astropedia.gr

Πανσέληνος στον άξονα Κριου-Ζυγού στις 25/9/2018: Ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται..

Πανσέληνος στον άξονα Κριου-Ζυγού στις 25/9/2018: Ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται..
Η Πανσέληνος του μήνα από τον Athan

Η Πανσέληνος του μήνα λαμβάνει χώρα στις 25 Σεπτεμβρίου στις 05:52 τα ξημερώματα. Ολοκληρώνεται στην 2η μοίρα (01ο59΄) του άξονα Κριού-Ζυγού (Σελήνη στον Κριό-Ήλιος στον Ζυγό) και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα είναι ο παρακάτω.Σε επηρεάζει;

Από την Πανσέληνο του Σεπτέμβρη επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός (Κριός-Καρκίνος-Ζυγός-Αιγόκερως) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 21-25/3, από 21-25/6, από 23-27/9, από 23-27/12 και όσοι έχουν πλανήτες στις τέσσερις πρώτες μοίρες των παρορμητικών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 19/3 και 21/9 ή όσοι έχουν πλανήτη ή σημείο στην 28η μοίρα του άξονα Παρθένου-Ιχθύων. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες. 

Στα μισά του κύκλου

Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 9 Σεπτεμβρίου. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 9 Οκτωβρίου.

Φράσεις-κλειδιά για την Πανσέληνο
  • συνειδητοποίηση του υπάρχοντος δυναμικού
  • αναζήτηση του πεπρωμένου
  • ανάγκη εξισορρόπησης σε φυσικό επίπεδο
  • αναζήτηση εσωτερικών κινήτρων
  • επιθυμία να περπατήσουμε καινούργιους δρόμους

Η γεύση των επόμενων ημερών

Από πολλές πλευρές μπορούμε να παρατηρήσουμε την εμπλοκή του Κρόνου σε αυτή την Πανσέληνο και κατ’ επέκταση την ανάγκη να επικρατήσει ορθολογισμός, ψυχραιμία, αναγνώριση αυτού που πρέπει να γίνει και αποφυγή του θυμού ή του φόβου που προέρχονται από το παρελθόν.

  • Παρατηρούμε το ταυ-τετράγωνο των φώτων με κορυφή τον Κρόνο
Μια σειρά από προκλήσεις, εμπόδια, συγκρούσεις και εκνευρισμούς μας οδηγεί στο να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο την υπομονή μας αυτή την περίοδο και καλούμαστε να εφαρμόσουμε τις ικανότητες που έχουμε, πρακτικά και επικοινωνιακά ώστε να μην απομακρυνθούμε από τους άλλους, αλλά να γεφυρώσουμε το χάσμα κάνοντας σύνδεση σε συναισθηματικό επίπεδο. Χρειάζεται αποφασιστικότητα, δύναμη και να αντλήσουμε από την εμπειρία και την σοφία της ζωής μας μέχρι τώρα.

  • Παρατηρούμε ότι τα φώτα βρίσκονται σε κρόνιες δυνάμεις, καθώς η Σελήνη είναι στο ζώδιο της πτώσης του Κρόνου και ο Ήλιος στο ζώδιο της έξαρσής του

Τα συναισθήματα μας και η εν γένει εσωτερική και ψυχολογική μας κατάσταση αυτή την περίοδο μπορεί να μας σπρώχνουν σε αποφάσεις διάλυσης και παραίτησης ή λόγω της μεγάλης δυσκολίας να ορθοποδήσουμε και να βάλουμε τάξη και σειρά στις υποθέσεις μας μπορεί να επιλέξουμε πλάγιους τρόπους, όχι σύμφωνους με την ηθική μας για να ξεπεράσουμε αυτά τα εμπόδια. Αυτό όμως που χρειάζεται να κάνουμε είναι να ακολουθήσουμε πιστά τις αρχές μας και να διεκδικήσουμε με πείσμα και παρρησία αυτό που είναι το σωστό και αυτό που μας αξίζει γιατί έχουμε εργαστεί και κοπιάσει. 

  • Παρατηρούμε την Σελήνη να βρίσκεται κοντά στον απλανή Ντενέμπ Κάιτος (η Ουρά του Κήτους) ο οποίος έχει την φύση του Κρόνου

Ο απλανής σχετίζεται με προοδευτισμό, αλλά δημιουργεί συνθήκες απόλυτες και κάνει τους ανθρώπους ξεροκέφαλους, πεισματικούς και απρόσεκτους καθώς παίρνουν μεγάλα ρίσκα χωρίς να σκέφτονται. Σχετίζεται με διαφωνίες, τσακωμούς και συγκρούσεις καθώς επίσης με αυτοκαταστροφή μέσα από αρρώστια ή ατυχία. Τέλος σχετίζεται με αναστολές και περιορισμούς τόσο ψυχολογικούς όσο και σωματικούς.

Τις παραπάνω δύσκολες και προβληματικές καταστάσεις τις ενισχύει και το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο που αυξάνει τις αρνητικές σκέψεις, τις παρεξηγήσεις, το αίσθημα της μοναξιάς και τις άσχημες ειδήσεις.

Στα θετικά του χάρτη μπορούμε να μιλήσουμε για την εύκολη όψη της Σελήνης με τον Άρη που δίνει πάθος και ενθουσιασμό, στοιχεία που χρειάζονται για να υπερβούμε την μελαγχολία και τον περιορισμό του Κρόνου και για την θετική όψη του Κρόνου με τον Ουρανό που μας δίνει το θάρρος να κάνουμε θετικές αλλαγές και φέρνει απρόσμενες ευκαιρίες για να απομακρυνθούμε από άρρωστες καταστάσεις…

Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα μοναδικό σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου.

Καλή και δημιουργική Πανσέληνο σε όλους και όλες, Athan

 
ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα πρώτου-εβδόμου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα με θέματα που έχουν να κάνουν με εσένα τον ίδιο και τις αποφάσεις σου και με θέματα που σχετίζονται με την σχέση σου με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον πρώτο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει σε σένα τον ίδιο! Χρειάζεται να σταματήσεις να σκέφτεσαι αρνητικά και να ξαναπιστέψεις στις δυνάμεις σου. Αν το θελήσεις η ζωή σου θα ξαναπάρει μπρος και θα μπορέσεις να βγεις από καταστάσεις που σε πνίγουν. Η απόφαση είναι στο χέρι σου και δεν θα την πάρει κανείς άλλος εκτός από εσένα! Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα έκτου-δωδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σου, την υγεία σου (σωματική ή ψυχολογική), το παρασκήνιο και τους κρυφούς εχθρούς. Η Σελήνη εντοπίζεται στον δωδέκατο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στις εσωτερικές σου λειτουργίες και διεργασίες. Αρχίζει να κλείνει σιγά σιγά ένας κύκλος κατά τον οποίο ήσουν μπερδεμένος, κουρασμένος και αποσυντονισμένος και το μυαλό σου αρχίζει να δουλεύει πιο χαλαρά και έξυπνα. Μπορεί για λίγο ακόμη να θελήσεις να μείνεις μόνος, αλλά αυτό είναι καλό. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα πέμπτου-ενδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τις συναισθηματικές σου υποθέσεις, το φλερτ και την απόλαυση της ζωής, με τους φίλους σου και με άτομα που μοιράζεσαι κοινές ιδέες και αντιλήψεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον ενδέκατο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στο γεγονός ότι χρειάζεται να καταλάβεις και να αποδεχτείς ότι υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που δεν μπορούν να συνεχίσουν και πρέπει να τελειώσουν. Κάθε τέλος είναι μια αρχή όμως.. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα τετάρτου-δεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα που έχει να κάνει με την οικογένεια, το παρελθόν σου, τις ρίζες σου, με ακίνητα (σπίτι ή οικόπεδο), αλλά και με την εργασία σου και την καριέρα σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον δέκατο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στην όλο και αυξανόμενη ανάγκη σου να σταθείς στα δικά σου πόδια και να δείξεις σε όλους ότι δεν φοβάσαι τίποτα. Ξέρεις ότι είσαι δυνατός και ότι μπορείς να τα καταφέρεις, αυτό θα το μάθουν και οι άλλοι τώρα! Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΛΕΩΝ 
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα τρίτου-ενάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια, συγγενείς, γνώση, σπουδές και μετακινήσεις ή ειδήσεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον ένατο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στο να συνειδητοποιήσεις τις καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση και να διαχωρίσεις την φαντασία από την πραγματικότητα. Άλλο το πώς τα φαντάζεσαι και άλλο το πώς είναι! Η περίοδος θέλει προσοχή σε κινήσεις και αποφάσεις για να μην γίνουν τραγικά λάθη…  Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα δευτέρου-ογδόου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, με θέματα ασφάλειας σε υλικό και σε συναισθηματικό επίπεδο και με θέματα κοινών πόρων με σύντροφο ή συνεργάτη. Είναι ένας σημαντικός άξονας μετασχηματισμού και σταθεροποίησης. Η Σελήνη εντοπίζεται στον όγδοο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο σε καταστάσεις που ξέρεις ότι πρέπει να τελειώσουν και φυσικά στον πόνο που θέλεις να αποφύγεις, αν το κάνεις. Ξέρεις όμως πολύ καλά ότι πρέπει να το κάνεις, όλα τα σημάδια είναι εκεί και το μόνο που μένεις είναι να πάρεις την απόφαση. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα πρώτου-εβδόμου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα με θέματα που έχουν να κάνουν με εσένα τον ίδιο και τις αποφάσεις σου και με θέματα που σχετίζονται με την σχέση σου με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον έβδομο  οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στο γεγονός ότι πολλοί γύρω σου θα σε φέρουν σε κατάσταση έξαρσης και μπορεί οι συμπεριφορές τους να σε βγάλουν εκτός εαυτού και να σκεφτείς να τα παρατήσεις. Δεν θα το κάνεις φυσικά, θα συνεχίσεις την δουλειά σου έτσι όπως εσύ ξέρεις καλύτερα και δεν θα αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα έκτου-δωδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σου, την υγεία σου (σωματική ή ψυχολογική), το παρασκήνιο και τους κρυφούς εχθρούς. Η Σελήνη εντοπίζεται στον έκτο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στην διαδικασία να ξεκαθαρίσεις και να εκκαθαρίσεις λογαριασμούς με πρόσωπα της καθημερινότητάς σου, όχι μόνο με την σχέση ή τον συνεργάτη δηλαδή, και να ορίσεις πλέον εσύ τις σχέσεις. Το πιο πιθανό είναι να κλείσουν με το τσεκούρι κεφάλαια, παρά να προταθούν βελτιώσεις.. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα πέμπτου-ενδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τις συναισθηματικές σου υποθέσεις, το φλερτ και την απόλαυση της ζωής, με τους φίλους σου και με άτομα που μοιράζεσαι κοινές ιδέες και αντιλήψεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον πέμπτο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στην ανάγκη να εκφράσεις τον εαυτό σου, τον ερωτισμό σου και την δημιουργική σου ικανότητα να απολαμβάνεις και να χαίρεσαι τα πράγματα. Υπάρχει πάντα το σενάριο να ξεφύγεις ελαφρώς όμως και να το παρακάνεις εις βάρος άλλων πραγμάτων και αυτό θα πρέπει να το προσέξεις.. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα τετάρτου-δεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα που έχει να κάνει με την οικογένεια, το παρελθόν σου, τις ρίζες σου, με ακίνητα (σπίτι ή οικόπεδο), αλλά και με την εργασία σου και την καριέρα σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον τέταρτο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στο να αντιληφθείς ότι αξίζεις και ότι έχεις δύναμη και να μην κρατηθείς πλέον, αλλά να το δείξεις σε όποιον ή όπου πρέπει. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα τρίτου-ενάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια, συγγενείς, γνώση, σπουδές και μετακινήσεις ή ειδήσεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον τρίτο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στο να προσπαθήσεις να ελέγξεις και να δώσεις συγκεκριμένο σχήμα στις σκέψεις σου και να αποφύγεις να κάνεις σενάριο. Μπορείς να έχεις αυτό που θες, αρκεί να μην αφήσεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται να περάσουν έτσι. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.


ΙΧΘΥΕΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα δευτέρου-ογδόου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, με θέματα ασφάλειας σε υλικό και σε συναισθηματικό επίπεδο και με θέματα κοινών πόρων με σύντροφο ή συνεργάτη. Είναι ένας σημαντικός άξονας μετασχηματισμού και σταθεροποίησης. Η Σελήνη εντοπίζεται στον δεύτερο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στην αίσθηση της αυτοαξίας και της πίστης που έχεις στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου. Για τις επόμενες ημέρες το παιχνίδι παίζεται μόνο έτσι! Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: