astropedia.gr

Πανσέληνος στην Παρθένο στις 24/2/24

Πανσέληνος στην Παρθένο στις 24/2/24
Η Πανσέληνος του μήνα λαμβάνει χώρα στις 24 Φεβρουαρίου και στις 14:30 ώρα Ελλάδος. Ολοκληρώνεται στην 6η μοίρα (05ο23’) του άξονα Παρθένου-Ιχθύων (Σελήνη στην Παρθένο-Ήλιος στους Ιχθύς) και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα έχει ωροσκόπο στον Καρκίνο, μεσουράνημα στον Κριό και τοποθετεί το φαινόμενο στον τρίτο οίκο.

Σε επηρεάζει;

Από αυτή την Πανσέληνο επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 22-26/2,  από 24-28/5, από 26-30/8, από 26-30/11 και όσοι έχουν πλανήτες από την 3η ως την 7η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 15/4 και 18/10 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 25η μοίρα του άξονα Κριού-Ζυγού. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες.

Στα μισά του κύκλου

Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 10 του μήνα. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 10 Μαρτίου.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Εκμεταλλεύσου την δύναμη της Πανσελήνου
& δράσε καταλλήλως! 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

 
Φράσεις - κλειδιά για την Πανσέληνο που προκύπτουν από ενεργοποιημένες μοίρες στον χάρτη


 • επιθυμία προώθησης της αδελφοσύνης
 • απάντηση στο κάλεσμα της συντροφικότητας
 • πλήρης άρνηση των προκαταλήψεων
 • ανάγκη συσχετισμού με την κοινωνία σε ρεαλιστική βάση
 • αναγκαιότητα απαλλαγής από την εικόνα και τον ρόλο του μάρτυρα
 • απτή προσπάθεια υπεράσπισης του εγώ σε θέματα κοινωνικών δραστηριοτήτων
 • ενεργοποίηση κέντρων ψυχικής επίγνωσης
 • πρόκληση για ανάληψη πρωτοβουλίας
 • χρήση των φυσικών πόρων με επινοητικότητα
 • στοχασμός στους στόχους της ζωής
 • παρόρμηση να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο των αναμνήσεων του παρελθόντος
 • αναζητώντας σαφήνεια στις φιλοδοξίες και τους στόχους μας
 • λαχτάρα για περαιτέρω εξέλιξη
 • αναζήτηση μιας νέας πτυχής του εαυτού
 • ανάγκη να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας
Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος;

 
ΚΡΙΟΣ

Με αυτή την Πανσέληνο ολοκληρώνονται οι προσπάθειές σου να βελτιώσεις ή και να αλλάξεις τις συνθήκες στην καθημερινότητα και την εργασία σου και τώρα μπορείς να εστιάσεις καλύτερα σε βαθύτερα και πιο προσωπικά κομμάτια του εαυτού σου, να ασχοληθείς με την ψυχική σου ενδυνάμωση και να αντιμετωπίσεις πολύ πιο εύκολα τους φόβους σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ

Η περίοδος κορυφώνει την ανάγκη σου να αλλάξεις πολλά στον τρόπο που εκφράζεις τον εαυτό σου, να κλείσεις κεφάλαια με άτομα που δεν συμμετέχουν στο όραμά σου ή που δεν μπορούν να σε καταλάβουν και να εστιάσεις περισσότερο στις σχέσεις σου, ειδικότερα στις φιλικές σχέσεις με άτομα τα οποία μοιράζονται τους στόχους και τις ιδέες σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΣ

Αυτή η Πανσέληνος θέλει να σου δείξει ότι ακόμη χρειάζεται προσπάθεια για να φέρεις τις αλλαγές που θέλεις στο σπίτι και την οικογένεια, γιατί ίσως ακόμη δεν έχεις κατανοήσει πλήρως τον τρόπο που χρειάζεται. Η περίοδος θα σου δώσει τα σημάδια για να καταλάβεις, είτε με το καλό είτε με το ζόρι, ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις την προσωπική σου ζωή σύμφωνα με αυτό που θέλεις. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η περίοδος σε θέλει πιο κινητικό και δραστήριο γύρω από τις υποθέσεις σου και η ανάγκη σου για επαφή και επικοινωνία κορυφώνεται, ενώ παράλληλα θέλεις να αλλάξεις πολλά και μικρά πράγματα της καθημερινότητάς σου, ώστε να δημιουργήσεις τις συνθήκες που χρειάζονται για να μπορείς πλέον να απολαμβάνεις και να φιλοσοφείς την ζωή καλύτερα. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
 
ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος σε διαφωτίζει και σε βοηθά να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου και στο πρακτικό κομμάτι της ζωής σου, φέρνοντας βέβαια κάποια ανησυχία για το μέλλον, αλλά τώρα είναι η στιγμή που μπορείς να πάρεις αποφάσεις με καθαρό μυαλό και να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, σίγουρα είναι μια σημαντική στιγμή κατά την οποία παίρνεις αποφάσεις και δρομολογείς καταστάσεις. Η διαίσθηση και η λογική συνδυάζονται θετικά αυτή την περίοδο και ένα αόρατος οδηγός οδηγεί τα βήματά σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ

Η περίοδος μπορεί να φέρει ανησυχία, άγχος και βαθιά διλήμματα γύρω από θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν σου και τώρα οι μνήμες που ξυπνάνε στα φέρνουν και πάλι στην σκέψη σου ή ακόμη και μπροστά σου! Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μια καλή περίοδος για να ασχοληθείς με τα σχέδιά σου και να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου τους στόχους που έχεις βάλει για το επόμενο διάστημα. Μπορεί τις ημέρες λίγο πριν ή λίγο μετά την Πανσέληνο να αισθάνεσαι περίεργα, μπερδεμένος ή και κουρασμένος ψυχικά, αλλά η περίοδος είναι θετική γιατί σου αποκαλύπτει κλειδιά και σε σπρώχνει να πετύχεις. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με αυτή την Πανσέληνο θέλεις να γίνεις πιο κοινωνικός και να έρθεις σε επαφή όχι μόνο με άτομα από τον φιλικό σου κύκλο, αλλά και με πρόσωπα που μπορεί να σε βοηθήσουν στην καριέρα σου ή να ενισχύσουν τα σχέδιά σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με αυτή την Πανσέληνο ολοκληρώνεται κατά κάποιο τρόπο η μελέτη σου πάνω στην ανθρώπινη φύση, τις αδυναμίες και την δύναμη που μπορεί να έχει ο άνθρωπος γενικότερα ή συγκεκριμένα άτομα στην ζωή σου και τώρα είσαι έτοιμος να μιλήσεις και να φέρεις τον καθένα τους στην θέση που του πρέπει.  Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η περίοδος φέρνει ανησυχίες και άγχος γύρω από οικονομικά θέματα και εκκρεμότητες προς τρίτους, αλλά με αυτοκυριαρχία και ψυχραιμία μπορείς να βρεις τις λύσεις. Το ίδιο και για τις στενές, ερωτικές σου σχέσεις…δεν χρειάζεται ούτε να υπερβάλεις, ούτε να πλάθεις σενάρια με το μυαλό σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

  
ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος γίνεται απέναντί σου και η περίοδος έχει εξελίξεις που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες και τώρα είναι η στιγμή να δεις καθαρά και να ακούσεις προσεκτικά αυτό που ο σύντροφος ή ο συνεργάτης σου λέει και σου δείχνει, για να αποφύγεις παρανοήσεις και μπερδέματα στο μέλλον. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.