astropedia.gr

Ορθόδρομος Κρόνος από 29/9

Ορθόδρομος Κρόνος από 29/9
Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή φορά στον Αιγόκερω, το ένα από τα δυο ζώδια που κυβερνά για να ολοκληρώσει την παρουσία του σε αυτό το φιλόδοξο, εργατικό αλλά και… «σκληρό» ζώδιο. Μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου ο Κρόνος θα παραμείνει στο ζώδιο του Αιγόκερω για να περάσει ακολούθως στον επαναστάτη Υδροχόο και να κλείσει έναν κύκλο που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2017. Η επόμενη φορά που ο Κρόνος θα βρεθεί στον Αιγόκερω θα είναι ούτε λίγο, ούτε πολύ σε 28 χρόνια.

Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης του καθήκοντος, του περιορισμού, των εμποδίων, των ευθυνών αλλά και της ιεραρχίας. Κατά την ανάδρομη πορεία του όλοι μας λίγο-πολύ δυσκολευτήκαμε να υλοποιήσουμε τα σχέδιά μας, ειδικά από τις 2 Ιουλίου ως τις 29 Σεπτέμβρη, τώρα όμως τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα έρθουν ουρανοκατέβατες λύσεις, καθώς ο Κρόνος στον Αιγόκερω πάντα φέρνει τον… «χειμώνα» σε πολλούς τομείς. Τώρα όμως τα εμπόδια μπορούν να υπερνικηθούν με συνέπεια και σκληρή δουλειά. Ο Κρόνος πάντα λειτουργεί με το χρυσό ρητό «θερίζεις ό,τι έσπειρες», έτσι από την παρουσία του στον Αιγόκερω μας θυμίζει τι θεωρούμε πραγματικά σημαντικό και τι όχι, ειδικά με το κύρος και τις φιλοδοξίες μας.

Άλλο ένα σημαντικό σημείο είναι ότι η ορθοδρόμηση του πλανήτη και η ολοκλήρωση της διέλευσής του από τον Αιγόκερω δεν αγγίζει κανέναν άλλο πλανήτη που φέρνει γεγονότα, δηλαδή από τον Άρη και μετά, έτσι τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά κλεισίματος του κύκλου. Οι εξελίξεις όμως που θα φέρει ο Κρόνος αγγίζει και την προσωπική σου ζωή σε κάποιον τομέα, και πάντα μπορείς επ’ αυτών να συμβουλεύεσαι τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Η διέλευση του ορθόδρομου Κρόνο από τον Αιγόκερω ενεργοποιεί τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, και τους καλεί να πάρουν αποφάσεις. Δίνει ευκαιρίες και εύνοια σε Ταύρους και Παρθένους, αισιοδοξία, ζωντάνια και πιο ευχάριστες καταστάσεις σε Σκορπιούς και Ιχθύς. Από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 17 Δεκεμβρίου την επιρροή του πλανήτη δέχονται οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων, κυρίως από την 25η μοίρα αυτών των ζωδίων και μετά.
 
Η ορθοδρόμηση του Κρόνου και τα ζώδια


ΚΡΙΟΣ

Η ευθυδρόμηση του Κρόνου συμβαίνει στον δέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε κάνει εξονυχιστικά προσεκτικό και επιμελή σε θέματα εργασίας και καριέρας. Η προβληματική περίοδος κατά την ανάδρομη φάση του πλανήτη σε έκανε να σκεφτείς πολύ και να προσπαθήσεις ακόμη και να αλλάξεις βασικά σημεία στο πώς δρας και δουλεύεις. Ήρθες αντιμέτωπος με πολλές αναβολές και καθυστερήσεις, τώρα όμως έρχονται εξελίξεις που τροποποιούν κάπως την μέχρι τώρα κατάσταση και η σκέψη σου κινείται στο πώς να βρεις τρόπους προσαρμογής στα νέα δεδομένα. Παράλληλα, κάποιος συνάδελφος ή ένα πρόσωπο που σχετίζεται με τα τον εργασιακό σου τομέα πρόκειται να σου φανεί πολύ χρήσιμος τώρα και βοηθητικός, καθώς πληροφορίες που έρχονται μέσα από αυτόν σου δίνουν το κλειδί της υπόθεσης. Μπορεί να πρόκειται για τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Τέλος, είναι ένα καλό διάστημα για να αποδείξεις την αξία σου σε εργοδότες ή πρόσωπα κύρους.
 

ΤΑΥΡΟΣ

Η ευθυδρόμηση του Κρόνου συμβαίνει στον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και κάνει το μυαλό σου να επεξεργάζεται παλιά και καινούργια σχέδια και όνειρα ή φιλοδοξίες που έχεις για σένα και το μέλλον σου με μια νέα ματιά. Κατά την ανάδρομη φάση του πλανήτη συνέλεξες ιδέες και πληροφορίες από το παρελθόν και τώρα είναι η περίοδος που μπορείς να βρεις αυτό που έλειπε για να μπορέσεις να αρχίζεις να υλοποιείς αυτά τα όνειρά σου. Ξεκαθαρίζεις το χρήσιμο και το πρακτικό από το άχρηστο και το ευφάνταστο και αρχίζεις να υλοποιείς τα σχέδια σου με πολύ καλές προοπτικές επιτυχίας. Μιλάς και συζητάς για τις φιλοδοξίες σου και δέχεσαι ειδήσεις και νέα από πρόσωπα που βρίσκονται μακριά σου ή από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Παράλληλα, ένα ταξίδι που δεν προχώρησε, τώρα είναι οι κατάλληλες συνθήκες για να αποκομίσεις σημαντικά οφέλη, ή να δεις ένα διαδικαστικό ζήτημα να προχωρά.
 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η ευθυδρόμηση του Κρόνου συμβαίνει στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και τώρα μετά από την σοφία που συνέλεξες κατά την ανάδρομη φάση του πλανήτη, γίνεσαι πολύ πιο προσεκτικός σε λεπτομέρειες που κάνουν τελικά την διαφορά και που μπορεί να δίνουν τις απαντήσεις-κλειδιά που χρειάζεσαι αυτή την περίοδο πάνω στα πιο βαθιά σου συναισθήματα. Η σκέψη σου τώρα κινείται γύρω από τα μυστικά και τα πράγματα που κρύβει ο σύντροφος και αρχίζεις να συζητάς μαζί του, προσπαθώντας να βρεις την αλήθεια. Μπορείς όμως και να την μάθεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Η περίοδος αυτή ευνοεί επίσης και κάποιες μικρές επενδύσεις στον οικονομικό τομέα, αλλά καλύτερα είναι να περιμένεις την είσοδο του πλανήτη στον Υδροχόο, στις 17/12. Πάντως, οι φόβοι και οι ανεξήγητες σκέψεις που έρχονται στην επιφάνεια τώρα, έρχονται για να κάνεις την αυτοανάλυσή σου σε σχέση με δεσμεύσεις που έχεις αναλάβει. Θέματα οφειλών επίσης κινούνται επιτέλους.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ευθυδρόμηση του Κρόνου συμβαίνει στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σε βοηθά να εστιάσεις καθαρότερα και με λογική την προσοχή σου και την σκέψη σου στον σύντροφο που έχεις ή στο θέμα των σχέσεων γενικότερα. Ανέλυσες αρκετά τον τρόπο που λειτουργείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά και την συμπεριφορά του συντρόφου κατά την ανάδρομη φάση του αυστηρού Κρόνου, πράγμα που μπορεί να οδήγησε σε δύσκολες αλήθειες. Τώρα όμως είναι η στιγμή να τα αφήσεις πίσω σου όλα αυτά, να ακούσεις ψύχραιμα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και να επεξεργαστείς με λογική τα δεδομένα. Μπορείς άλλωστε να προβάλεις αρκετά τις ιδέες σου στον σύντροφο και τον συνεργάτη και αυτό που λες να είναι ξεκάθαρο σε αυτούς. Μια περίοδος επίλυσης προβλημάτων αρχίζει.

 
ΛΕΩΝ

Η ευθυδρόμηση του Κρόνου συμβαίνει στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σε απελευθερώνει από διάφορα μικροπροβλήματα σε θέματα καθημερινότητας γενικά, αλλά και στην καθημερινή ροή των γεγονότων στον χώρο της εργασίας σου. Τώρα μπορείς να κάνεις όλα εκείνα μέσα στο πρόγραμμά σου, που μέχρι τώρα συνεχώς αναβάλλονταν. Η σκέψη σου τώρα μπορεί να εστιαστεί ανεμπόδιστη και να δώσεις τις λύσεις που χρειάζονται, να μιλήσεις βάζοντας σε τάξη πρόσωπα και καταστάσεις και να δεις βελτίωση σε θέματα υγείας που σε απασχόλησαν πρόσφατα. Το άγχος υποχωρεί και απελευθερώνεσαι από ιδέες που σε ψυχαναγκάζουν. Τώρα αναγνωρίζεις ότι μπορεί να χρειάζεσαι περισσότερη καθοδήγηση, ίσως και από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Τέλος, κάνε χώρο στα «συρτάρια» της ζωής σου, ξεφορτώσου τα παλιά, γιατί έρχονται σύντομα νέα δεδομένα!

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ευθυδρόμηση του Κρόνου συμβαίνει στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σε κάνει πιο ανοιχτό στα θέματα της καρδιάς, της χαράς, του φλερτ και της ευχαρίστησης. Τώρα τα δημιουργικά σχέδια που κάνεις προχωρούν και εσύ έβαλες σε τάξη μέσα σου τα συναισθήματά σου για τα πρόσωπα από το ερωτικό σου παρελθόν. Τώρα μπορείς να ηρεμήσεις και να δώσεις πρακτικές και λογικές λύσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, αλλά και να αρχίσεις να υλοποιείς δημιουργικές ιδέες που σου φτιάχνουν την διάθεση η οποία βελτιώνεται. Τα πλάνα σου μπαίνουν σε μια τάξη και ο Κρόνος σε βοηθά να ξεπεράσεις τα εμπόδια σε αυτόν τον τομέα. Είναι περίοδος που ολοκληρώνεις γερά θεμέλια σε έναν σημαντικό τομέα της ζωή σου, συμβουλεύσου λοιπόν τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΖΥΓΟΣ

Η ευθυδρόμηση του Κρόνου συμβαίνει στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και η αναμόχλευση του παρελθόντος σταματά. Οι διδαχές που συνέλεξες αρκούν τώρα για να αναλάβεις δράση και να αρχίσεις πρακτικά να ασχολείσαι δίνοντας τις λύσεις στα προβλήματά σου, μέσα από λογική και ψύχραιμη συζήτηση. Θέματα και προβλήματα που σε απασχόλησαν είτε στην ακίνητη περιουσία σου είτε στην οικογένειά σου, τώρα θα βρουν την λύση τους και μπαίνεις σε μια περίοδο που αισθάνεσαι πιο ικανός να αντιμετωπίσεις σχεδόν τα πάντα. Μια αγορά ή γενικότερα μια σημαντική κίνηση που ήθελες να κάνεις για ένα ακίνητο και μέχρι τώρα συναντούσε διάφορα εμπόδια, τώρα οι καταστάσεις κυλούν ανεμπόδιστα. Τέλος, μιλάς με τους οικείους σε μια πιο ώριμη βάση και νιώθεις πως σε καταλαβαίνουν καλύτερα, θα σε κατευθύνει και σε αυτό ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ευθυδρόμηση του Κρόνου που συμβαίνει στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε κάνει τώρα πιο επικοινωνιακό και σε βοηθά να ανοιχτείς περισσότερο σε σχέση με τις σκέψεις και τις απόψεις που διαμόρφωσες μέσα από τα στοιχεία που συνέλεξες κατά την ανάδρομη φάση του πλανήτη. Μιλάς και μετακινείσαι περισσότερο, έρχεσαι σε επαφή με αδέλφια ή στενούς συγγενείς και επεξεργάζεσαι πολλές καινούργιες πληροφορίες, αποδελτιώνοντάς τες πρακτικά και με χρήσιμο τρόπο. Ακόμη και στα αισθηματικά σου θέματα, τώρα μπορείς να μιλήσεις πιο ανοιχτά στον σύντροφο για όλα αυτά που σε απασχολούν και να δεις θετική ανταπόκριση, με τις συμβουλές που παίρνεις και από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Σύντομα ταξιδάκια και κοντινές εκδρομές ευνοούνται, μοιράζεσαι ανεμπόδιστα τις ιδέες σου με τα άτομα που σε περιβάλλουν, ενώ και το μεταφορικό σου μέσο ή οι συσκευές επικοινωνίας αποδίδουν πλέον καλύτερα!
 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ευθυδρόμηση του Κρόνου συμβαίνει στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και οδηγεί την σκέψη σου στο να βρεις τρόπους και ιδέες που θα βοηθήσουν και θα βελτιώσουν την οικονομική σου κατάσταση. Παράλληλα, οι αμφιβολίες που είχες κατά το διάστημα της ανάδρομης φάσης του πλανήτη σε έκαναν να γεμίσεις ίσως από αμφισβήτηση για τον εαυτό και την αξία σου, καθώς η σχέση μας το χρήμα συνδέεται άμεσα με την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή μας. Τώρα όμως αυτό αλλάζει και μαζί αλλάζει η καθημερινότητα, η εργασία σου και οι σχέσεις σου. Βρίσκεις λύσεις σε οικονομικές εκκρεμότητες και έξυπνους τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου, με την καθοδήγηση που παίρνεις και από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Κάποια έξοδα με θα παρουσιαστούν, αλλά γίνονται για ουσιαστικό λόγο.
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ορθοδρόμηση του κυβερνήτη σου Κρόνου στο ζώδιό σου και στον πρώτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε αφορά φυσικά άμεσα. Σκέφτεσαι και γίνεσαι ακόμη πιο προσεκτικός στον λόγο και στις πράξεις σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνεις πιο κλειστός, αλλά ότι τώρα είσαι αποφασισμένος να υλοποιήσεις τα πράγματα με σύμμαχό σου και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Η εμπειρία σου και οι πληροφορίες που συνέλεξες κατά την ανάδρομη φάση του κυβερνήτη σου σε έχουν ενδυναμώσει και τώρα αποφασίζεις να μιλήσεις έξω από τα δόντια και να διορθώσεις οτιδήποτε είναι στραβό σε σχέσεις, συνεργασίες, επάγγελμα και οικογένεια. Ταυτόχρονα, δίνεις την ευκαιρία στους άλλους να πάρουν τις αποφάσεις τους και ταυτόχρονα εσύ ασχολείσαι περισσότερο με την δική σου, προσωπική ισορροπία. Τέλος, μπορεί την προηγούμενη περίοδο να μετάνιωσες για κινήσεις ή για αποφάσεις, δεν πρέπει όμως να μείνεις στα λάθη του παρελθόντος, αλλά να διδαχτείς από αυτά και να προχωρήσεις μπροστά.
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ευθυδρόμηση του Κρόνου συμβαίνει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και η κατάσταση των αμφιβολιών, των σκέψεων και των ατέρμονων συζητήσεων με τον εαυτό σου στην οποία σε είχε βάλει η ανάδρομη φάση του πλανήτη, τώρα σταματά και η διάθεση αλλάζει. Τώρα μπορείς πιο πρακτικά και λογικά να επεξεργαστείς δικά σου θέματα και να διακρίνεις τι κρύβεται πίσω από την ανασφάλεια και τι σου δημιουργεί τους φόβους που έχεις. Μπορείς επίσης να πάρεις την απόφαση να μιλήσεις με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο ή με κάποιον ειδικό αν θεωρείς ότι το έχεις ανάγκη ή να έρθεις σε επαφή με την ανώτερη δύναμη μέσω προσευχής, αν αυτός ο τρόπος λειτουργεί καλύτερα για σένα. Θυμήσου όμως ότι μέχρι να περάσει ο Κρόνος στο δικό σου ζώδιο υπάρχει και κάποιο… παρασκήνιο!
 

ΙΧΘΥΕΣ

Η ευθυδρόμηση του Κρόνου συμβαίνει στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και η κοινωνική απομόνωση που βίωσες κατά την ανάδρομη φάση του πλανήτη, τώρα αλλάζει. Έτσι, η ορθή πορεία του σε βοηθά και πάλι να υλοποιήσεις τα όνειρά σου αλλά και να συνεχίσεις το ξεκαθάρισμα ανάμεσα στο ποιοι είναι οι αληθινοί σου φίλοι και ποιοι όχι. Ενδιαφέρουσες πληροφορίες μπορεί να έρθουν που σε βοηθούν να διακρίνεις και να στοχεύσεις καλύτερα σε σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις σε συνεργασία με άλλους, πιθανώς από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Ενδιαφέρουσες καινούργιες γνωριμίες επίσης που θα φανούν πρακτικές και χρήσιμες στην πορεία. Τα προβλήματα που αντιμετώπισες με φιλικά πρόσωπα, τώρα είναι η ώρα για να λυθούν και να τακτοποιηθούν με λογική και συζήτηση. Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο ότι θα ξαναζεσταθούν οι φιλίες που πάγωσαν, αλλά θα ξεκαθαρίσουν οι καταστάσεις μιας και καλή.

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  

Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: