astropedia.gr

Πανσέληνος στον Κριό στις 20/10

Πανσέληνος στον Κριό στις 20/10
Η Πανσέληνος του μήνα από τον Athan

Η Πανσέληνος του μήνα λαμβάνει χώρα στις 20 Οκτωβρίου και στις 17:56 ώρα Ελλάδος. Ολοκληρώνεται στην 28η μοίρα (27ο26΄) του άξονα Κριού-Ζυγού (Σελήνη στον Κριό -Ήλιος στον Ζυγό) και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα έχει ωροσκόπο στον Κριό, μεσουράνημα στον Αιγόκερω και βρίσκεται παρακάτω.Σε επηρεάζει;

Από αυτή την Πανσέληνο επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός (Κριός-Καρκίνος-Ζυγός-Αιγόκερως) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 16-20/1, από 15-19/4, από 18-22/7, από 18-22/10 και όσοι έχουν πλανήτες από την 25η μέχρι την 29η μοίρα των παρορμητικών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 22/2 και 26/8 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 3η μοίρα του άξονα Παρθένου-Ιχθύων. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες. 

Στα μισά του κύκλου

Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 6 Οκτωβρίου. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 4 Νοεμβρίου.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας  
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Η γεύση των επόμενων ημερών

Οι πιο στενές όψεις στον χάρτη παρατηρούμε πως είναι το τρίγωνο Άρη-Δία που αρχίζει να αποκλίνει και το ανώτερο τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα. Ο Άρης είναι ο κυβερνήτης του χάρτη για την Ελλάδα και χορηγός αυτής της Πανσελήνου και εντοπίζεται σε αδυναμία, αλλά γωνιακός και σε εμπλοκή με την Πανσέληνο λόγω της συνόδου του με τον Ήλιο.

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες είναι στο προσκήνιο και η δύσκολη σχέση Άρη-Πλούτωνα φωτογραφίζει ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον μέσα στο οποίο η επιθυμία για επιτυχία είναι τέτοια που μπορεί να αποδυναμώσει τις αξίες μας σε βαθμό που να κινηθούμε επιθετικά και χωρίς οίκτο.

Η τάση μπορεί να περάσει ακόμη και στον διαπροσωπικό τομέα και στις σχέσεις μας αυτή την περίοδο να μας διακατέχει η ζήλεια και να κινηθούμε με πλάγια μέσα ελέγχου και παρακολούθησης, πράγμα που μπορεί όμως πολύ εύκολα τώρα να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις και εντάσεις που φέρνουν ως αποτέλεσμα έναν χωρισμό ή μια σημαντική απομάκρυνση.
 
Καλή και δημιουργική Πανσέληνο σε όλους και όλες, Athan

Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος;

Κέρδισε χρόνο και χρήμα. AstraCard! 
https://astracard.gr/shop
 


 
ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιό σου και σαφώς ο προβολέας φωτίζει αυτή την περίοδο εσένα και τις αποφάσεις που θα πάρεις γύρω από την σχέση σου ή κάποια επαγγελματική σου συνεργασία. Τώρα είναι μια περίοδος που καλείσαι να ξεκαθαρίσεις την θέση σου σε θέματα που αφορούν τους παραπάνω τομείς και να προβείς σε κινήσεις που στόχο έχουν την συνεννόηση και την διατήρηση μιας σχέσης ή την οριστική της διακοπή. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Μίλησε με τον αστρολόγο σου προσωπικά καλώντας στο  14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος αυτή σε δραστηριοποιεί στην καθημερινότητά σου και αυξάνει τα επίπεδα άγχους σου, καθώς ενεργοποιεί τον άξονα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που έχει να κάνει τις βαθύτερες ανάγκες σου και τις κρυμμένες σου σκέψεις ή τα απωθημένα που βγαίνουν στην επιφάνεια αυτή την περίοδο και εσύ τώρα καλείσαι να απελευθερωθείς από δεσμά που σε περιορίζουν και να διεκδικήσεις αυτό που αληθινά επιθυμείς, πράγμα όμως που για να το πετύχεις, πρέπει να ξεβολευτείς και να θυσιάσεις ένα μαξιλαράκι ασφαλείας. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Μίλησε με τον αστρολόγο σου προσωπικά καλώντας στο  14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Η Πανσέληνος αυτή μπορεί να σε αναζωογονήσει και να σε δραστηριοποιήσει θετικά και ευχάριστα, καθώς ενεργοποιεί τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τους φίλους σου και τις κοινωνικές σου επαφές. Είναι μια περίοδος που φέρνει χαρά αλλά και ευκαιρίες μέσα από πρόσωπα που πέρα από ευχάριστα, μπορούν να σε βοηθήσουν να προχωρήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια και να φτάσεις πιο κοντά στους στόχους σου. Πρόσεξε μόνο τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την διάθεση βοήθειας και υποστήριξης, γιατί μπορεί να θέλουν και αυτά κάτι ως αντάλλαγμα που εσύ όμως δεν είσαι διατεθειμένος να δώσεις. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Μίλησε με τον αστρολόγο σου προσωπικά καλώντας στο  14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος έχει μια δύσκολη και απαιτητική σχέση με το ζώδιό σου και την επόμενη περίοδο καλείσαι να ξεπεράσεις εντάσεις και να φέρεις σε μια κατάσταση ισορροπίας τις καταστάσεις στο σπίτι και τις σχέσεις σου με τα μέλη της οικογενείας σου. Οι συνθήκες που επικρατούν στα επαγγελματικά σου μπορεί να αυξάνουν τις τριβές στο σπίτι, τώρα όμως έχεις την ευκαιρία να μεταμορφώσεις το αρνητικό σε θετικό.  Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Μίλησε με τον αστρολόγο σου προσωπικά καλώντας στο  14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος ενεργοποιεί έναν επικοινωνιακό και διαδραστικό τομέα του ηλιακού σου χάρτη καλώντας σε αυτή την περίοδο να μιλήσεις ξεκάθαρα και να διεκδικήσεις το δίκιο σου σε κάθε επαφή που κάνεις. Η ανάγκη σου αυτή προκύπτει από το ότι εδώ και κάποιο διάστημα έκανες υπομονή, χωρίς όμως να βλέπεις θετικές κινήσεις από τις άλλες πλευρές και τώρα ο θυμός σου γίνεται το καύσιμο που οδηγεί την μηχανή σου παραπέρα. Μείνε ψύχραιμος όμως και μην δημιουργείς μεγαλύτερη ένταση στην σχέση σου με αδέλφια, στενούς συγγενείς ή με γείτονες. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Μίλησε με τον αστρολόγο σου προσωπικά καλώντας στο  14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος αυτή ενεργοποιεί τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου και αυτή την περίοδο καλείσαι να διευθετήσεις εκκρεμότητες προς τρίτα πρόσωπα και ταμεία και να βάλεις σε μια τάξη τα έσοδα και τα έξοδά σου, καθώς τώρα μπορείς να δεις πιο καθαρά και να πάρεις καλύτερες αποφάσεις γύρω από τα παραπάνω θέματα. Έξοδα που μπορεί να σχετίζονται με παιδιά, δημιουργικά σου σχέδια ή χόμπι σου μπορεί να σε απασχολήσουν λίγο περισσότερο αυτή την περίοδο. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Μίλησε με τον αστρολόγο σου προσωπικά καλώντας στο  14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος γίνεται απέναντί σου και σαφώς ο προβολέας φωτίζει αυτή την περίοδο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Το κλίμα είναι εύφλεκτο και μόνο μια σπίθα μπορεί να φέρει σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά και σε σένα, καθώς τώρα γίνονται τελικά ξεκαθαρίσματα που πονάνε, αλλά πρέπει να γίνουν, αν συνεχίζεις βέβαια να επιθυμείς την εξυγίανση στις σχέσεις σου και την ομαλή ροή. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Μίλησε με τον αστρολόγο σου προσωπικά καλώντας στο  14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος αυτή σε δραστηριοποιεί στην καθημερινότητά σου και αυξάνει τα επίπεδα άγχους σου, καθώς ενεργοποιεί τον άξονα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που έχει να κάνει με την δουλειά σου, τις ευθύνες σου και τις υποχρεώσεις σου. Ο χρόνος τρέχει και εσύ τρέχεις αγχωμένος πίσω από τα χρονοδιαγράμματα, προσπαθώντας πάντα να πετύχεις το καλύτερο. Τώρα όμως είναι η στιγμή να μιλήσεις ξεκάθαρα και να απαιτήσεις η φωνή σου να ακουστεί και να δώσεις έτσι και στους άλλους να καταλάβουν ότι κάποιες συμπεριφορές πρέπει να πάρουν και ένα τέλος. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Μίλησε με τον αστρολόγο σου προσωπικά καλώντας στο  14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος αυτή μπορεί να σε αναζωογονήσει και να σε δραστηριοποιήσει θετικά και ευχάριστα, καθώς ενεργοποιεί τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με το φλερτ, την διασκέδαση, την δημιουργική έκφραση και την χαρά της ζωής. Είναι μια περίοδος που κάτι ξεκαθαρίζει με ένα πρόσωπο και η επαφή σας τώρα μπορεί να κινηθεί προς νέες κατευθύνσεις, ενώ παράλληλα βρίσκεις ευκαιρίες και υποστήριξη στα σχέδιά σου από κάποιον που δεν περίμενες. Να είσαι συνετός με την διαχείριση του πορτοφολιού σου όμως, γιατί χωρίς να το καταλάβεις μπορεί και να βρεθείς υπερχρεωμένος. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Μίλησε με τον αστρολόγο σου προσωπικά καλώντας στο  14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος έχει μια δύσκολη και απαιτητική σχέση με το ζώδιό σου και την επόμενη περίοδο καλείσαι να διεκδικήσεις με κάθε κύτταρο του εαυτού σου την επαγγελματική σου εξέλιξη και να αφήσεις πίσω σου, έστω για λίγο, κάθε ενοχή και σκέψη που λειτουργεί ως εμπόδιο και σε μπλοκάρει να προχωρήσεις. Προσοχή χρειάζεται και ο τομέας της οικογένειας, από όπου δεν παίρνεις αυτές τις μέρες την υποστήριξη που χρειάζεσαι. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Μίλησε με τον αστρολόγο σου προσωπικά καλώντας στο  14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος ενεργοποιεί έναν επικοινωνιακό και διαδραστικό τομέα του ηλιακού σου χάρτη καλώντας σε αυτή την περίοδο να εφαρμόσεις την φιλοσοφία σου και τις ιδέες σου με έναν πολύ πιο συγκεκριμένο και πρακτικό τρόπο, αποφεύγοντας να δίνεις την εικόνα κάποιου που απλά υποστηρίζει θεωρητικά μια άποψη αλλά η πράξη του στην καθημερινότητα δεν το αντικατοπτρίζει αυτό. Τώρα βρίσκεις τους τρόπους να δώσεις συγκεκριμένη μορφή και να εφαρμόσεις στην καθημερινότητά σου τις θέσεις σου και τις απόψεις σου, πράγμα που όμως μπορεί να φέρει αντιδράσεις, ακόμη και εντάσεις και αντιθέσεις από το περιβάλλον σου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Μίλησε με τον αστρολόγο σου προσωπικά καλώντας στο  14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ
Η Πανσέληνος αυτή ενεργοποιεί τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου και αυτή την περίοδο τα δεδομένα που έχεις σου δίνουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το πώς ξοδεύεις αυτά που κερδίζεις και κατά πόσο τα έξοδά σου αντιστοιχούν σε πραγματικές ανάγκες ή απλά προσπαθείς να ανεβάσεις την ψυχολογία και την αυτοεκτίμησή σου μέσα από αγορές που θεωρείς ότι είναι επενδύσεις, ενώ στην πραγματικότητα μπορεί και να μην είναι. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Μίλησε με τον αστρολόγο σου προσωπικά καλώντας στο  14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.