astropedia.gr

Ουρανός (R) στον Ταύρο από τις 24/8

Ουρανός (R) στον Ταύρο από τις 24/8
Ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στις 24 Αυγούστου στο ζώδιο του Ταύρου και στην 18η μοίρα. Θα είναι ανάδρομος μέχρι και τις 22 Ιανουαρίου 2022 φτάνοντας την 14η μοίρα του Ταύρου. Ο πλανήτης έχει μπει σε σκιά και προετοιμαζόταν για την αναδρομή του ήδη από τα τέλη Απριλίου 2022 και μετά το πέρας της αναδρομής του, θα χρειαστεί μέχρι και τον Μάιο του 2023 για να απελευθερωθεί από την σκιά του.

Επηρεάζει ιδιαίτερα και μέσα από γεγονότα τους γεννημένους από 3-7/2, από 5-9/5, από 7-11/8 και από 7-11/11, όπως φυσικά και όσους έχουν προσωπικό πλανήτη ή σημεία από την 14η έως την 18η μοίρα του σταθερού σταυρού. Τώρα θα πρέπει λοιπόν να ξαναδούμε όσα μας απασχόλησαν από τα τέλη του περασμένου Απριλίου μέχρι τώρα

Ο Ουρανός γίνεται ανάδρομος 6 με 7 μήνες κάθε χρόνο. Και ευτυχώς που συμβαίνει αυτό, καθώς οι αλλαγές που φέρνει σε όσους αγγίζει ευαίσθητα σημεία στον αστρολογικό τους χάρτη μπορεί να μοιάζει με μια βίαιη αφύπνιση. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που ρωτά διαρκώς «γιατί», και μετά από την απάντηση που θα λάβει, συνεχίζει να ρωτά άβολα «γιατί» μέχρι να φτάσει στην αλήθεια. Είναι όμως χαρακτηριστικό της ανθρώπινης φύσης να βολεύεται, πράγμα εντελώς αντίθετο από την Ουράνια φύση, ο ρόλος άλλωστε αυτού του πλανήτη είναι η αφύπνιση, το να βγαίνουμε έξω από την ζώνη ασφαλείας και να γνωρίσουμε πραγματικά τους εαυτούς μας αλλά και τον διπλανό μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Ουρανός είναι ο πλανήτες που σχετίζεται με τις φιλίες, τις ομάδες, και γενικά με τα μεγάλα σύνολα ανθρώπων. Ο Ουρανός σχετίζεται με την τεχνολογία, την πολιτική, αλλά και τα ανθρώπινα δικαιώματα, ίσως λοιπόν αυτή την περίοδο δούμε υπαναχωρήσεις πάνω σε αυτά.

Τώρα λοιπόν που ξεκινά η ανάδρομη πορεία του, πιθανώς να κληθούμε να επανεξετάσουμε όλες τις φορές που βγήκαμε από αυτή την περιβόητη ζώνη ασφαλείας, τι μάθαμε, αλλά και τι αφήσαμε στην μέση. Θα κληθούμε να επανεξετάσουμε πόσα θυσιάζουμε για χάρη του… βολέματος σε μια δουλειά που δεν μας ταιριάζει, σε μια σχέση που μας ταιριάζει ή ακόμα και σε έναν γάμο που δεν μας ταιριάζει, από φόβο για το άγνωστο και από συνήθεια. Το σίγουρο είναι πως ίσως αμφιβάλλεις για κάποιες αλλαγές που θες να κάνεις! Τώρα θέλεις να πάρεις την εξουσία στα χέρια σου, πρώτα όμως πρέπει να μιλήσεις με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και ξαναβρείς τη δύναμή σου.

Γενικότερα, είναι μια περίοδος που λειτουργείς και σαν τον ντετέκτιβ, αναζητάς την ουσία, την αλήθεια, το βάθος. Βρες την δύναμη που κρύβεις μέσα σου, στα κύτταρά σου και βάλε φρένο σε όσους κάνουν απέναντί σου κατάχρηση εξουσίας!

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Όχι πια αποφάσεις εν θερμώ!
Πλήρεις αναλύσεις...  
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 


Η επιρροή του ανάδρομου Ουρανού στον Ταύρο και τα ζώδια


ΚΡΙΟΣ
Ο Ουρανός είναι ανάδρομος στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με τα χρήματα, τα υλικά αγαθά και την αυτοεκτίμηση. Τώρα λοιπόν είναι μια περίοδος που θα πρέπει να κάνεις πιο προσεκτικά βήματα στον τρόπο που χειρίζεσαι το χρήμα. Αν στο προηγούμενο διάστημα είχες κάνει ρίσκα, τώρα είναι η ώρα που βλέπεις αν οι κινήσεις σου τελικά απέδωσαν ή όχι. Επίσης, ο ανάδρομος Ουρανός στον δεύτερο ηλιακό σου πιθανώς να σε ωθήσει να δεις την πραγματική σημασία της ύλης στην ζωή σου, είναι μια καλή περίοδος να εκμεταλλευτείς και πάλι. Ευτυχώς που ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο είναι τόσο οικονομικός! Τέλος, αυτή η περίοδος θα σε βοηθήσει να δεις την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σου!
 

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ουρανός είναι ανάδρομος στον πρώτο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με εσένα τον ίδιο, την προσωπικότητά σου και το σώμα σου. Μετά από το προηγούμενο διάστημα που έκανες πολλές αλλαγές (ειδικά αν ο Ουρανός σε «αγγίζει» ακριβώς, δες στην αρχή του άρθρου), τώρα ήρθε η ώρα να κάνεις ένα βήμα πίσω. Καλείσαι να δεις αν αυτές οι αλλαγές μοιάζουν με κινήσεις επαναστάτη έφηβου που δεν έχει υπολογίσει το επόμενο βήμα, ή αν υπάρχει ένα σχέδιο δράσης. Πριν τα τινάξεις όλα στον αέρα πάντως δες μήπως κάποιες καταστάσεις διορθώνονται. Θυμήσου ότι για να σκαρφαλώσεις στον ψηλότερο βράχο άλλωστε, πρέπει πρώτα να πάρεις… φόρα, για να το κάνεις, μίλησε πρώτα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο!
 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Ο Ουρανός είναι ανάδρομος στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με την ψυχική υγεία, την διαίσθηση και το υποσυνείδητο. Τώρα θα είσαι περισσότερο ήρεμος/η, μιας και ο Ουρανός όταν είναι ορθόδρομος στον 12ο μπορεί να φέρει αναστάτωση εσωτερική, ενώ τώρα τα πράγματα δείχνουν να καταλαγιάζουν, έστω προσωρινά. Θα έχεις όμως πολλά μεταφυσικά μηνύματα και ενδεχομένως να παίρνεις καθοδήγηση από την διαίσθησή σου. Μπορεί να πάρεις οδηγίες από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο για να χειριστείς σωστά τις καταστάσεις που τρέχουν τώρα στην ζωή σου και σε απασχολούν ή σε αγχώνουν. Τέλος, δεν αποκλείεται να κληθείς να βάλεις οριστικό τέλος σε καταστάσεις που είναι σαν βαρίδι στην ζωή σου, πρόσεχε όμως και τους κρυφούς εχθρούς.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ουρανός είναι ανάδρομος στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με τις κοινωνικές σου συναναστροφές, τους φίλους σου και τα σχέδιά σου μέσα σε ομάδες με κοινό στόχο και όραμα. Αυτή η περίοδος λοιπόν δεν είναι κακή για σένα, αντιθέτως μπορείς να επαναπροσδιορίσεις τα μελλοντικά σου σχέδια, να κάνεις διορθωτικές κινήσεις αλλά και να δεις πώς μπορείς να βελτιώσεις την ήδη υπάρχουσα κατάσταση. Ανήκεις στην ομάδα των ζωδίων που ο Ουρανός «βλέπει» θετικά, έτσι ήδη εδώ και πολλούς μήνες κάνεις βήματα προς τα μπροστά. Σημαντικοί φίλοι είναι και πάλι στο πλευρό σου, ενώ μπορεί να επανεξετάσεις και τον ρόλο των φίλων στην ζωή σου γενικότερα. Μίλα όμως με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να μην διακοπούν για πάντα σχέσεις και φιλίες.  


ΛΕΩΝ
Ο Ουρανός είναι ανάδρομος στον δέκατο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με την καριέρα, με την δημόσια εικόνα και την θέση σου μέσα στον κοινωνικό ιστό. Μετά από μια περίοδο με έντονη αστάθεια στους παραπάνω τομείς που μόλις διάβασες, ο Ουρανός με την αναδρομή του σου δίνει χώρο να δεις τα δεδομένα που προέκυψαν το προηγούμενο διάστημα και αν μάλιστα είχες πιεστεί ή είχες… στριμωχτεί, τότε πιθανώς να σου δίνεται χώρος για να αναπτύξεις και εσύ τις δικές σου πρωτοβουλίες. Επίσης, αν ο γάμος ή η κοινωνική σου ζωή πέρασαν σκαμπανεβάσματα, τώρα κάπως ηρεμούν προσωρινά τα πράγματα. Φρόντισε να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, ώστε να τσεκάρεις ότι όλα λειτουργούν σωστά. Μην τα βάζεις με πρόσωπα που έχουν εξουσία!  
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η αναδρόμηση του πλανήτη γίνεται στον ένατο ηλιακό σου οίκο, μιας περιοχή του χάρτη σου που σχετίζεται γενικά με την κοσμοθεωρία που έχεις, τις επιθυμίες της ψυχής σου και τους μακρινούς στόχους που βάζεις στο μυαλό σου, όπως επίσης και με θέματα που έχουν να κάνουν με σεμινάρια, ανώτερη εκπαίδευση ή ταξίδια και θέματα εξωτερικού. Με την αναδρομή λοιπόν αρχίζει μια περίοδος για σένα αναθεωρείς θέματα που έχουν να κάνουν με τα παραπάνω ή που συναντάς αναβολές και καθυστερήσεις, κάτι που όμως δεν είναι απαραίτητα αρνητικό γιατί σου δίνονται τώρα οι ευκαιρίες να αναθεωρήσεις, να δεις με άλλο μάτι κάποια πράγμα ή ακόμη και να συνειδητοποιήσεις ότι εσύ ο ίδιος και οι πεποιθήσεις σου έχουν αλλάξει και τώρα χρειάζεται να αλλάξεις και τις κινήσεις σου για την επόμενη περίοδο. Βοήθεια υπάρχει πάντα, είτε από ανώτερες σφαίρες, είτε από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.  


ΖΥΓΟΣ
Η αναδρόμηση του πλανήτη γίνεται στον όγδοο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας που σχετίζεται με τα οικονομικά σου, ειδικότερα με τις εκκρεμότητες και τα πάρε-δώσε με τρίτα πρόσωπα ή φορείς όπως μια τράπεζα. Επίσης, έχει να κάνει με την βαθύτερη επαφή και σχέση που έχεις με τον σύντροφο, κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο και είναι ένας δείκτης της ουσιαστικότερης σύνδεσης που υπάρχει. Αυτή την περίοδο λοιπόν, θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις το σύστημα και τον τρόπο που χρησιμοποιείς για να φέρνεις εις πέρας τις οικονομικές σου εκκρεμότητες και να αρχίσεις να σκέφτεσαι ένα διαφορετικό πλάνο για να φέρεις σε ισορροπία τα έσοδα και τα έξοδά σου, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η σχέση με τον σύντροφο μπορεί να περάσει από ένα στάδιο με διαφωνίες και αναταραχές και σίγουρα θα χρειαστείς την βοήθεια του προσωπικού σου αστρολόγου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ουρανός είναι ανάδρομος στον έβδομο ηλιακό σου οίκο, τομέας του χάρτη σου που έχει να κάνει με σχέσεις και συνεργασίες. Αυτός είναι ένας ιδιαίτερα ευαίσθητος τομέας για σένα, που εδώ και κάποια χρόνια -από όταν ο Ουρανός πέρασε απέναντί σου οριστικά το 2019- έχει περάσει ουκ ολίγα σκαμπανεβάσματα. Ένιωθες πως δεν μπορούσες να χτίσεις κάτι με τον τρόπο ή με την διάρκεια που θα ήθελες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αυτό όμως συνέβη γιατί ίσως εσύ δεν είχες αντιληφθεί τις πραγματικές σου ανάγκες τελικά σε σχέση με τους σημαντικούς άλλους στην ζωή σου, και ειδικότερα με τις ερωτικές σχέσεις. Τώρα λοιπόν κάνεις κάποια βήματα προς τα πίσω ώστε να εκτιμήσεις την κατάσταση και πιθανώς να αναζωπυρωθεί μια κατάσταση που ήταν μετέωρη. Μην πάρεις όμως οριστική απόφαση αν δεν συμβουλευτείς πρώτα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η αναδρόμηση του πλανήτη γίνεται στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, τομέας του χάρτη σου που σχετίζεται με την καθημερινότητα, την υγεία σου, σωματική και πνευματική και με την εργασία σου. Η περίοδος της αναδρομής μπορεί να φέρει ανατροπές και καθυστερήσεις στην καθημερινότητά σου, κάτι που μπορεί να πάει τις καθημερινές σου υποθέσεις πίσω, αλλά και να λειτουργήσει ως παράγοντας εκνευρισμού και άγχους, κάτι που δεν πρέπει όμως να το αφήσεις να σε πάρει από κάτω, αντιθέτως χρειάζεται να βρεις τρόπους αυτή την περίοδο να ανεβάσεις θετικά τα επίπεδα ενέργειας του σώματος αλλά και της ψυχής, μέσα από θετικές δραστηριότητες και σκέψεις. Στην εργασία σου μπορεί η περίοδος να φέρει θέματα από το παρελθόν που δεν τακτοποιήθηκαν και ήταν σε εκκρεμότητα ή που απέφευγες να αντιμετωπίσεις για κάποιον λόγο και τα ανέβαλες, τώρα όμως έχει έρθει η ώρα για να αντιμετωπίσεις κατάματα, μαζί φυσικά με την βοήθεια από το προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η αναδρόμηση του πλανήτη γίνεται στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, τομέας του χάρτη σου που σχετίζεται με την χαρά που αντλείς από την ζωή, τις υλικές αλλά και ηθικές απολαύσεις, την έκφραση του εαυτού σου, το φλερτ, τα παιδιά, αλλά και την επιχειρηματική σου δράση και κυρίως τα ρίσκα που παίρνεις. Η περίοδος αυτή φέρνει ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα που αρχικά φαίνονται σαν εμπόδιο στις επιδιώξεις σου και μπορεί να αισθανθείς ότι δεν μπορείς να χαρείς αυτά που θες και να απογοητευτείς, πράγμα που δεν χρειάζεται να συμβεί όμως γιατί η περίοδος σε πάει πίσω για να σε πάει ουσιαστικά μπροστά, μέσα από την αναθεώρηση που θα κάνεις γύρω από τα δημιουργικά σου σχέδια και τις πραγματικές σου ανάγκες. Η βοήθεια του αστρολόγου σου στο 14780 ή στο 900 90980 , αν καλείς από Κύπρο, είναι σαφώς απαραίτητη!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο κυβερνήτης σου Ουρανός είναι ανάδρομος στον τομέα που έχει να κάνει με το σπίτι σου, την οικογένειά σου και το παρελθόν σου. Εδώ και πολύ καιρό έχουν αλλάξει πολλά πράγματα που είχες ως σταθερές και θεμέλια, έτσι αυτή την περίοδο μπορείς να δεις πιο χαλαρά τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν και σου δίνεται ο ζητούμενος χρόνος για να… χωνέψεις αυτές τις αλλαγές, ειδικά αν σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία, τον τόπο διαμονής ή την οικογένεια. Παράλληλα, μπορεί να επανέλθουν κάποια τραύματα ή κάποια βιώματα από το παρελθόν, τα οποία σε καθόρισαν και έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωσή σου. Αυτό γίνεται όμως ώστε να τα θεραπεύσεις όλα αυτά! Τώρα λοιπόν είναι η ώρα να μιλήσεις με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.  
 

ΙΧΘΥΕΣ 
Η αναδρόμηση του πλανήτη γίνεται στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, τομέας του χάρτη σου που σχετίζεται με τους στενούς συγγενείς και τα αδέλφια, με τις σύντομες μετακινήσεις σου και με τον τρόπο που έρχεσαι σε επαφή και διάλογο με το περιβάλλον σου. Η περίοδος αυτή μπορεί να είναι λοιπόν αρκετά απαιτητική και να χρειάζεται να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες γιατί μπορεί να συμβούν πολλές και σημαντικές παρανοήσεις, να μην υποσχεθείς πράγματα που δεν είσαι σίγουρος ότι τα εννοείς και ενδέχεται να τεθούν θέματα με συγγενείς που δεν έχουν ξεκαθαρίσει στο παρελθόν και τώρα έρχεται η ώρα για να τακτοποιηθούν. Σημαντικός βοηθός και αυτή την περίοδο θα είναι ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter