astropedia.gr

Ορθόδρομος Ουρανός στον Ταύρο από 18/1

Ορθόδρομος Ουρανός στον Ταύρο από 18/1
Επανέρχεται και πάλι η ανάγκη για αλλαγές στη ζωή σου, έχεις πάρεις πλέον τα καρμικά μαθήματα που σου έδωσε η ανάδρομη πορεία του Ουρανού στον Ταύρο σχετικά με τις αλλαγές που ήθελες να κάνεις ως προς τα κεκτημένα σου και όσα σου δίνουν ασφάλεια. Από τις 18 Ιανουαρίου, ο ανατρεπτικός πλανήτης επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στο φλογερό ζώδιο του Ταύρου, μέχρι τις 24 Αυγούστου 2022 που γίνεται και πάλι ανάδρομος.

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που φέρνει ριζικές αλλαγές εν μία νυκτί, που κανείς δεν περίμενε, σαν αστραπή μέσα στην καταιγίδα. Αναζητά την ουσία και την αλήθεια, διόλου δεν ενδιαφέρεται για τους τύπους και τις κοινωνικές συμβάσεις, έτσι ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται φέρνει και αντίστοιχα επαναστατικές αλλαγές ή ανατροπές. Στο ζώδιο του Ταύρου βάζει στο στόχαστρο όσα μας δίνουν ασφάλεια και σιγουριά. Στην εξωτερική του εκδήλωση ο Ταύρος είναι τα οικονομικά και το χρήμα, έτσι τώρα ο Ουρανός που είναι και πάλι ορθόδρομος θα συνεχίσει να δοκιμάζει αν είμαστε εξαρτημένοι από την ύλη, ανά τον κόσμο και ποιες τελικά είναι οι πραγματικές μας ανάγκες. Πολλοί θα μπουν σε τροχιά ριζικών αλλαγών στη ζωή τους, όπως και εσύ, θα θελήσεις να απεγκλωβιστείς από οτιδήποτε σε περιορίζει, ακούγοντας παράλληλα και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Η ορθοδρόμηση του Ουρανού στον Ταύρο ενεργοποιεί τους γεννημένους στον σταθερό σταυρό, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και δοκιμάζει τι είναι ουσιαστικό στην ζωή τους και τι όχι. Δίνει ευκαιρίες και ξαφνικές ευχάριστες σε Καρκίνους, Παρθένους, Αιγόκερους και Ιχθύς. Επηρεάζονται κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων. Αλλά ενεργοποιούνται επίσης και όσοι έχουν τον προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) ή/και τον ωροσκόπο από την 10⁰ αυτών των ζωδίων ως την 18⁰.

Η πιο σημαντική όψη που θα δεχτεί ο ορθόδρομος Ουρανός κατά την διέλευσή του από τον Ταύρο μέχρι την επόμενη αναδρόμησή του, είναι στις 18 Φεβρουαρίου το εξάγωνο του με τον Δία.
Τώρα έχουμε μια ελπίδα, όνειρα για το μέλλον, για θετικές αλλαγές και εξελίξεις γενικότερα ανά τον κόσμο, αλλά και σε οικονομικό επίπεδο. Θα γεννηθούν νέες πρωτοποριακές ιδέες, με επίκεντρό τους την φιλανθρωπία και τον ανθρωπισμό γενικότερα.

Η επιρροή της ορθοδρόμησης και το ζώδιό σου


 
 
ΚΡΙΟΣ

Ο Ουρανός τώρα σου ζητάει να αλλάξεις τον τρόπο που προσεγγίζεις το χρήμα και τις υλικές σου ανάγκες. Τι συμβολίζει το χρήμα για σένα; Το μάθημα αυτής της διέλευσης είναι να απομυθοποιήσεις την ύλη και να ανακτήσεις την αυτοεκτίμησή σου, την πίστη στον εαυτό σου. Εάν είχες οικονομικές απώλειες, ίσως αυτό να οφείλεται στη δική σου νοοτροπία και τίποτα άλλο. Τώρα έχεις το θάρρος και την τόλμη να αγωνιστείς για μια ανοδική οικονομική πορεία και πάλι, να εγκαθιδρύσεις τη σταθερότητα και να οδεύσεις σταδιακά προς την οικονομική ανάπτυξη, σύντομα θα δεις θετικά αποτελέσματα, αρκεί να ακούς και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ

Επανεφεύρεις τον εαυτό σου, την χαμένη δύναμη και ενέργειά σου καθώς ο Ουρανός γυρίζει ορθόδρομος στο ζώδιό σου. Τώρα έχεις δύναμη και θάρρος να αγωνιστείς για τις επιθυμίες σου και να διεκδικήσεις τις ανάγκες σου. Αλλάζεις την ταυτότητά σου και συστήνεσαι ξανά στον κόσμο. Κάνεις αλλαγές που ποτέ δεν περίμενες να κάνεις. Ήρθε η ώρα να προβάλεις την δυναμική και ανανεωμένη νέα εικόνα σου στο κόσμο, νιώθεις έτοιμος να πάρεις την πρωτοβουλία για να επανασυνδεθείς με τους ανθρώπους που ίσως άθελά σου απομάκρυνες από τη ζωή σου. Ίσως όλη η εσωτερική ενδοσκόπηση που έκανες, έχει φέρει ακόμη και νέες ιδέες στην επιφάνεια, και τώρα μπορείς να ξεκινήσεις με τα νέα σχέδιά σου, μαζί με τις συμβουλές που παίρνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως ένιωσες πιο ήρεμα όσο ο Ουρανός ήταν ανάδρομος στον θολό και νωχελικό δωδέκατο ηλιακό οίκο σου, τώρα που ο ανατρεπτικός πλανήτης επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, νιώθεις σιγά-σιγά την ανάγκη να αποδεσμευτείς από οτιδήποτε σε βαραίνει από το παρελθόν σου! Μόνο προσπάθησε να μην πιέζεις τον εαυτό σου με υποχρεώσεις που σε αγχώνουν ή να είσαι κολλημένος σε μια ρουτίνα που σου στερεί τη χαρά από τη ζωή σου. Επίσης, τώρα έχεις τη δύναμη να απομακρύνεις από τη ζωή σου άτομα που απομυζούν την ενέργειά σου ή θέτεις τα όριά σου, με την καθοδήγηση που παίρνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Πλέον ασχολείσαι με δραστηριότητες που δεν σε καταπιέζουν και οι οποίες προβάλουν τη δύναμή σου.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσο ο Ουρανός ήταν ανάδρομος στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, πιθανόν κάποιες φιλίες σου να πέρασαν μια κρίση ή να υπήρξαν συγκρούσεις και διαφωνίες. Καθώς ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, ανακτάς και πάλι τη δύναμή σου και κάνεις εκκαθάριση από τους φίλους σου. Αν είχες συγκρούσεις σε μια ομάδα, τώρα συνειδητοποιείς ότι έκανες παράτολμες ενέργειες και διορθώνεις τα λάθη σου. Αυτή είναι επίσης μια ευνοϊκή χρονική περίοδος για να προβάλεις την επιχείρησή σου στο διαδίκτυο, να ξεκινήσεις μια κοινωνική εκστρατεία ή μια ιστοσελίδα ή να προβληθείς στα μέσα ενημέρωσης, μίλα όμως πρώτα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ

Οποιαδήποτε σύγχυση ή άγχος είχες γύρω από τα μεγάλα σχέδιά σου αρχίζει να κοπάζει καθώς ο Ουρανός γυρίζει ορθόδρομος στο δέκατο ηλιακό οίκο σου, της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων. Θέλεις να δεις εξέλιξη στη σταδιοδρομία σου, απομακρύνονται τα εμπόδια στην επαγγελματική σου ζωή. Θέλεις να αναρριχηθείς στη σκάλα της επιτυχίας και μια δύναμη σε σπρώχνει προς την κορυφή. Αν είσαι σε μια καριέρα ή σε ένα αντικείμενο που σε πνίγει, πιθανώς να αλλάξεις ριζικά πορεία, αλλά μην πάρεις αποφάσεις αν πρώτα δεν ακούσεις τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Νέες γνωριμίες με άτομα υψηλού κοινωνικού προφίλ έρχονται στο δρόμο σου και σε βοηθούν στους μακροπρόθεσμους στόχους σου.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν έβλεπες τη ζωή με άγχος όσο ο Ουρανός ήταν ανάδρομος στον πνευματικό και φιλοσοφικό ένατο ηλιακό οίκο σου, τώρα που ο ανατρεπτικός πλανήτης επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, νιώθεις πιο δυνατός για την υλοποίηση των μεγάλων ονείρων σου. Αν η επισήμανση κάποιων λεπτομερειών είχε μπλοκάρει κάποια σχέδιά σου, τώρα βλέπεις τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Τώρα βλέπεις τη ζωή σαν περιπέτεια και ασχολείσαι με τις σπουδές σου, τη φιλοσοφία, την τριτοβάθμια εκπαίδευση και τη θρησκεία. Μπορεί ακόμα να αμφισβητήσεις μερικές από τις πεποιθήσεις και τις αξίες σου, βλέπεις βαθύτερα και πιο στοχαστικά τα πάντα γύρω σου. Αν ήσουν πεισματικά προσκολλημένος σε ξεπερασμένες πεποιθήσεις, τώρα συνειδητοποιείς ότι πρέπει να τις απορρίψεις για να γίνουν τα μεγαλόπνοα σχέδιά σου πραγματικότητα, ακολουθώντας όσα ακούς από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ

Ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, των κοινών οικονομικών πόρων, και νιώθεις πως πρέπει να αλλάξεις πορεία σε σχέση με τις αποταμιεύσεις σου ή τα χρέη σου ή τα δάνεια. Ίσως να ένιωθες εκνευρισμό, εμπόδια και καθυστερήσεις ή μπλοκάρισμα στις ενέργειές σου για να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου. Τώρα ζητήματα που αφορούν κοινά χρήματα, χρέη, επενδύσεις ή χρηματοδότηση, αρχίζουν σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζουν. Επειδή ο όγδοος οίκος κυβερνά επίσης τις βαθύτερες ανάγκες σου, τώρα μπορείς πιο εύκολα να τις ανακαλύψεις, αφού ακούς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Νιώθεις τόλμη και δύναμη για να αλλάξεις τα κακώς κείμενα της ζωής σου, να την μετασχηματίσεις για να νιώσεις ευτυχία και οικονομική ευημερία.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όσο διάστημα ο Ουρανός ήταν ανάδρομος στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σχέσεων και των συνεργασιών, μπορεί να είχες αισθανθεί άγχος και εκνευρισμό για την πορεία της σχέσης σου ή μιας συνεργασίας σου, ίσως ακόμα ένιωθες ασφυκτική πίεση από διαφωνίες και συγκρούσεις για ζητήματα του παρελθόντος. Τώρα που ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, τα πράγματα γίνονται πολύ πιο ξεκάθαρα, καθώς σταδιακά επιλύονται οι συγκρούσεις με το σύντροφό σου ή κάποιον συνεργάτη σου, διαλύονται οι φόβοι σου και οι εμμονές σου, και συζητάς με δύναμη και πάθος προκειμένου να ξεκαθαρίσεις τις ανταγωνιστικές καταστάσεις που παρεμποδίζουν την αρμονία και την ισορροπία στις σχέσεις σου. Έχεις πάρει τα καρμικά μαθήματά σου, αγωνίζεσαι με πίστη στον εαυτό σου να ξεπεράσεις τις προκλήσεις και να μετασχηματίσεις προς το καλύτερο όλες τις σημαντικές σχέσεις σου, κρατώντας ως φυλαχτό τις συμβουλές του προσωπικού σου αστρολόγου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Εάν σε απασχολούσε η ψυχική και σωματική υγεία σου τον τελευταίο καιρό ή αν δεν είχες κίνητρο να επιβληθείς στον εαυτό σου, ο ορθόδρομος Ουρανός στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της υγείας, σου χαρίζει δύναμη και τόλμη για να κάνεις ισχυρότερες τις άμυνες του οργανισμού σου. Κάνεις τώρα προσπάθειες για να αλλάξεις την καθημερινότητά σου και τις συνθήκες της εργασίας σου, είσαι πιο αποδοτικός και παραγωγικός, αγωνίζεσαι για την ευημερία σου και την ψυχική ισορροπία σου. Κατανοείς ότι πρέπει να είσαι πιο συγκρατημένος με άτομα στην εργασία σου, όπως ακούς και από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Ο έκτος οίκος κυβερνά επίσης την υπηρεσία, έτσι μπορεί να βρεις τη συναισθηματική εκπλήρωση και την πνευματική ανάπτυξη, βοηθώντας ή θεραπεύοντας τους άλλους. Δίνοντας στους γύρω σου, προβάλεις τον ανώτερο εαυτό σου, και όταν το κάνεις αυτό θα έχεις καρμικές ανταμοιβές από το σύμπαν.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν υπήρξαν διαμάχες με τα άτομα της καρδιάς σου όσο ο Ουρανός ήταν ανάδρομος στον ερωτικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου, τώρα που ο ανατρεπτικός πλανήτης επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, νιώθεις πιο δυνατός να πάρεις την πρωτοβουλία για να επιδιορθώσεις τα αρνητικά ζητήματα που υπάρχουν. Μπορεί να ένιωθες άγχος και πίεση προκειμένου να αποσαφηνίσεις την πορεία σου, ίσως ακόμα είχες κάποιες αποκαλύψεις που σε ταρακούνησαν συναισθηματικά. Τώρα ανοίγει ο δρόμος προς τη συνειδητοποίηση ότι δεν μπορείς να νιώθεις αποστραγγισμένος συναισθηματικά και παίρνεις οριστικές αποφάσεις για τις σχέσεις σου με όσους αγαπάς. Αν μια παλιά αγάπη έκανε ξαφνικά την επανεμφάνισή της και ήσουν αναποφάσιστος ως προς την έκβαση αυτής της σχέσης, ο ορθόδρομος Ουρανός σε βοηθά να αποσαφηνίσεις την πορεία της, φρόντισε όμως να αποφασίσεις βασιζόμενος σε όσα θα ακούσεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και όχι με γνώμονα το πάθος σου.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικογενειακά ζητήματα ή θέματα ακινήτων παίρνουν μια στροφή προς το καλύτερο καθώς ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως είχες έρθεις σε σύγκρουση με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο ή μια παλιά αρνητική κατάσταση σε απομάκρυνε από τους αγαπημένους σου ή απλά ένιωθες εσωτερική σύγκρουση από βιώματα της παιδικής σου ηλικίας. Αν υπήρξαν διαμάχες για την εξουσία με έναν γονέα σου, το παιδί σου ή ένα συγγενή, τώρα συνειδητοποιείς ότι δεν είχες χειριστεί σωστά τα πράγματα, (καθώς οι δυνάμεις του ανάδρομου Ουρανού στον Ταύρο είναι σκληρές και κάποιες φορές βίαιες) και κάνεις μια σωστή συζήτηση. Ίσως ένας γονέας σου ή το παιδί σου ήθελε να συμπεριφέρεσαι διαφορετικά, αλλά δεν ήξερε τον τρόπο να σου το πει αντί να προσπαθεί να σε κοντράρει. Η ορθόδρομη πορεία του Ουρανού φέρνει τα πράγματα λίγο περισσότερο σε ισορροπία, πρέπει όμως να ακούσεις και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 
 
ΙΧΘΥΕΣ

Αν είχες διαφωνίες και συγκρούσεις με έναν αδελφό ή συγγενή ή έναν οικείο φίλο σου όσο ο Ουρανός ήταν ανάδρομος στον τρίτο ηλιακό οίκο σου, της επικοινωνίας και των αδελφών, τώρα η κατάσταση αρχίζει σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζει. Ίσως να συγκρουστήκατε λόγω των παρορμητικών ενεργειών σου ή κάποιος από τους δυο σας επεδίωκε να ασκήσει έλεγχο και εξουσία πάνω στον άλλον. Τώρα που ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, συνειδητοποιείς ότι η μάχη ήταν για το τίποτα και αναγνωρίζεις ότι υπήρχε ανάγκη να μετασχηματιστεί η σχέση. Επίσης, δεν φοβάσαι να εκφέρεις τις απόψεις και τις ιδέες σου, τα λόγια σου έχουν δύναμη και ισχυρή επιρροή στις συζητήσεις, έχεις το θάρρος να προβάλεις τις ιδέες σου και να μοιραστείς τις σκέψεις σου, πριν πεις όμως κάτι που θα μετανιώσεις, συμβουλέψου πρώτα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.