astropedia.gr

Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 27/12

Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 27/12
Η Πανσέληνος του μήνα λαμβάνει χώρα στις 27 Δεκεμβρίου, στις 02:32 και ολοκληρώνεται στην 5η μοίρα (04ο58’) του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω (Σελήνη στον Καρκίνο-Ήλιος στον Αιγόκερω). Ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα έχει ωροσκόπο στον Σκορπιό, μεσουράνημα στον Λέοντα και τοποθετεί το φαινόμενο στον ένατο οίκο.

Σε επηρεάζει;

Από αυτή την Πανσέληνο επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 23-27/3, από 23-27/6, από 25-29/9, από 25-29/12 και όσοι έχουν πλανήτες από την 2η μέχρι την 6η μοίρα των παρορμητικών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 16/6 και 18/12 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 25η μοίρα του άξονα Διδύμου-Τοξότη. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες.

Στα μισά του κύκλου
Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 13 Δεκεμβρίου. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 11 Ιανουαρίου.
 
ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Εκμεταλλεύσου την δύναμη της Πανσελήνου
& δράσε καταλλήλως! 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699
 
Φράσεις - κλειδιά για την Πανσέληνο

  • ένα αίσθημα ανησυχίας βρίσκεται πίσω από τα πάντα
  • προσπάθεια να ξεπεράσουμε ένα συναίσθημα τεμπελιάς και συνήθειας
  • επικρατεί παθητικότητα
  • ανάγκη για ειδική δράση σχετικά με ομαδικές δραστηριότητες
  • ανάγκη για δραστική αλλαγή
  • επιθυμία να ελέγξουμε τη δοτικότητα της φύσης μας
  • αναπλήρωση των ατομικών πόρων
  • ανάγκη να γίνουμε συνεπείς
  • προσαρμογή στην κοινωνική ένταξη
  • προετοιμασία για θετικές παρορμήσεις

Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος;

 
ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος ενεργοποιεί ένα νευραλγικό σημείο του χάρτη σου και φέρνει στο προσκήνιο εντάσεις και προβληματισμούς που έχουν να κάνουν και με τις συνθήκες που επικρατούν αυτή την περίοδο στον τομέα της εργασίας και της καριέρας, αλλά και στον χώρο του σπιτιού και αφορούν την σχέση σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η ζήλεια, τα νεύρα και τα απωθημένα συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια και μπορεί να χάσεις εντελώς τον έλεγχο, αν δεν δείξεις ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση και η άσχημη ατμόσφαιρα στο σπίτι μεταφέρεται και στην δουλειά σου, πράγμα που δεν σε αφήνει να εντοπίσεις τα αληθινά προβλήματα γιατί είσαι θολωμένος και απρόσεκτος. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ

Η περίοδος που σηματοδοτείται από αυτή την Πανσέληνο φέρνει κινητικότητα και πολλές συζητήσεις και επαφές που δεν έχουν όλες απαραίτητα πρακτικό χαρακτήρα. Σαφώς και η δουλειά ή τα πρακτικά θέματα μονοπωλούν την καθημερινότητά σου, αλλά η περίοδος φέρνει και επαφές με φίλους που σου έχουν λείψει και έχεις καιρό να τους δεις, αλλά και μια καινούργια γνωριμία που θα σου αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι και θα σε βάλει σε πολλά ερωτηματικά, κάτι που δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, μιας και θα ξυπνήσεις από έναν λήθαργο και θα ανανεωθείς, τουλάχιστον εγκεφαλικά. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα παιχνίδια δύναμης και η προσπάθεια να σε ελέγξουν, είτε έρχεται από το περιβάλλον σου γενικότερα, είτε συγκεκριμένα από την σταθερή σου σχέση ή από ανθρώπους με τους οποίους έχεις μια στενή σχέση, είναι στο φόρτε τους και αυτή την περίοδο χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά ώστε να μην παρασυρθείς χωρίς να το καταλάβεις σε αποφάσεις που τελικά δεν σε συμφέρουν ή που ουσιαστικά δεν θέλεις, αλλά αφού δεσμευτείς δεν θα μπορείς α κάνεις πίσω. Αυτή η Πανσέληνος φωτίζει και τα οικονομικά σου θέματα και τώρα είναι μια καλή περίοδος για να τακτοποιήσεις κάθε σημαντική εκκρεμότητα και οφειλή. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχει έρθει η ώρα να βάλεις σε τάξη καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν εδώ και ένα αρκετά μεγάλο διάστημα και που αφορούν κυρίως στον τομέα των συνεργασιών σου, αλλά και στην σταθερή σου σχέση. Μπορεί ακόμη να αντιμετωπίζεις εμπόδια και καθυστερήσεις, αλλά ουσιαστικά η αλήθεια είναι ότι αναβάλεις εσύ ο ίδιος το να τοποθετηθείς λίγο πιο ξεκάθαρα σε αυτό που ξέρεις ότι δεν λειτουργεί. Μην περιμένεις λοιπόν ο σύντροφος να φτάσει και να ξεπεράσει τα όριά του, δώσε σημασία και έκφρασε το συναισθήματά σου, ενώ παράλληλα σα επαγγελματικά σου, οργάνωσε τις υποθέσεις σου και ασχολήσου με εκκρεμότητες χωρίς να αναβάλεις και να μεταθέτεις για κάποια άλλη στιγμή. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ

Η περίοδος φέρνει τρεξίματα και αναστάτωση στο καθημερινό σου πρόγραμμα με αποτέλεσμα να αισθανθείς και κούραση σωματική, αλλά και ψυχολογική δυσφορία με αφορμή τις εξελίξεις που τρέχουν και τα εμπόδια που δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις. Μπορείς να καταφέρεις φυσικά να υπερνικήσεις κάθε εμπόδιο και να φανείς για μια φορά ακόμη εσύ ο νικητής, αρκεί να πάρεις την απόφαση να ολοκληρώσεις και να τελειώσεις μιας και δια παντός καταστάσεις που σέρνονται και δεν έχουν να σου προσφέρουν απολύτως τίποτα. Προσοχή στην υγεία σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η περίοδος φέρνει ανέβασμα και καλή ψυχολογία, όχι τόσο γιατί οι ουρανοί άνοιξαν και βρέχει ευτυχία, αλλά γιατί πλέον έχεις πάρει τις αποφάσεις σου και τώρα τις θέτεις σε εφαρμογή βήμα-βήμα, με επιμέλεια και αποφασιστικότητα. Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον τομέα των φίλων και στο επόμενο διάστημα κάνεις μερικά καλά ξεκαθαρίσματα που καιρό σκέφτεσαι και ήθελες να κάνεις, ενώ παράλληλα δίνεις ενέργεια και ορμή στους στόχους και τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Αλλά και οι προσωπικοί σου στόχοι ευνοούνται με αυτή την Πανσέληνο, όπως επίσης το φλερτ και οι γνωριμίες. Κράτα μικρό καλάθι όμως ακόμη… Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ

Με αυτή την Πανσέληνο έρχονται εντάσεις στην κοινωνική σου ζωή και αναταράσσονται οι σχέσεις και οι ισορροπίες στα επαγγελματικά σου, αλλά αυτό που χρειάζεται περισσότερο να προσέξεις αυτή την περίοδο είναι οι αλλαγές που συμβαίνουν στον χώρο του σπιτιού σου και της οικογενειακής σου ζωής. Συμβαίνουν αποκαλύψεις και μαθαίνεις κρυμμένες λεπτομέρειες που σε κάνουν να συνειδητοποιείς ότι τα πράγματα αλλιώς φαίνονται και αλλιώς είναι, κάτι που σαφώς ανοίγει κεφάλαια που πρέπει να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο για το καλό όλων. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με αυτή την Πανσέληνο ενεργοποιείται και μάλιστα πολύ έντονα το επικοινωνιακό σου κομμάτι και το μυαλό σου συλλαμβάνει λεπτές αποχρώσεις από αυτά που λέγονται και ακούς γύρω σου, με αποτέλεσμα να μπορείς να διακρίνεις το πότε κάποιος λέει ψέματα ή κάτι που δεν είναι πλήρως αλήθεια και σου κρύβει μια σημαντική παράμετρο. Η διαίσθησή σου ενισχύεται πάρα πολύ και αυτό φυσικά είναι και καλό και κακό, ανάλογα με τις περιστάσεις. Η περίοδος επίσης φέρνει αποκαλύψεις γύρω από αδέλφια ή στενά συγγενικά πρόσωπα και νέα δεδομένα σε αναγκάζουν να αλλάξεις στρατηγική και στάση. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικονομικά σου είναι ένα θέμα που τονίζεται με αυτή την Πανσέληνο και τώρα μπορείς να δεις ξεκάθαρα τα συν και τα πλην σε αυτόν τον τομέα και να πάρεις τις τελικές σου αποφάσεις, μένοντας πιστός σε αυτές για το επόμενο διάστημα. Είναι μέρες που οι υποχρεώσεις ή οι οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτα πρόσωπα και φορείς σε πιέζουν λίγο περισσότερο, δημιουργώντας ένταση και άγχος, αλλά μπορείς να τα καταφέρεις και αυτό φέρνει και την ανάλογη αυτοπεποίθηση και η ψυχολογία ανεβαίνει. Στο ερωτικό τομέα, ο σύντροφος έχει απαιτήσεις που μπορεί να σου φαίνονται παράλογες, αλλά πήγαινε με τα νερά του και δεν θα χάσεις. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος αυτή σηματοδοτεί ένα κομβικό σημείο στην ζωή σου και ειδικότερα σε θέματα σταθερών σχέσεων και συνεργασιών και τώρα είναι η στιγμή που καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να ορίσεις τις καταστάσεις όχι μόνο έτσι όπως θα ήθελες, αλλά και έτσι όπως πρέπει. Περνάς ούτως ή άλλως μια παρατεταμένη περίοδο με έντονες συνθήκες και απαιτητικές περιστάσεις που βήμα-βήμα σε έχουν φέρει στο εδώ και τώρα, ώστε τελικά να καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις και να οριοθετήσεις καλύτερα την ζωή σου.  Αυτή την περίοδο χρειάζεται να στρέψεις το βλέμμα σου προς το μέλλον, αλλά ταυτόχρονα να μην αφήσεις άλυτα τα θέματα του παρελθόντος Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η περίοδος που σηματοδοτείται από αυτή την έντονη Πανσέληνο φέρνει μεγάλη δραστηριότητα στην καθημερινότητά σου και σε θέματα εργασίας, ενώ ταυτόχρονα οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται και σε πιέζουν. Ο ψυχισμός σου και το μυαλό σου είναι σε οριακή κατάσταση και θεωρείς ότι τώρα πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που σκοπό έχουν να τελειώσουν για πάντα ένα θέμα που σε προβληματίζει. Είναι όντως μια Πανσέληνος που φέρνει τέλος σε πολλές καταστάσεις γενικότερα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τώρα εσύ πρέπει οπωσδήποτε να λειτουργήσεις παρορμητικά και αψυχολόγητα και να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις. Μπορείς να το κάνεις μετά την επιρροή του φαινομένου, πολύ πιο άνετα και ψύχραιμα! Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ

Με αυτή την Πανσέληνο ενεργοποιούνται στόχοι και σχέδια που έχεις και η επόμενη περίοδος είναι γεμάτη δράση και δουλειά που έχει κούραση φυσικά αλλά ταυτόχρονα σε γεμίζει και σε ικανοποιεί από τα αποτελέσματα που βλέπεις. Κάνεις σχέδια και στο προσωπικό σου κομμάτι, αλλά τώρα δεν είναι περίοδος για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, αλλά για να επιδιορθώσεις, όπου μπορείς βέβαια, το παρελθόν και να φέρεις σε ισορροπία συναισθήματα και λογική, έτσι ώστε να προσχωρήσεις με πιο σίγουρο και σταθερό βήμα στο μέλλον. Αυτή την περίοδο γενικότερα απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα και βάδιζε εκ του ασφαλούς. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.