astropedia.gr

Ορθόδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους από 25/6

Ορθόδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους από 25/6
Η Αφροδίτη επιστρέφει επιτέλους σε ορθή φορά στους Διδύμους, το πιο παιχνιδιάρικο ζώδιο, από τις 25 Ιουνίου δίνοντας μια σημαντική ανάσα στις σχέσεις και τις οικονομικές υποθέσεις, ειδικά εκείνες που ταλαιπωρήθηκαν κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας της. Αν η ερωτική σου ζωή ήταν αποδιοργανωμένη ή τα οικονομικά σου σε στασιμότητα, τώρα τα πάντα παίρνουν οριστικά το δρόμο τους. Μέχρι τις 7 Αυγούστου η Αφροδίτη θα παραμείνει στο ζώδιο των Διδύμων, υπάρχει η δυνατότητα να ισορροπήσουν οι σχέσεις και να καθοριστούν νέοι ρόλοι και νέα υγιή όρια.

Οποιαδήποτε σχέση (προσωπική, φιλική ή επαγγελματική) ήταν υπό αξιολόγηση ή υπό αναθεώρηση, τώρα γίνεται πιο συγκεκριμένη και καθορίζονται τα επόμενα βήματα. Μπορεί όμως να είναι μια εξαιρετικά ικανοποιητική χρονική περίοδος για την επικοινωνία στις σχέσεις, θα υπάρξουν όμως και περιπτώσεις χωρισμού, ιδιαίτερα αν κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του πλανήτη δεν έκλεισαν κάποια επαναλαμβανόμενα αρνητικά ζητήματα του παρελθόντος! Επίσης, πρέπει όλοι μας να λάβουμε υπόψη μας ότι από τις 18 Ιουνίου θα έχουμε τον ανάδρομο Ερμή στον ευαίσθητο Καρκίνο, ο οποίος θα δημιουργήσει περισσότερη συναισθηματική απογοήτευση και ασάφεια στην επικοινωνία, ενώ οι νέες σχέσεις δεν θα ευοδωθούν.

Η διέλευση της ορθόδρομης Αφροδίτης από τους Διδύμους ενεργοποιεί τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και τους καλεί να πάρουν αποφάσεις. Δίνει ευκαιρίες και κινητικότητα στα προσωπικά των Λεόντων και των Κριών, αισιοδοξία, ζωντάνια και πιο ευχάριστες καταστάσεις σε Ζυγούς και Υδροχόους. Από τις 25 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου την επιρροή του πλανήτη δέχονται οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων, κυρίως από την 5η μοίρα αυτών των ζωδίων και μετά, από τις 11 έως τις 26 Ιουλίου οι γεννημένοι στο δεύτερο και από τις 26 Ιουλίου ως τις 7 Αυγούστου οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. 

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η Αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει να πλησιάσεις και πάλι το πρόσωπο που αγαπάς.
Πότε λοιπόν είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος για να κάνεις επανασύνδεση;

Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
  Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

Η ορθοδρόμηση της  Αφροδίτης και τα ζώδια


ΚΡΙΟΣ

Αν είχες αντιμετωπίσει δυσκολίες στην επικοινωνία σου ή παρεξηγήσεις με τα αδέλφια σου και του συγγενείς σου, η ορθόδρομη Αφροδίτη στον τρίτο ηλιακό οίκο σου, της επικοινωνίας και των ιδεών, σε βοηθά να αποκατασταθούν οι σχέσεις σου. Η Αφροδίτη σου χαρίζει τα δώρα της ευγλωττίας και της πειθούς, οι ιδέες σου γίνονται αποδεκτές από τους άλλους. Τα λόγια σου δεν περνούν απαρατήρητα, κάνεις εντύπωση όταν μιλάς και είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος με τους ευχάριστους τρόπους σου. Μπορεί να κάνεις νέες γνωριμίες που σε βοηθούν στην προβολή σου. Ένας ειδικός ή ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, μπορεί να σε ωθήσει να προβάλεις μία από τις ιδέες σου και να έχεις κέρδη. Ίσως πας μια εκδρομή ή να αποδεχτείς μια πρόσκληση από κάποιον που ζει λίγο μακριά σου. 
 
 
ΤΑΥΡΟΣ

Τα οικονομικά σου ανθίζουν και πάλι χάρη στην ορθόδρομη Αφροδίτη, τον κυβερνήτη σου, στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, των οικονομικών. Αν είχες προβεί σε περιττές σπατάλες ή είχες ξοδέψει τα μετρητά σου, τώρα είσαι πιο εγκρατής, σκέφτεσαι πιο πρακτικά και ορθολογιστικά και βάζεις ισορροπία στον προϋπολογισμό σου. Είναι μια υπέροχη στιγμή για να ξεκινήσεις ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα ή να πάρεις ρίσκα για να αυξήσεις το εισόδημά σου, αρκεί να μιλήσεις πρώτα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Ελέγχεις πάντως τις δαπάνες σου, τηρείς τον προϋπολογισμό σου και ενεργείς με υπευθυνότητα και λογική. Χαίρεσαι τη ζωή αλλά προσπάθησε να αποφύγεις τις περιττές πολυτέλειες έτσι ώστε να μην κλονίσεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό.
 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ζεις και πάλι τη χαρά του έρωτα, βελτιώνεις την ερωτική σου ζωή και διασκεδάζεις χάρη στην Αφροδίτη, που επανέρχεται σε ορθόδρομη πορεία στο ζώδιό σου. Ο πλανήτης της αγάπης σε βοηθά να μαγνητίσεις και πάλι πολλούς υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους αλλά και χρήσιμους ανθρώπους που σου παρέχουν υποστήριξη και προβάλλουν την εντυπωσιακή και σαγηνευτική προσωπικότητά σου. Αν ήσουν σε συναισθηματική απόσταση με το σύντροφό σου, έρχεστε πιο κοντά μεταξύ σας, καθώς τώρα εκδηλώνεις τον καλύτερο εαυτό σου. Περιστοιχίζεσαι από άτομα που σε υποστηρίζουν και το μυαλό σου σε βοηθά να απομακρύνεις τα εμπόδια από τη ζωή σου, που πιθανώς υπήρξαν κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του πλανήτη. Ακόμη περισσότερα όμως μαθαίνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν βρισκόσουν σε συναισθηματικό χάος ή στην ομίχλη για μια παλιά αγάπη, τώρα το τοπίο γίνεται πιο φωτεινό χάρη στην Αφροδίτη που επανέρχεται σε ορθόδρομη πορεία στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σου. Κάνεις εκκαθάριση των ανθρώπων που θέλεις να μείνουν στη ζωή σου κι αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι πιο ήρεμα και γαλήνια μέσα σου, όπως σε συμβουλεύει και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Μπορεί ακόμα να επιδιώξεις τη μοναξιά σου για να σκεφτείς. Έχεις πάρει το καρμικό μήνυμα της ανάδρομης Αφροδίτης: όταν αγαπάς τον εαυτό σου και του χαρίζεις στοργή και φροντίδα, είναι πιο εύκολο να απομακρύνεις από τη ζωή σου άτομα που σε γεμίζουν με αρνητική ενέργεια ή τυχοδιώκτες ανθρώπους που το μόνο που θέλουν είναι πως να σε εκμεταλλευτούν και να επωφεληθούν από εσένα.
 
 
ΛΕΩΝ

Αν βίωσες προκλήσεις με τους φίλους σου ή σε μια ομάδα η ορθόδρομη Αφροδίτη στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, της φιλίας και των ομάδων, σε βοηθά να διασκεδάσεις και να περάσεις και πάλι ευχάριστα με τους φίλους σου. Τώρα προτιμάς να βρίσκεσαι με ελίτ ανθρώπους ή σε μια ομάδα η οποία προβάλει τις καλλιτεχνικές τάσεις σου και τη δημιουργικότητά σου, ακούς προσεκτικά τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, που σου δίνει σωστές συμβουλές. Η ανθρωπιστική πλευρά του χαρακτήρα σου θα είναι έντονη τώρα και είσαι πιο γενναιόδωρος. Μπορεί να γίνεις μέλος σε μια ομάδα ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος ή για να βελτιώσεις την κοινότητά σου ή ακόμα να κάνεις εθελοντισμό. Είσαι τώρα πάντως ο ηγέτης και ξεσηκώνεις τους φίλους σου με τα αστεία σου και το χαρούμενο πνεύμα σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν υπήρχε στασιμότητα στα επαγγελματικά σου σχέδια ή σε ένα έργο σου, η ορθόδρομη Αφροδίτη στο φιλόδοξο δέκατο ηλιακό οίκο σου, σε βοηθά να λάμψεις και πάλι στο επαγγελματικό στερέωμα και να ανέβεις στο βάθρο της επιτυχίας. Αν σκεφτόσουν να ξεκινήσεις κάτι, η Αφροδίτη σε βοηθά να ξεκινήσεις αφού πιστεύεις τώρα στη δύναμή σου και έχεις αυτοπεποίθηση, μην ξεχνάς όμως τον ανάδρομο Ερμή. Λαμβάνεις πάντως μέρος σε πολλές κοινωνικές προσκλήσεις, συναντάς άτομα με επιρροή ή προσελκύεις μια επίλεκτη ομάδα επενδυτών. Στοχεύεις πολύ ψηλά και προσπαθείς για την επιτυχία και παράλληλα, βρίσκεις άτομα που σου προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για άνοδο και ανάπτυξη, ένα από αυτά είναι και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Μπορεί ακόμα και να αναλάβεις έναν ηγετικό ρόλο στο χώρο της εργασίας σου.


ΖΥΓΟΣ

Είσαι και πάλι χαρούμενος και ενθουσιώδης, έτοιμος να απολαύσεις μεγάλες περιπέτειές, καθώς η ορθόδρομη Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σου, στον ένατο ηλιακό οίκο, των ταξιδιών και της επέκτασης, σου χαρίζει και πάλι αισιοδοξία και νέες εμπειρίες. Έρχεσαι σε επαφή με άτομα από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σου ή από ξένη χώρα. Μπορεί ακόμα και να ερωτευτείς κάποιον/α από μια διαφορετική κουλτούρα. Ή ένα σημαντικό για σένα πρόσωπο που ζει μακριά σου μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου ή εσύ να κάνεις ένα ταξίδι για να το επισκεφτείς. Η τύχη είναι κυριολεκτικά με το μέρος σου, τώρα τολμάς να πάρεις ρίσκα για να υλοποιήσεις τα μεγάλα όνειρά σου, με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, στο πλευρό σου. Τέλος, η Αφροδίτη θα μπορούσε να σε εμπνεύσει να ασχοληθείς με επικερδείς σπουδές.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εάν ήσουν υπερβολικά εξαρτημένος από μια παλιά αγάπη ή τη σχέση σου ή από τους οικονομικούς πόρους των άλλων ανθρώπων, με την ορθόδρομη Αφροδίτη στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, του πάθους και των κοινών οικονομικών, ανακτάς τη δύναμή σου και την αυτοπεποίθησή σου και πιστεύεις στον εαυτό σου. Αν είχες νιώσει ανασφάλεια με τα χρήματά σου ή/και τη σχέση σου, τώρα δεν φοβάσαι να πάρεις ρίσκα, με σύμμαχο τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Μπορεί να προετοιμάσεις μια κερδοφόρα επιχείρηση με κάποιον με τον οποίον διαπραγματευόσουν κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης. Ίσως προκύψουν ευκαιρίες για παθητικό εισόδημα ή χρήματα που αυξάνουν τις αποταμιεύσεις σου. Αν έχεις ένα ακίνητο που θέλεις να πουλήσεις ή ακόμα και να αγοράσεις, τώρα μπορείς να το εξερευνήσεις. Το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερα επικερδές. 


ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν ήσουν στο χάος με τη σχέση σου ή μια παλιά αγάπη ή ένα συνεργάτη σου, η ορθόδρομη Αφροδίτη στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σχέσεων, αποκαθιστά την ισορροπία και γνωρίζεις την πορεία των σημαντικών σχέσεων σου. Μπορεί να βρεις τον μεγάλο έρωτα ή να συνεργαστείς με κάποιον επαγγελματικά. Ίσως ακόμα και να αποφασίσεις να απομακρυνθείς από μια αγάπη που γνώρισες κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του πλανήτη ή ακόμα και από έναν/μια πρώην, αν η σχέση ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Ένας άλλος στόχος είναι να καταφέρεις να γεφυρωθεί το χάσμα επικοινωνίας με το σύντροφό σου ή ένα συνεργάτη σου, καθώς τώρα είσαι πιο ειλικρινής και έχεις διάθεση συμβιβασμού, ακούγοντας παράλληλα και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Οποιαδήποτε σημαντική σχέση σου, σου προσφέρει τώρα χαρά και ενθουσιασμό, σε εμπνέει να δημιουργήσεις και να αναπτυχθείς ή τουλάχιστον σου δίνει την ελευθερία να κάνεις αυτό που θέλεις!
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είχες πνιγεί στις υποχρεώσεις σου ή είχε αλλάξει η καθημερινή σου ρουτίνα, η ορθόδρομη Αφροδίτη στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της εργασίας και της ρουτίνας, κάνει την καθημερινότητά σου και τις συνθήκες της εργασίας σου πιο ευχάριστες. Ένα νέο λογισμικό, νέες εφαρμογές ή ακόμη και ένας βοηθός, όλα μπορούν να σε βοηθήσουν να εργάζεσαι εξυπνότερα και όχι σκληρότερα. Αν ήταν διασκορπισμένη η ενέργειά σου σε πολλές υποχρεώσεις και δεν είχες καταφέρει να διεκπεραιώσεις όλα τα καθήκοντά σου, τώρα αφιερώνεις το χρόνο σου σε πολύ συγκεκριμένες, μεμονωμένες εργασίες. Είσαι πιο αποδοτικός και παραγωγικός στην εργασία σου κι αν έχεις επιχείρηση, οι υπάλληλοί σου θα είναι πιο εργατικοί. Η υγεία επίσης βελτιώνεται, ενώ στη διάθεσή σου είναι πάντα και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν η ερωτική σου ζωή ήταν σε χάος ή ήσουν σε δίλημμα για μια παλιά αγάπη, η ορθόδρομη Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου, επαναφέρει την ισορροπία και παίρνεις οριστικές αποφάσεις για έναν/μια πρώην. Αν σκεφτόσουν την τεκνοποίηση ή ένα δημιουργικό έργο σου ήταν σε στασιμότητα, τώρα περνάς σε πιο  γόνιμη φάση. Η δημιουργικότητά σου είναι ασυγκράτητη, επαναφέρεις την αρμονία στη σχέση σου και περνάς αξέχαστες ερωτικές στιγμές, ενισχύονται η γενναιοδωρία και η καλοσύνη σου. Παίρνεις τα δώρα που σου είχε στερήσει η ανάδρομη πορεία του πλανήτη. Αν είσαι μόνος/η, θα μπορούσες να ερωτευτείς εντελώς ξαφνικά ενώ διασκεδάζεις ή βρίσκεσαι σε μια κοινωνική εκδήλωση. Αν είσαι σε σχέση, είσαι γενναιόδωρος και κάνεις τα πάντα για το σύντροφό σου και χαίρεστε μαζί τον έρωτά σας. Πάντως, με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, ξέρεις ακριβώς πώς να επωφεληθείς!
 

ΙΧΘΥΕΣ

Αν υπήρξαν διαφωνίες ή συναισθηματική απομάκρυνση με ένα μέλος της οικογένειάς σου ή ένα προσφιλές σου πρόσωπο, με την ορθόδρομη Αφροδίτη στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας, νιώθεις και πάλι πιο οικεία και ζεστά στις σχέσεις σου. Ίσως σκεφτείς να διακοσμήσεις το σπίτι σου ή να αλλάξεις τη διάταξη των επίπλων, προκειμένου να κάνεις το χώρο σου πιο ευχάριστο. Ή μπορεί ακόμα να σκεφτείς την τεκνοποίηση ή να αποφασίσεις να μετεγκατασταθείς σε άλλο μέρος ή ίσως περνάς χαρούμενες στιγμές στο σπίτι σου με το σύντροφό σου και τα παιδιά σου. Γενικά θα έχεις την υποστήριξη των αγαπημένων σου προσώπων και ειδικά, των παιδιών και του συντρόφου σου, όπως επίσης και του προσωπικού σου αστρολόγου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  

Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: