astropedia.gr

Ουρανός ευθύδρομος στον Ταύρο από 27/1

Ουρανός ευθύδρομος στον Ταύρο από 27/1
Ο πλανήτης των απρόβλεπτων και ξαφνικών καταστάσεων μέχρι πρότινος ήταν ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου, παρέχοντας σε όλους μας τη δυνατότητα να επανεξετάσουμε την ελευθερία μας και όλα όσα μας κάνουν να αισθανόμαστε μοναδικοί και πρωτοποριακοί. Τώρα από 27/1 γυρίζει ευθύδρομος και μπορούμε πλέον να αναλάβουμε δράση και να προβούμε σε σημαντικές αλλαγές που θα αλλάξουν ριζικά και προς το καλύτερο την ζωή μας (ανάλογα με τον τομέα που επηρεάζεται στον γενέθλιο χάρτη μας). Επιπλέον, θα μπορέσουμε να δούμε αποτελέσματα που υπόσχονται μεγαλύτερη ελευθερία και αυτοδιάθεση μέχρι και την 1/9 που ο Ουρανός θα συνεχίζει να κινείται σε ορθόδρομη τροχιά. Το διάστημα αυτό λοιπόν (27/1-1/9/2024) είναι για όλους μας μια περίοδος μεταβολών και απεγκλωβισμού από οτιδήποτε μας περιορίζει και δε μας αφήνει να εκφραστούμε ελεύθερα.

Η ορθοδρόμηση του Ουρανού μας αφορά όλους, τον καθένα ανάλογα με το ζώδιό του και φυσικά ανάλογα με την ακριβή δομή και σύνθεση του προσωπικού του ωροσκοπίου. Γενικότερα όμως, η εν λόγω ευθυδρόμηση δοκιμάζει τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) σε σχέση με το τι είναι σημαντικό στην ζωή τους, ειδικότερα τους γεννημένους στα τέλη του δεύτερου δεκαημέρου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Κι αυτό γιατί ενεργοποιούνται νευραλγικοί τομείς του ηλιακού ωροσκοπίου και χρειάζεται προσοχή στα θέματα που κυβερνά ο πλανήτης στον ατομικό χάρτη. 

Για τα υπόλοιπα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο του νερού ή της γης (Καρκίνος, Παρθένος, Αιγόκερως και Ιχθύες) η ευθυδρόμηση δίνει ευκαιρίες και ξαφνικές ευχάριστες εκπλήξεις, ενώ για τα υπόλοιπα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο της φωτιάς ή του αέρα (Κριός, Δίδυμος, Ζυγός και Τοξότης), η ευθυδρόμηση μπορεί να οδηγεί σε μια αναγκαστική προσαρμογή στα δεδομένα ή να δημιουργεί ψυχολογική ένταση. Αναμφίβολα, επηρεάζονται όλοι όσοι έχουν προσωπικό πλανήτη (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) ή Ωροσκόπο ή άλλο σημείο κοντά στην 20ή μοίρα του σταθερού σταυρού.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Απρόβλεπτες & ξαφνικές εξελίξεις!
Πάρε την σωστή απόφαση. 
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699


Τι να περιμένω με τον ευθύδρομο Ουρανό;
Με τον ευθύδρομο Ουρανό ευνοείται και διευκολύνεται η ανατροπή του κατεστημένου και του πεπαλαιωμένου και γενικά όλων όσων έχουν πλέον φθαρεί και δε μας προσφέρουν τίποτα απολύτως. Το πεπαλαιωμένο δεσμεύει και φυλακίζει. Το καινούριο ανοίγει νέους ορίζοντες. Αυτό έρχεται να μας διδάξει ο ευθύδρομος Ουρανός. Πιο συγκεκριμένα, μετά από όλη αυτή την ενδοσκόπηση που προηγήθηκε κατά το χρονικό διάστημα της ανάδρομης κίνησής του, ο Ουρανός μας βοηθάει τώρα ώστε να αποκωδικοποιήσουμε τα θέλω μας και τα οράματά μας και να γίνουμε περισσότερο διεκδικητικοί αλλά και δεκτικοί προς την αλλαγή (με απώτερο στόχο πάντα την εξέλιξή μας τόσο ως μονάδες όσο και ως κοινωνικό σύνολο).

Μας δίνει τη δυνατότητα αρχικά να διακρίνουμε τα συντηρητικά εκείνα στοιχεία που μας κρατούν στάσιμους (είτε πρόκειται για αξίες είτε για πρόσωπα και καταστάσεις) και στη συνέχεια να τα τοποθετήσουμε στο περιθώριο, αντικαθιστώντας τα με νέα πιο μοντέρνα, εναλλακτικά και πρωτοποριακά στοιχεία. Κι όλη αυτή η διαδικασία της αντικατάστασης γίνεται ξαφνικά και σαρωτικά. Η σοβαροφάνεια, ο συντηρητισμός, ο καθωσπρεπισμός, η προσκόλληση στο παρελθόν, η εμμονή με τα κεκτημένα και τις συνήθειες που “χρωμάτιζαν” μέχρι πρότινος την καθημερινότητά μας...όλα αυτά δίνουν τη σκυτάλη σε έναν πιο μεταμοντέρνο τρόπο ζωής με όραμα και επαναστατική διάθεση.

Η ευθυδρόμηση του Ουρανού στον Ταύρο σχετίζεται

 • με την δημιουργία νέων εναλλακτικών πολιτικών συστημάτων
 • με ξαφνικές αλλαγές στην παγκόσμια οικονομία
 • με σταδιακή συνειδητοποίηση ότι η ύλη και το χρήμα δεν έχουν ουσία αλλά μονάχα εφήμερο και επιφανειακό χαρακτήρα
 • με την υιοθέτηση νέων, πιο σύγχρονων ηθικών αξιών και αρχών
 • με την αμφισβήτηση του συντηρητισμού
 • με την απόρριψη της στασιμότητας και των ανούσιων παραδόσεων
 • με την επινόηση νέων τρόπων διαχείρισης των οικονομικών ζητημάτων
 • με τη δημιουργία νέων οικονομικών θεωριών
 • με τη δημιουργία απόλυτων καθεστώτων που είτε θα προασπίζουν είτε θα απειλούν τη δημοκρατία και την ελεύθερη έκφραση των πολιτών
 • με την αξιολόγηση του σήμερα και του χτες
 • με τις επαναστάσεις ενάντια στο κατεστημένο και στην κοινωνική παθογένεια
 • με την προσπάθεια εξυγίανσης των υπαρχόντων οικονομικών συστημάτων
 • με τη δημιουργία νέων νομισμάτων
 • Η επιρροή της διέλευσης του ευθύδρομου Ουρανού και τα ζώδια

 
ΚΡΙΟΣ
Η ευθυδρόμηση του Ουρανού στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σου δίνει την ευκαιρία να αισθανθείς ελεύθερος από οικονομικά βάρη μέσα από μια τολμηρή απόφαση που θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αυτοεκτίμησή σου. Επίσης, η εν λόγω ευθυδρόμηση σε βάζει σε μια ξαφνική αλλά εποικοδομητική διαδικασία προσωπικής αυτοαξιολόγησης. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.


 
ΤΑΥΡΟΣ
Η ευθυδρόμηση του Ουρανού στο ζώδιό σου, σου δίνει την ευκαιρία να ξαναβρείς την χαμένη σου δύναμη και ενέργεια και να διεκδικήσεις τις ανάγκες σου, ακόμη και αν οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν ή παρά τον φόβο που έχεις ότι ίσως απογοητεύσεις κάποιους με το να κυνηγήσεις τα όνειρά σου. Επιπρόσθετα, η ευθυδρόμηση του εν λόγω πλανήτη σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις με άνεση την προσωπική σου ταυτότητα, χωρίς να σκέφτεσαι ότι κάποιοι μπορεί να σε θεωρήσουν ακραία αντισυμβατικό ή εκκεντρικό. Συν τοις άλλοις, ευνοούνται τυχόν ξαφνικές αλλαγές και στην εξωτερική σου εμφάνιση. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ευθυδρόμηση του Ουρανού στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δίνει την ευκαιρία να απελευθερωθείς από βάρη του παρελθόντος, να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου και να διεκδικήσεις περισσότερο χρόνο για το μυαλό και την ψυχή σου, μακριά από ρουτίνες και επαναλήψεις.  Επιπρόσθετα, έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο η διαίσθησή σου, ενώ την ίδια στιγμή η φαντασία σου και οι καλλιτεχνικές εμπνεύσεις σου απογειώνονται. Μάλιστα, μπορεί να μοιάζουν σχεδόν καταιγιστικές. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ευθυδρόμηση του Ουρανού στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις καινούργιες και άκρως ενδιαφέρουσες φιλίες, να συναντήσεις τον κεραυνοβόλο έρωτα της ζωής σου, αν είσαι ελεύθερος και το υποστηρίζει και ο γενέθλιος χάρτης σου και να καταφέρεις να κυνηγήσεις τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες μέσα από την δύναμη του ίντερνετ και των μέσων μαζικής ενημέρωσης ή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Παράλληλα μπορεί να συνειδητοποιείς ότι έκανες παράτολμες κινήσεις τους τελευταίους μήνες και ότι τώρα χρειάζεται να προβείς σε διορθωτικές κινήσεις επειγόντως. Τέλος, σου γεννιέται η επιθυμία να αναλάβεις κοινωνική και ανθρωπιστική δράση, πιθανώς μέσω της συμμετοχής σου σε σχετικούς συλλόγους ή σωματεία.  Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

 
ΛΕΩΝ
Η ευθυδρόμηση του Ουρανού στον δέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δίνει την ευκαιρία να εξελίξεις δημιουργικά και αρκετά πρωτοποριακά την καριέρα σου και να στοχεύσεις ακόμη πιο ψηλά, ενώ αν είσαι σε ένα αντικείμενο που δεν σε καλύπτει, τώρα μπορείς να βάλεις πλώρη για κάτι καινούργιο, εντελώς διαφορετικό και άκρως ικανοποιητικό.  Τυχόν νέα επαγγελματικά ξεκινήματα ευνοούνται, ενώ η δημοτικότητά σου αυξάνεται και αποκτάς θαυμαστές, διότι ο τρόπος σκέψης σου διαφέρει από τον μέσο όρο και αυτό εκτιμάται. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ευθυδρόμηση του Ουρανού στον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δίνει την ευκαιρία να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες μαθαίνοντας καινούργια πράγματα και εστιάζοντας σε νέα, πιθανώς εναλλακτικά γνωστικά αντικείμενα. Ταυτόχρονα, σου δίνεται η δυνατότητα να αντλήσεις έμπνευση και διορατικότητα και να αισθανθείς πιο δυνατός και ικανός να υλοποιήσεις ένα μεγάλο σου όνειρο. Η ζωή μοιάζει με παιχνίδι ή με μια περιπέτεια στην οποία εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής και τώρα μπορείς να απελευθερωθείς από προκαταλήψεις και παγιωμένες πεποιθήσεις που σε κρατούσαν πίσω.  Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

 
ΖΥΓΟΣ
Η ευθυδρόμηση του Ουρανού στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δίνει την ευκαιρία να ξεμπλοκάρεις από οικονομικές ευθύνες και υποχρεώσεις προς τρίτα πρόσωπα και φορείς και τώρα να κάνεις ψύχραιμες και σχεδιασμένες κινήσεις που μπορούν να σε οδηγήσουν σε ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον, με περισσότερη ελευθερία, αρκεί βέβαια να κατάφερες να συνειδητοποιήσεις τις βαθύτερες ανάγκες σου και το πώς λειτουργεί ο ψυχολογικός σου μηχανισμός κατά την περίοδο της αναδρομής του πλανήτη. Ευνοούνται τυχόν ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών όπως και η διευθέτηση ζητημάτων που σχετίζονται με κληρονομιές. Τέλος, έρχεται στο προσκήνιο η διάθεσή σου να πειραματιστείς σε σεξουαλικό επίπεδο. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ευθυδρόμηση του Ουρανού στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις την ελευθερία σου στον τομέα των σχέσεων και συγκεκριμένα με τον σταθερό σου σύντροφο ή με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι στην επαγγελματική σου ζωή. Το άγχος και οι εκνευρισμοί τώρα μειώνονται καθώς βρίσκεις τρόπους να είσαι καλά και ελεύθερος να είσαι ο εαυτός σου, χωρίς αυτό να κοντράρει τους άλλους ή να παραβιάζει τις δικές τους ανάγκες. Γενικότερα, αισθάνεσαι τώρα την ανάγκη να συνδυάσεις την επιθυμία σου για συντροφικότητα με την επιθυμία σου για αυτονομία και ανεξαρτησία. Δεν πρόκειται απαραίτητα για αντικρουόμενες συνθήκες αλλά για στοιχεία που θα σε κάνουν να αισθανθείς πλήρης, ευτυχισμένος και ισορροπημένος. Αν δεν έχεις κάποια σχέση αυτόν τον καιρό, μπορεί να συνάψεις εντελώς ξαφνικά σχέση με κάποιο άτομο, το οποίο πιθανώς θα είναι αντισυμβατικό και εναλλακτικό. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ευθυδρόμηση του Ουρανού στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δίνει την ευκαιρία να αλλάξεις την καθημερινότητά σου και τις συνθήκες της εργασίας σου. Τώρα, είσαι πιο αποδοτικός, ευρηματικός και παραγωγικός, αγωνίζεσαι για την ευημερία σου και την ψυχική σου ισορροπία, ενώ παράλληλα κατανοείς ότι πρέπει να είσαι πιο συγκρατημένος απέναντι σε διάφορα άτομα εντός του εργασιακού σου χώρου. Ταυτόχρονα, συνειδητοποιείς την αξία της ομαδικής εργασίας και το ομαδικό σου πνεύμα έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. Η ψυχική και σωματική υγεία μπορούν πλέον να βελτιωθούν πιο εύκολα.  Αν είσαι άνεργος, μπορεί να προκύψει εντελώς ξαφνικά μια εργασιακή ευκαιρία, την οποία θα πρέπει να αξιοποιήσεις προς όφελός σου. Αν υπάρχουν γραφειοκρατικά θέματα που καλείσαι να διαχειριστείς, τώρα είσαι πιο επινοητικός και μπορείς να βρεις εναλλακτικούς τρόπους προκειμένου να φέρεις εις πέρας όλα αυτά τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής.  Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ευθυδρόμηση του Ουρανού στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δίνει την ευκαιρία να τα ξαναβρείς με αγαπημένα πρόσωπα εφόσον είχε υπάρξει μια περίοδος παγώματος και αποστασιοποίησης, ενώ παράλληλα δεν αποκλείεται να συναντήσεις έναν κεραυνοβόλο έρωτα στο περιβάλλον σου που θα σου φέρει τα πάνω-κάτω και θα διαταράξει ευχάριστα τόσο το πρόγραμμά σου όσο και την ζωή σου γενικότερα.  Συν τοις άλλοις, σου δίνεται η δυνατότητα να εκφράσεις με μοναδικό τρόπο τα ταλέντα σου και τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες. Αν έχεις παιδιά ή αν δουλεύεις με παιδιά, είναι πιθανό να υιοθετήσεις νέες, πιο μοντέρνες και εναλλακτικές μεθόδους διδασκαλίας και διαπαιδαγώγησης. Τέλος, δεν αποκλείεται κατά διαστήματα να σου γεννιέται ξαφνικά η επιθυμία να φεύγεις για διακοπές προκειμένου να διασκεδάζεις και να ανασυγκροτείσαι ή ακόμη και να υιοθετείς ασυνήθιστα χόμπι τα οποία θα σε γεμίζουν με χαρά. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ευθυδρόμηση του Ουρανού στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δίνει την ευκαιρία να τα ξαναβρείς και να ξαναζεστάνεις το κλίμα με τα οικεία σου πρόσωπα, να συνειδητοποιήσεις και εσύ τα λάθη σου και να κάνεις συζητήσεις που θα επαναφέρουν την αρμονία στις οικογενειακές σου σχέσεις, χωρίς να στερείς ή να στερείσαι την ατομική ελευθερία. Θέματα σημαντικών αγοραπωλησιών και ακίνητης περιουσίας όμως χρειάζονται τώρα προσοχή, ευρηματικότητα και έξυπνες κινήσεις. Επιπλέον, αυτή είναι μια καλή περίοδος για να διαχειριστείς ή ακόμη και να επιλύσεις οριστικά τα ψυχικά τραύματα που σε ταλαιπώρησαν και συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν και τα οποία βρίσκουν τις ρίζες τους στο μακρινό παρελθόν, πιθανώς και στην παιδική σου ηλικία. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

 
ΙΧΘΥΕΣ
Η ευθυδρόμηση του Ουρανού στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δίνει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις θέματα, διαφωνίες ή συγκρούσεις που προκάλεσαν προβλήματα στις σχέσεις σου με αδέλφια και λοιπούς πιο μακρινούς συγγενείς (όπως πχ θείες, θείους, ξαδέλφια) κατά τους τελευταίους μήνες, ενώ παράλληλα μπορείς τώρα να αλλάξεις τα δεδομένα που υπάρχουν προς όφελός σου, αποδεχόμενος το δίκιο και των δυο πλευρών και την ανάγκη όλων να μπορούν να είναι ελεύθεροι. Γενικά, ο εγκέφαλός σου είναι σε ασυνήθιστη εγρήγορση και οι διανοητικές συλλήψεις σου είναι κυριολεκτικά αξιοθαύμαστες.  Οι γύρω σου μπορεί να σε θεωρούν ιδιοφυΐα ενώ ο ίδιος μπορεί να διψάς για γνώση, διάβασμα, μελέτη νέων γνωστικών αντικειμένων και διαρκή διεύρυνση των πνευματικών οριζόντων σου. Τέλος, κατά τη διάρκεια της εν λόγω διέλευσης μπορεί να προκύπτουν κατά διαστήματα ξαφνικά ταξίδια εντός Ελλάδας, τα οποία κατά έναν περίεργο τρόπο δεν θα σε ενοχλούν, απεναντίας θα σε ανανεώνουν. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter