astropedia.gr

Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 6/10/2021

Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 6/10/2021
Νέα Σελήνη στον Ζυγό από τον Athan

Στις 6 Οκτωβρίου ολοκληρώνεται η νέα Σελήνη του μήνα. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 14:05 ώρα Ελλάδος και στην 14η μοίρα (13ο24’) του Ζυγού. Για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στον Αιγόκερω, μεσουράνημα στον Ζυγό και βρίσκεται παρακάτω.Σε επηρεάζει;

Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του κύριου σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί από 2-6/1, από 1-5/4, από 3-7/7 και από 4-8/10, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες από την 11η έως την 15η μοίρα του παρορμητικού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 8/3 και στις 6/9 ή όσοι έχουν πλανήτες στην 17η μοίρα του άξονα Παρθένου-Ιχθύος. Συμβουλέψου τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν επηρεάζεσαι από το φαινόμενο.

Κάθε αρχή και δύσκολη;

Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη στις  Νοεμβρίου. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, από τις 6 έως τις 20 του μήνα, μέχρι την επόμενη Πανσέληνο δηλαδή. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας   
Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 

Φράσεις - κλειδιά για την νέα Σελήνη

 • ευχαρίστηση μέσα από τις μικρές απολαύσεις
 • επιθυμία να ανυψώσουμε το πνεύμα των αποδυναμωμένων
 • επιθυμία να εξελιχθούμε μέσα από την συμμετοχή
 • τάση προς φαντασίωση για την ανακούφιση του εαυτού
 • επιθυμία να αποφύγουμε το κάλεσμα του ανώτερου πνεύματος
 • απογοήτευση από αποτυχίες των άλλων
 • ανάγκη ανάληψης ειδικής δράσης όσον αφορά τις ομαδικές δραστηριότητες
 • ανάγκη για δραστικές αλλαγές
 • ισορροπία και συνεργασία σε κάθε πτυχή της ζωής μας
 • βαθύτερη κατανόηση ενός υψηλότερου επιπέδου αγάπης
 • απαλλαγή από ατέλειες του εαυτού
 • αύξηση συνειδητότητας
 • συμμετοχή στα πρότυπα της κοινωνίας
 • συνειδητοποιημένη συμμετοχή σε κοινωνικά ζητήματα
 • ανάγκη εποικοδομητικής δράσης πάνω σε δημιουργικές ιδέες
 • προσωπική ολοκλήρωση μέσω της δημιουργικότητας

H γεύση των επόμενων ημερών

Η νέα Σελήνη είναι έντονη και ιδιαίτερα δραστήρια και με την στενή εμπλοκή του Άρη το επόμενο διάστημα περιγράφεται σαφώς κινητικό, διεκδικητικό, ακόμη και μαχητικό. Τα γεγονότα και οι εξελίξεις χαρακτηρίζονται από το πάθος, την δράση, την δημιουργία και την λήψη πρωτοβουλίας και όλα γίνονται άμεσα, γρήγορα και χωρίς πολλές-πολλές συζητήσεις. Καλό είναι να φροντίσουμε στις κινήσεις μας να μην είμαστε τόσο απόλυτοι ή να μην στείλουμε τελεσίγραφα γιατί  η περίοδος φέρνει μεγάλο εκνευρισμό και ο συσσωρευμένος θυμός κάποιου μπορεί να ξεσπάσει επάνω μας ή και το αντίθετο, να κινηθούμε βιαίως χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη τις θέσεις και τις ανάγκες του άλλου. 

Η σχέση 150 μοιρών των φώτων, του Άρη και του Ουρανού τονίζει την ανάγκη να κάνουμε σημαντικές αλλαγές στην ζωή μας, ειδικότερα στην επαγγελματική μας ζωή αλλά και στην κοινωνία και αυτό φέρνει ανυπομονησία που μπορεί να οδηγήσει σε επιθετικότητα και σε καταστροφική δράση, ειδικότερα αν οι πράξεις υποκινούνται από παρορμητισμό, βιασύνη ή απώλεια ψυχραιμίας και ο αυτοέλεγχος είναι απαραίτητος ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Ο κυβερνήτης της νέας Σελήνης, που είναι η Αφροδίτη σε κρίσιμη μοίρα στα τέλη του Σκορπιού, μας δείχνει ότι για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε και να κάνουμε μια νέα αρχή χρειάζεται πρώτα να τακτοποιήσουμε σημαντικές εκκρεμότητες σε σχέσεις και οικονομικά θέματα, ώστε να μην βρούμε στο μέλλον εμπόδιο το παρελθόν μας.

Καλή και δημιουργική νέα Σελήνη σε όλους και όλες, Athan

Μάθε περισσότερα! Κέρδισε χρόνο και χρήμα. AstraCard! 
https://astracard.gr/shop
  


Πώς θα σε επηρεάσει η νέα Σελήνη;

 
ΚΡΙΟΣ
Η νέα Σελήνη συμβαίνει απέναντί σου και σε επηρεάζει άμεσα, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις ημερομηνίες που αναφέρονται στην εισαγωγή. Ο τομέας του ηλιακού σου χάρτη που ενεργοποιείται από αυτή την δυνατή νέα Σελήνη είναι οι σχέσεις και αυτή την περίοδο υπάρχει μεγάλη ορμή και αποφασιστικότητα να διορθώσεις ό,τι χρειάζεται να διορθωθεί για να μπορέσεις να συνεχίσεις κάνοντας μια νέα και φρέσκια αρχή με την σχέση σου ή να διακόψεις μαχαίρι και άμεσα μια σχέση που είναι τοξική. Αντίστοιχα επηρεάζονται και οι συνεργασίες σου, φρόντισε όμως να μην κάνεις κινήσεις που θα σου στοιχίσουν οικονομικά και πιθανότατα αργότερα να τις μετανοιώσεις. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το κομμάτι του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με την καθημερινότητα, τις συνήθειες και τις ρουτίνες που ακολουθείς, τόσο στην επαγγελματική σου ζωή, όσο και στην ζωή σου και τώρα είναι μια περίοδος που η ένταση και η ανάγκη να εκτελέσεις άμεσα τα καθήκοντά σου είναι επιτακτική, αλλά επιτακτική είναι και η δική σου ανάγκη να αλλάξεις σημαντικά το μοτίβο που λειτουργείς στην καθημερινότητά σου και να φέρεις περισσότερη αρμονία και ισορροπία στην ζωή σου. Κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείς με θέματα υγείας και ευεξίας, ψυχικής ανάτασης και να αρχίσεις να σταθεροποιείς μια καινούργια και θετική συνήθεια. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Η νέα Σελήνη συμβαίνει σε τρίγωνο με το ζώδιό σου και ενεργοποιεί θετικά τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με την δημιουργικότητά σου και την δυνατότητα να αντλείς χαρά από την ζωή και από αυτό που κάνεις. Η επόμενη περίοδος σε βάζει σε μια ευχάριστη διαδικασία λοιπόν να εκφράσεις τον εαυτό σου και το παιδί που κρύβεις μέσα σου, να φλερτάρεις με το ταίρι ή ακόμη και με όμορφους αγνώστους, να δώσεις ενέργεια στα δημιουργικά σου σχέδια και να ρισκάρεις ίσως με κάποιες κινήσεις σου που όμως μπορούν να σε οδηγήσουν στην υλοποίηση ενός σχεδίου και γενικότερα να στύψεις την ζωή και να την πιείς στο ποτήρι σου. Ιδιαίτερη περίοδος σε σχέση με τα παιδιά σου, αν είσαι γονιός. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον αστρολόγο σου σστο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η νέα Σελήνη συμβαίνει σε τετράγωνο με το ζώδιό σου και σε επηρεάζει άμεσα, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις ημερομηνίες που αναφέρονται στην εισαγωγή. Ο τομέας του ηλιακού σου χάρτη που ενεργοποιείται από αυτή την δυνατή νέα Σελήνη είναι το σπίτι και η οικογένεια και αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει εντάσεις και τσακωμούς ή ακόμη και βεβιασμένες και αψυχολόγητες κινήσεις και αποφάσεις που σκοπό ουσιαστικά έχουν να εκτονώσουν την ένταση που υπάρχει, να καθαρίσει η ατμόσφαιρα και να υπάρξει μια καλύτερη και πιο στέρεα βάση πάνω στην οποία θα γίνει μια καινούργια αρχή. Μην ρίχνεις λάδι στην φωτιά και μην συμβουλεύεσαι φίλους για τα οικογενειακά σου, γιατί θα σε μπερδέψουν περισσότερο. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
ΛΕΩΝ
Η νέα Σελήνη συμβαίνει σε μια θετική θέση στον ηλιακό σου χάρτη και σου δίνει την ευκαιρία να δράσεις και να ασχοληθείς με θέματα που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία σου, τις απόψεις σου και τα σχέδιά σου και να συζητήσεις με ενθουσιασμό και μεταδοτικότητα τις ιδέες σου με τους άλλους έχοντας θετική αποδοχή και υποστήριξη που οδηγεί σε έναν νέο κύκλο υλοποιήσεων.  Χρειάζεται σαφώς προσοχή και μετριοπάθεια στον τρόπο που συζητάς και συναναστρέφεσαι τους άλλους γιατί ενδέχεται να γίνουν παρανοήσεις ή ακόμη και να προσβάλεις κάποιον ή να τον πιέσεις, χωρίς να το θέλεις. Η περίοδος είναι θετική για να λυθούν μια και καλή θέματα που σε απασχολούν σε σχέση με αδέλφια ή στενούς συγγενείς. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου, με την ικανότητα να διατηρείς την δύναμή σου και τα κεκτημένα σου, τα οποία μπορεί να μην είναι μόνο τα χρήματά σου αλλά και ό,τι έχεις καταφέρει να δημιουργήσεις μέσα από την προσωπική σου εξέλιξη και με τις αξίες σου γενικότερα. Η περίοδος σε θέλει δραστήριο και να παίρνεις αποφάσεις άμεσα και στοχευμένα για να λύσεις προβλήματα και να διορθώσεις καταστάσεις, ανεβάζοντας έτσι και την ψυχολογία σου. Κινήσου με προσοχή βέβαια γιατί ο κυβερνήτης σου που είναι ανάδρομος αυτή την περίοδο μπορεί να θολώσει την κρίση σου και αντί να λύσεις τα προβλήματα, αντιθέτως να δημιουργήσεις μελλοντικά καινούργια. Είναι μια καλή περίοδος να ασχοληθείς με την ανάπτυξη ενός κρυφού σου ταλέντου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ
Η νέα Σελήνη συμβαίνει στο ζώδιό σου και σε επηρεάζει άμεσα, ειδικότερα αν έχεις τα γενέθλιά σου αυτές τις ημέρες. Αυτή την περίοδο σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις μια καινούργια αρχή και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που έχουν να κάνουν με εσένα και το μέλλον σου και κυρίως γύρω από το τι ακριβώς θα ήθελες να κάνεις με την ζωή σου και ποια κατεύθυνση θα ήθελες να της δώσεις αυτόν τον καιρό. Επικρατεί όμως πάθος, αναστάτωση και ένταση και μπορεί να κινηθείς χωρίς ψυχραιμία και χωρίς να υπολογίσεις τους άλλους και τις αιώνιες ισορροπίες που πρέπει να υπάρχουν, με αποτέλεσμα να βιαστείς και να μετανιώσεις αργότερα, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με οικονομικά ή με θέματα σχέσης. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η νέα Σελήνη συμβαίνει σε ένα τυφλό σημείο του ηλιακού σου χάρτη και σε επηρεάζει έμμεσα και με τρόπο που δεν φαίνεται ξεκάθαρα. Το επόμενο διάστημα μεγαλώνει η ανάγκη σου να αλλάξεις κάτι σημαντικό στον εαυτό σου και στον τρόπο που λειτουργείς και αλληλεπιδράς με το περιβάλλον και τους ανθρώπους γύρω σου και έχει έρθει η ώρα να αντιμετωπίσεις, μόνος ή με τον βοήθεια ενός ειδικού, τους φόβους και τις ανασφάλειες που έχουν ριζώσει βαθιά μέσα σου και δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις και να ζήσεις μια ζωή ελεύθερη και δημιουργική, έτσι όπως θα την ήθελες. Σε αυτή την διαδικασία μεταμόρφωσης φρόντισε μόνο να μην παρασύρεις τον σύντροφό σου σε μονοπάτια που δεν μπορεί ο ίδιος να ακολουθήσει. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η νέα Σελήνη συμβαίνει σε μια θετική θέση στον ηλιακό σου χάρτη και σου δίνει την ευκαιρία να δράσεις και να ασχοληθείς με θέματα που έχουν να κάνουν με τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχεις αυτή την περίοδο ή ακόμη και να θέσεις έναν καινούργιο στόχο τον οποίο τώρα θα κυνηγήσεις με όλη σου την δύναμη, την αποφασιστικότητα και τον ενθουσιασμό που διαθέτεις. Η περίοδος είναι αρκετά δραστήρια και σε σχέση με το κοινωνικό σου κομμάτι, η συναναστροφή με τους φίλους σου οδηγεί σε σημαντικές εξελίξεις και νέα πρόσωπα μπαίνουν στην ζωή σου ως γνωριμίες που κάνεις μέσα από τον φιλικό σου κύκλο. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η νέα Σελήνη συμβαίνει σε τετράγωνο με το ζώδιό σου και σε επηρεάζει άμεσα, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις ημερομηνίες που αναφέρονται στην εισαγωγή. Ο τομέας του ηλιακού σου χάρτη που ενεργοποιείται από αυτή την δυνατή νέα Σελήνη είναι ο κοινωνικός τομέας, η καριέρα σου και οι επαγγελματικές σου εξελίξεις, που αυτό το διάστημα είναι πολλές και τώρα μπορείς να θέσεις γερά θεμέλια για το μέλλον και να κάνεις έξυπνες κινήσεις, αρκεί όμως να μην βιαστείς και να μην δράσεις αψυχολόγητα παρασυρόμενος από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που είναι γεμάτη εντάσεις και άγχος. Μελέτησε με κάθε λεπτομέρεια τα δημιουργικά σου σχέδια και μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, αλλά μην αφήσεις τον εαυτό σου να μπλέξει με διλήμματα και ανασφάλειες. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η νέα Σελήνη συμβαίνει σε τρίγωνο με το ζώδιό σου και ενεργοποιεί θετικά τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τα όνειρά σου και τα μακροπρόθεσμα σχέδια που είχες αφήσει θαμμένα στο συρτάρι σου γιατί θεωρούσες ότι μάλλον είναι πράγματα που θα ήθελες να γίνουν και φαντασιώσεις, παρά πράγματα που όντως μπορούν να γίνουν σχέδια και να υλοποιηθούν. Αυτή την περίοδος λοιπόν ξαναζωντανεύεις όνειρα ζωής που τώρα έχεις την ενέργεια και την αποφασιστικότητα να τα κάνεις πραγματικότητα. Μια καλή περίοδος για να σχεδιάσεις ένα μακρινό ταξίδι ή να αρχίσεις να ασχολείσαι με σεμινάρια, μαθήματα και μελέτες που σε ενδιαφέρουν. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ
Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με την αίσθηση της δύναμης και της αυτονομίας σου και με το άγχος που προκύπτει γύρω από την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων οικονομικής φύσεως προς τρίτα πρόσωπα και φορείς. Είναι μια περίοδος που μπορεί να αισθάνεσαι πως είσαι αβοήθητος, πως η υποστήριξη και η κατανόηση που περιμένεις από τον σύντροφο να μην είναι αυτή που χρειάζεσαι και ίσως να μην μπορείς εύκολα τώρα να βρεις λύσεις από μόνος σου και να βρίσκεσαι στο έλεος των άλλων. Είναι μια καλή στιγμή για να επαναπροσδιορίσεις την σχέση σου με τον σύντροφο, αλλά και να εξετάσεις καλύτερα τον τρόπο που μέχρι τώρα χειρίζεσαι τα οικονομικά σου, γιατί κάτι μάλλον δεν κάνεις σωστά. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον αστρολόγο σου σστο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

AstraCard

Κέρδισε χρόνο και χρήμα
 χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/  Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεσαι.   
 
  Newsletter