astropedia.gr

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 26/8/2018

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 26/8/2018
Η Πανσέληνος του μήνα από τον Athan

Η Πανσέληνος του μήνα λαμβάνει χώρα στις 26 Αυγούστου, στις 14:56 το μεσημέρι. Ολοκληρώνεται στην 4η μοίρα (03ο12΄) του άξονα Παρθένου-Ιχθύων (Σελήνη στους Ιχθύς - Ήλιος στην Παρθένο) και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα είναι ο παρακάτω.Σε επηρεάζει;

Από την Πανσέληνο του Αυγούστου επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός (Δίδυμοι-Παρθένοι-Τοξότες-Ιχθύες) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 19-24/2, από 21-26/5, από 23-28/8, από 23-28/11 και όσοι έχουν πλανήτες στις πρώτες πέντε μοίρες του μεταβλητού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 17/4 και 20/10 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 27η μοίρα του άξονα Κριού-Ζυγού. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες. 

Στα μισά του κύκλου

Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη και ταυτόχρονα ηλιακή έκλειψη στις 11 Αυγούστου. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 9 Σεπτεμβρίου.

Φράσεις-κλειδιά για την Πανσέληνο

  • υπέρβαση του πόνου, της δοκιμασίας ή της συμφοράς
  • ανάγκη αποστασιοποίησης
  • ανάγκη συνέπειας και συνοχής
  • ανανέωση προσωπικών πόρων
  • απελευθέρωση από την πίεση που προκαλείται όταν αισθανόμαστε ανεπαρκείς

Η γεύση των επόμενων ημερών

Η Σελήνη βρίσκεται κοντά στον απλανή Φομαλώ, ο οποίος είναι ένας από τους τέσσερις βασιλικούς αστέρες. Γενικά ο συγκεκριμένος αστέρας έχει ισχυρή και τυχερή επίδραση αλλά έχει να κάνει και με εμπάθεια στον χαρακτήρα ή στην επιδίωξη των σκοπών και σχετίζεται με την μετάβαση από το υλικό στο πνευματικό πεδίο (…). Σύμφωνα με τον Έμπερτιν ο αστέρας μπορεί να έχει θετική ή αρνητική επίδραση, ανάλογα με το σύνολο των λοιπών πλανητικών θέσεων και όταν εμπλέκεται με τα φώτα, όπως σε αυτή την Πανσέληνο, η επίδραση του είναι σημαντική. Σύμφωνα με τον Ρόμπσον η Σελήνη μαζί με τον Φομαλώ σχετίζεται με μυστικές υποθέσεις και κρυφούς συνεταιρισμούς που προκαλούν εχθρότητα και πολλά προβλήματα, αλλά στο τέλος και μετά από πολλές δυσκολίες υπάρχει κέρδος.

Στον χάρτη της Πανσελήνου βλέπουμε ένα μεγάλο τρίγωνο στο στοιχείο της γης με τον Ήλιο, τον Κρόνο και τον Ουρανό να καταλαμβάνουν τις κορυφές του σχηματισμού. Γενικά τα μεγάλα τρίγωνα είναι ευνοϊκοί σχηματισμοί και όταν έχουν γήινη ποιότητα, τότε ευνοούν τις υλικές υποθέσεις και την σταθεροποίηση.

  • το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο σχετίζεται με επιτυχία και αναγνώριση των προσπαθειών και των κόπων
  • το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό σχετίζεται με την ανανέωση ή την αποκάλυψη της διαίσθησης και με καινούργιες ιδέες
  • το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό σχετίζεται με θετικές αλλαγές στην ζωή μας που έχει έρθει πλέον η ώρα τους να γίνουν μέσα από ψυχραιμία και μεθοδικότητα.

Ένα μεγάλο τρίγωνο δίνει πάντα την δυνατότητα για δημιουργία και είναι τυχερό, όμως συχνά η άνεση που φέρνει οδηγεί σε βόλεμα και σε έλλειψη κινήτρου και δραστηριοποίησης… Χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις ένας άλλος παράγοντας, συνήθως μια πιο απαιτητική όψη, για να υπάρξει δράση και αποτέλεσμα.. Εδώ λοιπόν έρχεται να βοηθήσει η αντίθεση των φώτων, η οποία μετατρέπει το μεγάλο τρίγωνο σε σχηματισμό χαρταετού.

Ο  σχηματισμός του χαρταετού είναι ένας θετικός και δυναμικός σχηματισμός και οδηγεί σε μετασχηματισμό της ενέργειας και σε δράση. Η αντίθεση των φώτων που λειτουργεί ως η σπονδυλική στήλη του σχηματισμού δημιουργεί φυσικά ένταση, άγχος, σύγκρουση και πόνο, αλλά οι θετικές όψεις που την περιβάλλουν δίνουν ευκαιρίες για να καταπραϋνθεί αυτός ο πόνος και να διοχετευτούν δημιουργικά οι ενυπάρχουσες εντάσεις. Αυτές ακριβώς οι εσωτερικές εντάσεις είναι που δίνουν την ευκαιρία μέσα από τον σχηματισμό του χαρταετού να κινητοποιηθούν οι ικανότητές μας που βρίσκονται σε χαλαρή ή και σε λανθάνουσα κατάσταση λόγω του μεγάλου τριγώνου που προαναφέρθηκε.  Ο σχηματισμός του χαρταετού όμως κρύβει και κάτι άλλο..

Ο σχηματισμός που δημιουργείται από την θέση της Σελήνης, του Κρόνου και του Ουρανού είναι ένα δευτερεύον μεγάλο τρίγωνο. Σχετίζεται με την δημιουργική έκφραση, την εξυπνάδα και δίνει έμπνευση, αντικειμενικότητα και ικανότητα διερεύνησης. Ως λειτουργικό μέρος του χαρταετού τα δύο εξάγωνα του Κρόνου και του Ουρανού με την Σελήνη λειτουργούν έτσι ώστε να επιλυθούν οι κρίσεις και να τελειώσει η σύγκρουση. Είναι σχετικά εύκολο να κάνουμε τις σωστές επιλογές και να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις.


Πώς σε επηρεάσει η Πανσέληνος;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα μοναδικό σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου.

Καλή και δημιουργική Πανσέληνο σε όλους και όλες, Athan

 
ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα έκτου-δωδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σου, την υγεία σου (σωματική ή ψυχολογική), το παρασκήνιο και τους κρυφούς εχθρούς. Η Σελήνη εντοπίζεται στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στο υποσυνείδητο και σε αυτό που κρατάς μέσα σου και σε βαραίνει. Είναι περίοδος που δίνονται όμως οι ευκαιρίες να αποσυμφορηθεί η εσωτερική δυσθυμία και να απελευθερωθείς από βάρη που κουβαλάς και να μπορέσεις να αναπνεύσεις. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα πέμπτου-ενδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τις συναισθηματικές σου υποθέσεις, το φλερτ και την απόλαυση της ζωής, με τους φίλους σου και με άτομα που μοιράζεσαι κοινές ιδέες και αντιλήψεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στο πεδίο των κοινωνικών σου επαφών και στην ενεργοποίηση των στόχων σου. Πολλά πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν στο μυαλό σου και αρχίζεις πρακτικά να οργανώνεσαι και να βάζεις σε τροχιά υλοποίησης στόχους, επιθυμίες και όνειρα. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα τετάρτου-δεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα που έχει να κάνει με την οικογένεια, το παρελθόν σου, τις ρίζες σου, με ακίνητα (σπίτι ή οικόπεδο), αλλά και με την εργασία σου και την καριέρα σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον δέκατο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο σε θέματα εργασίας και εξελίξεων στην καριέρα σου. Ο κυβερνήτης σου έχει μόλις γυρίσει στην κανονική του φορά και μπορείς να αρχίσεις να βάζεις σε τάξη τις σκέψεις σου και να βγάζεις συμπεράσματα. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα τρίτου-ενάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια, συγγενείς, γνώση, σπουδές και μετακινήσεις ή ειδήσεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον ένατο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στον τρόπο με τον οποίο αυτές τις μέρες προσεγγίζεις του άλλους και με τις λέξεις που χρησιμοποιείς για να πεις αυτό που θες ή για να μάθεις αυτό που χρειάζεσαι. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΛΕΩΝ 
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα δευτέρου-ογδόου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, με θέματα ασφάλειας σε υλικό και σε συναισθηματικό επίπεδο και με θέματα κοινών πόρων με σύντροφο ή συνεργάτη. Είναι ένας σημαντικός άξονας μετασχηματισμού και σταθεροποίησης. Η Σελήνη εντοπίζεται στον όγδοο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στην οικονομική διαχείριση που κάνεις με τους πόρους που έχεις στην διάθεσή σου. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα πρώτου-εβδόμου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα με θέματα που έχουν να κάνουν με εσένα τον ίδιο και τις αποφάσεις σου και με θέματα που σχετίζονται με την σχέση σου με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον έβδομο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο σε θέματα προσωπικών σχέσεων και συνεργασιών. Η περίοδος φέρνει στο φως καινούργια δεδομένα ή σου αποκαλύπτει επιπλέον πτυχές γύρω από τον σύντροφο ή τον συνεργάτη σου, πράγμα που σε οδηγεί να φτάσεις σε συνειδητοποιήσεις. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα έκτου-δωδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σου, την υγεία σου (σωματική ή ψυχολογική), το παρασκήνιο και τους κρυφούς εχθρούς. Η Σελήνη εντοπίζεται στον έκτο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο σε θέματα καθημερινότητας. Μπαίνεις στην διαδικασία να γίνεις περισσότερο αποτελεσματικός και άμεσος με τις ανάγκες που προκύπτουν και ίσως σε αυτή την διαδικασία να κινηθείς λαμβάνοντας υπ’όψιν περισσότερο αυτό που πρέπει να γίνει και λιγότερο αυτούς που εμπλέκονται. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα πέμπτου-ενδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τις συναισθηματικές σου υποθέσεις, το φλερτ και την απόλαυση της ζωής, με τους φίλους σου και με άτομα που μοιράζεσαι κοινές ιδέες και αντιλήψεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο σε γεγονότα που συνοδεύονται παράλληλα και από συνειδητοποιήσεις στον τομέα των αισθηματικών σου. Είναι περίοδος που θέλεις να εκφράσεις πλήρως τον εαυτό σου και να απολαύσεις ελεύθερα και στο μέγιστο αυτό που επιθυμείς. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα τετάρτου-δεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα που έχει να κάνει με την οικογένεια, το παρελθόν σου, τις ρίζες σου, με ακίνητα (σπίτι ή οικόπεδο), αλλά και με την εργασία σου και την καριέρα σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στην κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι σου και στις σχέσεις σου με τα οικείο πρόσωπα και την οικογένεια. Πιθανότατα έχεις πρόσφατα επιστρέψει από διακοπές ή τουλάχιστον αντιμετωπίζεις την ίδια διάθεση που θα είχες αν είχες πάει διακοπές και τώρα επιστρέφεις στην βάση σου και στην καθημερινότητά σου. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα τρίτου-ενάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια, συγγενείς, γνώση, σπουδές και μετακινήσεις ή ειδήσεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον τρίτο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στον τρόπο που επικοινωνείς και συνδιαλέγεσαι με το περιβάλλον σου και με τα κοντινά σου πρόσωπα. Οι μέρες τις Πανσελήνου μπορεί να φέρουν εντάσεις και ψυχολογική φόρτιση με αφορμή κάποιο ζήτημα που όμως πίσω από αυτό κρύβεται η ανάγκη σου να αλλάξεις και να απελευθερωθείς από κάτι που σε περιορίζει ή που σε μπλοκάρει. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα δευτέρου-ογδόου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, με θέματα ασφάλειας σε υλικό και σε συναισθηματικό επίπεδο και με θέματα κοινών πόρων με σύντροφο ή συνεργάτη. Είναι ένας σημαντικός άξονας μετασχηματισμού και σταθεροποίησης. Η Σελήνη εντοπίζεται στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο. Το πορτοφόλι σου και η οικονομική σου ευχέρεια είναι αυτά που σκέφτεσαι περισσότερο αυτές τις μέρες και καταλαβαίνεις ότι πρέπει να κάνεις προσαρμογές στον τρόπο που μέχρι τώρα κινείσαι σε αυτά τα θέματα. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.


ΙΧΘΥΕΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα πρώτου-εβδόμου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα με θέματα που έχουν να κάνουν με εσένα τον ίδιο και τις αποφάσεις σου και με θέματα που σχετίζονται με την σχέση σου με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον πρώτο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο σε εσένα τον ίδιο και στις δικές σου αποφάσεις. Μην ξεχνάς όμως ότι για να μπορέσεις να κινήσεις τα νήματα και να οδηγήσεις τις καταστάσεις εκεί που επιθυμείς, χρειάζεται να είσαι ξεκάθαρος πρώτα με τον εαυτό σου και έπειτα με τους στόχους σου. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: