astropedia.gr

Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 10/9/2022

Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 10/9/2022
Η Πανσέληνος του μήνα από τον Athan

Η Πανσέληνος του μήνα λαμβάνει χώρα στις 10 του μήνα και στις 12:58 ώρα Ελλάδος. Ολοκληρώνεται στην 18η μοίρα (17ο41΄) του άξονα Παρθένου-Ιχθύος (Σελήνη στους Ιχθύς-Ήλιος στην Παρθένο) και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα έχει ωροσκόπο στον Σκορπιό, μεσουράνημα στην Παρθένο και τοποθετεί το φαινόμενο στον τέταρτο οίκο του χάρτη.

Σε επηρεάζει;

Από αυτή την Πανσέληνο επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 6-10/3, από 6-10/6, από 8-12/9, από 8-12/12 και όσοι έχουν πλανήτες από την 15η μέχρι την 19η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 3/4 και 6/10 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 13η μοίρα του άξονα Κριού-Ζυγού. Συμβουλέψου τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν επηρεάζεσαι από το φαινόμενο.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας   
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 

Στα μισά του κύκλου


Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 27 Αυγούστου. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 26 του μήνα.

Φράσεις-κλειδιά για την Πανσέληνο

 • έντονη ηγετική ικανότητα
 • καρμικές επιρροές
 • οργανωτικό ένστικτο
 • επιθυμία να γίνουμε ένα με τις συμπαντικές ενέργειες και δυνάμεις
 • εσωτερική δύναμη για να ξεπεραστούν οι αρνητικές παρορμήσεις
 • καιγόμαστε από πόθο να πετύχουμε μεγάλα πράγματα
 • στροφή προς τα μέσα και επιθυμία να συγχωρέσουμε τον εαυτό μας
 • ανάγκη για κάτι που θα μας εμπνεύσει
 • λαχτάρα για περαιτέρω εξέλιξη
 • αναζήτηση μιας νέας πτυχής του εαυτού μας
 • ανάγκη να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας
 • οι σεξουαλικές φαντασιώσεις ως μέσον ανακούφισης του εαυτού
 • τάση να εγκαταλείψουμε το ανώτερο κάλεσμα του εαυτού μας
 • απογοήτευση από αποτυχίες άλλων
 • περίοδος βαθιάς κατανόησης και συνειδητοποίησης

Καλή και δημιουργική Πανσέληνο σε όλους και όλες, Athan

Μάθε περισσότερα! Κέρδισε χρόνο και χρήμα. AstraCard! 
https://astracard.gr/shop
  


Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος;

 
ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος του μήνα σε ξεκουράζει και σου δίνει χρόνο να αναζητήσεις το εσωτερικό νόημα της ζωής σου. Σου φορτίζει τις μπαταρίες σου και σε γεμίζει ενέργεια και δύναμη που θα την χρειαστείς κατά την επόμενη περίοδο γιατί θα σε απασχολήσουν πολλά πράγματα στα εργασιακά σου. Στα ερωτικά θέματα, αυτή η Πανσέληνος σε κάνει πιο ρομαντικό αλλά και πιο ευαίσθητο στα λόγια του αγαπημένου σου προσώπου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος του μήνα σε κάνει πιο δημιουργικό και πιο ανοιχτό στη βοήθεια που μπορείς να έχεις από τους άλλους. Το μυαλό σου ηρεμεί και αρχίζεις να βλέπεις πιο θετικά τις καταστάσεις. Καινούργιοι φίλοι μπορεί να έρθουν ή καινούργια, πιο δημιουργικά ενδιαφέροντα να σε απασχολήσουν. Στα ερωτικά θέματα, η διάθεση ανεβαίνει σιγά σιγά και η αύρα σου αρχίζει να μαγνητίζει κόσμο. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Η Πανσέληνος του μήνα σου ανοίγει πόρτες σε επαγγελματικά θέματα και σε κάνει να αισθάνεστε περισσότερο αποτελεσματικός από παλιότερα. Ευκαιρίες για εξέλιξη και οικονομική άνοδο φωτίζονται από το γεμάτο φεγγάρι και αυτό έχει προέκταση και στο σπίτι σου και την οικογενειακή σου ζωή. Στα ερωτικά θέματα, σχέσεις αρχίζουν να γίνονται λίγο πιο σταθερές και να ωριμάζουν ενώ αν είσαι αδέσμευτος, τραβάς τα βλέμματα πολλών, προσοχή όμως γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός! Η Πανσέληνος δε είναι αρνητική, αλλά ο ανάδρομος Ερμής καραδοκεί… Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος του μήνα επεκτείνει τον τρόπο που σκέφτεσαι και σου δίνει την δύναμη να υλοποιήσεις σχέδια και όνειρα. Ήδη έχει αρχίσει μια διαδικασία αναστροφής και αλλαγής παλιών και κατεστημένων σκέψεων. Τώρα αρχίζει μια περίοδος ανταλλαγής απόψεων με το περιβάλλον σου και αυτό θα έχει πολύ θετικό αποτέλεσμα σε ατομικό επίπεδο. Στα ερωτικά, ανοίγεσαι περισσότερο με το ταίρι σου και συζητάς πιο χαλαρά θέματα που σας απασχολούν μέσα στη σχέση. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος του μήνα φωτίζει οικονομικά ζητήματα και θέματα που σχετίζονται με την αυτοπεποίθηση και την προσωπική σου αξία. Αρχίζει μια γόνιμη και θετική περίοδος για να δείξεις αυτό που αξίζεις και για να εφαρμόσεις τις αρχές και τις απόψεις σου πρακτικά στην δουλειά και στις σχέσεις σου.  Θέτεις καλές βάσεις στα οικονομικά σου και στα ερωτικά ζητάς και παίρνεις την ασφάλεια αλλά και την εκτίμηση που αξίζεις. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος του μήνα δεν είναι αρνητική για σένα, αν και βέβαια συμβαίνει απέναντί σου, πράγμα που σημαίνει ότι τις επόμενες ημέρες θα χρειαστεί να καταλάβεις καλύτερα τους άλλους και να πας με τα νερά τους, αναγνωρίζοντας και καταλαβαίνοντας το δίκιο που έχουν ή τις ανάγκες που τους κινούν. Η σκέψη σου γίνεται πιο ξεκάθαρη και λειτουργείς ακόμη πιο πρακτικά. Δεν χάνεις χρόνο σε λεπτομέρειες και δίνεις σημασία στα απολύτως πρακτικά θέματα. Στα αισθηματικά σου, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και την Πανσέληνο να φωτίζει τον έβδομο οίκο σου, έρχονται ζεστές και ερωτικές στιγμές. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος του μήνα σε βοηθά στο να μπορέσεις να βάλεις τάξη στην καθημερινότητά σου ή να μπορέσεις τελικά να αποδεχτείς το χάος που υπάρχει. Μια μυστική, κρυμμένη δύναμη σε βοηθά να δεις λίγο πιο καθαρά τις καταστάσεις. Μην ταλαιπωρείς πολύ τον εαυτό σου και το σώμα σου και φρόντισε την υγεία σου. Στα αισθηματικά θέματα, αναπτύσσεται ένα ερωτικό δυναμικό με άτομα της δουλειάς σου ή με άτομα που βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος του μήνα είναι για σένα θετική, ερωτική και συναισθηματική. Είσαι σε δημιουργική φάση και θέλετε να γεμίσεις από εμπειρίες, να ανανεωθείς, να γνωρίσεις καινούργιο πρόσωπα και να επενδύσεις την ενέργειά σου κάπου με νόημα. Αξιοποίησε την περίοδο ενεργοποιώντας τις καταστάσεις που επιθυμείς πραγματικά, γιατί μπορείς! Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος του μήνα σε προδιαθέτει να ασχοληθείς με τα δικά σου εσωτερικά θέματα και να εμβαθύνεις στην προσωπικότητά σου. Παρολαυτά, σε ενισχύει στα επαγγελματικά πολύ, ένας τομέας στον οποίο τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά την επόμενη περίοδο και θα τοποθετηθούν γερές βάσεις. Στα αισθηματικά νοιώθεις κάπως ευάλωτος και το μυαλό σου πηγαίνει στην ασφάλεια του παρελθόντος, αλλά δεν αποκλείεται τα βέλη του έρωτα να σε βρουν από ένα καινούργιο πρόσωπο… Προσοχή όμως γιατί ο Ερμής είναι ανάδρομος… Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος του μήνα είναι θετική για ένα και σε ξεκουράζει δημιουργώντας ένα κλίμα ευχάριστων επικοινωνιών, συναντήσεων και συζητήσεων. Ιδέες σου έρχονται από το πουθενά και αρχίζεις να προσπαθείς να τις κάνεις πραγματικότητα και να τις χρησιμοποιείς στην δουλειά ή στην προσωπική σου ζωή. Στα αισθηματικά, είναι ευχάριστη περίοδος τόσο για δεσμευμένους όσο και για αδέσμευτους. Απόλαυσέ το! Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος του μήνα σου δημιουργεί άγχος και σε κάνει να ασχοληθείς ίσως την τελευταία στιγμή με θέματα που τρέχουν, τρέχοντας και εσύ πίσω από αυτά. Κυρίως θα δώσεις βάση στα οικονομικά σου θέματα, τα οποία θα δεις να αλλάζουν και να παίρνουν μια λίγο καλύτερη τροπή, αρκεί βέβαια να χρησιμοποιήσεις τις συμβουλές ή τις κατευθύνσεις που θα πάρεις από άτομα που είναι ειδικά στον τομέα των οικονομικών. Στα αισθηματικά σου, η Πανσέληνος σε κάνει να αναζητάς τρόπους και πρόσωπα για να ικανοποιήσεις την ανάγκη για ασφάλεια και συναίσθημα, ίσως ακόμη και από το παρελθόν με τον ανάδρομο Ερμή που ξεκινά τώρα την πορεία του.. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΙΧΘΥΕΣ
Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στο ζώδιό σου και φέρνει στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με σχέσεις και συνεργασίες. Αρχίζει μια περίοδος που θα δεις και θα καταλάβεις πως ο σύντροφος ή ο συνεργάτης σου κινείται με τον τρόπο που κινείται για το καλό σου και όχι για το κακό σου. Αρχίζεις να εμπιστεύεσαι και να κατανοείς βαθύτερα τα κίνητρα των άλλων. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter