astropedia.gr

Ουρανός ανάδρομος από 12 Αυγούστου

Ουρανός ανάδρομος από 12 Αυγούστου
Η αναδρομή του Ουρανού από τον Athan

Ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στις 12 Αυγούστου για πέντε μήνες μέχρι τις 11 Ιανουαρίου 2020. Το ζωδιακό μήκος που θα διατρέξει ανάδρομος είναι τέσσερις μοίρες, από την 7η μοίρα (06ο36’) μέχρι την 3η μοίρα (02ο38’) του Ταύρου. Η περίοδος της αναδρομής φέρνει αλλαγές και γενικότερο ενθουσιασμό στην ζωή μας, χωρίς να φέρνει αυτή την φορά αναστάτωση και χαοτικές συνθήκες και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να ανανεώσει αρκετά την ερωτική μας ζωή ή να βοηθήσει σε οικονομικά ζητήματα…

Η αναδρομή του Ουρανού είναι κάτι που συμβαίνει κάθε χρόνο και διαρκεί 155 μέρες, με τον πλανήτη να κινείται φαινομενικά προς τα πίσω για τέσσερις μοίρες. Είναι μια περίοδος που η ενέργεια του πλανήτη λειτουργεί εσωτερικά, περίοδος εσωτερικής αλλαγής λοιπόν που έρχεται σαν απάντηση στις εξωτερικές αλλαγές που συμβαίνουν στην ζωή μας. Το είδος της αλλαγής και ο τομέας της ζωής που επηρεάζεται έχει να κάνει με τις όψεις που κάνει ο ανάδρομος Ουρανός με τους πλανήτες του ατομικού χάρτη και με τον γενέθλιο οίκο όπου γίνεται η αναδρομή του.

''Επηρεάζονται όσοι έχουν πλανήτες ή σημεία στις παραπάνω μοίρες και επισημαίνουμε ότι ο Ουρανός δεν είναι προσωπικός πλανήτης, οπότε οι τυχόν επιδράσεις που διαφαίνονται χρειάζεται να υποστηρίζονται και από άλλους παράγοντες του ατομικού ωροσκοπίου''

Κατά το τελευταίο διάστημα μπορεί να προσπαθήσαμε να φέρουμε αλλαγές σε κάποιον τομέα της ζωής μας ή να περιμέναμε αλλαγές και αυτό να μην ήταν τελικά δυνατό για κάποιους λόγους ή οι αλλαγές που περιμέναμε να μην ήρθαν ακόμη… Η αναδρομή θα βοηθήσει να αλλάξουν οι εσωτερικές μας διεργασίες όμως και αυτό θα επηρεάσει την στάση μας απέναντι στα θέματα που μας ενδιαφέρει να αλλάξουν, την συμπεριφορά μας και άρα το αποτέλεσμα.  Αυτή την περίοδο η επεξεργασία των θεμάτων γίνεται εσωτερικά, ώστε να υπάρξει αργότερα η εκδήλωση στην εξωτερική πραγματικότητα, όταν ο πλανήτης γυρίσει ευθύδρομος.Στον χάρτη που καταστρώνεται για την στάση του Ουρανού παρατηρούμε μια θετική επιρροή από την Σελήνη, αν και το τρίγωνο είναι πλέον αποκλίνον βέβαια, που βοηθά να επεξεργαστούμε καλύτερα τις αλλαγές. Ο Ουρανός βρίσκεται στο όριο της Αφροδίτης, οι αλλαγές και η επεξεργασία που κάνουμε εσωτερικά έχουν να κάνουν με θέματα οικονομικά, αξιών και την ανανέωση των σχέσεων ή την απελευθέρωση από αυτές… Η Αφροδίτη όμως είναι στον Λέοντα και καμένη από τον Ήλιο, οπότε τα παραπάνω θέματα χρειάζονται πολύ προσεκτικές κινήσεις, καθαρό βλέμμα, δράση, όχι όμως υποκινούμενη από καθαρά και μόνο εγωιστικά κίνητρα. Πολλές φορές ο Ουρανός λειτουργεί διασπαστικά και επαναστατικά, χωρίς να λαμβάνει υπόψη προσωπικές παραμέτρους, μιας και δεν είναι προσωπικός πλανήτης.

Οι σημαντικότερες επαφές του Ουρανού κατά την ανάδρομη κίνησή του

  • τρίγωνο Άρη – Ουρανού στις 28 Αυγούστου
Μερικές μέρες που μας κάνουν να θέλουμε να απελευθερωθούμε από περιορισμούς ή από την βαρετή ρουτίνα της καθημερινότητας. Ευκαιρίες για νέες δραστηριότητες, φρέσκα συναισθήματα και καινούργιες σχέσεις..

  • το ενάμισι τετράγωνο Άρη - Ουρανού στις 20 Σεπτεμβρίου
Περίοδος με έντονη την ανάγκη να απελευθερωθούμε από περιορισμούς και να επαναστατήσουμε σε κάθε εξουσία και πρέπει. Η τάση να αντιδράσουμε παρορμητικά και χωρίς σκέψη  μπορεί να οδηγήσει σε σύγκρουση και σε διάλυση, καλό είναι να σκεφτούμε τις συνέπειες.

  • το ενάμισι τετράγωνο Δία - Ουρανού στις 14 Οκτωβρίου
Ένταση και προκλήσεις στα θέματα που επηρεάζουν οι πλανήτες στον ατομικό χάρτη, μέσα από τις οποίες καλούμαστε να μάθουμε και να αποκτήσουμε γνώση. Οι συγκρούσεις με αυτή την όψη είναι λιγότερο εμφανείς από ό,τι στο τετράγωνο και είναι πιο εύκολο να καταπιέσουμε το πρόβλημα και έτσι να μην αποκτήσουμε γνώση. Η τάση να αποφύγουμε να αντιμετωπίσουμε τα θέματα που ενεργοποιούνται αυτή την περίοδο και που περιγράφονται από τον ατομικό χάρτη και να τα κρύψουμε κάτω από το γνωστό χαλάκι, θα φέρει μόνο πρόσκαιρη ανακούφιση..

  • η αντίθεση Άρη – Ουρανού στις 24 Νοεμβρίου
η περίοδος έχει να κάνει με εντάσεις και ξεσπάσματα θυμού, κυρίως προς καταστάσεις του παρελθόντος ή προς άτομα που μας έχουν εξοργίσει στο παρελθόν.

  • το τρίγωνο Δία- Ουρανού στις 15 Δεκεμβρίου
Μια θετική επιρροή που φέρνει τύχη και ενθουσιώδεις πιθανότητες. Καλή περίοδος για να δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο, να πειραματιστούμε, να πάρουμε ρίσκα και γενικότερα να αισθανθούμε αισιόδοξα. Υπάρχει η ελευθερία να σπρώξουμε τα όρια και να εξερευνήσουμε καινούργια πράγματα.


Τι θα μπορούσε να σημαίνει η αναδρομή του Ουρανού για το ζώδιό σου;

Μην διστάζεις και κάλεσε έναν αστρολόγο για να μάθεις πώς ακριβώς επηρεάζεσαι ατομικά, καλώντας στην φθηνότερη γραμμή της αγοράς ή χρησιμοποιώντας την κάρτα χρόνου astracard.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: