astropedia.gr

Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 9/2

Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 9/2
Η Πανσέληνος του μήνα από τον Athan

Η Πανσέληνος του μήνα λαμβάνει χώρα στις 9 Φεβρουαρίου και στις 09:33. Ολοκληρώνεται στην 20η μοίρα του άξονα Λέοντα-Υδροχόου (Σελήνη στον Λέοντα-Ήλιος στον Υδροχόο) και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα έχει ωροσκόπο στον Κριό, μεσουράνημα στον Αιγόκερω και είναι ο παρακάτω.Σε επηρεάζει;

Από αυτή την Πανσέληνο επηρεάζεται ο σταθερός σταυρός (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδρχόος) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 7-11/2, από 9-13/5, από 11-15/8, από 11-15/11 και όσοι έχουν πλανήτες από την 18η μέχρι την 22η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 30/4-1/5 και 3/11 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 10η μοίρα του άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες. 

Στα μισά του κύκλου

Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 24 Ιανουαρίου. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 23 του μήνα.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας. 
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  

Φράσεις-κλειδιά για την Πανσέληνο

 • αναζήτηση της απόλαυσης με τρόπο που διαταράσσουν την κοινή ησυχία ή με θορυβώδη μέσα
 • μια οργισμένη απάντηση στην εσωτερική παρότρυνση της αλλαγής και της εξέλιξης
 • συγκέντρωση ακατάλληλων προσώπων γύρω μας που δεν ενισχύει την ανάγκη του πνεύματος για αγνότητα
 • ο συναισθηματικός, ψυχικός και σωματικός έλεγχος είναι απαραίτητος
 • συγκέντρωση της συνείδησης και επίγνωση της ολότητας της προσωπικότητας
 • κοιτάζοντας προς το μέλλον αμερόληπτα, χωρίς εγώ 
 • προετοιμασία του εαυτού για δράση με πιο θετικά κίνητρα
 • συγκεκριμένη δράση όσον αφορά ομαδικές δραστηριότητες
 • ανάγκη για δραστικές αλλαγές
 • ξυπνάει η δύναμη της ψυχής
 • υλοποίηση στόχων προσωπικής άνεσης μέσα από την χρήση του μυαλού

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  

Η γεύση των επόμενων ημερών

Μια Σελήνη στον Λέοντα δεν θέλει σε καμία περίπτωση τα πράγματα του Κρόνου και θέλει να λάμψει και να εκφράσει τον εαυτό της δημιουργικά. Ο Ήλιος απέναντι όμως θέλει να βάλει πρόγραμμα και να οργανώσει καλύτερα την περίοδο, πράγμα που φέρνει την Σελήνη σε δύσκολη θέση. Η ανάγκη για απόλαυση, διασκέδαση και χαρά θα εκφραστεί λοιπόν με υπερβολές ή μέσα από την καταπάτηση κάποιων ορίων προσωρινά καθότι ο Ήλιος δεν είναι αρκετά δυνατός να διατηρήσει την δική του γραμμή όντας αδύναμος στον Υδροχόο. Το αιώνιο ζευγάρι, η Σελήνη και ο Ήλιος που συμβολίζουν την προσωπικότητα και τις ανάγκες μας, θα είναι σαφέστατα πιο ικανοποιημένο σε έναν ημερήσιο χάρτη, αν τελικά δεν καταστρατηγηθούν τα όρια, αλλά απλά χαλαρώσουν για λίγο, με λογική και προγραμματισμό.

Ενδιαφέρον έχει το ότι η Σελήνη βρίσκεται στα αιγυπτιακά όρια του Ερμή και άρα θα εκφράσει τις ανάγκες της επικοινωνώντας, κάνοντας τυχερές διαδρομές κυριολεκτικά ή μεταφορικά (ο Ερμής είναι στους Ιχθύς..) ή μέσα από θέματα παιδιών (Σελήνη στον πέμπτο οίκο). Η πιο στενή όψη του χάρτη είναι το τρίγωνο του Ερμή με τον βόρειο δεσμό της Σελήνης, όψη που βοηθά στην κατανόηση της τάσης που υπάρχει στο κοινωνικό μας περιβάλλον αυτό το διάστημα και δίνει την ευκαιρία να περάσουμε τα μηνύματά μας πιο εύστοχα και με πιο ξεκάθαρο αποτέλεσμα. Το τρίγωνο με τον Άρη που είναι και ο κύριος του χάρτη για την Ελλάδα προσθέτει αλήθεια, ειλικρίνεια, τόλμη, γρηγοράδα και αποτελεσματικότητα.

Αυτή η Πανσέληνος λοιπόν μας δίνει την δύναμη να κυνηγήσουμε τις επιθυμίες μας και να αποκτήσουμε αυτό που θέλουμε, αλλά χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που το κάνουμε αυτό γιατί τα συναισθήματά μας χρειάζονται να είναι καθαρά για να είναι αποτελεσματικές οι δράσεις και οι ενέργειές μας. Ο Άρης είναι εκτός ορίων και αυτό, παρότι διεγερτικό, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα..

Πανσέληνος= Ποσειδώνας/Πλούτωνας

Το μεσοδιάστημα σχετίζεται με την δύναμη της φαντασίας και δείχνει τα σημεία που προχωράμε βαθύτερα σε θέματα μυστικιστικά και μεταφυσικά. Σχετίζεται με την εμμονή με μη συνηθισμένες ή παράξενες ιδέες που έχουν να κάνουν με την αυτογνωσία και την βαθύτερη συνειδητοποίηση. Κατά Έμπερτιν το μεσοδιάστημα είναι ο άξονας του υπερφυσικού, του αγνώστου και του απροσδιόριστου και έχει να κάνει με την διορατικότητα, αλλά και με τεχνάσματα και απάτη. Η ενεργοποίηση από τα φώτα μας κάνει συνειδητούς ως προς υπερβολικά λεπτές ενέργειες που δυνητικά μπορεί να έχουν αρνητική επίδραση στην δική μας ενέργεια ή θετική, αν γίνει σωστός χειρισμός και χρωματίζει με ζήλο τους στόχους αυτής της περιόδου.

Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή αν είσαι από Κύπρο κάλεσε στο 900 90 980. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr Καλή και δημιουργική Πανσέληνο σε όλους και όλες, Athan


ΚΡΙΟΣ
Η ανάγκη να χαλαρώσεις, να κάνεις αυτά που θες, να ξεφύγεις από την καθημερινή ρουτίνα και τα πρέπει και η ανάγκη να εκφράσεις τον εαυτό σου έχουν το πάνω χέρι αυτή την περίοδο. Δεν είναι κακό, αρκεί να μην αμελήσεις σημαντικές σου υποχρεώσεις και δεσμεύσεις.


ΤΑΥΡΟΣ
Συνειδητοποιείς αυτή την περίοδο πολλά πράγματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν σου και αυτό μπορεί να σε βάζει σε μια διαδικασία να αγαπήσεις και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι και δώσε στον εαυτό σου τον χρόνο που χρειάζεται, μην αμελείς όμως σημαντικά εργασιακά θέματα και χρονοδιαγράμματα.


ΔΙΔΥΜΟΣ
Είναι μια περίοδος που η ανάγκη σου για επικοινωνία τονίζεται περισσότερο από το συνηθισμένο και μπορεί να βρεθείς σε διάφορες καταστάσεις και με πολλά πρόσωπα που τελικά όμως δεν σε καλύπτουν και δεν σου γεμίζουν το κενό. Φρόντισε να δίνεις το νόημα και την αξία που θέλεις στην καθημερινές σου επαφές.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η περίοδος φέρνει ένα κάποιο άγχος γύρω από οικονομικά ζητήματα, αλλά μπορείς να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου με τρόπο εύκολο και άμεσο. Μην προσπαθήσεις αυτή την περίοδο να βρεις μονοπάτια που συντομεύουν τις διαδικασίες, καλύτερα να πληρώσεις τώρα το κυριολεκτικό ή μεταφορικό πόσο και να ηρεμήσεις..


ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος γίνεται στον άξονά σου και αυτή η περίοδος φέρνει στο φως τα αποτελέσματα των μέχρι τώρα κινήσεων και προσπαθειών που έκανες στον πρόσφατο σεληνιακό κύκλο. Είναι μια στιγμή που καλείσαι να δείξεις πραγματικά τον εαυτό σου, να μοιραστείς τις σκέψεις σου και να κυνηγήσεις την πλήρωση των επιθυμιών σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το άγχος σου μπορεί αυτή την περίοδο να σε οδηγήσει σε απονενοημένες κινήσεις ή να κάνεις πράγματα που τώρα τα έχεις σκεφτεί, διεξοδικά όπως πάντα άλλωστε, αλλά αργότερα να τα μετανιώσεις. Φρόντισε την ισορροπία σου και δώσε έμφαση στην ομαλή ροή της καθημερινότητάς σου.


ΖΥΓΟΣ
Η περίοδος είναι ευνοϊκή για θέματα με φίλους και μπορεί μάλιστα ένα καινούργιο πρόσωπο να μπει στην ζωή σου, κάτι που θα σου καλύψει την ανάγκη σου για κάτι διαφορετικό και πρωτόγνωρο. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσεις νέους στόχους, αλλά είναι καλό να κάνεις την εκτίμηση της μέχρι τώρα κατάστασης και να δεις πόσο έχουν προχωρήσει οι στόχοι που έθεσες πρόσφατα.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η περίοδος έχεις πίεση στην εργασία και οι υποχρεώσεις σε αυτόν τον τομέα ή τα ωράρια σου μπορεί να είναι εξαντλητικά και εις βάρος της προσωπικής σου ζωής. Φρόντισε να βρεις χρόνο για να μην κάνεις απολύτως τίποτα, να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με τις ανάγκες του εαυτού σου ή με αυτές της οικογένειάς σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η περίοδος σου δημιουργεί την ανάγκη να φύγεις μακριά από το καθημερινό και το γνωστό και να εξερευνήσεις περιοχές που είναι άγνωστες ή που έχουν να σου δώσουν κάτι παραπάνω από την γνωστή έξοδο με τους φίλους σου. Η ανάγκη να εξερευνήσεις κάτι καινούργιο όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να κόψεις τις γέφυρες που σε ενώνουν με την τετριμμένη καθημερινότητα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι μια περίοδος που μπορείς να αρχίσεις να δίνεις τέλος σε δυσάρεστες καταστάσεις που απλά σου στερούν την ενέργεια που χρειάζεσαι για να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορείς να απομακρύνεις ένα αρνητικό πρόσωπο από την ζωή σου, μπορείς να αποπληρώσεις ένα δάνεια που σε βάραινε και μπορείς να κινηθείς, έτσι ώστε να περάσεις καλά και να ανεβάσεις την αυτοεκτίμησή σου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος γίνεται στον άξονά σου και με την Σελήνη απέναντί σου είναι μια περίοδος που καλείσαι να πάρεις αποφάσεις στις σχέσεις σου και να διεκδικήσεις όχι την ελευθερία σου, αλλά την ελευθερία να μπορείς να είσαι ο εαυτός σου και αυτό να γίνεται σεβαστό από τον σύντροφο.


ΙΧΘΥΕΣ
Η περίοδος φέρνει άγχος και έντονη δραστηριότητα στην καθημερινότητά σου, με εξελίξεις που τρέχουν στην ζωή σου επαγγελματικά και με τον χρόνο να σε κυνηγά. Μπορείς παράλληλα όμως να βρεις τον χρόνο για να ικανοποιήσεις μια βαθύτερή σου επιθυμία που ίσως δεν την ομολογείς ή που δεν θέλεις και εσύ ο ίδιος να παραδεχτείς ότι υπάρχει..Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: