astropedia.gr

Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11/2022

Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11/2022
Στις 24 Νοεμβρίου ολοκληρώνεται η νέα Σελήνη του μήνα. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 00:57 ώρα Ελλάδος και στην 2η μοίρα του Τοξότη (01ο37’). Για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στην Παρθένο, μεσουράνημα στους Διδύμους και τοποθετεί το φαινόμενο στον τρίτο οίκο του χάρτη.

Σε επηρεάζει;

Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι - Παρθένος - Τοξότης - Ιχθύες) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί 19-22/2, από 21-24/5, από 23-26/8 και από 23-26/11, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες στις τρεις πρώτες μοίρες του μεταβλητού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 19/1 και στις 21/7 ή όσοι έχουν πλανήτες στην 28η μοίρα του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω. Συμβουλέψου τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν επηρεάζεσαι από το φαινόμενο.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας  
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε με SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
Από Κύπρο  900 90 980 ή στείλε με SMS τη λέξη Α1 στο 6699
 
Κάθε αρχή και δύσκολη;

Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη στις 23 Δεκεμβρίου. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, δηλαδή από τις 24 του μήνα και μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου, μέχρι την επόμενη Πανσέληνο δηλαδή. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως.

Φράσεις - κλειδιά για την νέα Σελήνη

 • αναζήτηση συμμάχων για να αλλάξουμε την κοινωνία
 • με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον
 • αγώνας για εξουσία και υπερίσχυση
 • θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι πληρούνται όλες οι απαιτήσεις
 • επιθυμία να βρούμε διευκολύνσεις στις προσπάθειές μας
 • νέα ματιά στο νόημα της ζωής
 • άνοιγμα στις ενέργειες του σύμπαντος
 • αναζήτηση εσωτερικών κινήτρων
 • ανησυχία για την κοινωνία σε υψηλότερο επίπεδο
 • πραγματική επιθυμία να δοθεί βοήθεια σε λιγότερο τυχερούς
 • απελευθέρωση από πιέσεων ανεπάρκειας
 • ανάκτηση των εσωτερικών δυνάμεων για να χρησιμοποιήσουμε την λογική
 • η δυαδικότητα συγχωνεύεται σε ένα και δρούμε μέσα από θετική σκέψη
 • άλλη μια νέα αρχή

Πώς θα σε επηρεάσει η νέα Σελήνη;


 
 
ΚΡΙΟΣ
Νέες αντιλήψεις και καινούργια δεδομένα βρίσκουν τον δρόμο προς το μυαλό σου, ιδέες καινούργιες εμφυτεύονται στο συνειδητό σου και αρχίζεις να βλέπεις λύσεις από εκεί που δεν υπήρχαν. Το γνωστό φως στο τούνελ είναι μπροστά σου και γεμίζεις ελπίδες για τις υποθέσεις σου. Ετοιμάσου για ένα ταξίδι ψυχής και σώματος. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή η νέα Σελήνη είναι η ευκαιρία που περίμενες για να επιφέρεις τις αλλαγές που σκέφτεσαι στο περιβάλλον σου αλλά πολύ περισσότερο στον ίδιο σου τον εαυτό. Κατά τον αύξοντα κύκλο της Σελήνης, η ενέργειά σου σε μεταμορφώνει και αποκτάς βαθιά συνειδητοποίηση του τι είσαι ικανός να κάνεις! Παράλληλα, αρχίζεις να εστιάζεις πολύ πιο συγκεκριμένα σε οικονομικά θέματα που σε απασχολούν και στα οποία τώρα αρχίζουν να διαφαίνονται λύσεις και διέξοδοι. Στα αισθηματικά σου έρχεσαι πιο κοντά με τον σύντροφο και κάνετε μαζί μια καινούργια αρχή. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Η νέα Σελήνη ανοίγει έναν καινούργιο κύκλο γεγονότων με τον σύντροφο ή με τον συνεργάτη σου. Η δυναμική αυτού του νέου φεγγαριού είναι μεγάλη όσον αφορά τα εργασιακά σου θέματα και μπορείς να αρχίσεις να επενδύεις χρήμα και χρόνο στην υλοποίηση νέων σχεδίων. Στα αισθηματικά σου είναι κατάλληλη περίοδος για να επαναπροσεγγίσεις τον σύντροφο και να συζητήσετε θέματα που μέχρι τώρα ήταν προβληματικά. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, είναι κατάλληλη περίοδος για να γνωρίσεις ένα καινούργιο και αρκετά επικοινωνιακό ταίρι. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή η νέα Σελήνη σε γεμίζει με ενέργεια και σε ωθεί να αδράξεις ευκαιρίες και να τακτοποιήσεις καθημερινές εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευτεί καιρό. Θα καταφέρεις να δώσεις καινούργια πνοή στην καθημερινότητά σου και αυτό θα σε ανανεώσει αρκετά. Παράλληλα σου δίνεται μια επαγγελματική ευκαιρία με αποτέλεσμα να μπορέσεις να κάνεις ανοίγματα στη δουλειά σου που θα ανεβάσουν αρκετά τις μετοχές σου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΛΕΩΝ

Αυτή η νέα Σελήνη ενεργοποιεί μια σειρά από ενδιαφέρουσες εξελίξεις στον αισθηματικό σου τομέα. Καταρχάς ανανεώνεσαι πλήρως, αλλάζει η διάθεσή σου και βλέπεις τα πράγματα πολύ πιο αισιόδοξα. Νέες γνωριμίες θα σε συναρπάσουν και κάτι ίσως αρχίσει να δημιουργείται στα αισθηματικά σου σαν η αρχή μιας σχέσης. Στα επαγγελματικά παίρνεις πρωτοβουλίες που ίσως δεν είναι ακριβώς η ώρα τους να τελεσφορήσουν αλλά σίγουρα ανοίγουν οι ορίζοντές σου και μπορείτε να σκεφτείς μια επαγγελματική διεύρυνση μελλοντικά. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καινούργια δεδομένα αρχίζουν να αναπτύσσονται στον χώρο του σπιτιού σου συγκεκριμένα  και γενικότερα στον τομέα της οικογένειάς σου. Η καινούργια κατάσταση που θα προσπαθήσεις να προωθήσεις ίσως αρχικά συναντήσει κάποια εμπόδια που προέρχονται είτε από παλιές εδραιωμένες πεποιθήσεις είτε από καταστάσεις που δεν είχες τακτοποιήσει στο παρελθόν και τώρα τις βρίσκεις μπροστά σου. Η ερωτική σου ζωή αποκτά ένα βαθύτερο νόημα. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΖΥΓΟΣ
Αλλάζει το περιβάλλον και καινούργια άτομα μπαίνουν στη ζωή σου. Αυτή η νέα Σελήνη σε κάνει περισσότερο επικοινωνιακό και μπορείς να κάνεις προτάσεις και συζητήσεις με σθένος και απόφαση να δημιουργήσεις μια νέα πραγματικότητα γύρω σου, αφήνοντας πίσω τα στραβά του παρελθόντος. Έρχεσαι πιο κοντά με αδέλφια και συγγενείς μέσα από τα θέματα που τους απασχολούν και αρχίζεις να αναγνωρίζεις την ανάγκη για ενεργητική παρέμβαση στην αλλαγή του περιβάλλοντος σου. Μια σειρά από μετακινήσεις για εργασιακούς αλλά και προσωπικούς λόγους εγκαινιάζεται με αυτή τη νέα Σελήνη. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα οικονομικά θέματα και η διαχείριση του πορτοφολιού σου είναι το πεδίο στο οποίο παίρνεις ενέργεια από τη νέα Σελήνη του μήνα και μπορείς να ξεκινήσεις διαδικασίες που σαν στόχο τους έχουν την ανύψωση της αυτοπεποίθησης σου μέσα από την χρήση των πόρων που έχεις για την κάλυψη τόσο των δικών σου αναγκών όσο και των αναγκών του συντρόφου ή των δικών σου ανθρώπων. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Αλλαγές και νέες απόψεις και αντιλήψεις στην καθημερινότητα της ζωής σου και στα εργασιακά σου θέματα. Η νέα Σελήνη σε φορτίζει δυναμικά ώστε να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να αρχίσεις με περισσότερη αισιοδοξία και πίστη στον εαυτό σου να κάνεις πράξη τις σκέψεις και τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Πρακτική εφαρμογή καινούργιων ιδεών. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθεις πιο έντονους τους φόβους και την ανασφάλεια που δημιουργείται από τις καταστάσεις γύρω σου που δεν έχουν ακόμη δείξει το πρόσωπο τους και δεν έχουν ακόμη σταθεροποιηθεί. Αυτό σε αγχώνει, αλλά ταυτόχρονα έχεις μέσα σου την πίστη ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα αν τους δοθεί ο κατάλληλος χρόνος. Προετοιμάζεις τον καινούργιο σου εαυτό που θα λάμψει σε λίγο και φροντίζεις κάθε λεπτομέρεια σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα, κάτι που τον τελευταίο καιρό είχες σταματήσει να κάνεις λόγω κούρασης ή ελλειμματικής προσοχής. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέοι φίλοι και νέες δημιουργικές ενασχολήσεις σε γεμίζουν με χαρά και συναισθηματική έξαρση. Ανανεώνεσαι σε πολλά επίπεδα και καινούργιες επαγγελματικές συμφωνίες ή θετικές αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή σου ανεβάζουν τη διάθεση. Μια φιλία σου μπορεί να αρχίσει να δείχνει σημάδια για κάτι περισσότερο, μη βιαστείς όμως ακόμη να βγάλεις συμπεράσματα. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΙΧΘΥΕΣ

Νέα διάθεση και αλλαγές στο κλίμα που επικρατεί τόσο στον χώρο εργασία σου και στο αντικείμενο της δουλειάς σου, όσο και στον γάμο που μπορεί να έχεις ή στο σπίτι του συντρόφου σου. Είναι κατάλληλη περίοδος να δρομολογήσεις τα σχέδια σου όσον αφορά συγκεκριμένα επιχειρηματικά σχέδια και ήρθε η ώρα να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τη δημόσια εικόνα σου αναπλάθοντάς την. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter