astropedia.gr

Η ολική ηλιακή έκλειψη στις 2/7/2019 & το ζώδιό σου

Η ολική ηλιακή έκλειψη στις 2/7/2019 & το ζώδιό σου
Η ολική έκλειψη Ηλίου από τον Athan

Στις 2 Ιουλίου παρατηρείται ολική έκλειψη Ηλίου στην ενδέκατη μοίρα (10ο37’) του Καρκίνου. Το φαινόμενο κορυφώνεται στις 22:16 ώρα Ελλάδος (η έκλειψη δεν είναι ορατή στην Ελλάδα), ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στον Υδροχόο, μεσουράνημα στον Σκορπιό και με το σύστημα ίσων οίκων το σημείο της έκλειψης τοποθετείται στον έκτο οίκο του χάρτη για την Ελλάδα. 

 
Από αυτή την έκλειψη επηρεάζονται οι του παρορμητικού σταυρού που έχουν γεννηθεί γύρω στις 1/1, 31/3, 2/7, 3/10 (συν/πλην μια ημέρα) και όσοι έχουν πλανήτες ή σημεία γύρω στην 10η μοίρα (συν/πλην μια μοίρα) των παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 11/6 και στις 13/12 και όσοι έχουν πλανήτη ή σημείο στην 20η μοίρα του Διδύμου ή του Τοξότη.

Σημειώνουμε ότι οι εκλείψεις πυροδοτούν γεγονότα που διαφαίνονται ήδη στον ατομικό χάρτη μέσα από διάφορα προβλεπτικά συστήματα και δεν δημιουργούν από μόνες τους ξαφνικά τα γεγονότα! Άρα δεν αρκεί μόνο η έκλειψη να αγγίζει κάποιον πλανήτη του ατομικού ωροσκοπίου, αλλά χρειάζεται αυτός ο πλανήτης να είναι ενεργοποιημένος ήδη από άλλα συστήματα, ώστε να υπάρξει σημαντικό γεγονός. 
 
Αυτή η έκλειψη σχετίζεται με αναγκαστικές προσαρμογές που πρέπει να γίνουν από το κράτος και αλλαγές που έχουν να κάνουν με την εθνική οικονομία, τις εμπορικές συναλλαγές και εμπορικά θέματα, εξαιτίας μεγάλων και βαριών εθνικών εξόδων, πτωχεύσεων και απωλειών στο χρηματιστήριο.

Μια έκλειψη Ηλίου στον δεύτερο δεκανό του Καρκίνου δημιουργεί προβλήματα ανάμεσα στους άνδρες και τις γυναίκες και γενικότερα δυσαρμονία και προβλήματα στις σχέσεις των ανθρώπων και τις συνεργασίες. Επίσης φέρνει αναστάτωση στην φύση και ειδικότερα με το στοιχείο του νερού. Ο Κρόνος είναι ο κυβερνήτης του χάρτη και είναι ισχυρός έχοντας θεμελιώδη δύναμη από ζώδιο και συμπτωματική από οίκο. Βρίσκεται σε σύνοδο με τον νότιο σεληνιακό δεσμό και απέναντι από την έκλειψη. Είναι μια έκλειψη που έχει να κάνει με σημαντικές απώλειες και με την επιρροή της παραμένει μόνο αυτό που είναι αναγκαίο. Το τετράγωνο του ωροσκόπου με τον Ουρανό δημιουργεί ξαφνικές ανατροπές, ανεξέλεγκτα γεγονότα και απόλυτες αποφάσεις που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια ή το επάγγελμα.

Οι εκλείψεις έχουν μια κακή φήμη και γενικά θεωρούνται προάγγελοι αρνητικών γεγονότων και καταστροφών. Αυτό δεν είναι απαραίτητα σωστό και δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε με φόβο γύρω από το τι θα μπορούσε να συμβεί κάθε φορά που έχουμε έκλειψη! Οι εκλείψεις όμως σίγουρα φέρνουν σημαντικές αλλαγές, κάτι που μπορεί να μας τρομάζει αρχικά, ενώ τα γεγονότα δεν συμβαίνουν απαραίτητα την ημέρα και την στιγμή που γίνεται η έκλειψη, αλλά αποτελούν κομμάτι μιας εξελικτικής διαδικασίας που μπορεί και να έχει ξεκινήσει πολύ καιρό πριν συμβεί μια έκλειψη.

Η συγκεκριμένη ηλιακή έκλειψη γίνεται κοντά στον απλανή αστέρα Αλ-Χενά, ο οποίος σχετίζεται με την τέχνη και ειδικότερα με τον γραπτό και προφορικό λόγο. Δίνει όμως και την τάση για ατυχήματα, ειδικά με τα πόδια. Μαζί με την Σελήνη και τον Ήλιο φέρνει υπερηφάνεια, αγάπη για τις ανέσεις και την απόλαυση, όφελος από την κοινωνία ή την οικιακή ζωή και επιτυχίες από στρατιωτική δράση, αν και υπάρχει ο κίνδυνος αυτές οι επιτυχίες να μην είναι μόνιμες.. Από αυτή την πλευρά λοιπόν είναι μια έκλειψη αρκετά καλή για να απολαύσουμε τα όμορφα πράγματα της ζωής να έρθουμε πιο κοντά με τα αγαπημένα πρόσωπα και την οικογένειά μας και να προσπαθήσουμε να διαπραγματευτούμε, εφόσον υπάρχει η ανάγκη, θέματα που ήταν μέχρι τώρα πηγή έντασης και να βρούμε λύσεις αρμονικές που συμφέρουν όλες τις πλευρές, κόντρα στο γενικότερο κλίμα που μπορεί να υπάρχει ήδη σε αυτές τις σχέσεις.

  • Τον Ιούλιο του 2018 είχαμε την πρώτη έκλειψη στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω και τον Ιούλιο του 2020 θα έχουμε την τελευταία έκλειψη σε αυτόν τον άξονα. Από αυτές τις οκτώ εκλείψεις στον άξονα, μόνο η τωρινή είναι ολική. Αυτό σημαίνει πως υπό την επιρροή αυτής της έκλειψης δρομολογούνται τα πιο σημαντικά κεφάλαια της ζωής μας.

  • Ο Άρης βρίσκεται πάνω στην μοίρα που έγινε η ολική σεληνιακή έκλειψη του περασμένου Ιανουαρίου. Το πρόσφατο παρελθόν έρχεται ξανά μπροστά μας για να το αντιμετωπίσουμε και να δώσουμε οριστικές λύσεις.

  • Πρόκειται για μια έκλειψη κοντά στον βόρειο δεσμό της Σελήνης, άρα οι αλλαγές που έρχονται είναι θετικές στην ουσία τους και σχετίζονται με την περαιτέρω εξέλιξή μας. 
Η έκλειψη ανήκει στον κύκλο Σάρος 127. Ο κύκλος γεννήθηκε το 991 και θα σβήσει το 2452. Αποτελείται από 82 ηλιακές εκλείψεις με την ίδια γεωμετρία και η έκλειψη του Ιουλίου είναι η 58η του κύκλου. Η προηγούμενη έκλειψη του κύκλου έγινε τον Ιούνιο του 2001, η χρονιά που έπεσαν οι Δίδυμοι Πύργοι στην Αμερική και έχει ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε ότι με την τωρινή έκλειψη του ίδιου κύκλου βγήκε στην δημοσιότητα υλικό με πάνω από 2400 φωτογραφίες από τα έργα καθαρισμού μετά την πτώση των Δίδυμων Πύργων.
Συγκρίνοντας τον χάρτη της έκλειψης της 2ας Ιουλίου με τον χάρτη της μητρικής έκλειψης παρατηρούμε τον Πλούτωνα να τετραγωνίζει την μοίρα της μητρικής έκλειψης, τον Άρη (που όπως είπαμε είναι σημαντικός γιατί ενεργοποιεί την έκλειψη του Ιανουαρίου) να τετραγωνίζει τον Ερμή της μητρικής έκλειψης και να αντιτίθεται στον Κρόνο, όπως και τον Ουρανό να βρίσκεται απέναντι στην Αφροδίτη (χορηγό της μητρικής έκλειψης). 

Πρόκειται λοιπόν για μια περίοδο κατά την οποία αναμοχλεύονται θέματα που έχουν να κάνουν όχι μόνο με το γραμμικό παρελθόν μας, αλλά και με βιώματα που είναι εντελώς απωθημένα και κρυμμένα στο υποσυνείδητό μας. Η περίοδος έχει πολλές συνειδητοποιήσεις, ακόμη και αποκαλυπτικού χαρακτήρα, κάτι που δημιουργεί ένταση που μπορεί να οδηγήσει σε δράση ενάντια στους κανόνες και το σύστημα, μια ανάγκη επανάστασης και αντίδρασης στο κατεστημένο και σε οτιδήποτε έχει συσσωρευτικά περιορίσει την νοητική μας απρόσκοπτη λειτουργία. Είναι μια περίοδος που ερχόμαστε αντιμέτωποι με τις ηθικές μας αξίες που έχουν υποπέσει και ταπεινωθεί και τώρα χρειάζεται να και πάλι να τις ανυψώσουμε και να τους δώσουμε την θέση που πρέπει να έχουν, ώστε να εξυπηρετούν πρακτικά την πρόοδό μας στην ζωή.


Μια γενική αναφορά στην επιρροή της έκλειψης για κάθε ζώδιο

Η πραγματική επιρροή μπορεί να κριθεί μόνο μέσα από τον ατομικό σου χάρτη και καλό είναι να συμβουλευτείς τον αστρολόγο σου καλώντας στο 14780

  
ΚΡΙΟΣ
Η έκλειψη αυτή έρχεται να αλλάξει κάποια από τα δεδομένα που υπάρχουν στην οικογενειακή σου ζωή και σε βάζει σε διαδικασία να επαναπροσδιορίσεις την σχέση σου με το σπίτι, την οικογένεια και γενικότερα με το παρελθόν σου. Αντιλαμβάνεσαι αυτή την περίοδο τους προγραμματισμούς σου και προσπαθείς να τους αλλάξεις, δημιουργώντας έτσι τις ευκαιρίες για καλύτερες εξελίξεις στο μέλλον. Η πραγματική επιρροή μπορεί να κριθεί μόνο μέσα από τον ατομικό σου χάρτη και καλό είναι να συμβουλευτείς τον αστρολόγο σου καλώντας στο 14780. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr


  
ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη μπορεί να λειτουργήσει θετικά για σένα και να σε βάλει σε διαδικασία να εκφράσεις με πιο συγκεκριμένο, πρακτικό και δυναμικό τρόπο αυτά που σκέφτεσαι και αυτά που θέλεις. Η σχέση σου με το περιβάλλον σου αλλάζει και αυτή την περίοδο αποφασίζεις να βγάλεις έναν πιο πραγματικό εαυτό, δίνοντας περισσότερη έμφαση στο τι πραγματικά έχει σημασία για σένα και τι τρέφει την ψυχή σου και λιγότερο στο τι πρέπει να κάνεις και στο τι απαιτούν οι άλλοι από σένα. Η πραγματική επιρροή μπορεί να κριθεί μόνο μέσα από τον ατομικό σου χάρτη και καλό είναι να συμβουλευτείς τον αστρολόγο σου καλώντας στο 14780, Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr


  
ΔΙΔΥΜΟΣ 

Αυτή η έκλειψη γίνεται σε τυφλό σημείο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και δεν σε επηρεάζει βαθύτερα και ουσιαστικά, εκτός αν έχεις πλανήτες ή σημεία στις μοίρες που γίνεται η έκλειψη. Είναι μια περίοδος που μπορεί να σε βοηθήσει να ενισχύσεις τα οικονομικά σου και γενικότερα την αυτοπεποίθησή σου και ίσως να ξαναθυμηθείς και να ανασύρεις από το ντουλάπι των αναμνήσεων παλιά σου ταλέντα και ικανότητες και να τα χρησιμοποιήσεις τώρα προς όφελός σου. Η περίοδος παρολαυτά φέρνει άγχος, πίεση και εντάσεις και καλό είναι να συγκρατηθείς. Η πραγματική επιρροή μπορεί να κριθεί μόνο μέσα από τον ατομικό σου χάρτη και καλό είναι να συμβουλευτείς τον αστρολόγο σου καλώντας στο 14780. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr


  
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έκλειψη συμβαίνει στο ζώδιό σου και σε επηρεάζει, ειδικότερα αν συμβαίνει κοντά στην μοίρα που έχεις τον Ήλιο σου. Είναι μια περίοδος που θέλεις να αλλάξεις την ζωή σου και τώρα σου δίνονται οι ευκαιρίες να το κάνεις. Ο φόβος που συνοδεύει πάντα μια σημαντική αλλαγή είναι υπαρκτός και αυτή την φορά, αλλά αν δεν αφήσεις το παρελθόν να σε καταδυναστεύει, θα μπορέσεις να πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις για σένα. Η πραγματική επιρροή μπορεί να κριθεί μόνο μέσα από τον ατομικό σου χάρτη και καλό είναι να συμβουλευτείς τον αστρολόγο σου καλώντας στο 14780. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr

 
  
ΛΕΩΝ

Αυτή η έκλειψη γίνεται σε τυφλό σημείο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και δεν σε επηρεάζει βαθύτερα και ουσιαστικά, εκτός αν έχεις πλανήτες ή σημεία στις μοίρες που γίνεται η έκλειψη. Είναι όμως μια περίοδος που μπορεί να μετανοιώσεις αυτά που λες, οπότε σκέψου πριν μιλήσεις και πριν ανακοινώσεις αποφάσεις. Το υποσυνείδητό σου λειτουργεί έντονα και μαζί με τις μνήμες από το παρελθόν μπορεί να προβάλλουν φόβοι και απωθημένα, κάτι που πρέπει να επεξεργαστείς αυτή την περίοδο με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ψυχραιμία και αποστασιοποιημένη σκέψη. Η πραγματική επιρροή μπορεί να κριθεί μόνο μέσα από τον ατομικό σου χάρτη και καλό είναι να συμβουλευτείς τον αστρολόγο σου καλώντας στο 14780. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr

 
  
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Η έκλειψη μπορεί να λειτουργήσει θετικά για σένα και να σε βάλει σε διαδικασία να κυνηγήσεις πιο σθεναρά και μεγαλύτερο πάθος τις φιλοδοξίες σου και τα όνειρά σου. Είναι περίοδος που καινούργια πρόσωπα αρχίζουν να μπαίνουν στην ζωή σου, μπορεί να είναι φίλοι, μπορεί να είναι άτομα με τα οποία θα συνεργαστείς για να πετύχεις καινούργια σχέδια, το σημαντικό είναι ότι ανανεώνεται μέσα από αυτό το μυαλό σου και ενισχύεται η έμπνευσή σου. Παράλληλα πρόσωπα από το παρελθόν προβάλλουν πάλι στο παρόν για να μπορέσεις να επεξεργαστείς αυτό που έχει συμβεί και να αποφασίσεις αν θα συνεχίσουν να αποτελούν μέρος της ζωής σου.  Η πραγματική επιρροή μπορεί να κριθεί μόνο μέσα από τον ατομικό σου χάρτη και καλό είναι να συμβουλευτείς τον αστρολόγο σου καλώντας στο 14780 . Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr


  
ΖΥΓΟΣ

Η έκλειψη σε βάζει σε διαδικασία να αλλάξεις αυτό που δεν λειτουργεί δημιουργικά και αποτελεσματικά πλέον στον τομέα της εργασίας σου και να απομακρύνεις ή να απομακρυνθείς από παράγοντες που εμποδίζουν την επαγγελματική σου εξέλιξη και καριέρα. Οι αποφάσεις που παίρνεις αυτή την περίοδο θα καθορίσουν σε έναν σημαντικό βαθμό τις εξελίξεις του μέλλοντος. Η πραγματική επιρροή μπορεί να κριθεί μόνο μέσα από τον ατομικό σου χάρτη και καλό είναι να συμβουλευτείς τον αστρολόγο σου καλώντας στο 14780. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr

 
  
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με αυτή την έκλειψη πολλά αλλάζουν, χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει ότι έχεις καταιγιστικές εξελίξεις στην ζωή σου. Είναι μια περίοδος που πολλά αλλάζουν μέσα σου, στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα και στον τρόπου που σκέφτεσαι και φιλοσοφείς. Παίρνεις αποφάσεις τώρα σε σχέση με θέματα που είναι ενεργά αλλά σε εκκρεμότητα από τις αρχές του έτους και δημιουργείς ένα καινούργιο μέλλον για σένα μέσα από αποφάσεις που γεμίζουν την ψυχή σου και σε κάνουν να αισθάνεσαι και πάλι ζωντανός. Η πραγματική επιρροή μπορεί να κριθεί μόνο μέσα από τον ατομικό σου χάρτη και καλό είναι να συμβουλευτείς τον αστρολόγο σου καλώντας στο 14780. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr


  
ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έκλειψη δεν βλέπει τον Ήλιο σου μέσα από κύρια γωνία και δεν σε επηρεάζει μέσα από σημαντικά γεγονότα αυτή την περίοδο (εκτός αν έχεις πλανήτες ή σημεία στον ατομικό σου χάρτη κοντά στην μοίρα που γίνεται η έκλειψη), παρολαυτά δημιουργείται αυτή την περίοδο άγχος και ψυχολογική ένταση ή εντείνεται κι κορυφώνεται αυτό που ήδη υπάρχει με αποτέλεσμα να μην  βλέπεις τόσο θετικά και αισιόδοξα την ζωή σου και ίσως το μυαλό σου να κάνει περίεργα σενάρια. Καθάρισε την εικόνα που έχεις, απομάκρυνε αρνητικές σκέψεις και εστιάσου στο πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις συνθήκες για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και την σχέση σου με τον σύντροφο. Η πραγματική επιρροή μπορεί να κριθεί μόνο μέσα από τον ατομικό σου χάρτη και καλό είναι να συμβουλευτείς τον αστρολόγο σου καλώντας στο 14780. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr

 
  
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Η έκλειψη συμβαίνει απέναντί σου (σε επηρεάζει ακόμη περισσότερο αν έχεις τον Ήλιο σου κοντά στην μοίρα που συμβαίνει η έκλειψη) και οι επιλογές που θα κάνεις αυτή την περίοδο γύρω από την σχέση που έχεις ή τις επίσημες συνεργασίες σου θα είναι σημαντικές και θα αλλάξουν αρκετά την ζωή σου. Είναι μια περίοδος που πρέπει να αφήσεις πίσω αυτό που δεν είναι πλέον λειτουργικό, να ξεκαθαρίσεις τα τυφλά σημεία και να προχωρήσεις μπροστά μαζί με άτομα που εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος με σένα. Η πραγματική επιρροή μπορεί να κριθεί μόνο μέσα από τον ατομικό σου χάρτη και καλό είναι να συμβουλευτείς τον αστρολόγο σου καλώντας στο 14780. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr


  
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έκλειψη δεν βλέπει τον Ήλιο σου μέσα από κύρια γωνία και δεν σε επηρεάζει μέσα από σημαντικά γεγονότα αυτή την περίοδο (εκτός αν έχεις πλανήτες ή σημεία στον ατομικό σου χάρτη κοντά στην μοίρα που γίνεται η έκλειψη), παρολαυτά η περίοδος μπορεί να έχει εντάσεις και άγχος γύρω από θέματα καθημερινότητας. Η ροή των πραγμάτων στην καθημερινότητα της εργασίας σου η στο πώς γίνονται τα πράγματα στο σπίτι μπορεί να σε κάνει αυτή την περίοδο να φτάσεις σε οριακά σημεία, κάτι που δεν χρειάζεται να γίνει. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να παγώσεις ή και να εκμηδενίσεις κυριολεκτικά αυτές τις συνθήκες και τις συμπεριφορές τόσο των άλλων όσο και τις δικές σου, που δημιουργούν τα καθημερινά πρακτικά προβλήματα και να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου. Η πραγματική επιρροή μπορεί να κριθεί μόνο μέσα από τον ατομικό σου χάρτη και καλό είναι να συμβουλευτείς τον αστρολόγο σου καλώντας στο 14780. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr


 
ΙΧΘΥΕΣ 

Η έκλειψη λειτουργεί θετικά για σένα και σου δίνει την δύναμη ή την έμπνευση που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις, να επενδύσεις σε κάτι καινούργιο, να αναλάβεις ρίσκα και να εξελίξεις την επιχειρηματικότητά σου, εφόσον είσαι ελεύθερος επαγγελματίας.  Είναι μια θετική περίοδος που μπορείς να  απολαύσεις την ζωή και ίσως να δρομολογήσεις θέματα που έχουν να κάνουν με τεκνοποίηση. Το δύσκολο σημείο βέβαια είναι να ξεπεράσεις τα πρακτικά εμπόδια και τις αναστολές που σου δημιουργούν οι άλλοι. Η πραγματική επιρροή μπορεί να κριθεί μόνο μέσα από τον ατομικό σου χάρτη και καλό είναι να συμβουλευτείς τον αστρολόγο σου καλώντας στο 14780. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.grΕγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: