astropedia.gr

Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 7/1/2023

Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 7/1/2023
Η Πανσέληνος του μήνα λαμβάνει χώρα στις 7 Ιανουαρίου, στην 01:07 ώρα Ελλάδος. Ολοκληρώνεται στην 17η μοίρα (16ο21’) του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω (Σελήνη στον Καρκίνο-Ήλιος στον Αιγόκερω) και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα έχει ωροσκόπο στον Ζυγό, μεσουράνημα στον Καρκίνο και τοποθετεί το φαινόμενο στον ένατο οίκο.

Σε επηρεάζει;
Από αυτή την Πανσέληνο επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός Αιγόκερως) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 5-9/1, από 4-8/4, από 6-10/7, από 7-11/10 και όσοι έχουν πλανήτες από την 14η μέχρι την 18η μοίρα των παρορμητικών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 5/6 και 7/12 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 14η μοίρα του άξονα Διδύμου-Τοξότη. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες.

Στα μισά του κύκλου
Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 23 Δεκεμβρίου. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 21 του μήνα.
 
 ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Εκμεταλλεύσου την δύναμη της Πανσελήνου και δράσε... 
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699

Φράσεις - κλειδιά για την Πανσέληνο

 • απροσδόκητες επιθυμίες
 • ηδονισμός, υλικές απολαύσεις
 • υποτονική ενέργεια
 • καταναλωτική ανάγκη
 • λαμβάνουμε υπόψη διαφορετικά ή νέα δεδομένα
 • εξέταση των παραγόντων που μπορούν να καταστρέψουν τα σχέδιά μας
 • η αρχή μιας νέας πραγματικότητας.
 • είμαστε ανοιχτοί σε νέες επιρροές
 • ενθουσιασμός και αυτογνωσία
 • δεχόμαστε υποστήριξη από μια ανώτερη πηγή
 • αίσθημα ματαιότητας γύρω από πρακτικούς στόχους, επιτυχίες και δυνατότητες
 • νοιώθουμε ότι είμαστε χαμένοι μέσα σε μια απέραντη θάλασσα
 • ανάγκη για αυτοπειθαρχία
 • επιθυμία για θεραπεία

Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος;

 
ΚΡΙΟΣ
Είναι η περίοδος που θέλεις και επιβάλλεται να κάνεις αλλαγές στο σπίτι και στον τρόπο που έχουν οριστεί μέχρι τώρα τα πράγματα. Δεν μετακομίζεις, ούτε χωρίζεις, αλλά πολλά αλλάζουν. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος σου δίνει το έναυσμα να κινηθείς διαφορετικά σε σχέση με την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σου, να βάλεις για λίγο το άγχος σε δεύτερη μοίρα και να επικοινωνήσεις με τα πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις ή που έχουν χαθεί μέσα στους ρυθμούς της καθημερινότητας και να κάνεις συζητήσεις που θα δώσουν τροφή στην ψυχή σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Αυτή η περίοδος έχει έξοδα, αλλά έχει και έσοδα από εκεί που δεν το περιμένεις. Φρόντισε να κάνεις σωστό χειρισμό των οικονομικών σου όμως και να μην πέσεις σε παγίδες που μπορεί να τις στήνεις εσύ ο ίδιος στον εαυτό σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με αυτή την Πανσέληνο καταλαβαίνεις ότι οφείλεις στον εαυτό σου να ανανεωθεί τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά και αυτή η περίοδος σου δείχνει ξεκάθαρα τι είναι αυτό που πρέπει να αλλάξεις σε όλους τους τομείς. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ
Είναι μια περίοδος που χρειάζεται να φροντίσεις περισσότερο το άγχος σου και να σταματήσεις να δουλεύεις στο μυαλό σου σενάρια καταστροφής και συνωμοσίας. Σου δίνονται ευκαιρίες να αλλάξεις τα δεδομένα και να βρεις την ηρεμία σου και την ισορροπία σου ξανά μέσα από αλλαγές που κάνεις στα εργασιακά σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με αυτήν την Πανσέληνο μπορείς να κάνεις καινούργιες γνωριμίες που θα σε συναρπάσουν και σίγουρα θα έχουν κάτι πολύ ενδιαφέρον να σου δώσουν, είτε φιλικά είτε με άλλον τρόπο.. Παράλληλα είναι μια περίοδος που βλέπεις αποτελέσματα και ολοκληρώνεις σχέδια ενώ βάζεις πλώρη για νέα εγχειρήματα. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος φέρνει αλλαγές και μια κάποια αναστάτωση σε θέματα καριέρας που επηρεάζουν και την οικογενειακή σου ζωή, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να κάνεις αρκετές προσαρμογές στον τρόπο που συνεννοείσαι με τους άλλους, αλλά και διαφορετικό χειρισμό στο πορτοφόλι σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι σχέσεις με αδέλφια και κοντινό περιβάλλον προβάλλονται υπό το φως αυτής της Πανσελήνου και τώρα είναι μια περίοδος κατά την οποία βγαίνουν στο φως πράγματα και πληροφορίες που μέχρι τώρα αγνοούσες. Συνειδητοποιείς πολλά και ίσως χρειαστεί να κάνεις προσαρμογές ή ακόμη και ξεκάθαρες κινήσεις. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι μια περίοδος που έρχεσαι σε επαφή με τα οικονομικά σου και συνειδητοποιείς ότι η κατάσταση χρειάζεται λίγο να αλλάξει και να προσπαθήσεις να οργανώσεις καλύτερα τα πάρε-δώσε που επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά το πορτοφόλι σου, ενώ παράλληλα μέσα από γεγονότα τονίζεται η αξία σου και ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με αυτή την Πανσέληνο μπορείς να εφαρμόσεις αλλαγές και να τροποποιήσεις καταστάσεις και συνήθειες στο σπίτι και την οικογένεια, πράγμα που μπορεί να σε διευκολύνει στην καθημερινότητά σου και να σε απελευθερώσει από πολλές πλευρές. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με αυτή την Πανσέληνο έρχονται στην επιφάνεια άγχη και προβληματισμοί που σε μπλοκάρουν και δεν σε αφήνουν να λειτουργήσεις στην καθημερινότητά σου και να ακολουθήσεις το πρόγραμμά σου άνετα και χωρίς περισπάσεις. Φρόντισε να υπάρχει ομαλή και ήρεμη ατμόσφαιρα στο σπίτι και για όλα τα υπόλοιπα θα βρεις τον τρόπο. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ
Είναι μια ευνοϊκή Πανσέληνος για τα ερωτικά σου και η περίοδος που ακολουθεί σε απελευθερώνει από φόβους και δεύτερες σκέψεις και τολμάς να διεκδικήσεις με έναν διαφορετικό και πιο άμεσο τρόπο τα θέλω σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter