astropedia.gr

Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 18/1/2022

Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 18/1/2022
Η Πανσέληνος του μήνα από τον Athan

Η Πανσέληνος του μήνα λαμβάνει χώρα στις 18 Ιανουαρίου, στην 01:48. Ολοκληρώνεται στην 28η μοίρα (27ο50΄) του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω (Σελήνη στον Καρκίνο-Ήλιος στον Αιγόκερω) και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα έχει ωροσκόπο στον Σκορπιό, μεσουράνημα στον Λέοντα και βρίσκεται παρακάτω. 


Σε επηρεάζει; 

Από αυτή την Πανσέληνο επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός (Κριός-Καρκίνος-Ζυγός-Αιγόκερως) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 16-20/1, από 15-19/4, από 18-22/7, από 18-22/10 και όσοι έχουν πλανήτες από την 25η μέχρι την 29η μοίρα των παρορμητικών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 23/5 και στις 25/11 και όσοι έχουν πλανήτη στην 2η μοίρα του άξονα Διδύμων-Τοξότη. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες.  

Στα μισά του κύκλου
 
Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 2 του μήνα. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη την πρώτη Φεβρουαρίου.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας   
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 

Φράσεις-κλειδιά για την Πανσέληνο 

 • κλίση προς διανοητικές αναζητήσεις
 • επιθυμία πνευματικής εμπλοκής σε κοινωνικές υποθέσεις
 • ανάγκη συμμετοχής και συνεισφοράς
 • προσπάθεια συνειδητοποίησης του εαυτού
 • ανάδυση του εαυτού από τη φυλακή των περιορισμών 
 • αφοσίωση στο πνεύμα και την έμπνευση
 • αναγκαία σχέδια για το μέλλον
 • πρόβλεψη για μελλοντικές κρίσεις
 • αναζήτηση μεγαλύτερης και ανώτερης έμπνευσης
 • ανάγκη ετοιμότητας για εξελίξεις
 • απελευθέρωση του εγώ
 • τάση δραματοποίησης
 • αλαζονικές και εγωιστικές τάσεις
 • ενεργοποιούνται ψυχικές δυνάμεις που ήταν αδρανείς
 • επιθυμία εκπλήρωσης στόχων για προσωπική άνεση
 • επαφή με μια αρχαία, μεταφυσική κληρονομιά…

Η γεύση των επόμενων ημερών

Η Πανσέληνος γίνεται με εμπλοκή του Πλούτωνα, ο οποίος βρίσκεται απέναντι από την Σελήνη, κάνοντας την επόμενη περίοδο ιδιαίτερα δυναμική και παρορμητική. Η ζήλεια, η ενοχή και ο συναισθηματικός χειρισμός είναι θέματα που θα μας απασχολήσουν με αφορμή τρέχοντα γεγονότα και συμπεριφορές ή μέσα από την αναμόχλευση του παρελθόντος και την εξέταση του τι έχει γίνει μέχρι τώρα. Είναι ένα διάστημα που μπορούμε να εξετάσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τα βαθύτερα μας κίνητρα που κρύβονται πίσω από τις παρορμητικές μας κινήσεις και αντιδράσεις και να έρθουμε σε επαφή με βαθιά θαμμένα συναισθήματα που έχουμε απωθήσει, ώστε να τα φέρουμε και πάλι στην επιφάνεια και να τα επεξεργαστούμε θεραπεύοντάς τα. Όσο περισσότερο κατανοούμε τον εαυτό μας αυτή την περίοδο και αναγνωρίζουμε τα αληθινά μας κίνητρα, τόσο μειώνονται και οι εξάρσεις, οι εντάσεις, η βία, ο θυμός και τα προσωπικά δράματα…  

Καλή και δημιουργική Πανσέληνο σε όλους και όλες, Athan 

Μάθε περισσότερα! Κέρδισε χρόνο και χρήμα. AstraCard! 
https://astracard.gr/shop
  


Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος;

 
ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος ενεργοποιεί ένα νευραλγικό σημείο του χάρτη σου και φέρνει στο προσκήνιο εντάσεις και προβληματισμούς που έχουν να κάνουν και με τις συνθήκες που επικρατούν αυτή την περίοδο στον τομέα της εργασίας και της καριέρας, αλλά και στον χώρο του σπιτιού και αφορούν την σχέση σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η ζήλεια, τα νεύρα και τα απωθημένα συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια και μπορεί να χάσεις εντελώς τον έλεγχο, αν δεν δείξεις ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση και η άσχημη ατμόσφαιρα στο σπίτι μεταφέρεται και στην δουλειά σου, πράγμα που δεν σε αφήνει να εντοπίσεις τα αληθινά προβλήματα γιατί είσαι θολωμένος και απρόσεκτος. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΤΑΥΡΟΣ
Η περίοδος που σηματοδοτείται από αυτή την Πανσέληνο φέρνει κινητικότητα και πολλές συζητήσεις και επαφές που δεν έχουν όλες απαραίτητα πρακτικό χαρακτήρα. Σαφώς και η δουλειά ή τα πρακτικά θέματα μονοπωλούν την καθημερινότητά σου, αλλά η περίοδος φέρνει και επαφές με φίλους που σου έχουν λείψει και έχεις καιρό να τους δεις, αλλά και μια καινούργια γνωριμία που θα σου αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι και θα σε βάλει σε πολλά ερωτηματικά, κάτι που δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, μιας και θα ξυπνήσεις από έναν λήθαργο και θα ανανεωθείς, τουλάχιστον εγκεφαλικά. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα παιχνίδια δύναμης και η προσπάθεια να σε ελέγξουν, είτε έρχεται από το περιβάλλον σου γενικότερα, είτε συγκεκριμένα από την σταθερή σου σχέση ή από ανθρώπους με τους οποίους έχεις μια στενή σχέση, είναι στο φόρτε τους και αυτή την περίοδο χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά ώστε να μην παρασυρθείς χωρίς να το καταλάβεις σε αποφάσεις που τελικά δεν σε συμφέρουν ή που ουσιαστικά δεν θέλεις, αλλά αφού δεσμευτείς δεν θα μπορείς α κάνεις πίσω. Αυτή η Πανσέληνος φωτίζει και τα οικονομικά σου θέματα και τώρα είναι μια καλή περίοδος για να τακτοποιήσεις κάθε σημαντική εκκρεμότητα και οφειλή. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχει έρθει η ώρα να βάλεις σε τάξη καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν εδώ και ένα αρκετά μεγάλο διάστημα και που αφορούν κυρίως στον τομέα των συνεργασιών σου, αλλά και στην σταθερή σου σχέση. Μπορεί ακόμη να αντιμετωπίζεις εμπόδια και καθυστερήσεις, αλλά ουσιαστικά η αλήθεια είναι ότι αναβάλεις εσύ ο ίδιος το να τοποθετηθείς λίγο πιο ξεκάθαρα σε αυτό που ξέρεις ότι δεν λειτουργεί. Μην περιμένεις λοιπόν ο σύντροφος να φτάσει και να ξεπεράσει τα όριά του, δώσε σημασία και έκφρασε το συναισθήματά σου, ενώ παράλληλα σα επαγγελματικά σου, οργάνωσε τις υποθέσεις σου και ασχολήσου με εκκρεμότητες χωρίς να αναβάλεις και να μεταθέτεις για κάποια άλλη στιγμή. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΛΕΩΝ
Η περίοδος φέρνει τρεξίματα και αναστάτωση στο καθημερινό σου πρόγραμμα με αποτέλεσμα να αισθανθείς και κούραση σωματική, αλλά και ψυχολογική δυσφορία με αφορμή τις εξελίξεις που τρέχουν και τα εμπόδια που δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις. Μπορείς να καταφέρεις φυσικά να υπερνικήσεις κάθε εμπόδιο και να φανείς για μια φορά ακόμη εσύ ο νικητής, αρκεί να πάρεις την απόφαση να ολοκληρώσεις και να τελειώσεις μιας και δια παντός καταστάσεις που σέρνονται και δεν έχουν να σου προσφέρουν απολύτως τίποτα. Προσοχή στην υγεία σου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η περίοδος φέρνει ανέβασμα και καλή ψυχολογία, όχι τόσο γιατί οι ουρανοί άνοιξαν και βρέχει ευτυχία, αλλά γιατί πλέον έχεις πάρει τις αποφάσεις σου και τώρα τις θέτεις σε εφαρμογή βήμα-βήμα, με επιμέλεια και αποφασιστικότητα. Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον τομέα των φίλων και στο επόμενο διάστημα κάνεις μερικά καλά ξεκαθαρίσματα που καιρό σκέφτεσαι και ήθελες να κάνεις, ενώ παράλληλα δίνεις ενέργεια και ορμή στους στόχους και τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Αλλά και οι προσωπικοί σου στόχοι ευνοούνται με αυτή την Πανσέληνο, όπως επίσης το φλερτ και οι γνωριμίες. Κράτα μικρό καλάθι όμως ακόμη… 
Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΖΥΓΟΣ
Με αυτή την Πανσέληνο έρχονται εντάσεις στην κοινωνική σου ζωή και αναταράσσονται οι σχέσεις και οι ισορροπίες στα επαγγελματικά σου, αλλά αυτό που χρειάζεται περισσότερο να προσέξεις αυτή την περίοδο είναι οι αλλαγές που συμβαίνουν στον χώρο του σπιτιού σου και της οικογενειακής σου ζωής. Συμβαίνουν αποκαλύψεις και μαθαίνεις κρυμμένες λεπτομέρειες που σε κάνουν να συνειδητοποιείς ότι τα πράγματα αλλιώς φαίνονται και αλλιώς είναι, κάτι που σαφώς ανοίγει κεφάλαια που πρέπει να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο για το καλό όλων. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με αυτή την Πανσέληνο ενεργοποιείται και μάλιστα πολύ έντονα το επικοινωνιακό σου κομμάτι και το μυαλό σου συλλαμβάνει λεπτές αποχρώσεις από αυτά που λέγονται και ακούς γύρω σου, με αποτέλεσμα να μπορείς να διακρίνεις το πότε κάποιος λέει ψέματα ή κάτι που δεν είναι πλήρως αλήθεια και σου κρύβει μια σημαντική παράμετρο. Η διαίσθησή σου ενισχύεται πάρα πολύ και αυτό φυσικά είναι και καλό και κακό, ανάλογα με τις περιστάσεις. Η περίοδος επίσης φέρνει αποκαλύψεις γύρω από αδέλφια ή στενά συγγενικά πρόσωπα και νέα δεδομένα σε αναγκάζουν να αλλάξεις στρατηγική και στάση. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα οικονομικά σου είναι ένα θέμα που τονίζεται με αυτή την Πανσέληνο και τώρα μπορείς να δεις ξεκάθαρα τα συν και τα πλην σε αυτόν τον τομέα και να πάρεις τις τελικές σου αποφάσεις, μένοντας πιστός σε αυτές για το επόμενο διάστημα. Είναι μέρες που οι υποχρεώσεις ή οι οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτα πρόσωπα και φορείς σε πιέζουν λίγο περισσότερο, δημιουργώντας ένταση και άγχος, αλλά μπορείς να τα καταφέρεις και αυτό φέρνει και την ανάλογη αυτοπεποίθηση και η ψυχολογία ανεβαίνει. Στο ερωτικό τομέα, ο σύντροφος έχει απαιτήσεις που μπορεί να σου φαίνονται παράλογες, αλλά πήγαινε με τα νερά του και δεν θα χάσεις. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος αυτή σηματοδοτεί ένα κομβικό σημείο στην ζωή σου και ειδικότερα σε θέματα σταθερών σχέσεων και συνεργασιών και τώρα είναι η στιγμή που καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να ορίσεις τις καταστάσεις όχι μόνο έτσι όπως θα ήθελες, αλλά και έτσι όπως πρέπει. Περνάς ούτως ή άλλως μια παρατεταμένη περίοδο με έντονες συνθήκες και απαιτητικές περιστάσεις που βήμα-βήμα σε έχουν φέρει στο εδώ και τώρα, ώστε τελικά να καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις και να οριοθετήσεις καλύτερα την ζωή σου.  Αυτή την περίοδο χρειάζεται να στρέψεις το βλέμμα σου προς το μέλλον, αλλά ταυτόχρονα να μην αφήσεις άλυτα τα θέματα του παρελθόντος. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η περίοδος που σηματοδοτείται από αυτή την έντονη Πανσέληνο φέρνει μεγάλη δραστηριότητα στην καθημερινότητά σου και σε θέματα εργασίας, ενώ ταυτόχρονα οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται και σε πιέζουν. Ο ψυχισμός σου και το μυαλό σου είναι σε οριακή κατάσταση και θεωρείς ότι τώρα πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που σκοπό έχουν να τελειώσουν για πάντα ένα θέμα που σε προβληματίζει. Είναι όντως μια Πανσέληνος που φέρνει τέλος σε πολλές καταστάσεις γενικότερα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τώρα εσύ πρέπει οπωσδήποτε να λειτουργήσεις παρορμητικά και αψυχολόγητα και να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις. Μπορείς να το κάνεις μετά την επιρροή του φαινομένου, πολύ πιο άνετα και ψύχραιμα! Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΙΧΘΥΕΣ
Με αυτή την Πανσέληνο ενεργοποιούνται στόχοι και σχέδια που έχεις και η επόμενη περίοδος είναι γεμάτη δράση και δουλειά που έχει κούραση φυσικά αλλά ταυτόχρονα σε γεμίζει και σε ικανοποιεί από τα αποτελέσματα που βλέπεις. Κάνεις σχέδια και στο προσωπικό σου κομμάτι, αλλά τώρα δεν είναι περίοδος για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, αλλά για να επιδιορθώσεις, όπου μπορείς βέβαια, το παρελθόν και να φέρεις σε ισορροπία συναισθήματα και λογική, έτσι ώστε να προσχωρήσεις με πιο σίγουρο και σταθερό βήμα στο μέλλον. Αυτή την περίοδο γενικότερα απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα και βάδιζε εκ του ασφαλούς. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!
 
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.