astropedia.gr

Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 2/9/2020

Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 2/9/2020
Η Πανσέληνος του μήνα από τον Athan

Η Πανσέληνος του μήνα λαμβάνει χώρα στις 2 Σεπτεμβρίου και στις 07:21. Ολοκληρώνεται στην 11η μοίρα (10ο12΄) του άξονα Παρθένου-Ιχθύος (Σελήνη στους Ιχθύς -Ήλιος στην Παρθένο) και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα είναι ο παρακάτω.
Σε επηρεάζει;

Από αυτή την Πανσέληνο επηρεάζεται ο μεταβλητός  σταυρός (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 28/2-4/3, από 30/5-4/6, από 31/8-4/9, από 2-6/12 και όσοι έχουν πλανήτες από την 9η μέχρι την 13η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 9/4 και 12/10 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 19η μοίρα του άξονα Κριού-Ζυγού. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες. 

Στα μισά του κύκλου

Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 19 Αυγούστου. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 17 Σεπτεμβρίου.

Φράσεις-κλειδιά για την Πανσέληνο

 • Δράση με σκοπό την επιτυχία
 • Ανταγωνιστικό πνεύμα
 • Η ειλικρίνεια και η ακεραιότητα πρέπει να παραμείνουν αμόλυντες
 • Εσωτερική υπενθύμιση των αξιών
 • Προκλήσεις για την κοινωνία
 • Ανάγκη πρωτοτυπίας
 • Ανάγκη να ξεπεράσουμε την υποκρισία στην κοινωνία
 • Απελευθέρωση των δεσμευτικών αναστολών
 • Εξέγερση προς τους κοινωνικούς και θρησκευτικούς κώδικες
 • Αυθόρμητη βοήθεια προς τους άλλους
 • Ανάγκη λιγότερων κρίσεων και επικρίσεων

Η γεύση των επόμενων ημερών

Η Πανσέληνος είναι στενά συνδεδεμένη στον χάρτη μέσω τριγώνου με τον Ουρανό και αυτό είναι μια πρώτη ένδειξη ότι το επόμενο διάστημα μπορούμε να περιμένουμε θετικές αλλαγές, γεγονότα που μας εξάπτουν και μας βγάζουν από την βαρετή καθημερινότητα και ανάγκη για περισσότερη ελευθερία από περιορισμούς κάθε είδους προσωπικούς και κοινωνικούς.

Μια ευνοϊκή περίοδος λοιπόν για να εκφράσουμε την ιδιαίτερη πλευρά μας, να τολμήσουμε να λειτουργήσουμε διαφορετικά και πιο αυθεντικά. Ξαφνικά φλερτ είναι στο πρόγραμμα, όπως και η ανανέωση μέσα από καινούργιους φίλους και γνωριμίες. Η διαίσθηση επίσης αναπτυγμένη και οι συγχρονισμοί δίνουν αρκετά σημάδια για το πώς να κινηθούμε…

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου είναι ακόμη σε ισχύ, καθώς ο Άρης ετοιμάζεται να αναδρομήσει, με την ανυπομονησία και την απογοήτευση να συνεχίζουν να επικρατούν εξαιτίας των περιορισμών και το ταυ τετράγωνο που δημιουργεί η Αφροδίτη την ημέρα της Πανσελήνου ενεργοποιεί όλη την καταπίεση που έχει συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα, κάτι που μπορεί να μην είναι απαραίτητα ευχάριστο για τις προσωπικές μας σχέσεις (ή και για τα οικονομικά μας…).

Το τετράγωνο της αμφιθυμίας

Ο Ερμή, η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Κρόνος σχηματίζουν σύμφωνα με την σχολή Huber ένα τετράγωνο αμφιθυμίας, σχήμα που αποτελείται από δύο μέρη. Έναν τριγωνικό σχηματισμό που αποτελείται από δύσκολες όψεις (το ταυ τετράγωνο Άρη, Αφροδίτης και Κρόνου) και έναν δεύτερο τριγωνικό σχηματισμό που αποτελείται από εύκολες όψεις (η διευκολυνόμενη αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου από τον Ερμή) και αυτά τα δύο μέρη ενώνονται μέσα από μια χιαστί (Ερμής-Άρης). Μια χιαστί όμως που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει γιατί δεν το επιτρέπει η ανοχή των μοιρών...

Το σχήμα αναζητά μέσα από την δράση να πετύχει την σταθερότητα και την ασφάλεια και σε αυτό βοηθά το ότι είναι παρούσες και οι εύκολες και οι δύσκολες όψεις. Από την μία υπάρχει λοιπόν όλη η καταπίεση, η απογοήτευση και η ένταση από το ταυ τετράγωνο που αναφέρθηκε παραπάνω, από την άλλη υπάρχει όμως η ευκαιρία να σώσουμε καταστάσεις και να κινηθούμε με πιο έξυπνο τρόπο, με τον Ερμή που από το ζώδιο της έξαρσής του διευκολύνει και βρίσκει τρόπους να διαχειριστεί την πίεση, την μοναξιά, τις καθυστερήσεις και τους περιορισμούς. Πώς θα μπορούσε να γίνει αυτό; Η χιαστί Ερμή-Άρη θα έφερνε την συνειδητοποίηση ότι πρέπει να δράσουμε έξυπνα και μελετημένα για να βγούμε από έναν φαύλο κύκλο που απλά προσφέρει εύκολες λύσεις και επιφανειακές αποσυμπιέσεις που όμως δεν λύνουν το βασικό μας πρόβλημα. Όμως αυτή η χιαστί, δυστυχώς δεν υπάρχει...και βασιζόμαστε τελικά πάλι σε πρόσκαιρες λύσεις.

     Καλή και δημιουργική Πανσέληνο σε όλους και όλες, Athan

Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. 

ASTRACARD
 
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e-shop στο https://astracard.gr/shop/  Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπέςχρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  Προμηθεύσου την ASTRACARD και μάθε λεπτομέρειες για εσένα προσωπικά!

ΚΡΙΟΣ
Καινούργια πράγματα και νέες εμπειρίες στις οποίες δεν είσαι συνηθισμένος όμως και ίσως αισθανθείς έξω από τα νερά σου. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις περισσότερα και να μην σου έρθουν όλα ξαφνικά! Είσαι ζώδιο έτοιμο για όλα, αλλά αυτή την φορά δεν είσαι έτοιμος και το ξέρεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Μην φοβάσαι να κάνεις νέους φίλους και να ανοιχτείς σε καινούργιες απόψεις, εμπειρίες και ιδέες που μπορεί και να σου δώσουν λύσεις ή απλά να σε απελευθερώσουν. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις περισσότερα και κυνήγησε τα όνειρά σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η Πανσέληνος σε βάζει σε διαδικασία να ενώσεις τους δύο εαυτούς σου σε έναν και να πάρεις αποφάσεις που προωθούν τα επαγγελματικά σου αλλά και την γενικότερη εικόνα που δίνεις προς τα έξω. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις περισσότερα και κατάκτησε τους στόχους σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αφήνεσαι σε νέες εμπειρίες που προωθούν την αντίληψή σου και σε κάνουν να αισθανθείς ελεύθερος και χωρίς τέλος. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις περισσότερα και πέτα ψηλά και μακριά.

ΛΕΩΝ
Δεν μπορείς πλέον να κρατάς άμυνες και αντιστάσεις, ξέρεις πολύ καλά τι θες και πώς μπορείς να το πετύχεις! Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις περισσότερα για το πώς θα μεταμορφωθείς σε κάποιον εντελώς πέρα από το συνηθισμένο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι η περίοδος που χρειάζεται να διαχειριστείς, να χειριστείς και να ενορχηστρώσεις διαφορετικά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις περισσότερα και να σφάξεις αυτούς που πρέπει με το βαμβάκι.

ΖΥΓΟΣ
Αλλάζεις τις συνήθειές σου και το μυαλό σου φωτίζεται από νέες λύσεις σε παλιά προβλήματα. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις περισσότερα και απογείωσε την καθημερινότητά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι αισθηματικές σου σχέσεις και το φλερτ αποκτούν άλλο χρώμα και οι καινούργιες αποχρώσεις είναι πολλαπλές, ίσως και ψυχεδελικές. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις περισσότερα και άρχισε να συνδέεσαι με άλλον τρόπο!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το σπίτι και η οικογενειακή ζωή αλλάζει και ανανεώνεται και καινούργια δεδομένα έρχονται που αλλάζουν το γνωστό και βαρετό. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις περισσότερα και βάλε χρώμα στην ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια Πανσέληνος που σε θέλει να ανοίγεσαι και να επικοινωνείς με αυτούς που σε περιβάλλουν, μιλώντας πιο απλά και χωρίς πολλούς κανόνες. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις περισσότερα γιατί, κακά τα ψέματα, δεν είσαι συνηθισμένος να μιλάς αυθόρμητα, ακόμη και όταν έχεις πιει..

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η περίοδος μπορεί να σε ανεβάσει οικονομικά ή να σε ρίξει στα τάρταρα. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις περισσότερα για το ποιο από τα δύο σενάρια φαίνεται στον ατομικό σου χάρτη.

ΙΧΘΥΕΣ
Τώρα είναι η στιγμή που μπορείς να κινητοποιήσεις όλες τις δυνάμεις και να ωφεληθείς στο έπακρο, αρκεί να ξέρεις τι κάνεις και γιατί. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις το πώς θα το κάνεις.
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: