astropedia.gr

Ορθόδρομος Πλούτωνας από 4/10

Ορθόδρομος Πλούτωνας από 4/10

Ο Πλούτωνας ήταν φαινομενικά ανάδρομος από τις 25 Απριλίου και στις 4 Οκτωβρίου βρίσκεται στάσιμος για να επανέλθει στην ορθόδρομη φορά του, στην 22η μοίρα του Αιγόκερω. Στην αναδρομή του κάλυψε το διάστημα από την 25η μοίρα μέχρι την 22η του Αιγόκερω και τώρα, ξαναπερνώντας πάνω από αυτές τις μοίρες, θα φέρει γεγονότα και θα βάλει σε επανεξέταση θεμάτων τους γεννημένους από 12-15/1, από 11-14/4, από 13-17/7 και από 15-18/10, όπως φυσικά και όσους έχουν προσωπικό πλανήτη ή σημεία από την 22η έως την 25η μοίρα του παρορμητικού σταυρού.

Από αντισκιά θα επηρεάσει τους γεννημένους από 25-29/5 και 26-30/11 ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ακμές οίκων από την 5η έως την 8η μοίρα του άξονα Διδύμου - Τοξότη. Δες στον αστρολογικό χάρτη αν σε επηρεάζει. Ο πλανήτης θα χρειαστεί μέχρι και τις 25 Ιανουαρίου 2021 για να απελευθερωθεί από την σκιά του και θα παραμείνει ευθύδρομος μέχρι τον Απρίλιο του 2021.

Με τον Πλούτωνα ανάδρομο αισθανθήκαμε επιτακτική την ανάγκη να εξαλείψουμε και να απομακρύνουμε ή να απελευθερώσουμε οτιδήποτε ήταν παλιό, ξεπερασμένο και οτιδήποτε είχε κατά κάποιο τρόπο, κυριολεκτικά ή μεταφορικά, ξεπεράσει την ημερομηνία λήξης του. Αλλάξαμε εμείς οι ίδιοι και αφήσαμε πίσω μας συμπεριφορές, τρόπους σκέψης, επικοινωνιακά μοτίβα και συναισθήματα και μεταμορφώσαμε βαθιά και ριζικά την ίδια μας την ψυχή.

Ο Πλούτωνας, αυτό το μικρό ουράνιο σώμα στην «άκρη» του ηλιακού μας συστήματος φέρνει κατακλυσμιαίες αλλαγές σε ό,τι αγγίζει και μάλιστα πρόκειται για εκείνο το είδος της αλλαγής που η γέφυρα που συνδέει το παρελθόν με το παρόν καίγεται ολοσχερώς, έτσι δεν μπορείς ποτέ ξανά να επανέλθεις στην πρότερη κατάσταση που ήσουν. Συμβολίζει όμως και την μεταμόρφωση της κάμπιας σε πεταλούδα. Η πεταλούδα δεν μπορεί να ξαναγίνει… κάμπια! Το ίδιο συμβαίνει και σε εμάς όταν αγγίζει κάποιο σημαντικό σημείο του αστρολογικού μας χάρτη. Σου δείχνει πού βρίσκεται το «απόστημα» ή και το «καρκίνωμα» στην ζωή σου, ώστε να απαλλαγείς οριστικά από αυτό. 

Οι εξελίξεις όμως που θα φέρει ο Πλούτωνας αγγίζει και την προσωπική σου ζωή σε κάποιον τομέα, και πάντα μπορείς επ’ αυτών να συμβουλεύεσαι τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Συνήθως, οι άνθρωποι λέμε «δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτόν τον άνθρωπο/αυτή την εργασία/αυτό το σπίτι/αυτό το… κάτι» και ο Πλούτωνας τότε αναλαμβάνει δράση και μας αφαιρεί αυτό το κάτι. Όχι τιμωρητικά, αλλά επειδή οι άνθρωποι φτιάχτηκαν για να είναι ελεύθεροι και να μην προσκολλώνται (αρρωστημένα) σε κάτι. Τώρα λοιπόν παίρνουμε τον έλεγχο στα χέρια μας και κάνουμε βαθιές, αλλά ριζικές τομές!

Η επιρροή της ορθοδρόμησης και τα ζώδια 
 
 
ΚΡΙΟΣ
 
Η ευθυδρόμηση του Πλούτωνα συμβαίνει στον δέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σε κάνει να αναλαμβάνεις τον έλεγχο σε θέματα εργασίας και καριέρας. Η προβληματική περίοδος κατά την ανάδρομη φάση του πλανήτη σε έφερε αντιμέτωπο με κατάχρηση εξουσίας στον χώρο της εργασίας σου ή συνάντησες χειριστικές συμπεριφορές από πρόσωπα ανώτερα στην ιεραρχία. Τώρα όμως έρχονται εξελίξεις που τροποποιούν κάπως την μέχρι τώρα κατάσταση και παίρνεις εσύ την εξουσία στα χέρια σου, κινητοποιείσαι ώστε να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να κάνεις ριζικές αλλαγές στην καριέρα σου. Παράλληλα, κάποιο πρόσωπο-κλειδί μεταμορφώνει ριζικά (ή γίνεται η αφορμή για αυτήν την μεταμόρφωση) στον τομέα της καριέρας, της προβολής και της κοινωνικής σου ζωής. Μπορεί να πρόκειται για τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Τέλος, είναι ένα καλό διάστημα για να αποδείξεις την αξία σου σε εργοδότες ή πρόσωπα κύρους. 
 
 
ΤΑΥΡΟΣ 
Η ευθυδρόμηση του Πλούτωνα συμβαίνει στον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και κάνει το μυαλό σου να επεξεργάζεται παλιά και καινούργια σχέδια και όνειρα ή φιλοδοξίες που έχεις για σένα και το μέλλον σου με μια νέα ματιά. Κατά την ανάδρομη φάση του πλανήτη είδες διάφορες «τοξικές» αντιλήψεις και πεποιθήσεις σου που σε κρατούσαν πίσω. Τώρα είναι η περίοδος που αποδεσμεύεσαι από όλα αυτά για να μπορέσεις να αρχίζεις να υλοποιείς αυτά τα όνειρά σου. Αλλάζεις ριζικά τον τρόπο που λειτουργείς στις σπουδές, στα νομικά σου θέματα ή στις επαφές σου με διαδικαστικές υποθέσεις. Παίζουν επίσης καθοριστικό ρόλο πρόσωπα που βρίσκονται μακριά σου ή ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Παράλληλα, ένα σημαντικό ταξίδι που δεν προχώρησε, τώρα είναι οι κατάλληλες συνθήκες για να υλοποιηθεί. 
 
 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Η ευθυδρόμηση του Πλούτωνα συμβαίνει στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και τώρα μετά από την βαθιά ενδοσκόπηση που έκανες κατά την ανάδρομη φάση του πλανήτη, γίνεσαι πολύ πιο αποφασιστικός στις κινήσεις που κάνεις και που μπορεί να δίνουν τις απαντήσεις-κλειδιά που χρειάζεσαι αυτή την περίοδο πάνω στα πιο βαθιά σου συναισθήματα. Αποδεσμεύεσαι από κάποιες εμμονές, έμαθες από τις απώλειές σου, βλέπεις πιο καθαρά το ταίρι σου και τις ανάγκες του, ανακαλύπτεις την αλήθεια. Μπορείς όμως και να την μάθεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Η περίοδος αυτή ευνοεί επίσης και κάποιες επενδύσεις στον οικονομικό τομέα (αρκεί να συμφωνεί και ο αστρολογικός σου χάρτης σε αυτό). Πάντως, οι φόβοι και οι ανεξήγητες σκέψεις που έρχονται στην επιφάνεια τώρα, έρχονται για να κάνεις την αυτοανάλυσή σου σε σχέση με δεσμεύσεις που έχεις αναλάβει. Θέματα οφειλών επίσης κινούνται επιτέλους.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
Η ευθυδρόμηση του Πλούτωνα συμβαίνει στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σε αναγκάζει να κάνεις βαθιές τομές στον τρόπο που λειτουργείς με τον σύντροφο που έχεις ή με τις διαπροσωπικές σχέσεις γενικότερα. Αναγκάστηκες να δεις κατάματα τις αλήθειες στις σχέσεις σου, όπως και στην συμπεριφορά του συντρόφου κατά την ανάδρομη φάση του Πλούτωνα, πράγμα που μπορεί να οδήγησε σε οδυνηρές συνειδητοποιήσεις. Τώρα όμως είναι η στιγμή να τα αφήσεις πίσω σου όλα αυτά, να ακούσεις ψύχραιμα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και να πάρεις την εξουσία στα χέρια σου. Κάποιες φορές πρέπει απλώς να βρεις την δύναμη και να ξεκόψεις από τοξικά περιβάλλοντα ή να ξεκινήσεις μια… σταυροφορία, ώστε να εξυγιανθούν καταστάσεις. Μια περίοδος επίλυσης προβλημάτων αρχίζει. 

  
ΛΕΩΝ
 
Η ευθυδρόμηση του Πλούτωνα συμβαίνει στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σε απελευθερώνει από διάφορα μικροπροβλήματα σε θέματα καθημερινότητας γενικά, αλλά και στην καθημερινή ροή των γεγονότων στον χώρο της εργασίας σου. Τώρα απελευθερώνεσαι από ψυχαναγκασμούς για κάποια πράγματα μέσα στην ρουτίνα σου, αλλά και σχετικά με τον εαυτό σου. Το ότι κάποτε ένα μοτίβο συμπεριφοράς σε έκανε να νιώθεις ασφαλής στην υγεία ή την εργασία σου, δεν σημαίνει ότι αυτό είναι πια παραγωγικό. Πρέπει πια να ξεχωρίσεις τι σου είναι χρήσιμο και ωφέλιμο. Τώρα αναγνωρίζεις ότι μπορεί να χρειάζεσαι περισσότερη καθοδήγηση, ίσως και από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Τέλος, κόψε κακές συνήθειες, αγάπησε το σώμα σου περισσότερο, επένδυσε στην υγεία σου και κάνε αλλαγές πάνω στα επαγγελματικά σου!
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η ευθυδρόμηση του Πλούτωνα συμβαίνει στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και αφού πέρασες ένα πολύμηνο διάστημα να αναρωτιέσαι τι είναι πραγματικά εκείνο που σου δίνει χαρά. Τι είναι αυτό που θέλεις να δημιουργήσεις και γιατί. Τώρα τα δημιουργικά σχέδια που κάνεις προχωρούν και εσύ έβαλες σε τάξη μέσα σου τα συναισθήματά σου για τα πρόσωπα από το ερωτικό σου παρελθόν. Τώρα μεταμορφώνεις τον τρόπο που συνδέεσαι με όσα/όσους αγαπάς και αναζητάς ενεργά λύσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, ενώ παράλληλα αρχίζεις να υλοποιείς δημιουργικές ιδέες. Τα πλάνα σου μπαίνουν σε μια τάξη και ο Πλούτωνας σε βοηθά να πάρεις εσύ τα ηνία σε αυτόν τον τομέα. Είναι περίοδος που ολοκληρώνεις γερά θεμέλια σε έναν σημαντικό τομέα της ζωή σου, συμβουλεύσου λοιπόν τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο για να κάνεις την καλύτερη επένδυση χρόνου και κόπου. 
 
 
ΖΥΓΟΣ
Η ευθυδρόμηση του Πλούτωνα συμβαίνει στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και η αναμόχλευση του παρελθόντος σταματά. Κλήθηκες να αντιμετωπίσεις «αποστήματα» πολλών χρόνων, ακόμα και από τα παιδικά σου χρόνια, ήρθες πρόσωπο με πρόσωπο με τοξικές συμπεριφορές ακόμα και από… πολύ κοντινούς σου ανθρώπους. Τώρα όμως θέματα και προβλήματα που σε απασχόλησαν είτε στην ακίνητη περιουσία σου είτε στην οικογένειά σου, θα βρουν την λύση τους και μπαίνεις σε μια περίοδο που αισθάνεσαι πιο ισχυρός να αντιμετωπίσεις σχεδόν τα πάντα. Μια σημαντική κίνηση που ήθελες να κάνεις για ένα ακίνητο και μέχρι τώρα συναντούσε διάφορα εμπόδια, τώρα οι καταστάσεις κυλούν ανεμπόδιστα. Τέλος, αντιμετωπίζεις τους οικείους σου σε μια πιο ισχυρή βάση και νιώθεις πως σε καταλαβαίνουν καλύτερα, θα σε κατευθύνει και σε αυτό ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
Η ευθυδρόμηση του Πλούτωνα που συμβαίνει στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε κάνει τώρα ακόμα πιο διορατικό με τους γύρω σου και σε βοηθά να ανοιχτείς περισσότερο σε σχέση με τις σκέψεις και τις απόψεις που διαμόρφωσες μέσα από τα στοιχεία που συνέλεξες κατά την ανάδρομη φάση του πλανήτη. Μεταμορφώνεις τον τρόπο που μιλάς, που σκέφτεσαι, που αλληλεπιδράς με το περιβάλλον σου, κάνεις βαθιές τομές σε θέματα που σχετίζονται με αδέλφια ή στενούς συγγενείς και επεξεργάζεσαι πολλές καινούργιες πληροφορίες, αποδελτιώνοντάς τες πρακτικά και με χρήσιμο τρόπο. Ακόμη και στα αισθηματικά σου θέματα, τώρα μπορείς να διεκδικείς πιο ανοιχτά από τον σύντροφο όλα αυτά που σε απασχολούν και βλέπεις θετική ανταπόκριση, με τις συμβουλές που παίρνεις και από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Σύντομα ταξιδάκια και κοντινές εκδρομές είναι κάτι που επιζητάς, μοιράζεσαι ανεμπόδιστα τις ιδέες σου με τα άτομα που σε περιβάλλουν, ενώ επενδύεις περισσότερο στο μεταφορικό σου μέσο ή τις συσκευές επικοινωνίας!
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Η ευθυδρόμηση του Πλούτωνα συμβαίνει στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και οδηγεί την σκέψη σου στο να βρεις τρόπους και ιδέες που θα βοηθήσουν και θα βελτιώσουν την οικονομική σου κατάσταση. Παράλληλα, οι αμφιβολίες που είχες κατά το διάστημα της ανάδρομης φάσης του πλανήτη σε έκαναν να γεμίσεις ίσως από αμφισβήτηση για τον εαυτό και την αξία σου, καθώς η σχέση μας το χρήμα συνδέεται άμεσα με την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή μας. Τώρα όμως αυτό αλλάζει και μαζί αλλάζει η καθημερινότητα, η εργασία σου και οι σχέσεις σου. Βρίσκεις λύσεις σε οικονομικές εκκρεμότητες και έξυπνους τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου, με την καθοδήγηση που παίρνεις και από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Κάποια έξοδα με θα παρουσιαστούν, αλλά γίνονται για ουσιαστικό λόγο. 
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  
Η ορθοδρόμηση του κυβερνήτη σου Πλούτωνα στο ζώδιό σου και στον πρώτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε αφορά φυσικά άμεσα. Χρειάστηκε να αντιμετωπίσεις τους προσωπικούς σου «δαίμονες» και ήρθες αντιμέτωπος με πρόσωπα και καταστάσεις που ήθελαν να σε κάνουν υποχείριό τους. Τώρα όμως είσαι αποφασισμένος να πάρεις την εξουσία στα χέρια σου και να υλοποιήσεις τα πράγματα με σύμμαχό σου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Η εμπειρία σου και οι πληροφορίες που συνέλεξες κατά την ανάδρομη φάση του κυβερνήτη σου σε έχουν ενδυναμώσει και τώρα αποφασίζεις να δράσεις και να διορθώσεις οτιδήποτε είναι στραβό σε σχέσεις, συνεργασίες, επάγγελμα και οικογένεια. Ταυτόχρονα, δίνεις την ευκαιρία στους άλλους να πάρουν τις αποφάσεις τους και ταυτόχρονα εσύ ασχολείσαι περισσότερο με την δική σου, προσωπική ισορροπία. Τέλος, μπορεί την προηγούμενη περίοδο να μετάνιωσες για κινήσεις ή για αποφάσεις, δεν πρέπει όμως να μείνεις στα λάθη του παρελθόντος, αλλά να διδαχτείς από αυτά και να προχωρήσεις μπροστά.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Η ευθυδρόμηση του Πλούτωνα συμβαίνει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και η κατάσταση των αμφιβολιών, των σκέψεων και των ατέρμονων συζητήσεων με τον εαυτό σου στην οποία σε είχε βάλει η ανάδρομη φάση του πλανήτη, τώρα σταματά και η διάθεση αλλάζει. Τώρα μπορείς πιο πρακτικά και λογικά να επεξεργαστείς δικά σου θέματα και να διακρίνεις τι κρύβεται πίσω από την ανασφάλεια και τι σου δημιουργεί τους φόβους που έχεις. Μπορείς επίσης να πάρεις την απόφαση να μιλήσεις με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο ή με κάποιον ειδικό αν θεωρείς ότι το έχεις ανάγκη ή να έρθεις σε επαφή με την ανώτερη δύναμη μέσω προσευχής, αν αυτός ο τρόπος λειτουργεί καλύτερα για σένα. Πρόσεχε όμως τους κρυφούς εχθρούς…
 
 
ΙΧΘΥΕΣ
 
Η ευθυδρόμηση του Πλούτωνα συμβαίνει στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και οι αναμοχλεύσεις που βίωσες κατά την ανάδρομη φάση του πλανήτη σχετικά με τις φιλίες και τους στόχους σου, τώρα αλλάζουν. Έτσι, η ορθή πορεία του σε βοηθά και πάλι να υλοποιήσεις τα όνειρά σου αλλά και να συνεχίσεις το ξεκαθάρισμα ανάμεσα στο ποιοι είναι οι αληθινοί σου φίλοι και ποιοι όχι. Ενδιαφέρουσες πληροφορίες μπορεί να έρθουν που σε βοηθούν να διακρίνεις και να στοχεύσεις καλύτερα σε σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις σε συνεργασία με άλλους, πιθανώς από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Πολύ ισχυρές και μεταμορφωτικές γνωριμίες επίσης θα φανούν πρακτικές και χρήσιμες στην πορεία. Τα προβλήματα που αντιμετώπισες με φιλικά πρόσωπα, τώρα είναι η ώρα για να λυθούν και να τακτοποιηθούν με λογική και συζήτηση. Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο ότι θα ξαναζεσταθούν οι φιλίες που πάγωσαν, αλλά θα ξεκαθαρίσουν οι καταστάσεις μιας και καλή. 

ASTRACARD 
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σουχωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.