astropedia.gr

Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16/10

Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16/10
Νέα Σελήνη στον Ζυγό από τον Athan

Στις 16 Οκτωβρίου ολοκληρώνεται η νέα Σελήνη του μήνα. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 22:30 στην 24η μοίρα του Ζυγού (23ο53’) και για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στον Καρκίνο, μεσουράνημα στους Ιχθύς και βρίσκεται παρακάτω.Σε επηρεάζει;

Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί από 13-17/1, από 12-16/4, από 15-19/7 και από 14-18/10, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες από την 22η έως την 26η μοίρα του παρορμητικού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 25/2 και στις 29/8 ή όσοι έχουν πλανήτες στην 6η μοίρα του άξονα Παρθένου-Ιχθύων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν επηρεάζεσαι από το φαινόμενο.

Κάθε αρχή και δύσκολη;

Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη στις 15 Νοεμβρίου. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, δηλαδή από τις 16 του μήνα και μέχρι τις 31, μέχρι την επόμενη Πανσέληνο δηλαδή. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα
χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e-shop στο https://astracard.gr/shop Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
 


Φράσεις - κλειδιά για την νέα Σελήνη

 • Πνευματική αναγέννηση
 • Ενίσχυση των βασικών ενστίκτων επιβίωσης μέσω της πίστης
 • Αίσθημα εσωτερικής γαλήνης
 • Ανάλυση των ελλείψεων του εαυτού
 • Μείωση της αποστασιοποίησης
 • Επιθυμία επικοινωνίας
 • Ανάγκη μετατροπής των αποφάσεων σε δράση
 • Αίσθημα ευθύνης για τις πράξεις
 • Η ανώτερη συνείδηση αποδέχεται τις προκλήσεις
 • Γνώση και αναγνώριση του τρόπου με τον οποίο επιδρά η φύση στην σεξουαλική διάθεση
 • Ανάγκη να εκφραστούμε χωρίς ψεύτικες εκδηλώσεις στις ρομαντικές μας σχέσεις
 • Συνειδητοποίηση της πολιτικής στις σχέσεις
 • Επιθυμία διατήρησης της τάξης και της υπεροχής σε θέματα διαχείρισης και ελέγχου.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Τέλος στις ανασφάλειες και τις
συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας 

Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 

H γεύση των επόμενων ημερών

Η νέα Σελήνη του Οκτώβρη ολοκληρώνεται σε εμπλοκή με τρεις δύσκολους πλανήτες , τον Άρη, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, δημιουργώντας ένα δυναμικό και προκλητικό ταυ τετράγωνο, ενώ ταυτόχρονα υπόσχεται την επιτυχία καθώς γίνεται πάνω σε δύο θετικούς απλανείς αστέρες, τον Στάχυ (Spica) και τον Αρκτούρο.

Η νέα Σελήνη απέναντι από τον ανάδρομο Άρη μπορεί να δημιουργήσει θυμό και εκνευρισμό ή να φέρει γεγονότα που είναι ξαφνικά και γρήγορα στην εξέλιξή τους και να χρειαστεί να αναλάβουμε άμεσα δράση παρασύροντάς μας σε παρορμητικές κινήσεις και σε δράση εν βρασμώ.. Ταυτόχρονα το τετράγωνο της νέας Σελήνης με τον Κρόνο μιλά για περιορισμούς και καθυστερήσεις, απόγνωση και απογοήτευση, κάτι που γίνεται ακόμη πιο έντονο και πάει βαθύτερα μέσα από το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, που κάνει τις συνθήκες ακραίες και οριακές και φέρνει στο προσκήνιο συμπεριφορές και δράσεις απόλυτες, που έχουν να κάνουν με το κυνήγι της δύναμη, της επιβολής και της απόκτησης απόλυτης εξουσίας.

Ο συνδυασμός των παραπάνω ενεργειών μέσα από το ταυ τετράγωνο δημιουργεί για την επόμενη περίοδο ένα μοτίβο δράσης πολύ δυναμικό και μπορούμε να κινηθούμε με αποφασιστικά βήματα, επιμένοντας στους στόχους μας και προσπαθώντας μέσα από σκληρή εργασία να τους πετύχουμε. Η εστίασή μας δεν πρέπει να είναι στο να αποκτήσουμε δύναμη γιατί αυτό μπορεί τελικά να φέρει πόλωση και συνεπαγόμενη σύγκρουση. Η εστίασή μας αυτή την περίοδο πρέπει να είναι στους στόχους μας και στο πώς μπορούμε να τους πετύχουμε με τον καλύτερο τρόπο. Άλλοι παράγοντες του ωροσκοπίου βοηθούν και ευνοούν την επιτυχία, όπως για παράδειγμα ο θετικός απλανής αστέρας Στάχυς, στις 23ο50’ του Ζυγού, ο οποίος μαζί με την Σελήνη φέρνει επιτυχία και κέρδη μέσα από θέματα Ερμή, Αφροδίτης και Δία. Μαζί με τον Ήλιο φέρνει πλούτο και επιτυχία, μεγάλη αναγνώριση στην κοινωνία και χαρά από γονείς ή παιδιά.

Φυσικά η αναδρομή του Ερμή δεν βοηθάει να έρθουν άμεσα τα αποτελέσματα που θέλουμε και θα χρειαστεί να περιμένουμε την ευθυδρόμησή του, που θα γίνει στις αρχές του Νοέμβρη και μάλιστα κοντά στην μοίρα της τρέχουσας νέας Σελήνης. Ο Ερμής βρίσκεται στην τέταρτη φάση του κύκλου του και άρα δεν πρόκειται τόσο για μια νέα Σελήνη με καινούργια ξεκινήματα, αλλα για μια περίοδο κατά την οποία αναλύουμε και κατανοούμε βαθύτερα τα πράγματα και αυτό που έχουμε μέχρι τώρα δημιουργήσει και αποφασίζουμε αν το αποτέλεσμα που έχουμε μέχρι τώρα μπορεί να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο ή αν έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που χρειάζεται πλέον να σταματήσουμε.

δες περισσότερα για τις φάσεις του κύκλου του Ερμή

Καλή και δημιουργική νέα Σελήνη σε όλους και όλες, Athan

Πώς θα σε επηρεάσει η νέα Σελήνη;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr


ΚΡΙΟΣ
Αυτή η νέα Σελήνη σε αφορά, ειδικότερα αν είσαι του τρίτου δεκαημέρου, καθώς ανοίγει έναν καινούργιο κύκλο εξελίξεων σε  θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Η ανάγκη σου να οδηγείς εσύ τις εξελίξεις και να πρωτοστατείς στα γεγονότα θα χρειαστεί αυτή την περίοδο να περάσει σε δεύτερη μοίρα και καλείσαι να δώσεις έμφαση στις ανάγκες του συντρόφου ή του συνεργάτη σου, ώστε να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσα στις γενικότερη απαιτητική περίοδο που διανύεις. Μην μένεις όμως στα γενικά! Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε έξυπνες αποφάσεις.


ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή η νέα Σελήνη ανοίγει έναν κύκλο δράσης και εξελίξεων που θα σε κουράσει αρκετά και θα χρειαστεί να είσαι σε επιφυλακή και να φροντίζεις την υγεία σου και την καλή σου φυσική κατάσταση, έτσι ώστε να μπορείς να ανταπεξέρχεσαι στις απαιτήσεις του καθημερινού σου προγράμματος. Η περίοδος έχει αρκετές υποχρεώσεις στην δουλειά σου και καλό είναι να χρησιμοποιήσεις αυτό το διάστημα για να βάλεις σε τάξη εκκρεμότητες ή να διορθώσεις καταστάσεις που για κάποιο λόγο δεν λειτουργούν καλά και δημιουργούν πρόβλημα. Μην μένεις όμως στα γενικά! Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε έξυπνες αποφάσεις.


ΔΙΔΥΜΟΣ
Είναι μια νέα Σελήνη που σου δίνει ευκαιρίες να περάσεις όμορφα και να δημιουργήσεις θετικές συνθήκες και βάσεις για την επόμενη περίοδο, αλλά ταυτόχρονα χρειάζεται να συγκεντρωθείς στους στόχους και τους σκοπούς σου γιατί με τον κυβερνήτη σου να είναι πλέον ανάδρομος στον τομέα της υγείας και της καθημερινότητας, ίσως το μυαλό σου δεν συγκεντρώνεται σωστά και οι σκέψεις σου διασκορπίζονται σε πολλά θέματα ταυτόχρονα χωρίς να έχεις αποτέλεσμα. Η περίοδος πάντως ευνοεί καινούργιες γνωριμίες στα αισθηματικά σου, αν και δεν είναι απαραίτητο ότι αυτό που αρχίζει τώρα, θα έχει και διάρκεια. Μην μένεις όμως στα γενικά! Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε έξυπνες αποφάσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή η νέα Σελήνη ανοίγει έναν κύκλο εξελίξεων που αφορούν στο σπίτι και την οικογενειακή σου ζωή. Είναι τώρα μια περίοδος που έχεις περισσότερο την ανάγκη να απολαύσεις την θαλπωρή του κάστρου που έχεις χτίσει, αλλά η ζωή δεν σε αφήνει να το κάνεις, μέσα από τις καθημερινές ανάγκες, τις επαγγελματικές απαιτήσεις και το άγχος που φέρνει η γενικότερη δυστοκία. Αυτή την περίοδο θα χρειαστεί να κάνεις αρκετές αλλαγές και προσαρμογές με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σου. Μην μένεις όμως στα γενικά! Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε έξυπνες αποφάσεις..


ΛΕΩΝ
Η ανάγκη σου αν εκφράσεις τον εαυτό σου μέσα από τις κοντινές σου σχέσεις και επαφές αυξάνεται σταδιακά με αυτή την νέα Σελήνη η οποία σε βάζει σε διαδικασία να μιλήσεις περισσότερο και να μοιραστείς στόχους και επιθυμίες. Δεν είναι απαραίτητο όμως ότι και οι άλλοι είναι στο ίδιο μήκος κύματος και θα χρειαστεί να βρεις νέους τρόπους επικοινωνίας και επαφής γιατί μόνο η επιβλητική σου παρουσία δεν αρκεί αυτή την φορά. Μην μένεις όμως στα γενικά! Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε έξυπνες αποφάσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή η νέα Σελήνη σε καλεί να δώσεις  έμφαση στην ισορροπία σου και να βρεις την πίστη, όχι στον θεό ή στο σύμπαν, αλλά στον ίδιο σου τον εαυτό. Χρειάζεται να εντοπίσεις, να αναγνωρίσεις και να δώσεις έμφαση στα θετικά σου χαρακτηριστικά και να χρησιμοποιήσεις τα ταλέντα σου για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους της περιόδου. Παράλληλα θα σε απασχολήσουν θέματα στα οικονομικά σου, που όμως πάντα μπορείς να βρεις λύσεις. Μην μένεις όμως στα γενικά! Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε έξυπνες αποφάσεις.


ΖΥΓΟΣ
Μια απαιτητική νέα Σελήνη γίνεται στο ζώδιό σου και σε αφορά, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, καθώς τώρα καλείσαι να τρέξεις και να προωθήσεις τα δικά σου σχέδια και να ικανοποιήσεις προσωπικούς στόχους και ανάγκες. Το κλίμα μπορεί να μην είναι απαραίτητα βοηθητικό τόσο, ώστε να γίνουν όλα εύκολα και θα συναντήσεις διάφορα εμπόδια, αλλά με την διπλωματική σου φύση θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά. Μην μένεις όμως στα γενικά! Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε έξυπνες αποφάσεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με αυτή την νέα Σελήνη εγκαινιάζεται μια περίοδος κατά την οποία το άγχος σου μπορεί να αυξάνεται και να μην αισθάνεσαι έτοιμος να δράσεις πάνω στα θέματα που σε απασχολούν ή να συναντάς συνεχώς εμπόδια και καθυστερήσεις. Η περίοδος σε βάζει σε σκέψεις γενικότερα για τον εαυτό σου, αλλά ταυτόχρονα σου δίνει ευκαιρίες να ξεπεράσεις φόβους και προσωπικά σου κολλήματα και να φέρεις την ισορροπία που αναζητάς στην ζωή σου. Φρόντισε παρολαυτά να παραμείνεις επιφυλακτικός με κάποια πρόσωπα που δεν έχουν ακόμη κερδίσει την εμπιστοσύνη σου, γιατί υπάρχει κάποιος λόγος… Μην μένεις όμως στα γενικά! Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε έξυπνες αποφάσεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Με αυτή την νέα Σελήνη μπορείς να έχεις μια πληθώρα από καινούργιες σκέψεις, ιδέες και σχέδια να κατακλύζουν το μυαλό σου και θα χρειαστεί να ελέγξεις κάπως την φυσική σου αισιοδοξία και να εξετάσεις λογικά το κατά πόσο είναι πρακτικά υλοποιήσιμες αυτές οι ιδέες και ποιες από αυτές, γιατί δεν είναι να γίνουν όλα άμεσα και όλα χρειάζονται μια σωστή σειρά. Μπορείς να πετύχεις αρκετά πράγματα όμως τώρα και δεν χρειάζεται να αφήνεις το μυαλό σου να παίζει παιχνίδια με την αυτοπεποίθησή σου. Μην μένεις όμως στα γενικά! Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε έξυπνες αποφάσεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με αυτή την νέα Σελήνη καλείσαι να δώσεις για άλλη μια φορά έμφαση στα επαγγελματικά σου θέματα και να εξετάσεις κατά πόσο μπορείς στο άμεσο μέλλον να ωφεληθείς και να ανεβάσεις την αξία σου ή αν χρειάζεται κάποια σχέδιά σου να τα αφήσεις στο συρτάρι για μια άλλη στιγμή. Φρόντισε να μην κινείσαι απόλυτα και εξουσιαστικά αυτή την περίοδο γιατί έτσι μπορεί πόρτες που φαίνονται ανοιχτές, να κλείσουν. Μην μένεις όμως στα γενικά! Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε έξυπνες αποφάσεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ανάγκη να απλώσεις τα φτερά σου και να πετάξεις μακριά από την καθημερινότητα είναι ούτως ή άλλως στον χαρακτήρα σου, αλλά αυξάνεται σταδιακά κατά την επόμενη περίοδο με αυτή την νέα Σελήνη που σε καλεί να πάρεις μια σημαντική απόφαση για την κατεύθυνση που θέλεις να δώσεις στην ζωή σου. Απόφυγε εντάσεις και κόντρες με τους δικούς σου και το κοντινό σου περιβάλλον και άφησε το μυαλό σου ελεύθερο να φανταστεί και να σχεδιάσει το μέλλον που θέλεις. Μην μένεις όμως στα γενικά! Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε έξυπνες αποφάσεις.


ΙΧΘΥΕΣ
Με αυτή την νέα Σελήνη καλείσαι να αναπτύξεις ένα πλάνο δράσης γύρω από θέματα οικονομικά ή ακόμη και με κληρονομικά ζητήματα και να πάρεις αποφάσεις για το πώς θέλεις να χειριστείς την δύναμη που έχεις, είτε αυτό είναι τα δικά σου χρήματα, είτε η δική σου ενέργεια και ο χρόνος σου. Η περίοδος θέλει μια κάποια προσοχή γύρω από τον σύντροφο ή σε θέματα που δεν δείχνουν κινητικότητα στο τώρα, αλλά ξέρεις πολύ καλά μέσα σου ότι κάτι βράζει και προετοιμάζεται.. Μην μένεις όμως στα γενικά! Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε έξυπνες αποφάσεις.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα
χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e-shop στο https://astracard.gr/shop Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  

 Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: