astropedia.gr

Ορθόδρομος Πλούτωνας από 6/10

Ορθόδρομος Πλούτωνας από 6/10
Ο Πλούτωνας ήταν φαινομενικά ανάδρομος από τις 27 Απριλίου και στις 6 Οκτωβρίου βρίσκεται στάσιμος για να επανέλθει στην ορθόδρομη φορά του, στην 24η μοίρα του Αιγόκερω. Στην αναδρομή του κάλυψε το διάστημα από την 26η μοίρα μέχρι την 24η του Αιγόκερω και τώρα, ξαναπερνώντας πάνω από αυτές τις μοίρες, θα φέρει γεγονότα και θα βάλει σε επανεξέταση θεμάτων τους γεννημένους από 14-17/1, από 13-16/4, από 15-19/7 και από 17-20/10, όπως φυσικά και όσους έχουν προσωπικό πλανήτη ή σημεία από την 23η έως την 27η μοίρα του παρορμητικού σταυρού.

Από αντισκιά θα επηρεάσει τους γεννημένους από 23-27/5 και 24-28/11 ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ακμές οίκων από την 3η έως την 6η μοίρα του άξονα Διδύμου - Τοξότη. Δες στον αστρολογικό χάρτη αν σε επηρεάζει. Ο πλανήτης θα χρειαστεί μέχρι και τις 27 Ιανουαρίου 2021 για να απελευθερωθεί από την σκιά του και θα παραμείνει ευθύδρομος μέχρι τον Απρίλιο του 2022.

Με τον Πλούτωνα ανάδρομο αισθανθήκαμε επιτακτική την ανάγκη να εξαλείψουμε και να απομακρύνουμε ή να απελευθερώσουμε οτιδήποτε ήταν παλιό, ξεπερασμένο και οτιδήποτε είχε κατά κάποιο τρόπο, κυριολεκτικά ή μεταφορικά, ξεπεράσει την ημερομηνία λήξης του. Αλλάξαμε εμείς οι ίδιοι και αφήσαμε πίσω μας συμπεριφορές, τρόπους σκέψης, επικοινωνιακά μοτίβα και συναισθήματα και μεταμορφώσαμε βαθιά και ριζικά την ίδια μας την ψυχή.

Ο Πλούτωνας, αυτό το μικρό ουράνιο σώμα στην «άκρη» του ηλιακού μας συστήματος φέρνει κατακλυσμιαίες αλλαγές σε ό,τι αγγίζει και μάλιστα πρόκειται για εκείνο το είδος της αλλαγής που η γέφυρα που συνδέει το παρελθόν με το παρόν καίγεται ολοσχερώς, έτσι δεν μπορείς ποτέ ξανά να επανέλθεις στην πρότερη κατάσταση που ήσουν. Συμβολίζει όμως και την μεταμόρφωση της κάμπιας σε πεταλούδα. Η πεταλούδα δεν μπορεί να ξαναγίνει… κάμπια! Το ίδιο συμβαίνει και σε εμάς όταν αγγίζει κάποιο σημαντικό σημείο του αστρολογικού μας χάρτη. Σου δείχνει πού βρίσκεται το «απόστημα» ή και το «καρκίνωμα» στην ζωή σου, ώστε να απαλλαγείς οριστικά από αυτό.

Οι εξελίξεις όμως που θα φέρει ο Πλούτωνας αγγίζει και την προσωπική σου ζωή σε κάποιον τομέα, και πάντα μπορείς επ’ αυτών να συμβουλεύεσαι τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Συνήθως, οι άνθρωποι λέμε «δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτόν τον άνθρωπο/αυτή την εργασία/αυτό το σπίτι/αυτό το… κάτι» και ο Πλούτωνας τότε αναλαμβάνει δράση και μας αφαιρεί αυτό το κάτι. Όχι τιμωρητικά, αλλά επειδή οι άνθρωποι φτιάχτηκαν για να είναι ελεύθεροι και να μην προσκολλώνται (αρρωστημένα) σε κάτι. Τώρα λοιπόν παίρνουμε τον έλεγχο στα χέρια μας και κάνουμε βαθιές, αλλά ριζικές τομές!

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  

Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Η επιρροή της ορθοδρόμησης και τα ζώδια
 
 
ΚΡΙΟΣ

Οποιαδήποτε σύγχυση ή άγχος είχες γύρω από τα μεγάλα σχέδιά σου αρχίζει να κοπάζει καθώς ο Πλούτωνας γυρίζει ορθόδρομος στο δέκατο ηλιακό οίκο σου, της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων. Αρχίζεις να βλέπεις εξέλιξη στη σταδιοδρομία σου, απομακρύνονται τα εμπόδια στην επαγγελματική σου ζωή. Θέλεις να αναρριχηθείς στη σκάλα της επιτυχίας και μια δύναμη σε σπρώχνει προς την κορυφή. Αν υπήρξε ένταση στη δουλειά σου με τους ανωτέρους σου ή τους συνεργάτες σου, βρίσκεις μια υγιή διέξοδο και δεν σταματάς να προσπαθείς για τα σχέδιά σου, αφού πρώτα ακούσεις τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Μια νέα ηγετική θέση εργασίας έρχεται για να σου προσθέσει ευθύνες αλλά αξίζει να δουλέψεις επιπλέον ώρες. Νέες γνωριμίες με άτομα υψηλού κοινωνικού προφίλ έρχονται στο δρόμο σου και σε βοηθούν στους μακροπρόθεσμους στόχους σου.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ

Αν έβλεπες τη ζωή με άγχος ή είχε κλονιστεί η εμπιστοσύνη σου με κάποια άτομα όσο ο Πλούτωνας ήταν ανάδρομος στον πνευματικό και φιλοσοφικό ένατο ηλιακό οίκο σου, τώρα που ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, νιώθεις πιο δυνατός για την υλοποίηση των μεγάλων ονείρων σου. Αν η επισήμανση κάποιων λεπτομερειών είχε μπλοκάρει κάποια σχέδιά σου, τώρα βλέπεις τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Τώρα βλέπεις τη ζωή σαν περιπέτεια και ασχολείσαι με τις σπουδές σου, τη φιλοσοφία, την τριτοβάθμια εκπαίδευση και τη θρησκεία. Μπορεί ακόμα να αμφισβητήσεις μερικές από τις πεποιθήσεις και τις αξίες σου, βλέπεις βαθύτερα και πιο στοχαστικά τα πάντα γύρω σου. Αν ήσουν πεισματικά προσκολλημένος σε ξεπερασμένες πεποιθήσεις, τώρα συνειδητοποιείς ότι πρέπει να τις απορρίψεις για να γίνουν τα μεγαλόπνοα σχέδιά σου πραγματικότητα, ακολουθώντας όσα ακούς από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα μαύρα σύννεφα σε σχέση με τα κοινά οικονομικά σου ή τα χρέη σου φεύγουν από τον ουρανό και βλέπεις επιτέλους το φως. Ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, των κοινών οικονομικών πόρων, και νιώθεις επιτέλους να μειώνεται το άγχος σου σε σχέση με τις αποταμιεύσεις σου ή τα χρέη σου ή τα δάνεια. Ίσως να ένιωθες εκνευρισμό, εμπόδια και καθυστερήσεις ή μπλοκάρισμα στις ενέργειές σου για να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου. Τώρα ζητήματα που αφορούν κοινά χρήματα, χρέη, επενδύσεις ή χρηματοδότηση, αρχίζουν σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζουν. Επειδή ο όγδοος οίκος κυβερνά επίσης τις βαθύτερες ανάγκες σου, τώρα μπορείς πιο εύκολα να τις καλύψεις, αφού ακούς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Νιώθεις τόλμη και δύναμη για να αλλάξεις τα κακώς κείμενα της ζωής σου, να την μετασχηματίσεις για να νιώσεις ευτυχία και οικονομική ευημερία.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσο διάστημα ο Πλούτωνας ήταν ανάδρομος στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σχέσεων και των συνεργασιών, μπορεί να είχες αισθανθεί άγχος και εκνευρισμό για την πορεία της σχέσης σου ή μιας συνεργασίας σου, ίσως ακόμα ένιωθες ασφυκτική πίεση από διαφωνίες και συγκρούσεις για ζητήματα του παρελθόντος. Τώρα που ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, τα πράγματα γίνονται πολύ πιο ξεκάθαρα, καθώς σταδιακά επιλύονται οι συγκρούσεις με το σύντροφό σου ή κάποιον συνεργάτη σου, διαλύονται οι φόβοι σου και οι εμμονές σου, και συζητάς με δύναμη και πάθος προκειμένου να ξεκαθαρίσεις τις ανταγωνιστικές καταστάσεις που παρεμποδίζουν την αρμονία και την ισορροπία στις σχέσεις σου. Έχεις πάρει τα καρμικά μαθήματά σου, αγωνίζεσαι με πίστη στον εαυτό σου να ξεπεράσεις τις προκλήσεις και να μετασχηματίσεις προς το καλύτερο όλες τις σημαντικές σχέσεις σου, κρατώντας ως φυλαχτό τις συμβουλές του προσωπικού σου αστρολόγου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 
  
ΛΕΩΝ

Εάν σε απασχολούσε η ψυχική και σωματική υγεία σου τον τελευταίο καιρό ή αν δεν είχες κίνητρο να επιβληθείς στον εαυτό σου, ο ορθόδρομος Πλούτωνας στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της υγείας, σου χαρίζει δύναμη και τόλμη για να κάνεις ισχυρότερες τις άμυνες του οργανισμού σου. Κάνεις τώρα προσπάθειες για να αλλάξεις την καθημερινότητά σου και τις συνθήκες της εργασίας σου, είσαι πιο αποδοτικός και παραγωγικός, αγωνίζεσαι για την ευημερία σου και την ψυχική ισορροπία σου. Κατανοείς ότι πρέπει να είσαι πιο συγκρατημένος με άτομα στην εργασία σου, όπως ακούς και από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Ο έκτος οίκος κυβερνά επίσης την υπηρεσία, έτσι μπορεί να βρεις τη συναισθηματική εκπλήρωση και την πνευματική ανάπτυξη, βοηθώντας ή θεραπεύοντας τους άλλους. Δίνοντας στους γύρω σου, προβάλεις τον ανώτερο εαυτό σου, και όταν το κάνεις αυτό θα έχεις καρμικές ανταμοιβές από το σύμπαν.

   
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν υπήρξαν διαμάχες με τα άτομα της καρδιάς σου όσο ο Πλούτωνας ήταν ανάδρομος στον ερωτικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου, τώρα που ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, νιώθεις πιο δυνατός να πάρεις την πρωτοβουλία για να επιδιορθώσεις τα αρνητικά ζητήματα που υπάρχουν. Μπορεί να ένιωθες άγχος και πίεση προκειμένου να αποσαφηνίσεις την πορεία σου, ίσως ακόμα είχες κάποιες αποκαλύψεις που σε ταρακούνησαν συναισθηματικά. Τώρα ανοίγει ο δρόμος προς τη συνειδητοποίηση ότι δεν μπορείς να νιώθεις αποστραγγισμένος συναισθηματικά και παίρνεις οριστικές αποφάσεις για τις σχέσεις σου με όσους αγαπάς. Αν μια παλιά αγάπη έκανε ξαφνικά την επανεμφάνισή της και ήσουν αναποφάσιστος ως προς την έκβαση αυτής της σχέσης, ο ορθόδρομος Πλούτωνας σε βοηθά να αποσαφηνίσεις την πορεία της, φρόντισε όμως να αποφασίσεις βασιζόμενος σε όσα θα ακούσεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και όχι με γνώμονα το πάθος σου.
 
 
ΖΥΓΟΣ  Οικογενειακά ζητήματα ή θέματα ακινήτων παίρνουν μια στροφή προς το καλύτερο καθώς ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως είχες έρθεις σε σύγκρουση με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο ή μια παλιά αρνητική κατάσταση σε απομάκρυνε από τους αγαπημένους σου ή απλά ένιωθες εσωτερική σύγκρουση από βιώματα της παιδικής σου ηλικίας. Αν υπήρξαν διαμάχες για την εξουσία με έναν γονέα σου, το παιδί σου ή ένα συγγενή, τώρα συνειδητοποιείς ότι δεν είχες χειριστεί σωστά τα πράγματα, (καθώς οι δυνάμεις του ανάδρομου Πλούτωνα στον Αιγόκερω είναι σκληρές και κάποιες φορές βίαιες) και κάνεις μια σωστή συζήτηση. Ίσως ένας γονέας σου ή το παιδί σου ήθελε να συμπεριφέρεσαι διαφορετικά, αλλά δεν ήξερε τον τρόπο να σου το πει αντί να προσπαθεί να σε κοντράρει. Η ορθόδρομη πορεία του Πλούτωνα φέρνει τα πράγματα λίγο περισσότερο σε ισορροπία, πρέπει όμως να ακούσεις και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Αν είχες διαφωνίες και συγκρούσεις με έναν αδελφό ή συγγενή ή έναν οικείο φίλο σου όσο ο κυβερνήτης Πλούτωνας ήταν ανάδρομος στον τρίτο ηλιακό οίκο σου, της επικοινωνίας και των αδελφών, τώρα η κατάσταση αρχίζει σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζει. Ίσως να συγκρουστήκατε λόγω των παρορμητικών ενεργειών σου ή κάποιος από τους δυο σας επεδίωκε να ασκήσει έλεγχο και εξουσία πάνω στον άλλον. Τώρα που ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, συνειδητοποιείς ότι η μάχη ήταν για το τίποτα και αναγνωρίζεις ότι υπήρχε ανάγκη να μετασχηματιστεί η σχέση. Επίσης, δεν φοβάσαι να εκφέρεις τις απόψεις και τις ιδέες σου, τα λόγια σου έχουν δύναμη και ισχυρή επιρροή στις συζητήσεις, έχεις το θάρρος να προβάλεις τις ιδέες σου και να μοιραστείς τις σκέψεις σου, πριν πεις όμως κάτι που θα μετανιώσεις, συμβουλέψου πρώτα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν αγωνιζόσουν για την ισορροπία της οικονομικής σου κατάστασης ή ήρθες αντιμέτωπος με έλλειψη χρημάτων όσο ο Πλούτωνας ήταν ανάδρομος στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, των χρημάτων, τώρα που ο πλανήτης επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία νιώθεις και πάλι δυνατός να αγωνιστείς για την ισορροπία του προϋπολογισμού σου. Μπορεί να είχες φόβους για τα οικονομικά σου ή σχετικά με τη σταθερότητα των χρημάτων σου. Ίσως ακόμη φοβόσουν ότι θα τα χάσεις όλα ή απλά δεν ήσουν σε θέση να πληρώσεις τις υποχρεώσεις σου. Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να ανασάνεις από το άγχος σου καθώς αρχίζουν να εξομαλύνονται τα οικονομικά σκαμπανεβάσματα. Εάν είχες οικονομικές απώλειες, ίσως αυτό να οφείλεται στη δική σου νοοτροπία και τίποτα άλλο. Τώρα έχεις το θάρρος και την τόλμη να αγωνιστείς για μια ανοδική οικονομική πορεία και πάλι, να εγκαθιδρύσεις τη σταθερότητα και να οδεύσεις σταδιακά προς την οικονομική ανάπτυξη, σύντομα θα δεις θετικά αποτελέσματα, αρκεί να ακούς και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ξαναβρίσκεις τον παλιό καλό εαυτό σου, την χαμένη δύναμη και ενέργειά σου καθώς ο Πλούτωνας γυρίζει ορθόδρομος στο ζώδιό σου. Τώρα έχεις δύναμη και θάρρος να αγωνιστείς για τις επιθυμίες σου και να διεκδικήσεις τις ανάγκες σου. Ίσως να είχες αντιμετωπίσει ανταγωνιστικές καταστάσεις με τους γύρω σου ή ακόμα μπορεί να ανταγωνιζόσουν με τον ίδιο σου τον εαυτό. Ήρθε η ώρα να προβάλεις την δυναμική και επιβλητική νέα εικόνα σου στο κόσμο, νιώθεις έτοιμος να πάρεις την πρωτοβουλία για να επανασυνδεθείς με τους ανθρώπους που ίσως άθελά σου απομάκρυνες από τη ζωή σου. Ίσως όλη η εσωτερική ενδοσκόπηση που έκανες, έχει φέρει ακόμη και νέες ιδέες στην επιφάνεια, και τώρα μπορείς να ξεκινήσεις με τα νέα σχέδιά σου, μαζί με τις συμβουλές που παίρνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν ένιωθες υποτονικά ή χαμηλή την ενέργειά σου όσο ο Πλούτωνας ήταν ανάδρομος στον θολό και νωχελικό δωδέκατο ηλιακό οίκο σου, τώρα που ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, νιώθεις σιγά-σιγά να ανακτάς τις δυνάμεις σου! Μόνο προσπάθησε να μην πιέζεις τον εαυτό σου με υποχρεώσεις που σε αγχώνουν ή να είσαι κολλημένος σε μια ρουτίνα που σου στερεί τη χαρά από τη ζωή σου. Επίσης, τώρα έχεις τη δύναμη να απομακρύνεις από τη ζωή σου άτομα που απομυζούν την ενέργειά σου ή θέτεις τα όριά σου, με την καθοδήγηση που παίρνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Η σιγουριά είναι πολύ σημαντική για το ζώδιό σου, έτσι τώρα ασχολείσαι με δραστηριότητες που δεν σε καταπιέζουν και οι οποίες προβάλουν τη δύναμή σου.
 

ΙΧΘΥΕΣ
Όσο ο Πλούτωνας ήταν ανάδρομος στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, πιθανόν κάποιες φιλίες σου να πέρασαν μια κρίση ή να υπήρξαν συγκρούσεις και διαφωνίες. Ίσως ακόμα και να αποκάλυψες έναν φίλο «φίδι» που έσκαβε το λάκκο σου ή σε εξέθεσε κοινωνικά. Καθώς ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, ανακτάς και πάλι τη δύναμή σου και κάνεις εκκαθάριση από τους φίλους σου. Αν είχες συγκρούσεις σε μια ομάδα, τώρα συνειδητοποιείς ότι έκανες παράτολμες ενέργειες και διορθώνεις τα λάθη σου. Δεν υπάρχει πλέον έλεγχος και χειραγώγηση από τους άλλους για να ανησυχείς για την έκβαση ενός ομαδικού έργου. Αυτή είναι επίσης μια ευνοϊκή χρονική περίοδος για να προβάλεις την επιχείρησή σου στο διαδίκτυο, να ξεκινήσεις μια κοινωνική εκστρατεία ή μια ιστοσελίδα ή να προβληθείς στα μέσα ενημέρωσης, μίλα όμως πρώτα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεσαι.  
   Newsletter