astropedia.gr

Η είσοδος των δεσμών της Σελήνης στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω και το ζώδιό σου

Η είσοδος των δεσμών της Σελήνης στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω και το ζώδιό σου
Λίγα πράγματα για τους Δεσμούς της Σελήνης γενικά…

Οι Δεσμοί της Σελήνης δεν είναι πλανήτες αλλά σημεία και πάντοτε συνθέτουν έναν ζωδιακό άξονα. Έτσι, ο Βόρειος Δεσμός βρίσκεται πάντοτε ακριβώς απέναντι από το Νότιο Δεσμό (σε απόσταση 180 μοιρών). Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης στην Ινδική Αστρολογία λέγεται «Κεφάλι του Δράκου» ή αλλιώς “Rahu” ενώ ο Νότιος Δεσμός «Ουρά του Δράκου» ή αλλιώς “Ketu”. Φυσιολογικά, η κίνηση των Δεσμών είναι ανάδρομη αλλά πιο σπάνια γυρίζουν και ευθύδρομοι, ενώ δύναται να παραμείνουν και στάσιμοι. Στην παραδοσιακή Αστρολογία ο Βόρειος Δεσμός είχε το ρόλο του «ευεργέτη» (γι’ αυτό και συχνά η φύση του παρομοιαζόταν με εκείνη του Δία) ενώ ο Νότιος Δεσμός είχε το ρόλο του «κακεργέτη» (και, ως εκ τούτου, η φύση του παρομοιαζόταν με εκείνη του Κρόνου). Στην πράξη, βέβαια, τα πράγματα φαίνεται να είναι διαφορετικά.
 
 Πού βρίσκονταν μέχρι πρότινος οι Δεσμοί της Σελήνης και πόσα χρόνια παραμένουν στον κάθε ζωδιακό άξονα;

Οι Δεσμοί της Σελήνης εισήλθαν στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις  9/5/2017 όπου και θα παραμείνουν μέχρι τις 6/11/2018. Ειδικότερα ο Βόρειος Δεσμός βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, ενώ ο Νότιος Δεσμός στο ζώδιο του Υδροχόου. Γενικά, οι Δεσμοί παραμένουν περίπου για ενάμιση χρόνο σε έναν ζωδιακό άξονα, ενώ σε 18 χρόνια κάνουν τον πλήρη κύκλο του Ζωδιακού. Ως εκ τούτου, θα εισέλθουν στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω στις 6/11/2018 και θα παραμείνουν στο συγκεκριμένο ζωδιακό άξονα μέχρι τις 5/5/2020.

 Η σημασία του Βόρειου και του Νότιου Δεσμού σύμφωνα με την Αστρολογία…

Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο, ο Νότιος Δεσμός απεικονίζει το καρμικό μας παρελθόν αλλά και το κάρμα που συνεχίζουμε να δημιουργούμε μέσω των επιλογών μας. Επίσης, δείχνει τις προσκολλήσεις μας, τις συνήθειες, τη γενικότερη λαχτάρα της ψυχής, τα ταλέντα και τις κλίσεις μας, τις ενστικτώδεις τάσεις μας, τον εύκολο δρόμο, οποιαδήποτε γνώριμη ή οικεία ενέργεια, εκείνο το σύστημα αξιών που ασυνείδητα αναπτύξαμε σε πολύ μικρή ηλικία και συνεχίζουμε να το διατηρούμε μέχρι σήμερα, οτιδήποτε «κουβαλάμε» από προηγούμενες ενσαρκώσεις.

Από την άλλη, ο Βόρειος Δεσμός σκιαγραφεί το Ντάρμα, περιγράφει το καθήκον της παρούσας ζωής, συμβολίζει το άγνωστο μονοπάτι, την αποστολή μας, τον προορισμό μας. Σχετίζεται με ενέργειες, ιδιότητες και χαρακτηριστικά που μας είναι άγνωστα. Ωστόσο, καλούμαστε να τα αναπτύξουμε γιατί έτσι επέλεξε η ψυχή μας, με απώτερο στόχο την εσωτερική μας εξέλιξη.

Αν δεν αξιοποιήσουμε τα «δώρα» του Νότιου Δεσμού, δύσκολα εκπληρώνουμε τα αιτήματα του Βόρειου Δεσμού. Όμως, αν γαντζωθούμε επάνω στο Νότιο Δεσμό μας και παραμελήσουμε το Βόρειο Δεσμό, αργά η γρήγορα θα αρχίσουμε να βιώνουμε εσωτερικά κενά και θα νιώσουμε ότι έχουμε βαλτώσει, ότι η ίδια μας η ύπαρξη είναι εγκλωβισμένη σε μια κατάσταση στασιμότητας. Από την άλλη, αν απαρνηθούμε εντελώς την περιοχή του Νότιου Δεσμού, θα τραυματίσουμε την ίδια την ψυχή μας που επιθυμεί να διατηρήσει τα «κεκτημένα» της. Η επίτευξη της πολυπόθητης ισορροπίας καθώς και η υιοθέτηση μιας στάσης ζωής που θα συνδυάζει τις ιδιότητες και των 2 Δεσμών θα αποτελούσε ίσως το μοναδικό τρόπο μέσω του οποίου θα λυτρωνόταν ο καθένας από εμάς και θα εξασφάλιζε την εσωτερική του πληρότητα και αρμονία.

Αντίστοιχες ερμηνείες και τοποθετήσεις για τους Δεσμούς της Σελήνης βρίσκουν εφαρμογή και στις διάφορες προγνωστικές μεθόδους που χρησιμοποιεί η Αστρολογία, πχ Ηλιακή Επιστροφή, Διελεύσεις, Προοδευμένο Ωροσκόπιο, Ηλιακό Τόξο κτλ.

 Ποια μαθήματα καλούμαστε να λάβουμε από την νέα θέση των δεσμών;

Οι Δεσμοί της Σελήνης στον συγκεκριμένο άξονα θα απαιτήσουν από εμάς να εκφράσουμε τα συναισθήματα, την προστατευτικότητα και την τρυφερότητά μας, να γίνουμε περισσότερο εκδηλωτικοί και ζεστοί, αποφεύγοντας την ίδια στιγμή τις ενοχικές συμπεριφορές και τους μελοδραματισμούς και διατηρώντας τη λογική σκέψη, τον ρεαλισμό, τη σύνεση, το πρακτικό πνεύμα και την ωριμότητά μας.

 Αστρολογικοί παράγοντες κατά τη χρονική στιγμή της εισόδου των Δεσμών στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω…

Στις 6 Νοεμβρίου 2018 ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου. Οι όψεις που θα σχηματίσει με το πέρασμά του στο εν λόγω ζώδιο είναι οι εξής: τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού (27η μοίρα), τρίγωνο με τον Δία από την 29η (και αναιρετική) μοίρα του Σκορπιού, τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό από την 29η (και αναιρετική) μοίρα του Κριού και τρίγωνο με τον ανάδρομο Χείρωνα από την 28η μοίρα των Ιχθύων.

Αντίστοιχα, οι όψεις που θα σχηματίσει ο Νότιος Δεσμός (που θα εισέλθει στο ζώδιο του Αιγόκερω) είναι οι ακόλουθες: τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη, εξάγωνο με τον Δία, τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό και εξάγωνο με τον ανάδρομο Χείρωνα. Ως εκ τούτου, γίνεται αντιληπτό ότι η μετάβαση των Δεσμών σε ένα νέο άξονα θα μας κάνει να αισθανθούμε ότι αφήνουμε πίσω μας μισοτελειωμένες καταστάσεις και ανολοκλήρωτες υποθέσεις. Ενώ θα έχουμε όλη τη διάθεση να πραγματοποιήσουμε νέα ξεκινήματα, να αλλάξουμε τη γενικότερη στάση μας και να αυτοθεραπευτούμε, ξαφνικά γεγονότα -τα οποία με κάποιο τρόπο θα σχετίζονται με το παρελθόν μας- θα μας αναστατώσουν και θα διαταράξουν τις ισορροπίες μας, τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό επίπεδο.

Ευτυχώς, το τρίγωνο του Ηλίου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα μας φέρει σε επαφή με τα βάθη του ασυνειδήτου, θα μας βοηθήσει να «αφουγκραστούμε» τη φωνή του Ανώτερου Εαυτού μας και, τελικά, να υποδεχτούμε με χαρά τις αλλαγές που έρχονται, για να μπορέσουμε στη συνέχεια να προσαρμοστούμε σε αυτές.


Πώς θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο ξεχωριστά από την αλλαγή των δεσμών
 

         Κριός

Ο βόρειος..
Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης στον Καρκίνο και στο Ναδίρ του ηλιακού σου χάρτη σου δημιουργεί την ανάγκη να βελτιώσεις την οικογενειακή σου ζωή και να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου με την πατρική σου οικογένεια. Προσπαθείς να ανακαλύψεις και να φέρεις στην επιφάνεια τις πληγές που προέρχονται από το μακρινό παρελθόν σου, προκειμένου να τις θεραπεύσεις και να γνωρίσεις καλύτερα τον ίδιο σου τον εαυτό. Πράγματι, η επικοινωνία σου με τα μέλη της οικογένειάς σου, αν και κρύβει ορισμένες προκλήσεις, γίνεται σταδιακά –κατόπιν προσπάθειας από τη μεριά σου- πιο εύκολη. Δεν αποκλείεται να ανακαινίσεις το σπίτι σου, να αλλάξεις τη διακόσμηση του χώρου στον οποίο διαμένεις ή ακόμη και να μετακομίσεις σε ένα μεγαλύτερο σπίτι. Μπορεί, μάλιστα, να αυξηθούν τα μέλη της οικογένειάς σου…με τον ερχομό ίσως ενός παιδιού.

Επιπλέον, είναι πιθανό να πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι στη γενέτειρά σου, στην προσπάθειά σου να έρθεις πιο κοντά στις «ρίζες» σου. Συν τοις άλλοις, μπορεί να σου μεταβιβαστεί αξιόλογη ακίνητη περιουσία ή ακόμη και να μπεις στη διαδικασία να αγοράσεις ή να εκμεταλλευτείς κάποιο ακίνητο/οικόπεδο (εισπράττοντας ενοίκια, καλλιεργώντας δικά σου φυτά, όσπρια και λαχανικά κτλ). Τέλος, αναμένεται να έλθεις σε επαφή με τον κόσμο των συναισθημάτων σου, ενώ θα σου δημιουργηθεί η ανάγκη να εξασφαλίσεις την ιδιωτικότητά σου, καθώς η δημόσια έκθεση ενδεχομένως θα σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα και αμήχανα.

...και ο νότιος
Με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου αναμένονται αλλαγές στη δημόσια εικόνα σου και αναθεώρηση των επαγγελματικών στόχων σου. Επιπλέον, μπαίνεις στη διαδικασία να ορίσεις με διαφορετικό τρόπο την έννοια της επιτυχίας στη ζωή. Συν τοις άλλοις, η επιθυμία σου για προσωπική ολοκλήρωση και επαγγελματική επιτυχία είναι μεν έντονη, ωστόσο δεν θα πρέπει να μετατραπεί σε αυτοσκοπό, διότι αργά ή γρήγορα θα αισθανθείς ότι «βαλτώνεις». Γενικότερα, η επαγγελματική σου ζωή εισέρχεται σε μια νέα φάση, ενώ μπορεί να βιώσεις μια στροφή στην καριέρα σου.

Επιπρόσθετα, οι σχέσεις σου με ανθρώπους που κατέχουν εξουσία θα είναι σχετικά τεταμένες και θα αισθανθείς ότι πιέζεσαι από τις διάφορες μορφές εξουσίας και ότι έχεις βαρεθεί να είσαι μονίμως υπόλογος σε κάποιον προϊστάμενο. Μπορεί να κινδυνέψει η «ατσαλάκωτη» μέχρι πρότινος δημόσια εικόνα σου, ενώ δεν αποκλείεται να σου γεννηθεί η επιθυμία να δουλέψεις από το σπίτι, ορίζοντας ο ίδιος τόσο το ωράριο όσο και τις συνθήκες της εργασίας σου. Στο δίλημμα «καριέρα ή οικογένεια», η ζυγαριά μοιάζει να γέρνει προς τη μεριά της…οικογένειας! Μάθε κάθε λεπτομέρεια που προκύπτει από τον δικό σου ατομικό χάρτη τηλεφωνώντας στο 14780 ή στέλνοντας το μήνυμα ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 90019108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.       
       Ταύρος


Ο βόρειος..
Με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Καρκίνο και στον 3ο ηλιακό σου οίκο από τις 6 Νοεμβρίου η ανάγκη σου για επικοινωνία και κοινωνικές επαφές έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. Επιπλέον, σου δημιουργείται η επιθυμία να πραγματοποιήσεις κοντινά ταξίδια και εκδρομές. Η αλήθεια είναι ότι θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για ταξίδια, ενώ οι μετακινήσεις σου αναμένεται να γίνουν πιο εύκολες. Δεν αποκλείεται να αγοράσεις καινούρια μηχανή, καινούριο αυτοκίνητο ή κινητό τηλέφωνο, το οποίο μάλιστα μπορεί να είναι προηγμένης τεχνολογίας.

Επιπρόσθετα, η σχέση σου με αδέλφια και συγγενείς (όπως θείους, θείες, ξαδέλφια κτλ) βελτιώνεται σημαντικά και σταδιακά έρχεσαι (από επιλογή) πιο κοντά τους. Συν τοις άλλοις, η συνύπαρξή σου και η επικοινωνία σου με γείτονες μοιάζει να σου χαρίζει περισσότερη ικανοποίηση σε σχέση με παλαιότερα. Επίσης, δεν αποκλείονται reunions με παλιούς συμμαθητές, που θα σου δώσουν χαρά, καθώς θα σου θυμίσουν τα ξέγνοιαστα σχολικά, εφηβικά σου χρόνια. Γενικότερα, το πνεύμα σου θα είναι ανήσυχο. Έτσι, μπορεί να θελήσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να συλλέξεις πολλές και ποικίλες πληροφορίες και να γράψεις δικά σου κείμενα ή διηγήματα.

...και ο νότιος
Το πέρασμα του Νότιου Δεσμού της Σελήνης στον Αιγόκερω και στον 9ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις την ευρύτερη φιλοσοφία σου. Επιπλέον, σου δημιουργεί την αβυσσαλέα επιθυμία να προβείς σε ανώτερες διανοητικές συλλήψεις, να αποκρυπτογραφήσεις την ίδια τη ζωή, να ανακαλύψεις βαθύτερες αλήθειες και να κατανοήσεις δυσνόητες, αφηρημένες, θεωρητικές έννοιες. Μπορεί, ωστόσο, να συνειδητοποιήσεις τελικά ότι προτιμάς την χειροπιαστή, πρακτική γνώση που βασίζεται στον ορθολογισμό παρά τα δυσνόητα γνωστικά αντικείμενα που έχουν θεωρητικό ή φιλοσοφικό υπόβαθρο και στερούνται επιστημονικής βάσης.

Είναι πιθανό να αναθεωρήσεις τις θρησκευτικές πεποιθήσεις σου, ενώ δεν αποκλείονται τόσο νέα εκπαιδευτικά ξεκινήματα, όπως για παράδειγμα η συμμετοχή σου σε κάποιο σεμινάριο κατάρτισης, όσο και ξαφνικά (ενδεχομένως δυσάρεστα) περιστατικά που θα αφορούν στις σπουδές σου. Τέλος, αισθάνεσαι ότι ήρθε η ώρα να μοιραστείς και να επικοινωνήσεις όσα γνωρίζεις, να τοποθετήσεις στο περιθώριο την πνευματική έπαρση και τον ελιτισμό σου, να ανταλλάξεις απόψεις και να μάθεις ακόμα περισσότερα πράγματα. Το πιθανότερο είναι ότι θα παλαντζάρεις ανάμεσα στο ρόλο του «μαθητή» και το ρόλο του «δασκάλου». Μάθε κάθε λεπτομέρεια που προκύπτει από τον δικό σου ατομικό χάρτη τηλεφωνώντας στο 14780 ή στέλνοντας το μήνυμα ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 90019108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.


       Δίδυμοι


Ο βόρειος..
Με την είσοδο του Βόρειου Δεσμού στον 2ο ηλιακό σου οίκο, είναι πιθανά κάποια αξιοσημείωτα έσοδα, τα οποία θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Μπορεί να δεις τους τραπεζικούς σου λογαριασμούς πιστωμένους με χρηματικά ποσά τα οποία θεωρούσες ξεγραμμένα, ενώ δεν αποκλείεται και κάποια αύξηση στο μισθό σου. Επίσης, bonus παραγωγικότητας μπορεί να σε «τονώσουν» σε οικονομικό επίπεδο και να αυξήσουν την αυτοεκτίμησή σου. Ωστόσο, αν υποκύψεις σε τυχόν επιπολαιότητες, δεν αποκλείονται και κάποιες δαπάνες, οι οποίες θα σου προκαλέσουν εκνευρισμό.

Γενικά, θα έρθει στο προσκήνιο η καταναλωτική σου διάθεση και θα σου γεννηθεί η επιθυμία να ψωνίσεις ρούχα, παπούτσια και άλλα υλικά αγαθά κυρίως για τον εαυτό σου αλλά και για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Προσπάθησε να φανείς εγκρατής και να μην προβείς σε αλόγιστες σπατάλες, διότι το σύμπαν σε καλεί να διαχειριστείς ορθά και αποτελεσματικά τους προσωπικούς σου χρηματικούς πόρους. Μην το απογοητεύσεις!!! Βέβαια, ως επί το πλείστον αναμένονται θετικές αλλαγές στην οικονομική σου ζωή, ενώ μπορεί να επικεντρωθείς στο ευρύτερο σύστημα των ηθικών αξιών και αρχών σου, το οποίο θα θελήσεις να διευρύνεις και να εμπλουτίσεις περαιτέρω.

...και ο νότιος
Με την είσοδο του Νότιου Δεσμού στον Αιγόκερω και στον 8ο ηλιακό σου οίκο από τις 6 Νοεμβρίου χαρακτηρίζεσαι από φοβίες και ανασφάλειες που σχετίζονται με ληξιπρόθεσμα χρέη σου, τα οποία έρχονται ξαφνικά στο προσκήνιο και σου προκαλούν άγχος και πίεση. Επιπρόσθετα, θα επιχειρήσεις το διακανονισμό των ληξιπρόθεσμων οφειλών σου προς τραπεζικά ιδρύματα ή δημόσιους οργανισμούς. Η εν λόγω ρύθμιση είτε θα υποστεί χρονο-καθυστέρηση είτε θα επιτευχθεί αλλά με όρους οι οποίοι δεν θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα.

Επίσης, μπορεί να σε απασχολήσει κάποιο κληρονομικό ζήτημα, το οποίο μοιάζει να μένει στάσιμο. Συν τοις άλλοις, είναι πιθανό να νιώσεις την επιθυμία να ανανεώσεις τη σεξουαλική σου ζωή, ενώ η στάση σου απέναντι στο ζήτημα του θανάτου φαίνεται να αλλάζει (κατόπιν κάποιου είδους αυτοανάλυσης). Ειδικότερα, καλείσαι να διαχειριστείς τη φοβία σου γύρω από τον θάνατο, είτε το δικό σου είτε εκείνο των αγαπημένων σου προσώπων. Τέλος, θα συνειδητοποιήσεις ότι η οικονομική στήριξη που δεχόσουν μέχρι πρότινος από τρίτα πρόσωπα περισσότερο σε αποδυνάμωνε παρά σε ενίσχυε, καθώς δημιουργούσε ένα καθεστώς εξάρτησης το οποίο σε έφθειρε ψυχολογικά. Μάθε κάθε λεπτομέρεια που προκύπτει από τον δικό σου ατομικό χάρτη τηλεφωνώντας στο 14780 ή στέλνοντας το μήνυμα ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 90019108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.


       Καρκίνος


Ο βόρειος..
Αναμφίβολα, με το πέρασμα του Βόρειου Δεσμού στο ζώδιό σου από τις 6/11, τα φώτα και οι προβολείς στρέφονται επάνω σου! Σου δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθείς στις προσωπικές σου ανάγκες και να διεκδικήσεις τα θέλω σου. Η διάθεσή σου αλλάζει και ο ίδιος χαρακτηρίζεσαι πλέον από μια δίψα για προσωπική επέκταση. Συν τοις άλλοις, σου δημιουργείται η ανάγκη να είσαι ανεξάρτητος και αυτόνομος. Δεν αποκλείονται νέα, δυναμικά ξεκινήματα, καθώς η τύχη σου (την οποία δημιουργείς ο ίδιος) μοιάζει να βρίσκεται διαρκώς πλάι σου. Επιπλέον, είναι πιθανές διάφορες θετικές αλλαγές οι οποίες θα σχετίζονται με την εξωτερική σου εμφάνιση και, πιο συγκεκριμένα, με την κόμμωση, το χτένισμα και, γενικά, το προσωπικό σου στυλ, και θα «τονώσουν» την αυτοπεποίθησή σου.

...και ο νότιος
Το πέρασμα του Νότιου Δεσμού στον 7ο ηλιακό σου οίκο φέρνει, σε γενικές γραμμές, αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στους γύρω σου. Επιπλέον, με τον Νότιο Δεσμό στον Αιγόκερω μπορεί να σου γεννηθεί η επιθυμία να συνάψεις νέες συνεργασίες οι οποίες θα σου προσφέρουν ελευθερία κινήσεων και έκφρασης. Όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή, αν είσαι ελεύθερος μπορεί να συνάψεις μια σχέση η οποία θα μοιάζει μοιραία ενώ αν είσαι δεσμευμένος, δεν αποκλείεται ένας απροσδόκητος χωρισμός, ο οποίος αναμένεται να σοκάρει πολύ κόσμο.

Επιπρόσθετα, είναι πιθανό να διεκδικήσεις κάποιο είδος ελευθερίας στην ερωτική σου ζωή, την οποία θα θελήσεις ίσως να συνδυάσεις με τη συντροφικότητα. Τέλος, δεν αποκλείεται να αισθανθείς την ανάγκη να ανανεώσεις τη σχέση ή το γάμο σου, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα να νιώσεις ότι έχεις εγκλωβιστεί σε μια κατάσταση ανίας και στασιμότητας και, κατά συνέπεια, να αποξενωθείς από το έτερον ήμισυ. Η ιδανική για εσένα λύση θα ήταν να συνδυάσεις και να εξισορροπήσεις το «εγώ» με το «εμείς». Μάθε κάθε λεπτομέρεια που προκύπτει από τον δικό σου ατομικό χάρτη τηλεφωνώντας στο 14780 ή στέλνοντας το μήνυμα ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 90019108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.


         Λέων


Ο βόρειος..
Ο Βόρειος Δεσμός στον Καρκίνο και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 6/11 σε ωθεί στην ενδοσκόπηση και σε βοηθάει να τοποθετήσεις στο περιθώριο τυχόν υπαρξιακές ανασφάλειες ή άλλους ανεξήγητους φόβους που είχες μέχρι πρότινος. Ο εσωτερικός σου κόσμος μοιάζει να αλλάζει προς το καλύτερο και ο ίδιος επιθυμείς να συντονιστείς με τα αιτήματα του Ανώτερου Εαυτού σου. Επιπλέον, στρέφεσαι περισσότερο από ποτέ στην τέχνη και στη μεταφυσική. Ειδικότερα, είναι πιθανό να αρχίσεις να μελετάς γνωστικά αντικείμενα που σχετίζονται με τον αποκρυφισμό, ενώ μπορεί να σου γεννηθεί η επιθυμία να δημιουργήσεις κάποιο έργο τέχνης.

Η διαίσθησή σου έρχεται στο προσκήνιο, ενώ οι φιλανθρωπικές σου ανησυχίες αυξάνονται σε μεγάλο βαθμό. Νιώθεις έντονα την ανάγκη να βοηθήσεις και να στηρίξεις τους ευάλωτους και ανήμπορους συνανθρώπους μας, εκφράζοντας ανώτερα συναισθήματα όπως η συμπόνια. Καλλιεργείς τη δεξιότητα της ενσυναίσθησης (που αποτελεί μία από τις διαστάσεις της συναισθηματικής ευφυΐας), δηλαδή της ικανότητάς σου να μπαίνεις στη θέση των άλλων χωρίς να ταυτίζεσαι, Τα όνειρά σου είναι ασυνήθιστα πολλά και, μάλιστα, είναι τόσο έντονα που μοιάζουν με αληθινές εμπειρίες, με πραγματικά γεγονότα.

...και ο νότιος
Ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης στον 6ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 6 Νοεμβρίου σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις την καθημερινότητά σου. Μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπος με μια άνευ προηγουμένου γραφειοκρατία, με αποτέλεσμα να αισθανθείς εκνευρισμό. Γενικά, θα αναζητήσεις νέους τρόπους προκειμένου να διαχειριστείς πρακτικά θέματα και διαδικασίες ρουτίνας. Συν τοις άλλοις, αλλάζεις στάση απέναντι στα εργασιακά σου ζητήματα, καθώς συνειδητοποιείς ότι οι μέχρι πρότινος προσεγγίσεις και επιλογές σου μόνο σε αδιέξοδο κατάφεραν να σε οδηγήσουν. Επιπλέον, σου γεννιέται η επιθυμία να φέρεις «αέρα ανανέωσης» στην επαγγελματική σου ζωή.

Αν εργάζεσαι, μπορεί να βρεις άλλη δουλειά και να παραιτηθείς από την τωρινή εργασία σου, πράγμα που, όμως, μπορεί να αποδειχθεί λανθασμένη επιλογή. Επίσης, μπορεί να αλλάξεις πόστο εντός του ίδιου εργασιακού περιβάλλοντος ή σε ακραία περίπτωση να απολυθείς και να βρεθείς εκτός αγοράς εργασίας. Αν είσαι άνεργος, μπορεί να διανύσεις μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας η ανεργία θα μοιάζει να παγιώνεται και να μετατρέπεται σε μακροχρόνια κατάσταση. Τέλος, αλλάζεις τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζεις την υγεία σου, καθώς έρχονται στην επιφάνεια ενοχλήσεις και παθήσεις άνευ σημασίας, τις οποίες καλείσαι να διαχειριστείς και να θεραπεύσεις. Μάθε κάθε λεπτομέρεια που προκύπτει από τον δικό σου ατομικό χάρτη τηλεφωνώντας στο 14780 ή στέλνοντας το μήνυμα ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 90019108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.


       Παρθένος


Ο βόρειος..
Ο Βόρειος Δεσμός στον 11ο ηλιακό σου οίκο σε βάζει στη διαδικασία να γίνεις πιο διαλλακτικός απέναντι στις διάφορες κοινωνικές ομάδες στις οποίες ανήκεις. Ο ίδιος αισθάνεσαι πιο ομαδικός από ποτέ και ταυτόχρονα παρατηρείς ότι δειλά-δειλά αχνοφαίνεται ένα ανιδιοτελές όραμα στις διάφορες συλλογικές προσπάθειες που λαμβάνουν χώρα γύρω σου. Επίσης, ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης στον Καρκίνο σου φέρνει μια πληθώρα από οράματα και σε ενθαρρύνει ώστε να οργανώσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Σταδιακά αρχίζεις να ασχολείσαι πιο ενεργά με τα κοινά και η πολιτική συγκαταλέγεται πλέον δυναμικά στα ενδιαφέροντά σου, καθώς συνειδητοποιείς ότι ίσως τελικά υπάρχει «φως στην άκρη του τούνελ». Μπορεί, μάλιστα, να αλλάξεις κάπως τις απόψεις σου γύρω από την πολιτική και τα κόμματα και να τοποθετήσεις στο περιθώριο την αυστηρότητα που έδειχνες μέχρι πρότινος.

Επιπρόσθετα, με την είσοδο του Βόρειου Δεσμού στον Καρκίνο ευνοούνται διαφόρων ειδών ξεκινήματα στο πλαίσιο σωματείων ή άλλων κοινωνικών οργανώσεων, καθώς οι κοινωνικοί σου προβληματισμοί είναι ιδιαίτερα αυξημένοι. Η επιθυμία σου να ενταχθείς σε ομάδες ανθρώπων με οράματα τα οποία θα σε αντιπροσωπεύουν και θα σε καλύπτουν ιδεολογικά είναι πραγματικά έντονη. Η επικοινωνία σου με τα διάφορα φιλικά σου πρόσωπα εξομαλύνεται και ο ίδιος μοιάζεις να απολαμβάνεις τη συντροφιά και την παρέα τους, ενώ είναι πιθανό να συνάψεις νέες συναρπαστικές γνωριμίες, να κάνεις καινούριους φίλους και να διευρύνεις τους κοινωνικούς σου κύκλους. Την ίδια στιγμή, αποφασίζεις να τοποθετήσεις στο περιθώριο ανθρώπους με τους οποίους συνέχιζες ψυχαναγκαστικά να κάνεις παρέα μέχρι πρότινος ενώ δεν υπήρχε πια σημείο επαφής.

...και ο νότιος
Με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 5ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργείται η αβυσσαλέα ανάγκη να ανακτήσεις την ανεμελιά και την παιδικότητά σου και να διασκεδάσεις. Προσπάθησε μόνο να μην υποπέσεις στην παγίδα του παλιμπαιδισμού, των υπερβολών και της καλοζωίας. Επίσης, αλλάζεις σταδιακά τους τρόπους με τους οποίους εκφράζεις τη δημιουργική σου διάθεση, ενώ δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία να ασχοληθείς με κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα. Προσπάθησε να περιορίσεις τον εγωκεντρισμό σου και να θέσεις υπό έλεγχο την ανάγκη σου για αυτοπροβολή και τη ροπή σου στα ρίσκα και στις απολαύσεις. Συν τοις άλλοις, είναι πιθανή μια δυσάρεστη εμπειρία αποβολής, μια έκτρωση ή μια απροσδόκητη εγκυμοσύνη, η οποία θα νιώσεις ότι εμποδίζει την πρόοδό σου και την πολυεπίπεδη εξέλιξή σου.

Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να ερωτευτείς και να βιώσεις εφήμερες ερωτικές περιπέτειες οι οποίες θα σε ικανοποιήσουν στιγμιαία αλλά στο τέλος θα σου δημιουργήσουν συναισθήματα ματαιότητας και ανεπάρκειας. Επιπλέον, τα ερωτικά σου ζητήματα με κάποιο τρόπο εμπλέκονται με τις φιλίες σου, οδηγώντας σε δυσάρεστες καταστάσεις, ενώ δεν αποκλείεται να νιώσεις ερωτική έλξη για κάποιο πρόσωπο που σε βλέπει φιλικά και δεν ενδιαφέρεται για κάτι περισσότερο. Αν είσαι παντρεμένος, θα πρέπει να δώσεις έμφαση στη σχέση σου με τα παιδιά σου καθώς είναι πιθανό να εμφανιστούν προβλήματα ή να δεις τους απογόνους σου να σου εναντιώνονται. Μάθε κάθε λεπτομέρεια που προκύπτει από τον δικό σου ατομικό χάρτη τηλεφωνώντας στο 14780 ή στέλνοντας το μήνυμα ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 90019108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.


          Ζυγός

Ο βόρειος..
Με τον Βόρειο Δεσμό στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου αναμένονται θετικές αλλαγές στη δημόσια εικόνα σου καθώς και μια πιο υγιής και αισιόδοξη προσέγγιση απέναντι στις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου. Συν τοις άλλοις, μπαίνεις στη διαδικασία να διερευνήσεις και να αναλύσεις εις βάθος την έννοια της επιτυχίας στη ζωή, να αναζητήσεις την επαγγελματική σου ταυτότητα και να ορίσεις τι είναι τελικά αυτό που σου χαρίζει πληρότητα και ευδαιμονία.

Επιπλέον, η ίδια η ζωή μοιάζει να σε οδηγεί με έναν σχεδόν μαγικό τρόπο στον σχεδιασμό των βημάτων εκείνων που θα σε οδηγήσουν στην προσωπική σου ολοκλήρωση. Γενικά, η επαγγελματική σου ζωή εισέρχεται σε μια νέα φάση, η οποία μοιάζει συναρπαστική και εντυπωσιακή. Είναι πιθανό κάποιο είδος προαγωγής ή επαγγελματικής ανέλιξης. Η δημοτικότητά σου αυξάνεται και η καλή σου φήμη μοιάζει εξασφαλισμένη.

Ωστόσο, καλείσαι να αποφύγεις να λάβεις αποφάσεις οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από παρορμητισμό, καθώς μέρος της αποστολής σου είναι να αναπτύξεις τις οργανωτικές σου ικανότητες. Μόνον έτσι θα εισέλθεις σε υψηλότερα επίπεδα της διοικητικής ιεραρχίας και θα αποφύγεις την εμπλοκή του ονόματός σου σε τυχόν σκάνδαλα. Η αλήθεια είναι ότι με γνώμονα τον ρεαλισμό, την εγκράτεια, τη σκληρή δουλειά και τη λογική μπορείς να φτάσεις αρκετά ψηλά. Τέλος, αποκαθίσταται σταδιακά η ισορροπία στις σχέσεις σου με ανθρώπους που κατέχουν θέσεις εξουσίας, γεγονός το οποίο μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός σου.

...και ο νότιος
Η είσοδος, δε, του Νότιου Δεσμού στον Αιγόκερω από τις 6 Νοεμβρίου σου δημιουργεί την ανάγκη να αποκολληθείς από παλιές συνήθειες και να αλλάξεις την οικογενειακή σου ζωή. Καλείσαι, ωστόσο, να φέρεις στην επιφάνεια τα τραύματα που προέρχονται από το μακρινό παρελθόν σου, προκειμένου να μπορέσεις να τα διαχειριστείς και να τα επιλύσεις. Η αλήθεια είναι ότι κάτι τέτοιο μοιάζει ιδιαίτερα δύσκολο. Αν, όμως, αρνηθείς να το κάνεις, αν επιτρέψεις στο παρελθόν να σε επηρεάζει σε ψυχολογικό επίπεδο, θα δυσκολευτείς πολύ να εξελιχθείς και να εστιάσεις την προσοχή σου στο παρόν και στο μέλλον.

Επίσης, δεν αποκλείεται να μετακομίσεις, καθώς ο χώρος στον οποίο διαμένεις αυτή τη στιγμή σου υπενθυμίζει δυσάρεστες καταστάσεις ή είναι, για κάποιο λόγο, προβληματικός. Επιπλέον, ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης στον 4ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε βάζει στη διαδικασία να αναζητήσεις την «ταυτότητά» σου και να αλλάξεις, στο βαθμό που κάτι τέτοιο θα ήταν εφικτό, τον βαθύτερο εαυτό σου. Τέλος, μπορεί να αποστασιοποιηθείς από την πατρική σου οικογένεια ή να βιώσεις ξαφνικά προβλήματα που αφορούν στην υγεία των γονιών σου, ενώ δεν αποκλείεται η σχέση σου μαζί τους να υποστεί διακυμάνσεις και δυσκολίες. Όπως και να ΄χει, καλείσαι να δουλέψεις τόσο τα θέματα του 10ου όσο και εκείνα του 4ου οίκου, καθώς δεν παύεις να είσαι Ζυγός…ζώδιο που αναζητά την ισορροπία! Έτσι, στο δίλημμα «καριέρα ή οικογένεια», η απάντηση είναι…«και τα 2»!!! Μάθε κάθε λεπτομέρεια που προκύπτει από τον δικό σου ατομικό χάρτη τηλεφωνώντας στο 14780 ή στέλνοντας το μήνυμα ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 90019108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.


      Σκορπιός


Ο βόρειος..
Με την είσοδο του Βόρειου Δεσμού στο φιλικό προς εσένα ζώδιο του Καρκίνου και στον 9ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργείται η ανάγκη να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να μάθεις καινούρια πράγματα, να εμπλουτίσεις τις ιδέες σου και να διαμορφώσεις μια νέα φιλοσοφία γύρω από την ίδια τη ζωή. Επιπλέον, σου δημιουργείται η επιθυμία να μελετήσεις εις βάθος διάφορα γνωστικά αντικείμενα (τα οποία μπορεί να φαντάζουν ως αφηρημένα ή δυσνόητα), να προβείς σε ανώτερες διανοητικές συλλήψεις, να αποκρυπτογραφήσεις τη μυστηριακή πλευρά της ζωής και να ανακαλύψεις βαθύτερες αλήθειες.

Μπορεί να επικεντρωθείς περισσότερο (συγκριτικά με πριν) στη μελέτη θρησκευτικών ζητημάτων ή να νιώσεις την ανάγκη να πιστέψεις σε κάτι ανώτερο. Δεν αποκλείονται νέα εκπαιδευτικά ξεκινήματα, όπως για παράδειγμα η συμμετοχή σου σε κάποιο σεμινάριο κατάρτισης. Γενικότερα, ο τομέας των σπουδών μοιάζει να σε ελκύει περισσότερο σε σχέση με παλαιότερα. Αν σπουδάζεις, μπορεί να πάρεις πτυχίο, ενώ είναι πιθανά και άλλου είδους επιτεύγματα στον τομέα της ανώτερης ή ανώτατης εκπαίδευσης (πχ ένταξη σε κάποιο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, επιτυχής ολοκλήρωση μεταπτυχιακών σπουδών, έναρξη εκπόνησης διδακτορικής διατριβής, λήψη διδακτορικού τίτλου κτλ).

Επίσης, ευνοούνται οι εκδοτικές προσπάθειες και η εκμάθηση ξένων γλωσσών και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για επιτυχία σε εξετάσεις προκειμένου για την απόκτηση σχετικών πτυχίων ή πιστοποιητικών. Τέλος, μπορεί να μπεις στη διαδικασία να πραγματοποιήσεις μακρινά ταξίδια, τα οποία θα σε ανανεώσουν, θα σου χαρίσουν τεράστια χαρά και ικανοποίηση και θα καλύψουν τις ανάγκες σου για μάθηση και νέες εμπειρίες.

...και ο νότιος
Από την άλλη, με τον Νότιο Δεσμό στον Αιγόκερω και στον 3ο ηλιακό σου οίκο από τις 6/11/2018 είναι πιθανά κάποια ασυνήθιστα περιστατικά κατά τη διάρκεια ταξιδιών ή άλλων μετακινήσεων. Ως εκ τούτου, καλείσαι να είσαι προσεκτικός και συγκεντρωμένος όταν οδηγείς. Επιπρόσθετα, η σχέση σου με αδέλφια και συγγενείς (όπως θείους, θείες, ξαδέλφια κτλ) μπορεί να γίνει δύσκολη, με αποτέλεσμα να νιώσεις την ανάγκη να αποστασιοποιηθείς κάπως από το σόι σου για να ξαναβρείς τον εαυτό σου και τις ισορροπίες σου.

Επίσης, δεν αποκλείεται να σε προσκαλέσουν σε κάποιο reunion με παλιούς συμμαθητές, στο οποίο όμως είτε δεν θα πας καθόλου είτε θα πας αλλά θα περάσεις από αδιάφορα έως άσχημα.

Συν τοις άλλοις, μπορεί να χαλάσει το κινητό σου τηλέφωνο και να αναγκαστείς να το αντικαταστήσεις με ένα άλλο που θα είναι κατώτερης τεχνολογίας. Τέλος, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και φειδωλός στα λόγια σου γιατί μπορεί να εμπλακείς σε κουτσομπολιά ή λεκτικές αντιπαραθέσεις με τον κοινωνικό σου περίγυρο. Ακόμα και η προσπάθειά σου για μετάδοση της γνώσης μπορεί να παρεξηγηθεί και να παρερμηνευτεί, οπότε θα αναγκαστείς να επιλέξεις τη λύση της σιωπής. Άλλωστε, όποιος διαισθανθεί τη γνώση που διαθέτεις και θελήσει να μάθει πράγματα από εσένα, θα σε προσεγγίσει από ελεύθερη βούληση και από προσωπική επιλογή του. Μάθε κάθε λεπτομέρεια που προκύπτει από τον δικό σου ατομικό χάρτη τηλεφωνώντας στο 14780 ή στέλνοντας το μήνυμα ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 90019108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.


       Τοξότης


Ο βόρειος..
Αναμφίβολα, ο Βόρειος Δεσμός στον Καρκίνο και στον 8ο ηλιακό σου οίκο από τις 6 Νοεμβρίου σε βοηθάει ώστε να τοποθετήσεις σταδιακά στο περιθώριο τις φοβίες σου και τον συντηρητισμό σου σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου ζητήματα. Μάλιστα, ως δια μαγείας, εμφανίζονται λύσεις στα διάφορα οικονομικά σου προβλήματα μέσω της συνεισφοράς τρίτων προσώπων. Μπορεί να δεχτείς σημαντική οικονομική στήριξη από τους πολύ δικούς σου ανθρώπους και, ιδιαίτερα, από το ταίρι σου.

Επιπρόσθετα, δεν αποκλείεται η επίτευξη κάποιου διακανονισμού (ή κάποιας ευνοϊκής για εσένα ρύθμισης) σε σχέση με ληξιπρόθεσμες οφειλές σου προς τραπεζικά ιδρύματα ή δημόσιους οργανισμούς όπως η Φορολογική Διοίκηση και οι Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης. Επίσης, μπορεί να διευθετηθούν με επιτυχία ζητήματα τα οποία σχετίζονται με κληρονομιές. Συν τοις άλλοις, η σεξουαλική σου όρεξη αυξάνεται σημαντικά και, ως εκ τούτου, η ερωτική σου ζωή αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον και γίνεται πιο συναρπαστική από ποτέ, ενώ ο ίδιος αρχίζεις να συμβιβάζεσαι με την ιδέα του θανάτου και να ξεπερνάς τις φοβίες και τα άγχη σου.

Γενικά, η ψυχολογία σου βελτιώνεται πολύ και αρχίζεις να εστιάζεις στη θετική πλευρά της ζωής. Αναφορικά με το ζήτημα του σεξ, αναμένεται να αισθανθείς την ανάγκη να το εξελίξεις, καθώς οι σαρκικές απολαύσεις από μόνες τους παύουν πλέον να είναι το ζητούμενό σου και αρχίζεις να αναζητάς την απόλυτη ψυχοσωματική ένωση με τον παρτενέρ σου. Με τη συγκεκριμένη θέση του Βόρειου Δεσμού (ο οποίος θα εισέλθει σε ένα ζώδιο που συνδέεται με το δικό σου μέσω όψης 150 μοιρών), θα κληθείς να προβείς σε αναθεωρήσεις και συμβιβασμούς, μέσω των οποίων θα «κατακτήσεις» τον στόχο σου, που είναι η ψυχική σου πληρότητα.

...και ο νότιος
Με το πέρασμα του Νότιου Δεσμού στον Αιγόκερω και στον 2ο ηλιακό σου οίκο, είναι πιθανές κάποιες απροσδόκητες δαπάνες, οι οποίες σου προκαλούν αναστάτωση, άγχος και εκνευρισμό. Γενικότερα, αναμένονται αλλαγές στην οικονομική σου ζωή και κατά διαστήματα θα αισθάνεσαι ότι η εργασία σου δεν αμείβεται όσο θα έπρεπε. Ως εκ τούτου, αναμένεται να υπάρξουν στιγμές κατά τις οποίες η αυτοεκτίμησή σου θα κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα.

Επίσης, θα αισθανθείς ότι το ευρύτερο σύστημα αξιών σου πρέπει να αλλάξει καθώς σε κρατάει στάσιμο και «φρενάρει» την εξέλιξή σου. Τέλος, θα θελήσεις να αποβάλεις οριστικά πεπαλαιωμένες και συντηρητικές αρχές στις οποίες συνήθιζες να πιστεύεις ακράδαντα μέχρι πρότινος, θα δεις τη ζωή από άλλη οπτική γωνία και θα αποκολληθείς από τον υλισμό που σε χαρακτήριζε στο παρελθόν, εστιάζοντας πλέον στην ίδια την ψυχή σου και στην αόρατη διάσταση των ανθρώπων, των πραγμάτων και των καταστάσεων. Μάθε κάθε λεπτομέρεια που προκύπτει από τον δικό σου ατομικό χάρτη τηλεφωνώντας στο 14780 ή στέλνοντας το μήνυμα ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 90019108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.


       Αιγόκερως


Ο βόρειος..
Το πέρασμα του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης στον 7ο ηλιακό σου οίκο βελτιώνει, σε γενικές γραμμές, τον τομέα των ανθρωπίνων σχέσεων και αυξάνει την ανάγκη σου για συντροφικότητα και για υγιείς ερωτικές σχέσεις. Επιπρόσθετα, με τον Βόρειο Δεσμό στον Καρκίνο μπορεί να σου γεννηθεί η επιθυμία να συνάψεις εποικοδομητικές συνεργασίες, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τους επαγγελματικούς στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Δεν αποκλείονται δελεαστικές προτάσεις για επαγγελματική συνεργασία, οι οποίες μπορεί να είναι πολλά υποσχόμενες.

Όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή, αν είσαι ελεύθερος μπορεί να συνάψεις μία σχέση (ή ακόμη και να παντρευτείς, αιφνιδιάζοντας τους πάντες) ενώ αν είσαι δεσμευμένος, δεν αποκλείεται επισημοποίηση του δεσμού σου (με αρραβώνα ή γάμο) ή στο άλλο άκρο ένας χωρισμός, ο οποίος όμως θα σε ανανεώσει, θα σε απαλλάξει από ένα τεράστιο βάρος, θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς τον εαυτό σου και μακροπρόθεσμα θα αποδειχθεί ως η καλύτερη δυνατή απόφαση για εσένα.

Επιπλέον, δεν αποκλείεται να αισθανθείς την ανάγκη να ανανεώσεις τη σχέση ή το γάμο σου, ενώ υπάρχει η πιθανότητα ο σύντροφός σου να σημειώσει τεράστιες επιτυχίες και να ανέλθει επαγγελματικά και κοινωνικά. Αν δεν είσαι μονογαμικός τύπος, μπορεί να προβείς σε ερωτικές υπερβολές και να συνάψεις παράλληλη σχέση ή ακόμη και παράλληλες σχέσεις. Καλό θα είναι να δείξεις την απαιτούμενη σύνεση για να μη σε βρουν μπελάδες και για να επιτύχεις τη μετάβασή σου σε ανώτερα εξελικτικά πεδία.

...και ο νότιος
Αναμφίβολα, με το πέρασμα του Νότιου Δεσμού στο ζώδιό σου από τις 6/11, αισθάνεσαι ότι διανύεις μια περίοδο της ζωής σου κατά την οποία το κάρμα σε καταδιώκει! Πληθώρα από ξαφνικές αλλαγές και απροσδόκητα γεγονότα, που επηρεάζουν σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής σου, κάνουν την εμφάνισή τους. Συν τοις άλλοις, ο άκρατος εγωισμός σου έρχεται κατά διαστήματα στην επιφάνεια δημιουργώντας προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επηρεάζοντας αρνητικά το σύνολο των επιλογών σου. Αργά ή γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι η προσκόλλησή σου σε παρελθοντικά μοτίβα συμπεριφορών δεν σου επιτρέπει να προοδεύσεις και, ως εκ τούτου, θα νιώσεις την αβυσσαλέα ανάγκη να προβείς σε νέα, δυναμικά ξεκινήματα.

Επιπλέον, δεν αποκλείονται αλλαγές που σχετίζονται με την εξωτερική σου εμφάνιση και, ειδικότερα, με την κόμμωση, το χτένισμα και, γενικά, το προσωπικό σου στυλ. Γενικότερα, αναμένεται να νιώσεις κάποιο είδος εμμονής με το παρουσιαστικό σου και μπορεί κατά καιρούς να αισθάνεσαι ότι δεν αρέσεις όσο θα ήθελες ή ότι περνάς απαρατήρητος. Τέλος, οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν αρχίζουν να σε θεωρούν περίεργο και ιδιαίτερο ως προσωπικότητα, ενώ ο ίδιος δυσκολεύεσαι να πλασάρεις τον εαυτό σου έξυπνα, λόγω της χαμηλής αυτοεκτίμησης και του διογκωμένου «εγώ» σου που σε απομακρύνει από τον Ανώτερο Εαυτό σου. Μάθε κάθε λεπτομέρεια που προκύπτει από τον δικό σου ατομικό χάρτη τηλεφωνώντας στο 14780 ή στέλνοντας το μήνυμα ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 90019108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.


       Υδροχόος


Ο βόρειος..
Ο Βόρειος Δεσμός στον Καρκίνο από τις 6 Νοεμβρίου σου δημιουργεί την ανάγκη να «εξυγιάνεις» την καθημερινότητά σου. Ακόμη κι αν βρεθείς αντιμέτωπος με τη γραφειοκρατία, θα κατορθώσεις να τη διαχειριστείς αποτελεσματικά. Γενικά, αναμένεται να βελτιωθεί η καθημερινή σου ζωή, ενώ ο ίδιος προσπαθείς με ψυχραιμία και θετική διάθεση να βρεις νέους τρόπους προκειμένου να διαχειριστείς πρακτικά θέματα και διαδικασίες ρουτίνας. Συν τοις άλλοις, αρχίζεις σταδιακά να τηρείς πιο θετική και αισιόδοξη στάση στα εργασιακά σου ζητήματα.

Η έκφραση «εργασία και χαρά» μπορεί να γίνει το μότο σου, αν τοποθετήσεις τους φόβους και τις ανασφάλειές σου στο περιθώριο! Επιπλέον, σου γεννιέται η επιθυμία να φέρεις «αέρα ανανέωσης» στην επαγγελματική σου ζωή. Αν είσαι άνεργος, θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες, οι οποίες πιθανώς θα σηματοδοτήσουν μια νέα, ενδιαφέρουσα περίοδο για τον τομέα της εργασίας. Αν εργάζεσαι, μπορεί να βρεις άλλη καλύτερη δουλειά και να παραιτηθείς από την τωρινή εργασία σου. Επίσης, μπορεί να αλλάξεις πόστο εντός του ίδιου εργασιακού περιβάλλοντος και να καταλήξεις να εργάζεσαι πάνω σε ένα πιο ενδιαφέρον αντικείμενο. Αρχικά, ίσως απογοητευτείς αλλά στην πορεία θα διαπιστώσεις ότι η αλλαγή θέσης μόνο οφέλη σου προσέφερε.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, και κάποιο είδος προαγωγής, ενώ είναι πιθανό να κάνεις 2 δουλειές ταυτόχρονα καθώς θα αισθανθείς ότι το ίδιο το πεπρωμένο σε ωθεί στον τομέα της εργασίας. Γενικότερα, θα αυξηθούν οι εργασιακές σου ευθύνες και υποχρεώσεις και, έτσι, είναι πιθανό να βιώσεις αρκετή κόπωση αλλά για έναν περίεργο λόγο δεν θα διαμαρτύρεσαι. Επιπρόσθετα, θα κληθείς να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζεις την υγεία σου χάρη στην όψη χιαστί που θα σχηματίσει ο διελαύνων Βόρειος Δεσμός με τον Ήλιο σου.

Πιο συγκεκριμένα, η είσοδος του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης στον Καρκίνο μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να γυμναστείς και να εξισορροπήσεις το νου με το σώμα σου. Ωστόσο, αν υποπέσεις στην «παγίδα» των καταχρήσεων και των υπερβολών, μπορεί να αντιμετωπίσεις άνευ σημασίας προβλήματα υγείας ή ακόμη και να παχύνεις. Το καλό είναι πως αν ήδη αντιμετωπίζεις ιάσιμα προβλήματα υγείας, με το Βόρειο Δεσμό στον 6ο ηλιακό σου οίκο το πιθανότερο είναι ότι η οποιαδήποτε μορφή θεραπείας που θα ακολουθήσεις θα στεφθεί με επιτυχία και τα αποτελέσματα αυτής θα είναι αργά μεν αλλά θαυμαστά.

...και ο νότιος
Ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης στον Αιγόκερω και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 6/11 σου δημιουργεί υπαρξιακές ανασφάλειες και ανεξήγητους φόβους. Είναι πολύ πιθανό να βιώσεις απροσδόκητες εχθρότητες, οι οποίες θα σου προκαλέσουν απογοήτευση και πικρία, ενώ νιώθεις πιο έντονα από ποτέ την ανάγκη να αλλάξεις τον εσωτερικό σου κόσμο. Επιπλέον, σου γεννιέται η επιθυμία να αλλάξεις στάση και προσέγγιση απέναντι στην τέχνη και τη μεταφυσική.

Η διαίσθησή σου έρχεται στο προσκήνιο, ενώ η συμπονετική σου διάθεση και οι φιλανθρωπικές και μεταφυσικές σου ανησυχίες αυξάνονται. Γενικά, μοιάζεις με «ψυχικό σφουγγάρι» που ρουφάει ενέργειες και ταυτίζεται με τα προβλήματα των άλλων. Καλείσαι, ωστόσο, να αποφύγεις τον οίκτο (που είναι κατώτερο συναίσθημα) προς τους αδύναμους ή ανήμπορους συνανθρώπους σου και να καταπολεμήσεις την τάση σου να θυματοποιείσαι και να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις. Μπορεί να υπάρξει ροπή προς τη μελαγχολία, ενώ θα τείνεις –από άμυνα- να «θάβεις» και να απωθείς τον αρνητισμό και την εσωτερική σου δυσαρέσκεια. Μάθε κάθε λεπτομέρεια που προκύπτει από τον δικό σου ατομικό χάρτη τηλεφωνώντας στο 14780 ή στέλνοντας το μήνυμα ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 90019108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.


         Ιχθύες


Ο βόρειος..
Με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στο φιλικό προς εσένα ζώδιο του Καρκίνου και στον 5ο ηλιακό σου οίκο αισθάνεσαι την επιθυμία να ξεκινήσεις ένα καινούριο χόμπι και να εκφράσεις τα ταλέντα σου. Σου δημιουργείται η ανάγκη να ανακτήσεις την ανεμελιά, την ξεγνοιασιά και την παιδικότητά σου, να διασκεδάσεις και να αξιοποιήσεις την προσωπική σου δημιουργικότητα. Μάλιστα, αρχίζεις σταδιακά να απολαμβάνεις τη συντροφιά των παιδιών και είναι πιθανό να σου γεννηθεί η επιθυμία να αποκτήσεις δικά σου παιδιά (αν δεν έχεις ήδη), ενώ είναι πιθανή και μια απροσδόκητη εγκυμοσύνη, η οποία αρχικά θα σε σοκάρει αλλά στη συνέχεια θα την υποδεχτείς με χαρά.

Γενικά, με τη διέλευση του Βόρειου Δεσμού από τον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου η απόκτηση απογόνων ευνοείται. Επίσης, δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία να ασχοληθείς με κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα (μέσω της οποίας θα μπορούσες να εκφράσεις τον ίδιο σου τον εαυτό, να προβάλεις προς τα έξω τα χαρίσματά σου και να «λάμψεις»).

Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να ερωτευτείς κεραυνοβόλα. Σε γενικές γραμμές, θα υπάρξουν κάποιες ερωτικές περιπέτειες οι οποίες θα σε ανανεώσουν και θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σου. Αν είσαι παντρεμένος και έχεις παιδιά, μπορεί κάποιος από τους απογόνους σου να σημειώσει μία μεγάλη επιτυχία σε κάποιον τομέα της ζωής του. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξει ιδιαίτερη τύχη και εύνοια στα τυχερά παιχνίδια αλλά καλό θα είναι να μην πέσεις με τα μούτρα στο τζόγο γιατί θα υποστείς σοβαρές οικονομικές απώλειες.

Τέλος, αν σκοπεύεις να ξεκινήσεις μία καινούρια επένδυση, το πιθανότερο είναι ότι θα πάει καλά χάρη στο Βόρειο Δεσμό στον Καρκίνο, αρκεί να μην προβείς σε υπερβολές και ριψοκίνδυνα ανοίγματα.

...και ο νότιος
Ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης στον 11ο ηλιακό σου οίκο φέρνει αλλαγές στον τομέα της φιλίας και, γενικά, σε βάζει στη διαδικασία να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στις διάφορες κοινωνικές ομάδες στις οποίες ανήκεις. Ενώ ο ίδιος αισθάνεσαι πιο ομαδικός από ποτέ, την ίδια στιγμή παρατηρείς γύρω σου ότι αρκετές συλλογικές προσπάθειες εξυπηρετούν ιδιοτελείς σκοπούς, πράγμα το οποίο σε απογοητεύει. Επίσης, ο Νότιος Δεσμός στον Αιγόκερω σου φέρνει οράματα και σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τα σχέδιά σου για το μέλλον.

Σύντομα, όμως, διαπιστώνεις ότι ο σχεδιασμός του μέλλοντος δεν έχει νόημα και είναι μάταιος, καθώς η χαρά κρύβεται στο παρόν και στην ελεύθερη αυτοέκφραση. Σταδιακά αρχίζεις να γίνεσαι αντισυμβατικός, εναλλακτικός και επαναστατικός σε ό,τι αφορά τις πολιτικές σου πεποιθήσεις, ενώ οι γύρω σου μπορεί να σε θεωρούν εκκεντρικό. Μπορεί, μάλιστα, να μπεις στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου γύρω από την πολιτική και τα κόμματα. Δεν αποκλείεται να γίνεις μηδενιστής και να τηρήσεις μια απολιτίκ στάση.

Επιπρόσθετα, με την είσοδο του Νότιου Δεσμού στον Αιγόκερω, επιθυμείς να ενταχθείς σε ομάδες ομοίων σου, σε γκρουπ ανθρώπων με οράματα τα οποία θα σε αντιπροσωπεύουν και θα σε καλύπτουν ιδεολογικά. Η ένταξη και η συμμετοχή σου σε κάποια ομάδα θα πετύχαιναν περισσότερο αν αναλάμβανες ηγετικό ρόλο σε αυτήν. Δεν αποκλείεται να αποστασιοποιηθείς από φιλικά σου πρόσωπα με τα οποία νιώθεις ότι πλέον δεν ταιριάζεις, ενώ είναι πιθανό να βιώσεις ασυνήθιστα περιστατικά και καβγάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τέλος, μπορεί να αρχίσεις να βλέπεις με «άλλο μάτι» κάποιο φιλικό σου πρόσωπο ή να εισπράξεις το ερωτικό ενδιαφέρον κάποιου φίλου σου, ενώ είναι πιθανό να ζήσεις έναν έρωτα ο οποίος θα γεννηθεί μέσα από το διαδίκτυο.Μάθε κάθε λεπτομέρεια που προκύπτει από τον δικό σου ατομικό χάρτη τηλεφωνώντας στο 14780 ή στέλνοντας το μήνυμα ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 90019108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: