astropedia.gr

Η νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 7/12 & το ζώδιό σου

Η νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 7/12 & το ζώδιό σου

Νέα Σελήνη στον Τοξότη από τον Athan

 Στις 7 Δεκεμβρίου ολοκληρώνεται η νέα Σελήνη του μήνα. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 09:20 το πρωί στην 16η μοίρα του Τοξότη (15ο07’) και για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στον Αιγόκερω, μεσουράνημα στον Σκορπιό και είναι ο παρακάτω.Σε επηρεάζει;   

Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί από 4-8/3, από 4-8/6, από 6-10/9 και από 6-10/12, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες από την 13η έως την 17η μοίρα του μεταβλητού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 6/1 και στις 7/7 ή όσοι έχουν πλανήτες στην 15η μοίρα του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω.Συμβουλέψου τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν επηρεάζεσαι από το φαινόμενο.Κάθε αρχή και δύσκολη;   

Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη 6 Ιανουαρίου, που τυχαίνει και ηλιακή έκλειψη. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, δηλαδή από τις 7 του μήνα και μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου, μέχρι την επόμενη Πανσέληνο δηλαδή. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως.


Φράσεις - κλειδιά για την νέα Σελήνη


 • ανάγκη να κάνουμε επαφή με το άγνωστο κομμάτι μας
 • μετά τους πειραματισμούς έρχεται η ώρα της σοφίας και της γνώσης
 • οι περιστάσεις δίνουν ευκαιρία για ειρήνη και ισορροπία
 • ανάγκη απελευθέρωσης από τις δυσκολίες της καθημερινότητας
 • φέρνουμε χαρά στην ζωή μας μέσα από συγκεντρώσεις με φίλους σε οικείους χώρους
 • επιθυμία δημιουργίας
 • επιθυμία να είμαστε χρήσιμοι

 
H γεύση των επόμενων ημερών


Η νέα Σελήνη του μήνα δέχεται την επιρροή από την ιδιομοιρίας σύνοδο του Άρη με τον Ποσειδώνα και η απαιτητική όψη τετραγώνου που σχηματίζεται μπορεί να εκδηλώσει εύκολα τις αρνητικές σημασίες του συνδυασμού Άρη-Ποσειδώνα, με αποτέλεσμα αυτή η περίοδος να είναι αρκετά περίεργη και να χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί και σε επιφυλακή.

Ούτως ή άλλως από την προηγούμενη σεληνιακή φάση, την Πανσέληνο του Νοεμβρίου που έγινε πάλι με συμμετοχή του Άρη, το κλίμα είναι εύφλεκτο και τα νεύρα μας τεταμένα και τώρα αυτή η νέα Σελήνη δεν φέρνει κάτι διαφορετικό, αντιθέτως τονίζει και δυναμιτίζει το ήδη υπάρχον σκηνικό, με έναν Άρη σε ακόμη πιο στενή σχέση μάλιστα από ό,τι στην προηγούμενη Πανσέληνο.

Η σύνοδος Άρη- Ποσειδώνα κλείνει μόλις επτά ώρες αφού τα φώτα βρεθούν μαζί και παρότι από μόνη της μια τέτοια σύνοδος θα μπορούσε να αυξήσει τον ζωικό μαγνητισμό, να μας ανεβάσει σεξουαλικά και αισθησιακά και να βοηθήσει κατ’επέκταση τις σχέσεις, η δύσκολη γωνία με την νέα Σελήνη δημιουργεί καταστάσεις που ξεφεύγουν από το όριο, η τάση να παρεκτραπούμε είναι μεγάλη, όπως μεγάλη είναι και η τάση να εκδηλωθούν βίαιες ή και εγκληματικές συμπεριφορές. 

 • παραμένουμε γειωμένοι στην πραγματικότητα
 • αποφεύγουμε να πιστέψουμε το οτιδήποτε μας λένε
 • δεν εξιδανικεύουμε πρόσωπα και καταστάσεις
 • φροντίζουμε το σώμα μας και προσέχουμε την υγεία μας
 • αποφεύγουμε τα ενεργειακά βαμπίρ


Γενικότερα είναι μια περίοδος που είμαστε ευάλωτοι σωματικά, ψυχικά και πνευματικά και καλό είναι να προσέξουμε και να φροντίσουμε το σώμα μας αποφεύγοντας τροφές που μας κάνουν κακό ή κρυολογήματα που μπορεί να μας αποδυναμώσουν. Δίνουμε σημασία στις προφυλάξεις κατά τις ερωτικές επαφές και δεν υποκύπτουμε σε περίεργες προτάσεις…

 • δεν ξεχνάμε τους καλούς μας τρόπους
 • αποφεύγουμε να αντιδράσουμε επιθετικά, απόλυτα ή βίαια
 • αντιδρούμε χωρίς εκνευρισμό σε αυτό που συμβαίνει
 • διατηρούμε πνεύμα λογικής και ψυχραιμίας
 • δεν εμπλεκόμαστε σε παιχνίδια και κόντρες του εγωικού κέντρου

Αυτή την περίοδο μπορεί να δούμε πρόσωπα που βρίσκονται σε ανώτερες θέσεις να έχουν παράλογες απαιτήσεις ή επιθετική συμπεριφορά σε μια προσπάθεια να επιβεβαιώσουν την θέση ισχύος που έχουν ή την δύναμη επάνω μας. Όχι μόνο οι ανώτεροι, αλλά και οι ανταγωνιστές μας ή και οι εχθροί μας αυτή την περίοδο δείχνουν το πρόσωπό τους και τρίζουν τα δόντια τους. Ο Κρόνος πάνω στον ωροσκόπο του χάρτη μας δείχνει πως η στάση που καλύτερο είναι να κρατήσουμε δεν είναι η επίθεση, αλλά η άμυνα και η υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας καθώς επίσης να μην χάσουμε την ελπίδα ή να απογοητευτούμε σε σχέση με τα σχέδιά μας και το όραμά μας.

Πώς θα σε επηρεάσει η νέα Σελήνη;


Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
Καλή και δημιουργική νέα Σελήνη σε όλους και όλες, Athan


 
ΚΡΙΟΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον ένατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα ανώτερης εκπαίδευσης, με τα μακρινά ταξίδια ή τις διαδρομές μεγάλης διάρκειας, με την φιλοσοφία της ζωής, την θρησκεία, τα ήθη, και το κοινωνικό δίκαιο. Η περίοδος αυτή μπορεί να σε μπερδέψει και να αισθανθείς ότι χάνεις τον προορισμό σου ή να δεις όνειρα και σχέδια να ανατρέπονται, χωρίς να μπορείς εσύ ο ίδιος να κάνεις κάτι για αυτό. Είναι περίοδος που χρειάζεται ψυχραιμία και λογική διαχείριση των καταστάσεων. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677. 
ΤΑΥΡΟΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον όγδοο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα μετασχηματισμού, αναγέννησης, των κοινών πόρων με τον σύντροφο και με το σεξ. Είναι περίοδος που α σε απασχολήσουν πρακτικά και με ενεργό τρόπο οικονομικής φύσης θέματα και κυρίως θέματα που έχουν να κάνουν με οφειλές σου από το παρελθόν. Μην βασίζεσαι σε φίλους για βοήθεια ή συμβουλές. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677. 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον έβδομο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συνεργασιών και συνεταιρισμών, με τις επιχειρήσεις και τους φανερούς εχθρούς, με τις γραπτές ή προφορικές δεσμεύσεις, τις νομικές υποθέσεις, τις μηνύσεις και τους αντιπάλους. Είναι περίοδος που καλείσαι να δείξεις ψυχραιμία και να εφαρμόσεις την κοινή λογική στα παραπάνω θέματα και καλό είναι να μην φτιάχνεις σενάρια στο μυαλό σου, θετικά ή αρνητικά, για τον σύντροφο. Μεγάλη προσοχή και μικρό καλάθι σε υποσχέσεις από συνεργάτες ή στο οτιδήποτε συμβαίνει στον χώρο της καριέρας σου. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677. 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον έκτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα καθημερινότητας, με τις συνθήκες, την προσέγγιση και την συμπεριφορά στον εργασιακό χώρο και τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους και τους εργοδότες σου. Επίσης, ο οίκος σχετίζεται με τα θέματα της υγείας σου. Είναι περίοδος που θα χρειαστεί για άλλη μια φορά να κοντρολάρεις το άγχος σου και να φροντίσεις την υγεία σου. Παλιές απόψεις, γιατροσόφια και φιλοσοφίες τύπου ‘’ακολουθώ την διαίσθησή μου’’ και ‘’ξέρω εγώ πολύ καλά τον εαυτό μου’’ που σε βοηθούσαν μέχρι τώρα να την βγάλεις ‘’καθαρή’’ αυτή την περίοδο δε θα σε βοηθήσουν. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.  
ΛΕΩΝ
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον πέμπτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα δημιουργικότητας, ψυχαγωγίας, με τις ερωτικές σχέσεις, την διασκέδαση, το ρίσκο και την χαρούμενη πλευρά της ζωής. Η περίοδος αυτή σε ανεβάζει αρκετά και γεμίζεις από αυτοπεποίθηση. Ευνοούνται αρχές στους παραπάνω τομείς, αλλά απαιτείται προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σου, αποφυγή σπατάλης, σωστή έρευνα αγοράς, αν σκέφτεσαι να αγοράσεις ή να επενδύσεις σε κάτι και επίσης προσοχή και προφυλάξεις κατά το ερωτικό παιχνίδι. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.  
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον τέταρτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συναισθηματικής ασφάλειας, προσκόλλησης, ενστίκτου και ιδιωτικής ζωής. Η περίοδος αυτή είναι απαιτητική σε σχέση με τα παραπάνω θέματα και θα χρειαστεί να είσαι ξεκάθαρος με τον εαυτό σου πρώτα και με τους άμεσα εμπλεκόμενους ακολούθως σε σχέση με τα αληθινά κίνητρά σου. Απόφυγε να εμπλέξεις τον σύντροφό σου ή τον συνεργάτη σου σε θέματα που αφορούν αποκλειστικά και μόνο εσένα και είναι δική σου ευθύνη. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.


 
ΖΥΓΟΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον τρίτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα αντίληψης, σκέψης και επικοινωνίας και δείχνει το τρόπο που επικοινωνείς και έρχεσαι σε επαφή και διάλογο με το άμεσο περιβάλλον σου. Η περίοδος αυτή μπορεί να φέρει ευκαιρίες στα παραπάνω θέματα ή ακόμη και να σε φέρει πιο κοντά με αδέλφια και στενούς συγγενείς, όμως χρειάζεται προσοχή στις υποσχέσεις που θα δώσεις ή στις υποσχέσεις που θα σου δώσουν, καθώς δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσεις ή θα μπορέσουν να τις πραγματοποιήσουν. Φρόντισε την υγεία σου και κυρίως απόφυγε την νευρική εξάντληση και τις πολλές συζητήσεις με απόψεις που διίστανται. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.


 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον δεύτερο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα ασφάλειας σε υλικό και σε συναισθηματικό επίπεδο, με τις αξίες, την αυτοεκτίμηση του, τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Η περίοδος αυτή κινεί θέματα οικονομικά και αν κινηθείς σωστά, λογικά και έτσι όπως είναι αναμενόμενο, θα μπορέσεις να βάλεις πίσω σου κάποιο χρέος από το παρελθόν. Με λίγη προσπάθεια και λογική κρίση ίσως μάλιστα μπορέσεις να κερδίσεις και κάτι παραπάνω αυτή την περίοδο από την εργασία σου. Απόφυγε τις ερωτικές περιπέτειες της μιας νύχτας αυτή την περίοδο ή έστω πάρε οπωσδήποτε τις απαραίτητες προφυλάξεις. Γενικά το ερωτικό κομμάτι, είτε κάτι ευκαιριακό είτε με τον σταθερό σου σύντροφο, αυτή την περίοδο κρύβει παγίδες.. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677


 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον πρώτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα προσωπικότητας, εμφάνισης και σώματος. Είναι μια πολύ σημαντική περίοδος για σένα, ειδικότερα μάλιστα αν έχεις τον Ήλιο σου κοντά στις μοίρες που γίνεται το φαινόμενο και καλείσαι να αποφύγεις εντάσεις, παραλογισμούς, εγωιστικά παιχνίδια και προστριβές, διατηρώντας την ψυχραιμία και την λογική σου και αποφεύγοντας τις συγκρούσεις με την οικογένεια, ώστε να μπορέσεις αυτή την περίοδο να πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις για σένα και για τα θέματά σου. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677. 


 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον δωδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα φαντασίας, με τις ψυχικές σου ικανότητες, την πνευματικότητά σου και το υποσυνείδητο. Έχει στενή σύνδεση με οτιδήποτε είναι κρυφό, τα μυστικά, το παρασκήνιο και τους κρυφούς σου εχθρούς. Η περίοδος αυτή σου αποκαλύπτει αλλά και σε αποκαλύπτει.. Σταδιακά έρχονται στο φως καταστάσεις που αγνοούσες και μαθαίνεις για πρόσωπα που κινήθηκαν εις βάρος σου θέλοντας να σε μειώσουν, αλλά παράλληλα και τα δικά σου μυστικά βγαίνουν στο φως, οπότε είναι καλό, αν έχεις να κρύψεις κάτι, να είσαι διπλά και τριπλά προσεκτικός. Οι σχέσεις με αδέλφια, γείτονες και στενούς συγγενείς δεν λειτουργούν άνετα και ομαλά αυτή την περίοδο και μην πιστεύεις τίποτα από αυτά που σου υπόσχονται ή που ισχυρίζονται άτομα που ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη Πανσέληνο. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677. 

 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον ενδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συλλογικής δραστηριότητας στο ευρύτερο πλαίσιο της κοινωνίας και την ένταξη σου σε ομάδες με ανθρώπους, που φέρουν παρόμοιες ιδέες και αντιλήψεις. Επίσης, ο οίκος αυτός μιλάει για τους φίλους σου και τις σχέσεις που έχεις με αυτούς. Η περίοδος αυτή μοιάζει ευνοϊκή για τα παραπάνω θέματα και όντως μπορείς να ξεκινήσεις κάτι που μαζί με την υποστήριξη και την βοήθεια που χρειάζεσαι θα το πετύχεις και θα εξελιχθεί. Στην πορεία όμως χρειάζεται να είσαι προσεκτικός και να μην εμπιστευτείς απόλυτα πρόσωπα, φίλους ή υποσχέσεις που θα σου δώσουν, τουλάχιστον όχι μέχρι την Πανσέληνο που έρχεται και να αποφύγεις να κάνεις σημαντικές επενδύσεις ή να δεσμευτείς οικονομικά. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677. ΙΧΘΥΕΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον δέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα φιλοδοξίας, με τις προσδοκίες και την επιτυχία σου, τα επιτεύγματα, την αναγνώριση, τη φήμη και το κύρος. Είναι δείκτης της καριέρας σου και φανερώνει την ταυτότητα σου μέσα στην κοινωνία και την δημόσια εικόνα σου. Η περίοδος αυτή είναι σημαντική για τα παραπάνω θέματα και υπάρχει ένταση στην εργασία σου και πολλές ιδέες στο μυαλό σου σε σχέση με το πώς θες να κινήσεις τα θέματα καριέρας. Φρόντισε να μην εξαντληθείς σωματικά, πρόσεχε την υγεία σου ή ψυχικά, απόφυγε άτομα που ξέρεις ότι είναι αρνητικά και σου ρουφάνε την ενέργεια. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις ακόμη… Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677. 
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: