astropedia.gr

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21/1/2023

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21/1/2023
Στις 21 Ιανουαρίου ολοκληρώνεται η νέα Σελήνη του μήνα και η πρώτη της καινούργιας χρονιάς. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 22:53, στην 2η μοίρα του Υδροχόου (01ο32’) και για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στον Ζυγό, μεσουράνημα στον Καρκίνο και τοποθετεί το φαινόμενο στον τέταρτο οίκο.  

Σε επηρεάζει;
Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 20-23/1, από 20-23/4, από 23-26/7, από 23-26/10 και όσοι έχουν πλανήτες στις πρώτες τρεις μοίρες των σταθερών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 20/5 και 22/11 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 29η μοίρα του άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες.

Κάθε αρχή και δύσκολη;
Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη στις 20 Φεβρουαρίου. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, δηλαδή από τις 21 του μήνα και μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου, μέχρι την επόμενη Πανσέληνο δηλαδή. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Εκμεταλλεύσου την δύναμη της Νέας Σελήνης και δράσε...
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699

 
Φράσεις - κλειδιά για την νέα Σελήνη

 • ένα μεγάλο όραμα
 • επιτεύγματα και επιτυχίες
 • διαμορφώνοντας μια ιδέα στην πραγματικότητα
 • ανάγκη ελέγχου του πάθους
 • μεγαλύτερη επίγνωση και σοφία μέσα από αυτό που προσφέρει μια ομάδα
 • επιθυμία εκπαίδευσης και βοήθειας
 • ικανότητα υλοποίησης σχεδίων και οραμάτων
 • ανάλυση των πραγματικών κινήτρων
 • αποδοχή των αδυναμιών
 • αυξανόμενη ωριμότητα μέσα από μια απογοήτευση
 • διαχείριση του αισθήματος αβεβαιότητας
 • αγάπη για όλα τα πράγματα στη φύση
 • τα ένστικτα απογυμνώνονται από την δύναμή τους
 • επιθυμία συμμετοχής στην δημιουργία μιας νέας πραγματικότητας
 • αφοσίωση στην εξέλιξη της κοινωνίας

Πώς θα σε επηρεάσει η νέα Σελήνη;

 
ΚΡΙΟΣ
Μια περίοδος έντονη και δραστήρια για σένα κατά την οποία μπορείς να τρέξεις τα σχέδιά σου στο φουλ και να κυνηγήσεις τους στόχους σου και τις φιλοδοξίες σου στο έπακρον. Οι φίλοι γίνονται σημαντικοί αυτό το διάστημα και μπορείς να βρεις λύσεις μέσα από αυτούς. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Μια σημαντική περίοδος για τα επαγγελματικά σου που μπορεί να σου δώσει επιτυχίες, επιβράβευση και ανταμοιβές, παρά τις δυσκολίες και τους γρήγορους ρυθμούς στους οποίους χρειάζεται να προσαρμοστείς, εφόσον θέλεις αποτελέσματα. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Η περίοδος σου δίνει την ευκαιρία να ανοίξεις τους ορίζοντές σου και να ασχοληθείς με θέματα που μέχρι τώρα μπορεί και να μην γνώριζες την ύπαρξή τους. Απελευθερώνεσαι από βάρη του παρελθόντος σταδιακά, καθώς ο κυβερνήτης σου μόλις έχει γυρίσει ευθύδρομος, και γεμίζεις θετική ενέργεια και ελπίδα για το μέλλον. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η περίοδος φέρνει εξελίξεις σε οικονομικά θέματα και τώρα μπορείς να αρχίσεις να βάζεις σε καλύτερη σειρά και τάξη το πορτοφόλι σου και τους λογαριασμούς σου. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες πιο εύκολα και έτσι να ελαφρύνουν οι υποχρεώσεις σου και το άγχος σου που δεν σε αφήνει να βιώσεις την ευτυχία στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ
Η περίοδος φέρνει μια νέα αρχή σε  σχέσεις και συνεργασίες και τώρα μπορείς να έχεις πιο σταθερά δεδομένα από την πλευρά του συντρόφου που αρχίζει να κινείται πιο ξεκάθαρα. Οι καταστάσεις ξεκαθαρίζουν και σε σχέση με τους συνεργάτες σου και αρχίζουν να μπαίνουν  σε μια πιο λογική βάση, επιτρέποντάς σου να μπορείς να κινηθείς καλύτερα και με μεγαλύτερη σιγουριά. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η περίοδος σου δημιουργεί μια περίεργη διάθεση και καταλαβαίνεις ότι πρέπει να κάνεις αλλαγές και προσαρμογές στην δουλειά σου, στο σπίτι σου και γενικότερα στην καθημερινότητά σου. Υπάρχουν νέα δεδομένα που έρχονται και διαμορφώνουν τις συνθήκες και αυτό θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πώς είναι καλύτερο να κινηθείς. Περιόρισε το άγχος σου και τις άσχημες σκέψεις. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ
Η περίοδος φέρνει ανανέωση και θετικό κλίμα στην αισθηματική σου ζωή, η παρουσία σου μαγνητίζει και μπορείς να κυνηγήσεις τώρα πιο εύκολα τόσο τα αισθηματικά σου, όσο και γενικότερα κάθε σου δημιουργικό σχέδιο. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η περίοδος μπορείς να σου δημιουργεί άγχος και να αισθάνεσαι ότι κάτι πρέπει να κάνεις τώρα πολύ σημαντικό, αλλά να μην μπορείς ξεκάθαρα να εντοπίσεις πού ακριβώς πρέπει να στοχεύσεις. Είναι κατάλληλο διάστημα για να ασχοληθείς με καινούργιες ιδέες που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου και την οικογενειακή σου ζωή και να φέρεις αέρα ανανέωσης στην καθημερινή σου ζωή. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η περίοδος φέρνει ευκαιρίες που σε οδηγούν να ανοίξεις νέους δρόμους στην καθημερινότητά σου και να κινηθείς διαφορετικά και περισσότερο αποτελεσματικά. Η επικοινωνία σου με τους άλλους βελτιώνεται, σε αντιλαμβάνονται καλύτερα και εσύ αυτούς και τώρα μπορείς να κάνεις πιο εύκολα τις επαφές σου. Μια ιδέα που σχετίζεται με μετακίνηση ή σύντομο ταξιδάκι μπορεί να υλοποιηθεί, αν σκεφτείς έξυπνα, ενώ οι σχέσεις σου με αδέλφια και συγγενείς ξεκαθαρίζουν. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η περίοδος φέρνει νέα πνοή και εξελίξεις στα οικονομικά σου, ενώ παράλληλα η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται καθώς μπορείς να υλοποιήσεις ιδέες σου και στόχους πιο εύκολα τώρα μέσα από την δύναμη που έχεις να συγκεντρώνεσαι λογικά στα θέματα που προκύπτουν και να δίνεις άμεσες λύσεις. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με αυτή την νέα Σελήνη να γίνεται στο ζώδιό σου, η περίοδος που αρχίζει τώρα είναι σίγουρα σημαντική για σένα καθώς μπορείς να κατευθύνεις τις εξελίξεις, αλλά παράλληλα είναι και μια απαιτητική αρκετά περίοδος κατά την οποία οι αποφάσεις που θα πάρεις είναι σημαντικές και χρειάζεται να σκεφτείς σοβαρά και ψύχραιμα. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ
Η περίοδος αυξάνει τις σκέψεις σου και τον αρνητισμό και δεν θα πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις, αν αφήσεις το άγχος και τον φόβο να γεμίσουν το μυαλό σου και να θολώσουν την κρίση σου. Είναι μια καλή ευκαιρία λοιπόν να δουλέψεις με το υποσυνείδητό σου και να ζητήσεις βοήθεια από κάποιον, εφόσον αυτό είναι απαραίτητο.. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.