astropedia.gr

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11/2/2021

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11/2/2021
Νέα Σελήνη στον Υδροχόο από τον Athan
  
Στις 11 Φεβρουαρίου ολοκληρώνεται η νέα Σελήνη του μήνα. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 21:05 και στην 24η μοίρα του Υδροχόου (23ο16’). Για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στον Ζυγό, μεσουράνημα στον Καρκίνο και βρίσκεται παρακάτω.


Σε επηρεάζει;

Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι-Λέοντες-Σκορπιοί-Υδροχόοι) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί από 9-13/2, από 11-15/5, από 13-17/8 και από 13-17/11, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες από την 21η έως την 25η μοίρα του σταθερού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 27/1 και στις 29/7 ή όσοι έχουν πλανήτες στην 7η μοίρα του άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Συμβουλέψου τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν επηρεάζεσαι από το φαινόμενο.

Κάθε αρχή και δύσκολη;

Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη στις 13 Μαρτίου. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, δηλαδή μέχρι την επόμενη Πανσέληνο στις 27 Φεβρουαρίου. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας   
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760  
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 


Φράσεις - κλειδιά για την νέα Σελήνη

 • Η απογοήτευση μας ωριμάζει
 • Εύρεση τρόπων αντιμετώπισης της αβεβαιότητας
 • Τάση προς την φύση και την φυσική κατάσταση των πραγμάτων
 • Υψηλότερη συνείδηση
 • Συμμετοχή στα πρότυπα της κοινωνίας
 • Υλοποίηση της συμμετοχής του εαυτού σε κοινωνικά ζητήματα
 • Επιθυμία για εσωτερική σοφία
 • Ανάγκη εξισορρόπησης των φυσικών ενεργειών
 • Αναζήτηση για την εκπλήρωση μέσω της τελειότητας της σκέψης
 • Επιθυμία να είμαστε βοηθητικοί
 • Χρειάζεται καλύτερος συναισθηματικός συντονισμός
 • Ανάγκη μετατροπής των αποφάσεων σε πράξεις
 • Μεγάλο αίσθημα ευθύνης για τις πράξεις μας
 • Συνειδητή αποδοχή των προκλήσεων

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/  Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  


H γεύση των επόμενων ημερών

Με αυτή την νέα Σελήνη εγκαινιάζεται μια περίοδος που είναι ιδανική για καινούργια ξεκινήματα που έχουν να κάνουν με την αυτοβελτίωση και με το να έχουμε επιτυχία σε προσπάθειες και σχέδια που στοχεύουν στο να κάνουμε την ζωή μας πιο όμορφη και πιο αρμονική. Το διάστημα δίνει τις ευκαιρίες να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας, να σταθεροποιήσουμε τα οικονομικά μας και να φέρουμε ισορροπίες στην καθημερινότητά μας.

Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού συνεχίζει και λειτουργεί βέβαια και αυτό σημαίνει ότι συνεχίζουμε να ζούμε σε ένα κλίμα σημαντικών αλλαγών που βρίσκονται σε εξέλιξη και είναι δύσκολες, αλλά τώρα η σύνοδος Αφροδίτης-Δία μπορεί να κάνει τα πράγματα λιγότερο αγχωτικά και να αμβλύνει τις δυσκολίες και το εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα δίνει τις ευκαιρίες για να δράσουμε μέσα από τα ιδανικά μας, την αγάπη και τον ανώτερο σκοπό που έχουμε, όποιος και αν είναι αυτός την δεδομένη περίοδο.

Η σύνοδος της Αφροδίτης και το εξάγωνο του Άρη κάνουν την περίοδο πολύ καλή και ενισχυτική για τις αισθηματικές υποθέσεις και αυξάνονται κατά πολύ οι πιθανότητες να βρεθεί το πρόσωπο που ψάχνουμε αν είμαστε μόνοι ή να βελτιωθεί η σχέση που έχουμε σε σημαντικό βαθμό.

Καλή και δημιουργική νέα Σελήνη σε όλους και όλες, Athan

Πώς θα σε επηρεάσει η νέα Σελήνη;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου.

  
ΚΡΙΟΣ 
Μια περίοδος έντονη και δραστήρια για σένα κατά την οποία μπορείς να τρέξεις τα σχέδιά σου στο φουλ και να κυνηγήσεις τους στόχους σου και τις φιλοδοξίες σου στο έπακρον. Οι φίλοι γίνονται σημαντικοί αυτό το διάστημα και μπορείς να βρεις λύσεις μέσα από αυτούς. Μην μένεις στα γενικά! Μάθε ακριβώς πώς επηρεάζεσαι αισθηματικά και επαγγελματικά από το φαινόμενο, καλώντας στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο.
 
  
ΤΑΥΡΟΣ  
Μια σημαντική περίοδος για τα επαγγελματικά σου που μπορεί να σου δώσει επιτυχίες, επιβράβευση και ανταμοιβές, παρά τις δυσκολίες και τους γρήγορους ρυθμούς στους οποίους χρειάζεται να προσαρμοστείς, εφόσον θέλεις αποτελέσματα. Μην μένεις στα γενικά! Μάθε ακριβώς πώς επηρεάζεσαι αισθηματικά και επαγγελματικά από το φαινόμενο, καλώντας στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο.

  
ΔΙΔΥΜΟΣ
Η περίοδος σου δίνει την ευκαιρία να ανοίξεις τους ορίζοντές σου και να ασχοληθείς με θέματα που μέχρι τώρα μπορεί και να μην γνώριζες την ύπαρξή τους. Απελευθερώνεσαι από βάρη του παρελθόντος σταδιακά, καθώς ακόμη ο κυβερνήτης σου είναι ανάδρομος, και γεμίζεις θετική ενέργεια και ελπίδα για το μέλλον. Μην μένεις στα γενικά! Μάθε ακριβώς πώς επηρεάζεσαι αισθηματικά και επαγγελματικά από το φαινόμενο, καλώντας στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο.

  
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η περίοδος φέρνει εξελίξεις σε οικονομικά θέματα και τώρα μπορείς να αρχίσεις να βάζεις σε καλύτερη σειρά και τάξη το πορτοφόλι σου και τους λογαριασμούς σου. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες πιο εύκολα και έτσι να ελαφρύνουν οι υποχρεώσεις σου και το άγχος σου που δεν σε αφήνει να βιώσεις την ευτυχία στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Μην μένεις στα γενικά! Μάθε ακριβώς πώς επηρεάζεσαι αισθηματικά και επαγγελματικά από το φαινόμενο, καλώντας στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο.

  
ΛΕΩΝ  
Η περίοδος φέρνει μια νέα αρχή σε  σχέσεις και συνεργασίες και τώρα μπορείς να έχεις πιο σταθερά δεδομένα από την πλευρά του συντρόφου που αρχίζει να κινείται πιο ξεκάθαρα. Οι καταστάσεις ξεκαθαρίζουν και σε σχέση με τους συνεργάτες σου και αρχίζουν να μπαίνουν  σε μια πιο λογική βάση, επιτρέποντάς σου να μπορείς να κινηθείς καλύτερα και με μεγαλύτερη σιγουριά. Μην μένεις στα γενικά! Μάθε ακριβώς πώς επηρεάζεσαι αισθηματικά και επαγγελματικά από το φαινόμενο, καλώντας στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο.
 
  
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η περίοδος σου δημιουργεί μια περίεργη διάθεση και καταλαβαίνεις ότι πρέπει να κάνεις αλλαγές και προσαρμογές στην δουλειά σου, στο σπίτι σου και γενικότερα στην καθημερινότητά σου. Υπάρχουν νέα δεδομένα που έρχονται και διαμορφώνουν τις συνθήκες και αυτό θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πώς είναι καλύτερο να κινηθείς. Περιόρισε το άγχος σου και τις άσχημες σκέψεις. Μην μένεις στα γενικά! Μάθε ακριβώς πώς επηρεάζεσαι αισθηματικά και επαγγελματικά από το φαινόμενο, καλώντας στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο.

  
ΖΥΓΟΣ  
Η περίοδος φέρνει ανανέωση και θετικό κλίμα στην αισθηματική σου ζωή, η παρουσία σου μαγνητίζει και μπορείς να κυνηγήσεις τώρα πιο εύκολα τόσο τα αισθηματικά σου, όσο και γενικότερα κάθε σου δημιουργικό σχέδιο. Μην μένεις στα γενικά! Μάθε ακριβώς πώς επηρεάζεσαι αισθηματικά και επαγγελματικά από το φαινόμενο, καλώντας στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο.

  
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η περίοδος μπορείς να σου δημιουργεί άγχος και να αισθάνεσαι ότι κάτι πρέπει να κάνεις τώρα πολύ σημαντικό, αλλά να μην μπορείς ξεκάθαρα να εντοπίσεις που ακριβώς πρέπει να στοχεύσεις. Είναι κατάλληλο διάστημα για να ασχοληθείς με καινούργιες ιδέες που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου και την οικογενειακή σου ζωή και να φέρεις αέρα ανανέωσης στην καθημερινή σου ζωή. Μην μένεις στα γενικά! Μάθε ακριβώς πώς επηρεάζεσαι αισθηματικά και επαγγελματικά από το φαινόμενο, καλώντας στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο.

  
ΤΟΞΟΤΗΣ  
Η περίοδος φέρνει ευκαιρίες που σε οδηγούν να ανοίξεις νέους δρόμους στην καθημερινότητά σου και να κινηθείς διαφορετικά και περισσότερο αποτελεσματικά. Η επικοινωνία σου με τους άλλους βελτιώνεται, σε αντιλαμβάνονται καλύτερα και εσύ αυτούς και τώρα μπορείς να κάνεις πιο εύκολα τις επαφές σου. Μια ιδέα που σχετίζεται με μετακίνηση ή σύντομο ταξιδάκι μπορεί να υλοποιηθεί, αν σκεφτείς έξυπνα, ενώ οι σχέσεις σου με αδέλφια και συγγενείς ξεκαθαρίζουν. Μην μένεις στα γενικά! Μάθε ακριβώς πώς επηρεάζεσαι αισθηματικά και επαγγελματικά από το φαινόμενο, καλώντας στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο.

  
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η περίοδος φέρνει νέα πνοή και εξελίξεις στα οικονομικά σου, ενώ παράλληλα η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται καθώς μπορείς να υλοποιήσεις ιδέες σου και στόχους πιο εύκολα τώρα μέσα από την δύναμη που έχεις να συγκεντρώνεσαι λογικά στα θέματα που προκύπτουν και να δίνεις άμεσες λύσεις. Μην μένεις στα γενικά! Μάθε ακριβώς πώς επηρεάζεσαι αισθηματικά και επαγγελματικά από το φαινόμενο, καλώντας στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο.
 
  
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Με αυτή την νέα Σελήνη να γίνεται στο ζώδιό σου, η περίοδος που αρχίζει τώρα είναι σίγουρα σημαντική για σένα καθώς μπορείς να κατευθύνεις τις εξελίξεις, αλλά παράλληλα είναι και μια απαιτητική αρκετά περίοδος κατά την οποία οι αποφάσεις που θα πάρεις είναι σημαντικές και χρειάζεται να σκεφτείς σοβαρά και ψύχραιμα. Μην μένεις στα γενικά! Μάθε ακριβώς πώς επηρεάζεσαι αισθηματικά και επαγγελματικά από το φαινόμενο, καλώντας στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο.

  
ΙΧΘΥΕΣ
Η περίοδος αυξάνει τις σκέψεις σου και τον αρνητισμό και δεν θα πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις, αν αφήσεις το άγχος και τον φόβο να γεμίσουν το μυαλό σου και να θολώσουν την κρίση σου. Είναι μια καλή ευκαιρία λοιπόν να δουλέψεις με το υποσυνείδητό σου και να ζητήσεις βοήθεια από κάποιον, εφόσον αυτό είναι απαραίτητο.. Μην μένεις στα γενικά! Μάθε ακριβώς πώς επηρεάζεσαι αισθηματικά και επαγγελματικά από το φαινόμενο, καλώντας στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο.

Μάθε περισσότερα! Κέρδισε χρόνο και χρήμα. AstraCard! 
https://astracard.gr/shop
  
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: