astropedia.gr

Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 4/2 & το ζώδιό σου

Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 4/2 & το ζώδιό σου

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο από τον Athan

Στις 4 Φεβρουαρίου ολοκληρώνεται η νέα Σελήνη του μήνα. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 23:03 την νύχτα στην 16η μοίρα του Υδροχόου (15ο45’) και για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στον Ζυγό και μεσουράνημα στον Καρκίνο. 

Σε επηρεάζει; 

Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι-Λέοντες-Σκορπιοί-Υδροχόοι) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί από 3-7/2, από 5-9/5, από 7-11/8 και από 7-11/11, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες από την 14η έως την 18η μοίρα του σταθερού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 5/5 και στις 7/11 ή όσοι έχουν πλανήτες στην 14η μοίρα του άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Συμβουλέψου τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν επηρεάζεσαι από το φαινόμενο. 

Κάθε αρχή και δύσκολη;

Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη στις 6 Μαρτίου. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, δηλαδή από τις 4 του μήνα και μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου, μέχρι την επόμενη Πανσέληνο δηλαδή. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως. 

Φράσεις - κλειδιά για την νέα Σελήνη

  • επιθυμία προσφοράς στην κοινωνία
  • άρνηση της αμφιβολίας
  • ανάγκη ειλικρίνειας στις επαφές μας και στις σχέσεις μας
  • αίσθημα αντίδρασης στις κοινωνικές ταμπέλες και ανακούφισης του ατομικού στιγματισμού 
  • διασαφήνιση των φιλοδοξιών και των στόχων μας
  • αποκοπή του ομφάλιου λώρου που μας συνδέει με το παρελθόν
 
H γεύση των επόμενων ημερών 

Με αυτή την νέα Σελήνη σηματοδοτείται μια περίοδος κατά την οποία μας απασχολούν θέματα  ανεξαρτησίας, σταθερότητας και δημιουργικής ενέργειας και είναι χρήσιμο να κατανοήσουμε ο ΄το αποκτούμε την ελευθερία μας μέσα από πειθαρχημένα βήματα που ακολουθούμε με την σωστή σειρά και όχι σπασμωδικά και ανεξέλεγκτα. 
Είναι περίοδος που εμφανίζονται εμπόδια, σκληροί αντίπαλοι και δυσκολίες που χρειάζεται να τις υπερβούμε, ώστε να κατακτήσουμε αληθινά και πραγματικά αυτό που θέλουμε. Η ελευθερία έρχεται μέσα από την πειθαρχία και την συγκέντρωση στον στόχο. Είναι βασικό να βάλουμε ιεραρχία στους στόχους μας και να έχουμε προτεραιότητες. 

Χρειάζεται να βασιστούμε αρκετά στις δικές μας δυνάμεις και να καλλιεργήσουμε την αυτοπεποίθησή μας και να αποφύγουμε την τάση ενώ μέχρι τώρα έχουμε αφεθεί ή και εξαρτηθεί από τους άλλους, τώρα να ‘’ξυπνάμε’’ ξαφνικά και να αντιδράμε για να διεκδικήσουμε την ατομικότητα και την ‘’ελευθερία’’ που έχουμε ήδη παραχωρήσει… Χρειάζεται να αναγνωρίσουμε την δύναμή μας, αλλά ταυτόχρονα και την αλληλεξάρτηση που υπάρχει και να κινηθούμε μέσα από κλίμα συνεργασίας και συνεργατικότητας. 

Ο ωροσκόπος σε τρίγωνο με τον Ερμή, ο Ερμής (κυβερνήτης του ενάτου και του δωδεκάτου) σε εξάγωνο με τον Δία και η στενή επαφή της νέας Σελήνης με τον Ερμή δημιουργούν τις συνθήκες για θετική σκέψη, γενναιοδωρία, και φιλοσοφική διάθεση, για πνευματική συνείδηση και για κατανόηση.

Οι κινήσεις μας, οι εξελίξεις και η τελική επιτυχία πρέπει να βασίζονται σε μια πάρα πολύ καλή προετοιμασία και να υπάρχει μια ξεκάθαρη βάση-αναφορά τους στόχους μας και στο γιατί στοχεύουμε εκεί που στοχεύουμε. Αποφεύγουμε αυτή την περίοδο να είμαστε ανυπόμονοι, λειτουργούμε λογικά και πειθαρχημένα και φροντίζουμε την υγεία μας και τα επίπεδα της ζωτικότητάς μας..

Πώς θα σε επηρεάσει η νέα Σελήνη;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677. 


Καλή και δημιουργική νέα Σελήνη σε όλους και όλες, Athan 

  
ΚΡΙΟΣ 
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον ενδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συλλογικής δραστηριότητας στο ευρύτερο πλαίσιο της κοινωνίας και την ένταξη σου σε ομάδες με ανθρώπους, που φέρουν παρόμοιες ιδέες και αντιλήψεις. Επίσης, ο οίκος αυτός μιλάει για τους φίλους σου και τις σχέσεις που έχεις με αυτούς. Αυτή η νέα Σελήνη εγκαινιάζει μια περίοδο για σένα που χρειάζεται να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στον φιλικό σου κύκλο και να δεις ποιος είναι μαζί σου και ποιος όχι. Επίσης χρειάζεται να οριοθετήσεις τους στόχους σου και να βάλεις ένα πρόγραμμα με ξεκάθαρα βήματα που θα τηρήσεις για να τους υλοποιήσεις. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

  
ΤΑΥΡΟΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον δέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα φιλοδοξίας, με τις προσδοκίες και την επιτυχία σου, τα επιτεύγματα, την αναγνώριση, τη φήμη και το κύρος. Είναι δείκτης της καριέρας σου και φανερώνει την ταυτότητα σου μέσα στην κοινωνία και την δημόσια εικόνα σου. Αυτή η νέα Σελήνη εγκαινιάζει μια περίοδο για σένα που χρειάζεται να οργανωθείς εσωτερικά και εξωτερικά και να πάρεις αποφάσεις στα επαγγελματικά σου, αλλάζοντας στοιχεία, χειρισμούς και προσέγγιση, ώστε να έχεις καλύτερα αποτελέσματα και πιο ικανοποιητικά. Αλλαγές στον εργασιακό σου τομέα και στην καριέρα σου μπορεί να έρθουν και από άλλες πλευρές, καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

  
ΔΙΔΥΜΟΣ 
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον ένατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα ανώτερης εκπαίδευσης, με τα μακρινά ταξίδια ή τις διαδρομές μεγάλης διάρκειας, με την φιλοσοφία της ζωής, την θρησκεία, τα ήθη, και το κοινωνικό δίκαιο. Αυτή η νέα Σελήνη εγκαινιάζει μια περίοδο για σένα που χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις τις απόψεις σου και τις θεωρίες σου και να δεις κατά πόσο λειτουργούν πρακτικά και είναι εφαρμόσιμες ή απλά είναι αμπελοφιλοσοφίες. Περίοδος επίσης καλή για να οργανώσεις και να βάλεις βάσεις για ένα ταξίδι που θες να κάνεις ή για σπουδές. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

  
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον όγδοο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα μετασχηματισμού, αναγέννησης, των κοινών πόρων με τον σύντροφο και με το σεξ. Αυτή η νέα Σελήνη εγκαινιάζει μια περίοδο για σένα που χρειάζεται να φροντίσεις τα οικονομικά σου και κυρίως να βάλεις ένα μακροπρόθεσμο πλάνο σε αυτόν τον τομέα. Επίσης χρειάζεται να προσέξεις την υγεία σου, ειδικότερα μάλιστα αν σε απασχολούν τέτοια θέματα ή αν βρίσκεσαι σε περίοδο ανάρρωσης και να ανοιχτείς περισσότερο στον σύντροφό σου, ζητώντας την βοήθεια του στα θέματά σου. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

  
ΛΕΩΝ 
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον έβδομο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συνεργασιών και συνεταιρισμών, με τις επιχειρήσεις και τους φανερούς εχθρούς, με τις γραπτές ή προφορικές δεσμεύσεις, τις νομικές υποθέσεις, τις μηνύσεις και τους αντιπάλους. Αυτή η νέα Σελήνη εγκαινιάζει μια περίοδο για σένα που χρειάζεται να δεις ξεκάθαρα τα θέματα με τον σύντροφο σου ή με τις συνεργασίες σου, να αναγνωρίσεις τις καταστάσεις έτσι ακριβώς όπως έχουν και όχι έτσι όπως τις φαντάζεσαι ή θα τις ήθελες ή ελπίζεις και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Δεν έρχεται το τέλος μια σχέσης απαραίτητα, οπωσδήποτε όμως θα αλλάξουν πολλά.. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

  
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον έκτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα καθημερινότητας, με τις συνθήκες, την προσέγγιση και την συμπεριφορά στον εργασιακό χώρο και τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους και τους εργοδότες σου. Επίσης, ο οίκος σχετίζεται με τα θέματα της υγείας σου. Αυτή η νέα Σελήνη εγκαινιάζει μια περίοδο για σένα που χρειάζεται να είσαι προσεκτικός σε οτιδήποτε σε κάνει να εκνευρίζεσαι, να αγχώνεσαι ή να βγαίνεις από τα ρούχα σου… Είναι σημαντικό να ασχοληθείς με την υγεία σου, ειδικότερα αν υπάρχει μια προδιάθεση αυτή την περίοδο, να ξεκουράζεσαι και να βάλεις μια λογική και λειτουργική τάξη στα πράγματα γύρω σου και την καθημερινότητά σου. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

  
ΖΥΓΟΣ 
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον πέμπτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα δημιουργικότητας, ψυχαγωγίας, με τις ερωτικές σχέσεις, την διασκέδαση, το ρίσκο και την χαρούμενη πλευρά της ζωής. Αυτή η νέα Σελήνη εγκαινιάζει μια περίοδο για σένα που χρειάζεται να κινηθείς πιο δυναμικά και να αναλάβεις πρωτοβουλίες στα αισθηματικά σου. Γενικότερα μπορείς να αλλάξεις τρόπους εκδήλωσης του εαυτού σου, να γίνεις πολύ πιο δημιουργικός και να εκπλήξεις το περιβάλλον σου και αυτούς που σε ενδιαφέρουν. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

  
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον τέταρτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συναισθηματικής ασφάλειας, προσκόλλησης, ενστίκτου και ιδιωτικής ζωής. Αυτή η νέα Σελήνη εγκαινιάζει μια περίοδο για σένα που χρειάζεται να ασχοληθείς πιο σοβαρά και πιο επισταμένως με θέματα του παρελθόντος σου και που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και τις ρίζες σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις μέσα σου ζητήματα που σε βαραίνουν και δεν λειτουργούν ευχάριστα. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

  
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον τρίτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα αντίληψης, σκέψης και επικοινωνίας και δείχνει το τρόπο που επικοινωνείς και έρχεσαι σε επαφή και διάλογο με το άμεσο περιβάλλον σου. Αυτή η νέα Σελήνη εγκαινιάζει μια περίοδο για σένα που χρειάζεται να είσαι προσεκτικός στις μετακινήσεις σου και κυρίως στις επαφές με φίλους και όχι μόνο σε σχέση με το τι λες και πώς μπορεί αυτό που λες να φέρει σε δύσκολη θέση τους άλλους. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσεις θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές, κάποιο σεμινάριο και παρόμοια θέματα. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

  
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον δεύτερο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα ασφάλειας σε υλικό και σε συναισθηματικό επίπεδο, με τις αξίες, την αυτοεκτίμηση του, τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Αυτή η νέα Σελήνη εγκαινιάζει μια περίοδο για σένα που χρειάζεται να αποκτήσεις και πάλι την αυτοπεποίθηση που έχεις χάσει το τελευταίο διάστημα και να εφαρμόσεις τις ιδέες σου, που πάντα τις έχεις σκεφτεί καλά πριν, ώστε να δεις τα ποθητά αποτελέσματα. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

  
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον πρώτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα προσωπικότητας, εμφάνισης και σώματος. Αυτή η νέα Σελήνη εγκαινιάζει μια περίοδο για σένα που χρειάζεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που κάποιες από αυτές θα καθορίσουν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μπροστά. Απόφυγε τις εντάσεις και κινήσου ψύχραιμα και λογικά. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

 
ΙΧΘΥΕΣ 
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον δωδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα φαντασίας, με τις ψυχικές σου ικανότητες, την πνευματικότητά σου και το υποσυνείδητο. Έχει στενή σύνδεση με οτιδήποτε είναι κρυφό, τα μυστικά, το παρασκήνιο και τους κρυφούς σου εχθρούς. Αυτή η νέα Σελήνη εγκαινιάζει μια περίοδο για σένα που χρειάζεται να βάλεις τάξη μέσα σου και να οργανώσεις με κάθε λεπτομέρεια τα σχέδια σου και να ξεκαθαρίσεις τις προθέσεις σου και τα θέλω σου. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: