astropedia.gr

Πανσέληνος στην Παρθένο στις 7/3

Πανσέληνος στην Παρθένο στις 7/3
Η Πανσέληνος του μήνα λαμβάνει χώρα στις 7 Μαρτίου στις 14:40. Ολοκληρώνεται στην 17η μοίρα (16ο40’) του άξονα Παρθένου-Ιχθύων (Σελήνη στην Παρθένο-Ήλιος στους Ιχθύς) και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα έχει ωροσκόπο στον Λέοντα, μεσουράνημα στον Κριό και τοποθετεί το φαινόμενο στον δεύτερο οίκο.

Σε επηρεάζει;
Από αυτή την Πανσέληνο επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 5-9/3, από 5-9/6, από 7-11/9, από 7-11/12 και όσοι έχουν πλανήτες από την 14η μέχρι την 18η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 4/4 και 7/10 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 14η μοίρα του άξονα Κριού-Ζυγού. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες.

Στα μισά του κύκλου
Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 20 Φεβρουαρίου. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 21 του μήνα.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Εκμεταλλεύσου την δύναμη της Πανσελήνου και δράσε...
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699


Φράσεις - κλειδιά για την Πανσέληνο

 • αναζήτηση παραδειγμάτων από το παρελθόν και από μεγαλύτερους
 • ανάγκη για σωστές συμβουλές
 • ώθηση για μάθηση
 • ανάγκη για ανεξαρτησία στην σεξουαλική ζωή
 • ανάγκη εξατομίκευσης
 • επιθυμία για συναισθηματική σταθερότητα
 • άρνηση για δάκρυα και απογοητεύσεις
 • υποστηρίζουμε με θάρρος την αλήθεια
 • αντιμετωπίζουμε την ζωή με θάρρος
 • μεγάλη αφύπνιση
 • απόσυρση από τον ανταγωνισμό
 • στενότερος έλεγχος της καθημερινής ζωής μας
 • προσπάθεια για την υπέρβαση των προκαταλήψεων

Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος;


 
ΚΡΙΟΣ

Υπερβολικές ευθύνες και υποχρεώσεις φέρνει αυτή η Πανσέληνος και ενδέχεται να βγεις από τα ρούχα σου και να χάσεις την ψυχραιμία σου από τις συνεχόμενες αλλαγές και ανατροπές ή τα εμπόδια των ημερών. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να διαχειριστείς έξυπνα και με επιτυχία κάθε μικρή ή μεγάλη στροφή του δρόμου και μάθε με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου.

 
ΤΑΥΡΟΣ

Με αυτή την Πανσέληνο συμβαίνουν πολλές εξελίξεις στον αισθηματικό σου τομέα και αυτό συμπεριλαμβάνεις πράγματα που περιμένεις, αλλά και πράγματα που δεν έχεις ιδέα και δεν φαντάζεσαι και έρχονται εντελώς ουρανοκατέβατα! Προετοιμάσου μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και χρησιμοποίησε την έξαρση της δημιουργικότητάς σου προς όφελός σου, επενδύοντας μόνο εκεί που αξίζει και υπάρχει μέλλον. Μάθε με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου.

 
ΔΙΔΥΜΟΣ

Το σπίτι και η οικογενειακή ζωή αυτή την περίοδο αναστατώνονται και προκύπτουν προβλήματα από εκεί που δεν υπήρχαν. Αυτό βέβαια δεν είναι απόλυτα ακριβές, γιατί η Πανσέληνος δεν δημιουργεί τα προβλήματα, αλλά φέρνει στην επιφάνεια και φωτίζει κάνοντας αντιληπτά τα θέματα που υπήρχαν ήδη και απλά εσύ δεν ήθελες ακόμη να τα αντιμετωπίσεις. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η Πανσέληνος σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό και αυξάνει την ανάγκη σου να έρθεις σε επαφή με το περιβάλλον σου και τα άτομα που υπάρχουν κοντά σου. Παράλληλα όμως φέρνει ανατροπές και εκπλήξεις που δεν είναι όλες καλοδεχούμενες, ειδικότερα αν υπάρχει θέμα με αδέλφια ή στενούς συγγενείς που είναι σε εξέλιξη αυτή την περίοδο. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ

Προσοχή χρειάζεται να δείξεις και αυτοκυριαρχία με αυτή την Πανσέληνο στις ισορροπίες όχι τόσο με τους γύρω σου, αλλά με τον εαυτό σου. Προσπαθώντας να υπερκαλύψεις κομμάτια που θέλουν δικαίωση μέσα σου, μπορεί να παρασυρθείς σε αλόγιστα έξοδα ή να αμελήσεις επιδεικτικά οικονομικές σου υποχρεώσεις. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος αυτή σε αφορά, ειδικότερα μάλιστα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου και σου δείχνει τα πράγματα έτσι όπως είναι, χωρίς περιτυλίγματα. Καλείσαι λοιπόν τώρα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να αρχίσεις να εφαρμόζεις στην πράξη τις αποφάσεις που έχεις ήδη πάρει. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ

Έντονες ανησυχίες και διλήμματα φέρνει στο φως αυτή η Πανσέληνος και για το επόμενο διάστημα καλείσαι να παλέψεις με βαθύτερες ανησυχίες και εσωτερικούς δαίμονες και υποψίες που δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς με ησυχία. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και εύφλεκτη και απρόβλεπτη, αυτή η Πανσέληνος μπορεί να λειτουργήσει θετικά για σένα καθώς σου δίνει ευκαιρίες για να ανοίξουνε τα μάτια σου και να συνειδητοποιήσεις πιο ξεκάθαρα πώς έχουν τα πράγματα και έτσι να μπορέσεις να κινηθείς με τον καλύτερο τρόπο γύρω από στόχους και σχέδια που έχεις. Δεν ισχύει όμως το ίδιο με τον φιλικό σου κύκλο, όπου μπορεί να υπάρξουν διαρροές και απογοητεύσεις. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ 

Σημαντικές εξελίξεις προμηνύει αυτή η Πανσέληνος στον τομέα της καριέρας σου και αυτή την περίοδο ενδέχεται να αλλάξουν αρκετές από τις ισορροπίες που υπήρχαν σε αυτόν τον τομέα, από την μια στιγμή στην άλλη μάλιστα, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με αυτή την Πανσέληνο σου συμβαίνουν διάφορα και δεν μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος για αυτά που θεωρούσες μέχρι τώρα δεδομένα. Αυτό όμως δεν είναι άσχημο, καθώς η περίοδος προσφέρει ευκαιρίες που δεν περίμενες για κάτι διαφορετικό και είναι ουσιαστικά μια ευκαιρία να αλλάξεις την κοσμοθεωρία σου, αλλά και ένα κομμάτι της ζωής σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερη Πανσέληνος που δημιουργεί άγχος ή αυξάνει το άγχος που ήδη υπάρχει γύρω από θέματα που σχετίζονται με χρήματα και τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, ενώ παράλληλα η επαφή με τον σύντροφο αυτή την περίοδο γίνεται ακόμη πιο βασανιστική για πολλούς λόγους που θα τους μάθεις μιλώντας με τον αστρολόγο σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ

Με αυτή την πολύ δυνατή Πανσέληνο απέναντί σου πολλά μπορεί να συμβούν στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μια περίοδος που τίποτα δεν είναι σταθερό και τα πάντα μπορεί να ανατραπούν, οπότε καλό είναι, αν αισθάνεσαι ότι το έδαφος σε αυτούς τους τομείς τρίζει κάτω από τα πόδια σου να καλέσεις τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. Μάθε με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter