astropedia.gr

Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω στις 22.12.2018

Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω στις 22.12.2018
Η Πανσέληνος του μήνα από τον Athan

Η Πανσέληνος του μήνα λαμβάνει χώρα στις 22 Δεκεμβρίου στις 19:48 το βράδυ. Ολοκληρώνεται στην πρώτη μοίρα (00ο49΄) του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω (Σελήνη στον Καρκίνο-Ήλιος στον Αιγόκερω) και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα είναι ο παρακάτω.


Σε επηρεάζει;

Από την Πανσέληνο του Δεκεμβρίου επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός (Κριός-Καρκίνος-Ζυγός-Αιγόκερως) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι γύρω στις 22/3, 22/6, 24/9, 24/12 (συν/πλην μια μέρα) και όσοι έχουν πλανήτες στην πρώτη μοίρα των παρορμητικών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 20/6 και 21/12 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 29η μοίρα του άξονα Διδύμου-Τοξότη. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες. 

Στα μισά του κύκλου

Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 7 Δεκεμβρίου. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 6 Ιανουαρίου που είναι ταυτόχρονα και ηλιακή έκλειψη.

Φράσεις-κλειδιά για την Πανσέληνο

  • θέτουμε νέους προσωπικούς στόχους
  • αντιλαμβανόμαστε την ύπαρξη ενός καινούργιου δυναμικού
  • η αναγκαιότητα της ειλικρίνειας
  • θέλουμε την προσοχή και τον θαυμασμό των άλλων
  • ανάγκη να αναγνωριστούν τα επιτεύγματά μας
  • επιθυμία να δούμε άμεσα αποτελέσματα
  • η διαίσθηση μπορεί να μας οδηγήσει λανθασμένα, αν δεν είμαστε προσεκτικοί
Η γεύση των επόμενων ημερών

Η Πανσέληνος αυτή μιλά για μια περίοδο ευχάριστη, με θετικές εξελίξεις, αλλαγές και ευχάριστες εκπλήξεις, κάτι που φυσικά είναι καλοδεχούμενο και ίσως απαραίτητο, μετά τα πρόσφατα φεγγάρια που έγιναν με εμπλοκή του Άρη σε τετράγωνο… Τώρα το εξάγωνο του Ουρανού βοηθά στο να αλλάξουμε εύκολα την κατεύθυνσή μας και να απομακρυνθούμε από προστριβές, εντάσεις και εχθρότητες.

Είναι μια καλή στιγμή για να δοκιμάσουμε καινούργια πράγματα, να κάνουμε ενδιαφέρουσες επαφές που μας ανανεώνουν και μας εξιτάρουν διανοητικά και συναισθηματικά και να είμαστε γενικότερα πιο ανοιχτοί και δεκτικοί στις αλλαγές. Μπορεί κατά την διάρκεια του κύκλου η διάθεσή μας να έχει σκαμπανεβάσματα και είμαστε κυκλοθυμικοί, αυτό όμως δεν είναι λόγος για να κρύψουμε πλευρές του χαρακτήρα μας, αντιθέτως τώρα μπορούμε να προβάλουμε στοιχεία μας που μπορεί και να εκπλήξουν θετικά τους άλλους τελικά.

Οι μηδενικές μοίρες του Καρκίνου και του Αιγόκερω που ενεργοποιεί η Πανσέληνος, μιλάνε για μια νέα αρχή που μπορεί να γίνει σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, καριέρας και δημόσιας εικόνας. Από την μηδενική μοίρα αυτών των ζωδίων εκπέμπεται μια πανίσχυρη, ζωντανή και δραστήρια ενέργεια που συχνά μας εμπλέκει με κάποιον τρόπο με τα παγκόσμια γεγονότα, ή με τα κοινά, βγαίνοντας έξω από τον μικρόκοσμο της δικής μας προσωπικής ζωής.

Ένας πλανήτης στην μηδενική μοίρα, από την άλλη, έχει ήδη κάνει την μετάβαση και βρίσκεται σε κατάσταση νέας αρχής, με καινούργια ερεθίσματα. Μια καινούργια αρχή, χωρίς ακόμη ο πλανήτης να έχει σταθεί ''στα πόδια του'' στο καινούργιο έδαφος είναι δύσκολη, όπως ακριβώς και για τον καθένα μας όταν αναλαμβάνουμε καινούργιες υποχρεώσεις ή ασχολούμαστε με καινούργιες επιδιώξεις. Η θέση της Σελήνης όμως στον Καρκίνο, ζώδιο που κυβερνά, μας δίνει την δύναμη και την αποφασιστικότητα να πετύχουμε και να έχουμε αποτελέσματα.

Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα μοναδικό σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου.

Καλή και δημιουργική Πανσέληνο σε όλους και όλες, Athan

 
ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα τετάρτου-δεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα που έχει να κάνει με την οικογένεια, το παρελθόν σου, τις ρίζες σου, με ακίνητα (σπίτι ή οικόπεδο), αλλά και με την εργασία σου και την καριέρα σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στο να έρθεις πρώτον σε επαφή με το βαθύτερό σου κομμάτι και έπειτα να κάνεις μια θετική και κυρίως αυθεντική αρχή με την οικογένεια σου, με άτομα από το παρελθόν με τα οποία έχεις ψυχρανθεί ή να φέρεις καινούργιες ιδέες στα επαγγελματικά σου. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα τρίτου-ενάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια, συγγενείς, γνώση, σπουδές και μετακινήσεις ή ειδήσεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον τρίτο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στο να μπορέσεις να εκφράσεις τον εαυτό σου και τα θετικά σου συναισθήματα στο περιβάλλον σου, να μοιραστείς φρέσκιες ιδέες ή να τολμήσεις να αποκαλύψεις ένα μέρος του εαυτού σου που μέχρι τώρα κρύβεις, για τους δικούς σου λόγους. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα δευτέρου-ογδόου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, με θέματα ασφάλειας σε υλικό και σε συναισθηματικό επίπεδο και με θέματα κοινών πόρων με σύντροφο ή συνεργάτη. Είναι ένας σημαντικός άξονας μετασχηματισμού και σταθεροποίησης. Η Σελήνη εντοπίζεται στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στο να μπορέσεις να βάλεις σε τάξη οικονομικά θέματα, αλλά και να εντοπίσεις νέους τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου, ίσως χρησιμοποιώντας ένα από τα ταλέντα σου. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα πρώτου-εβδόμου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα με θέματα που έχουν να κάνουν με εσένα τον ίδιο και τις αποφάσεις σου και με θέματα που σχετίζονται με την σχέση σου με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον πρώτο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο σε σένα τον ίδιο και τις αποφάσεις που θα πάρεις και οι οποίες τώρα θα είναι τέτοιες που όντως μπορούν να σου αλλάξουν ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σου. Είναι μια περίοδος που μπορείς και πρέπει να είσαι ο εαυτός σου! Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΛΕΩΝ 
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα έκτου-δωδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σου, την υγεία σου (σωματική ή ψυχολογική), το παρασκήνιο και τους κρυφούς εχθρούς. Η Σελήνη εντοπίζεται στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στο να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις μέσα σου κυρίως θέματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σου ζωή και με το κατά πόσο μπορείς να είσαι ελεύθερος και ο εαυτός σου μαζί μέσα σε μια σχέση ή σε μια συνεργασία. Οι εντάσεις της προηγούμενης περιόδου υποχωρούν και τώρα μπορείς να κάνεις πιο εύκολα μια συζήτηση. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα πέμπτου-ενδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τις συναισθηματικές σου υποθέσεις, το φλερτ και την απόλαυση της ζωής, με τους φίλους σου και με άτομα που μοιράζεσαι κοινές ιδέες και αντιλήψεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στο να ξεκαθαρίσεις τους στόχους σου και να βάλεις μια σειρά και να ιεραρχήσεις τα σχέδιά σου. Η περίοδος φέρνει εξελίξεις και αποκαλύψεις στον προσωπικό τομέα. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα τετάρτου-δεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα που έχει να κάνει με την οικογένεια, το παρελθόν σου, τις ρίζες σου, με ακίνητα (σπίτι ή οικόπεδο), αλλά και με την εργασία σου και την καριέρα σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον δέκατο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στα επαγγελματικά σου ζητήματα και στις εξελίξεις που περιμένεις σε αυτόν τον τομέα. Είναι περίοδος που το σπίτι και η οικογένεια ζητάνε ταυτόχρονα την προσοχή σου και θα χρειαστεί να φέρεις ισορροπία στους δύο τομείς. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα τρίτου-ενάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια, συγγενείς, γνώση, σπουδές και μετακινήσεις ή ειδήσεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον ένατο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στα σχέδια και τα όνειρα που έχεις για να προχωρήσεις και να ανέβεις βαθμίδες στην εσωτερική σου εξέλιξη. Είναι κατάλληλη περίοδος για να επενδύσεις σε κάτι μακροπρόθεσμό που κάνει καλό στην ψυχή και το μυαλό σου και ίσως να σχεδιάσεις ένα ταξίδι. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα δευτέρου-ογδόου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, με θέματα ασφάλειας σε υλικό και σε συναισθηματικό επίπεδο και με θέματα κοινών πόρων με σύντροφο ή συνεργάτη. Είναι ένας σημαντικός άξονας μετασχηματισμού και σταθεροποίησης. Η Σελήνη εντοπίζεται στον όγδοο ηλιακό σου  οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στις οικονομικές σου υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Τώρα μπορείς να βάλεις μια τάξη σε αυτά τα θέματα, όπως επίσης μπορείς να μιλήσεις πιο ουσιαστικά με τον σύντροφο και να πας σε βάθος στα θέματα που εμποδίζουν την σχέση σας να κυλά ομαλά. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα πρώτου-εβδόμου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα με θέματα που έχουν να κάνουν με εσένα τον ίδιο και τις αποφάσεις σου και με θέματα που σχετίζονται με την σχέση σου με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον έβδομο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στις σχέσεις με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη. Είναι περίοδος που θα δεις από την άλλη πλευρά περίεργες ή κυκλοθυμικές αντιδράσεις, τις οποίες όμως καλείσαι να κατανοήσεις και να τις επεξεργαστείς, ώστε να βρεθεί κοινός τόπος και να υπάρξουν ομαλές και θετικές εξελίξεις. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα έκτου-δωδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σου, την υγεία σου (σωματική ή ψυχολογική), το παρασκήνιο και τους κρυφούς εχθρούς. Η Σελήνη εντοπίζεται στον έκτο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στο να μπορέσεις να βάλεις προτεραιότητες και να ιεραρχήσεις τις καθημερινές σου ανάγκες. Σου αρέσει η δουλειά, αλλά όχι και να σου κοστίζει την υγεία σου ή την προσωπική σου ελευθερία και ατομική έκφραση και αυτό θα γίνει σαφές τώρα. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.


ΙΧΘΥΕΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα πέμπτου-ενδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τις συναισθηματικές σου υποθέσεις, το φλερτ και την απόλαυση της ζωής, με τους φίλους σου και με άτομα που μοιράζεσαι κοινές ιδέες και αντιλήψεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον πέμπτου ηλιακού σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στο να μπορέσεις να ανεβάσεις ακόμη περισσότερο την δόνηση και να βοηθήσεις να αποκαλυφθούν και να εκδηλωθούν ανώτερες πτυχές της αγάπης, του έρωτα και της δημιουργίας στην ζωή σου. Μια περίοδος που μπορεί να γίνουν άκρως ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: