astropedia.gr

Πανσέληνος στους Διδύμους στις 8/12/22

Πανσέληνος στους Διδύμους στις 8/12/22
Η Πανσέληνος του μήνα λαμβάνει χώρα στις 8 Δεκεμβρίου στις 06:08 το πρωί. Ολοκληρώνεται στην 17η μοίρα (16ο01) του άξονα Διδύμου-Τοξότη (Σελήνη στους Διδύμους-Ήλιος στον Τοξότη) και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα έχει ωροσκόπο στις τελικές μοίρες του Σκορπιού, μεσουράνημα στην Παρθένο και τοποθετεί το φαινόμενο στον έβδομο οίκο.

Σε επηρεάζει;
Από αυτή την Πανσέληνο επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 4-8/3, από 4-8/6, από 6-10/9, από 6-10/12 και όσοι έχουν πλανήτες από την 14η μέχρι την 18η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 5/1 και 6/7 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 14η μοίρα του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες. 

Στα μισά του κύκλου
Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 24 Νοεμβρίου. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 23 του μήνα.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 

Εκμεταλλεύσου την δύναμη της Πανσελήνου και δράσε... 
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699
 
 
Φράσεις - κλειδιά για την Πανσέληνο
 • έντονη προσπάθεια συγκέντρωσης του νου
 • το μυαλό προσπαθεί να διαλύσει τις αυταπάτες
 • επιθυμητή αλληλεπίδραση με άτομα που ζουν παρόμοιες καταστάσεις
 • συντονισμός και συγχρονικότητες
 • επιθυμία να μελετήσουμε τις τάσεις του παρελθόντος για να χαρτογραφήσουμε πιο επιδέξια το μέλλον
 • ανάληψη ευθύνης
 • ώθηση για ηγεσία
 • ανάγκη να ξέρουμε ότι πληρούνται όλες οι απαιτήσεις
 • επιθυμία να βρεθούν διευκολύνσεις και πλάγιοι δρόμοι
 • απόσπαση του εαυτού από τα εγκόσμια θέματα
 • εσωτερική δύναμη αντιμετώπισης οποιασδήποτε περίστασης που προσβάλλει το πνεύμα
 • οξυμένη αντίληψη των αναγκών των άλλων
 • επιθυμία να ηγηθούμε με αγνά κίνητρα αγάπης
 • μεγάλες συνειδητοποιήσεις για τον εαυτό μας
 • προσέγγιση υψηλότερων επιπέδων επίγνωσης

Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος;

 
ΚΡΙΟΣ
Μια αρκετά επικοινωνιακή και κινητική Πανσέληνος που σου δίνει τις ευκαιρίες να προωθήσεις απόψεις και σχέδια που έχεις. Οι επαφές με στενά συγγενικά πρόσωπα αυτή την περίοδο μπορεί να έχουν λίγες εντάσεις, αλλά θα μπορέσεις να τις ξεπεράσεις χρησιμοποιώντας την λογική και την ψυχραιμία. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΤΑΥΡΟΣ
Οικονομικά ζητήματα και θέματα αυτοδιάθεσης και αυτοπεποίθησης έρχονται στο προσκήνιο για να τα τακτοποιήσεις, έτσι όπως μόνο εσύ ξέρεις καλύτερα. Ή τώρα ή ποτέ! Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου δημιουργεί ένα έντονο κλίμα και όλα φαίνονται να είναι επείγοντα και σημαντικά. Δεν πρέπει να χαλαρώσεις και να δώσεις τον χρόνο στο κλίμα να αλλάξει, εκμεταλλεύσου τώρα τις ευκαιρίες που υπάρχουν για να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις, προσπάθησε όμως να μην υπερβείς το όριο της λογικής και να μην χάσεις την ψυχραιμία σου και την ευθυκρισία. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι τώρα η στιγμή που καλείσαι να ξεπεράσεις φόβους και διλήμματα βαθιά ψυχολογικά που σε κρατάνε πίσω στην ζωή σου και σου θολώνουνε την κρίση, καθυστερώντας τις αποφάσεις σου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΛΕΩΝ
Σημαντική στιγμή για να έρθεις σε επαφή με τους άλλους γύρω σου και να καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει παίρνοντας πληροφορίες και από άλλες πλευρές, πέρα από τους στενούς σου ανθρώπους ή την διαίσθησή σου. Μπορείς να εξετάσεις μια καινούργια πλευρά ή θεωρία και να δεις κατά πόσο μια αλλαγή ή στροφή στην δράση σου, τώρα μπορεί να φέρνει καλύτερα αποτελέσματα. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια περίοδος που γίνονται σημαντικά θέματα εργασίας και καριέρας, καθώς έχεις φτάσει στο σημείο εσύ να θες να αλλάξεις τα δεδομένα προς όφελός σου και δεν μπορείς πλέον να περιμένεις ή να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Το ίδιο ισχύει φυσικά και σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου και την οικογένειά σου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΖΥΓΟΣ
Η κοσμοθεωρία σου αλλάζει αυτή την εποχή και εφαρμόζεις πρακτικά θεωρίες που μέχρι τώρα απλά ακολουθούσες στο μυαλό και όχι στην πράξη. Παράλληλα αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό που μέχρι τώρα πίστευες μπορεί και να ήταν αποτέλεσμα μιας γενικότερης οργανωμένης κατεύθυνσης από άλλους, με δικά τους κίνητρα, και ότι ίσως σε κάποιες περιπτώσεις απλά σου έλεγαν παραμύθια… Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι η περίοδος που θα μπορέσεις  να ξεκαθαρίσεις τις ανάγκες σου και να καταλάβεις τι είναι αυτό που πραγματικά θες εσύ και τι είναι προβολή της επιθυμίας του συντρόφου πάνω σε σένα. Τα οικονομικά σου, όπως και οι σχέσεις σου, αυτή την περίοδο επηρεάζονται, αλλά μπορείς  να φέρεις τις ισορροπίες που χρειάζονται για άλλη μια φορά, με σαφώς καλύτερα αποτελέσματα για σένα. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι σχέσεις και οι συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο αυτή την περίοδο και εσύ καλείσαι να διακρίνεις και να ξεκαθαρίσεις αυτό που συμβαίνει, έτσι ώστε κυρίως να είσαι ήσυχος με την συνείδησή σου. Αλήθειες μπορεί να αποκαλυφθούν με σκληρό τρόπο, αλλά έτσι θα μπορέσεις να ξέρεις τι να κάνεις και πώς να κινηθείς από τώρα και στο εξής. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με αυτή την Πανσέληνο η καθημερινότητά σου γενικότερα και οι συνθήκες στην εργασία σου ειδικότερα αλλάζουν και υπάρχει ένα στοιχείο ανάγκης άμεσης δράσης και τρεξίματος. Είναι μια στιγμή όμως που ισχύει αυτό που λέμε, στην βράση κολλάει το σίδερο, και τώρα μπορείς να διορθώσεις άμεσα και αποτελεσματικά τα κακώς κείμενα και να θέσεις ίσως κάποια όρια και κανόνες. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με αυτή την Πανσέληνο ενεργοποιείται το κομμάτι του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τα αισθηματικά σου θέματα και είναι περίοδος που έχεις  την ανάγκη να τακτοποιήσεις και να ξεκαθαρίσεις τις συνθήκες που επικρατούν εκεί. Υπάρχουν ευκαιρίες τόσο για μια νέα γνωριμία, όσο και για την πρόοδο μιας ήδη υπάρχουσας γνωριμίας ή την βελτίωση της σχέσης σου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΙΧΘΥΕΣ
Ξεκαθαρίζεις θέματα που σε ταλαιπωρούν εδώ και κάποιο διάστημα στο κομμάτι της οικογένειάς σου και βάζεις τους δικούς κανόνες και τα όρια που χρειάζονται έτσι ώστε να μπορείτε όλοι μαζί να λειτουργήσετε θετικά και αποτελεσματικά. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.