμη ξαναζωντανεύει την γνώση των ικανοτήτων μας

Πώς θα σε επηρεάσει η νέα Σελήνη;
 

ΚΡΙΟΣ

Με αυτή την νέα Σελήνη αισθάνεσαι αρκετά περιορισμένος στα οικονομικά σου και καταλαβαίνεις ότι τώρα χρειάζεται να θέσεις καινούργιες βάσεις και να αποκτήσεις έναν καλύτερο έλεγχο των εσόδων και των εξόδων σου ή ακόμη και να βρεις μια νέα πηγή εισοδήματος που θα σε βοηθήσει να ικανοποιήσεις τα επιπλέον έξοδα για τις δικές σου προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες. Η περίοδος σε βοηθά να χρησιμοποιήσεις γνωριμίες και πρόσωπα που μπορεί να σου ανοίξουν μια καινούργια πόρτα ή να σε διευκολύνουν κάπως. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ

Με αυτή την πολύ έντονη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου η περίοδος που αρχίζει τώρα έχει στοιχεία δυναμισμού και αποφασιστικότητας σε κάθε τομέα της ζωής σου και οι αποφάσεις που θα πάρεις τώρα θα φέρουν αποτελέσματα τα οποία θα επηρεάσουν σε βάθος την ζωή σου και την καθημερινότητά σου, ειδικότερα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, αλλά όχι μόνο! Είναι και περίοδος που σου δίνονται ευκαιρίες να ξεπεράσεις φόβους και κολλήματα που σε κρατάνε πίσω και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου, το ερωτικό σου αλλά και το πορτοφόλι σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Με αυτή την νέα Σελήνη το άγχος σου αυξάνεται κατακόρυφα και ίσως να θελήσεις να κόψεις μαχαίρι καθετί που σε βάζει σε διαδικασία διλήμματος ή και παραλογισμού και που απαιτεί από σένα επιπλέον χρόνο χωρίς να φέρνει αποτελέσματα, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο και σε ό,τι αφορά την ελευθερία σου να είσαι ο εαυτός σου πέρα από κοινωνικούς κανόνες και συμβάσεις. Παράλληλα το κλίμα στην καθημερινότητά σου και στην εργασία σου παίρνει φωτιά και αναπάντεχες εξελίξεις σε κάνουν να τρέχεις, πράγμα που εντείνει το ήδη υπάρχον άγχος. Είναι όμως μια καλή περίοδος για να θέσεις καλύτερες βάσεις γύρω από την εργασία σου, αλλά και την υγεία σου και υπάρχουν ευκαιρίες για να κυνηγήσεις ένα δικό σου προσωπικό σχέδιο, που δεν έχει να κάνει ούτε με την δουλειά, ούτε με τους άλλους. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με αυτή την νέα Σελήνη γεμίζεις δύναμη και τόλμη που σε οδηγεί να κινείσαι και να εκφράζεσαι πολύ πιο δημιουργικά και αληθινά σε σχέση με τις επιθυμίες σου, τις ιδέες σου και τα σχέδιά σου, κάτι που όμως μπορεί να φέρει αντιδράσεις και αποδοκιμασία από το περιβάλλον σου, καθώς δεν σε έχουν συνηθίσει να λειτουργείς με αυτόν τον τρόπο. Είναι όμως μια περίοδος που καινούργιες ιδέες εμφανίζονται και με την κατάλληλη υποστήριξη, θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά. Ο τολμών νικά γίνεται η φράση που σε οδηγεί! Απρόβλεπτες οι καταστάσεις και στα αισθηματικά, καθώς ένα καινούργιο πρόσωπο σου φέρνει αναστάτωση αλλά και προβληματισμούς. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980,  αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ

Με αυτή την πολύ έντονη νέα Σελήνη σε προκλητική θέση με το ζώδιό σου, η περίοδος που αρχίζει έχει στοιχεία έντασης και ξαφνικών και απρόσμενων εξελίξεων που συμβαίνουν στην επαγγελματική σου ζωή και επηρεάζουν τόσο την καριέρα σου, αλλά και την προσωπική σου ζωή, καθώς όλα συνδέονται αυτή την περίοδο και τώρα καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον σου και χρειάζεται να οργανώσεις τις κινήσεις σου σωστά και ψύχραιμα σε νευραλγικούς τομείς της ζωής σου.  Μια ευκαιρία παρουσιάζεται για να κάνεις μια σημαντική αλλαγή στην ζωή σου που έχει να κάνει με ένα σχέδιο, τις φιλοδοξίες σου και τα οικονομικά σου, μην την χάσεις! Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με αυτή την νέα Σελήνη το μυαλό σου παίρνει φωτιά και κατεβάζεις ιδέες από το πουθενά, ιδέες που μπορεί να σε βοηθήσουν να δεις την πραγματικότητα με άλλο μάτι και πέρα από την ψυχολογία να βοηθήσουν και πρακτικά εντέλει στην βελτίωση της καθημερινότητας και της ζωής σου. Μπορεί οι καταστάσεις που ζεις να σου φαίνεται ότι δεν δίνουν το πάτημα που χρειάζεται σε αυτές τις ιδέες ώστε να υλοποιηθούν και να τελεσφορήσουν, αλλά αν αφήσεις τον εαυτό σου χαλαρό και σταματήσεις να ακούς την αρνητική φωνή μέσα σου ή ακόμη και τα σχόλια φίλων και γνωστών που δεν σε υποστηρίζουν και σε αποκαρδιώνουν, θα δεις ότι κάποιες από τις ιδέες αυτής της περιόδου είναι αληθινά διαμάντια και καλό θα ήταν να τις υποστηρίξεις, μιας και αφορούν εσένα και την δική σου ζωή και κανέναν άλλον! Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980,αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ
Με αυτή την νέα Σελήνη αισθάνεσαι αναγκασμένος να υποκύψεις στους κανόνες και τους περιορισμούς που έρχονται είτε από τον σύντροφο είτε από τρίτους παράγοντες που δεν μπορείς να αποφύγεις και η ανάγκη σου να σπάσεις τα δεσμά μπορεί να σε τυφλώσει και μαζί με τα ξερά να κάψεις και τα χλωρά. Οι οικονομικές σου υποχρεώσεις αυξάνονται και τώρα χρειάζεται να ελέγξεις τα έξοδά σου, ενώ στο προσωπικό κομμάτι υπάρχουν ακόμη ευκαιρίες να έρθεις σε συνεννόηση με τον σύντροφο, μην λειτουργήσεις λοιπόν εντελώς παρορμητικά! Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με αυτή την νέα Σελήνη απέναντί σου αρχίζει τώρα ένα διάστημα με πολλές και ενδιαφέρουσες εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Τώρα εσύ δεν έχεις άλλο χρόνο για χάσιμο και η υπομονή σου έχει εξαντληθεί, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, με αποτέλεσμα να κινηθείς άμεσα και ξεκάθαρα, χωρίς συναισθηματισμούς και δεύτερες σκέψεις γύρω από μια σχέση που δεν πάει άλλο ή που χρειάζεται σημαντική αλλαγή. Αισθάνεσαι ότι είναι ή τώρα ή ποτέ και αυτό επηρεάζει τον τρόπο που σχετίζεσαι όχι μόνο στον αισθηματικό τομέα, αλλά και τις εργασιακές σου σχέσεις, ειδικότερα με συνεργάτες που σε ρίχνουν και σε κρατάνε πίσω στην καριέρα ή σου δεσμεύουν τον ελεύθερό σου χρόνο. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Με αυτή την νέα Σελήνη οι ρυθμοί στην δουλειά σου αυξάνονται, αλλά αυτό είναι κάτι που και σου αρέσει αλλά και σε βάζει σε διαδικασία να γίνεις καλύτερος, να καταλάβεις βαθύτερα και να συνειδητοποιήσεις κρυφούς μηχανισμούς που θα σου κάνουν την ζωή πιο εύκολη όχι μόνο στην εργασία σου, αλλά και στην καθημερινότητά σου. Η περίοδος βέβαια έχει εντάσεις και καλό είναι να κινείσαι ψύχραιμα κατά το επόμενο διάστημα, χωρίς να πάρεις σημαντικές και τελεσίδικες αποφάσεις, αλλά να στρώσεις το έδαφος για μελλοντικές, θετικές εξελίξεις σε σχέδια και στόχους που έχεις, όπως και να φροντίσεις την υγεία σου, αν είναι κάτι που έχεις παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με αυτή την νέα Σελήνη αισθάνεσαι ότι πλέον αρκετά έχεις καταπιέσει τον εαυτό σου με τις υποχρεώσεις, τους κανόνες και τα πρέπει που σαφώς χρειάζονται και δεν θα μπορούσες άλλωστε να αγνοήσεις τις πρακτικές ανάγκες που υπάρχουν ή τις ανάγκες των προσώπων που εξαρτώνται από σένα, αλλά τώρα γίνεται πολύ σημαντικό να εκφράσεις απόλυτα τον εαυτό σου, να μιλήσεις καθαρά και ανοιχτά για οτιδήποτε σε ενοχλεί και ίσως να δείξεις ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που έχουν συνηθίσει οι φίλοι και οι γνωστοί. Είναι μια καλή περίοδος για να θέσεις τις βάσεις για ένα καινούργιο και πρωτοποριακό σχέδια ή να αρχίσεις να υλοποιείς μια ιδέα που μέχρι τώρα φαινόταν μεγάλο τόλμημα που σου προκαλούσε αναστάτωση γιατί χρειάζεται να βγεις από την ζώνη ασφάλειας και να τολμήσεις. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με αυτή την πολύ έντονη νέα Σελήνη σε προκλητική θέση με το ζώδιό σου, η περίοδος που αρχίζει έχει στοιχεία έντασης σε πολλούς τομείς, ειδικότερα όμως σε ό,τι έχει να κάνει με την οικογένεια και την ηρεμία στο σπίτι και με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Είτε γιατί οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της επαγγελματικής και κοινωνικής σου ζωής σε έχουν κάνει να παραμελήσεις τους δικούς σου, είτε γιατί ξαφνικές εξελίξεις σε πιάνουν απροετοίμαστο και σε ξαφνιάζουν, είναι ένα διάστημα που σε αναταράζει πολύ και βαθιά, αλλάζοντάς σου αντιλήψεις και ιδέες που είχες στο μυαλό σου και φέρνοντας μεγάλες αποκαλύψεις. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ

Με αυτή την νέα Σελήνη η καθημερινότητά σου αποκτά γρήγορους ρυθμούς και οι επικοινωνίες, οι επαφές και οι συναντήσεις που έχεις σου γεμίζουν αρκετά τον χρόνο, κάτι που μπορεί να αισθάνεσαι ότι σε βγάζει εκτός προγράμματος ή ότι μπορεί να πάει τις σημαντικές σου δουλειές πίσω, αλλά τώρα έχεις την ανάγκη να περάσεις όμορφα και να ανοίξεις το μυαλό σου σε νέα δεδομένα, να απορροφήσεις καινούργιες ιδέες και να έρθεις σε επαφή με άτομα που φέρνουν στην ζωή σου αυτό το κάτι άλλο, ενώ μια νέα γνωριμία μπορεί να σε κάνει να ασχοληθείς περισσότερο με το αισθηματικό σου κομμάτι,. Μια ευκαιρία παρουσιάζεται την επόμενη περίοδο για να αλλάξεις, ανανεώσεις ή για να βελτιώσεις τον προσωπικό σου χώρο, να θέσεις ένα τέλος σε εκκρεμότητες με ακίνητα ή από το παρελθόν και να αναβαθμίσεις έξυπνα το βιωτικό σου επίπεδο. Μην την χάσεις! Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.