astropedia.gr

Πανσέληνος στον Κριό στις 29/9

Πανσέληνος στον Κριό στις 29/9
Η Πανσέληνος του μήνα λαμβάνει χώρα στις 29 Σεπτεμβρίου στις 11:56 το πρωί. Ολοκληρώνεται στην 6η μοίρα του άξονα Κριού-Ζυγού (Σελήνη στον Κριό -Ήλιος στον Ζυγό) και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα έχει ωροσκόπο στον Τοξότη, μεσουράνημα στον Ζυγό και τοποθετεί το φαινόμενο στον τέταρτο οίκο.

Σε επηρεάζει;

Από αυτή την Πανσέληνο επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 25-29/3, από 25-29/6, από 27/9-1/10, από 27-31/12 και όσοι έχουν πλανήτες από την 4η μέχρι την 8η μοίρα των παρορμητικών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 15/3 και 17/9 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 24η μοίρα του άξονα Παρθένου-Ιχθύων. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες.

Στα μισά του κύκλου
Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 15 Σεπτεμβρίου. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 14 Οκτωβρίου, η οποία τυγχάνει ταυτόχρονα και έκλειψη Ηλίου.
 
Φράσεις - κλειδιά για την Πανσέληνο

 • λαχτάρα για περαιτέρω εξέλιξη
 • αναζήτηση μιας νέας πτυχής του εαυτού
 • ανάγκη να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας
 • ανάγκη να έρθει σε συμφωνία το φαινομενικό με το πραγματικό
 • επιθυμία να μάθουμε από την εμπειρία αυτών που έχουν ξεπεράσει τα αρνητικά
 • υπέρβαση της γραμμής μεταξύ επιθυμίας και δράσης.
 • αποδοχή και έμπνευση από παραδοσιακές ή παλιές διδασκαλίες
 • έκρηξη και εξέγερση από συσσωρευμένη κοινωνική απογοήτευση
 • μια πομπώδης προσπάθεια να κάνουμε κάτι που αξίζει τον κόπο
 • συσσώρευση θυμού
 • αναγκαίο να απομακρύνουμε την πλεονάζουσα ενέργεια
 • επιθυμία να ολοκληρωθούν οι ημιτελείς υποθέσεις από το παρελθόν
 • επιθυμία για τιμωρία
 • υπόσχεση βοήθειας για την εξασφάλιση του μέλλοντος

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Εκμεταλλεύσου την δύναμη της Πανσελήνου
& δράσε καταλλήλως!
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699


Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος;

 
 
ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στο ζώδιό σου και φέρνει στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με σχέσεις και συνεργασίες. Αρχίζει μια περίοδος που θα δεις και θα καταλάβεις πως ο σύντροφος ή ο συνεργάτης σου κινούνται με τον τρόπο που κινούνται για το καλό σου και όχι για το κακό σου και αρχίζεις να εμπιστεύεσαι και να κατανοείς βαθύτερα τα κίνητρα των άλλων. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980,αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος του μήνα σε ξεκουράζει και σου δίνει χρόνο να αναζητήσεις το νόημα της ζωής σου. Φορτίζει τις μπαταρίες σου και σε γεμίζει ενέργεια και δύναμη που θα την χρειαστείς κατά την επόμενη περίοδο γιατί θα σε απασχολήσουν πολλά πράγματα στα εργασιακά σου. Στα ερωτικά θέματα, αυτή η Πανσέληνος σε κάνει πιο ρομαντικό αλλά και πιο ευαίσθητο σε αυτά που βγαίνουν από το στόμα του αγαπημένου σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Πανσέληνος του μήνα σε κάνει πιο δημιουργικό και πιο ανοιχτό στη βοήθεια που μπορείς να έχεις από τους άλλους. Το μυαλό σου ηρεμεί και αρχίζεις να βλέπεις πιο θετικά τις καταστάσεις. Καινούργιοι φίλοι μπορεί να έρθουν ή καινούργια και πιο δημιουργικά ενδιαφέροντα να σε απασχολήσουν. Στα ερωτικά θέματα η διάθεση ανεβαίνει σιγά σιγά και η αύρα σου αρχίζει να μαγνητίζει κόσμο. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος του μήνα σου ανοίγει πόρτες σε επαγγελματικά θέματα και σε κάνει να αισθάνεσαι πιο αποτελεσματικός από παλιότερα. Ευκαιρίες για εξέλιξη και οικονομική άνοδο φωτίζονται από το γεμάτο φεγγάρι και αυτό έχει προέκταση και στο σπίτι σου και την οικογενειακή σου ζωή. Στα ερωτικά θέματα σχέσεις αρχίζουν να γίνονται λίγο πιο σταθερές και να ωριμάζουν ενώ οι αδέσμευτοι τραβάτε τα βλέμματα πολλών, προσοχή όμως γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος του μήνα επεκτείνει τον τρόπο που σκέφτεσαι και σου δίνει την δύναμη να υλοποιήσεις σχέδια και όνειρα. Ήδη έχει αρχίσει για σένα μια διαδικασία αναστροφής και αλλαγής παλιών και κατεστημένων σκέψεων. Τώρα αρχίζει μια περίοδος ανταλλαγής απόψεων με το περιβάλλον σου και αυτό θα έχει πολύ θετικό αποτέλεσμα για σένα και τις υποθέσεις σου. Στα ερωτικά ανοίγεσαι περισσότερο με το ταίρι σου και συζητάτε πιο χαλαρά τα θέματα που σας απασχολούν μέσα στη σχέση. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος του μήνα φωτίζει οικονομικά ζητήματα και θέματα που σχετίζονται με την αυτοπεποίθηση και την προσωπική σου αξία. Αρχίζει μια γόνιμη και θετική περίοδος για να δείξεις αυτό που αξίζεις και για να εφαρμόσεις τις αρχές και τις απόψεις σου πρακτικά στην δουλειά και στις σχέσεις σου. Βάζεις βάσεις στα οικονομικά σου και στα ερωτικά ζητάς και παίρνεις την ασφάλεια αλλά και την εκτίμηση που αξίζεις. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος του μήνα δεν είναι αρνητική για σένα αν και βέβαια συμβαίνει απέναντί σου, πράγμα που σημαίνει ότι τις επόμενες ημέρες θα χρειαστεί να καταλάβεις καλύτερα τους άλλους και να πας με τα νερά τους, αναγνωρίζοντας και καταλαβαίνοντας το δίκιο που έχουν ή τις ανάγκες που τους κινούν. Ο λόγος σου και η σκέψη σου γίνονται πιο ξεκάθαρα και περισσότερο πρακτικά. Δεν χάνεις χρόνο σε λεπτομέρειες και δίνεις σημασία στα απολύτως πρακτικά πράγματα. Στα αισθηματικά σου, με την Πανσέληνο να φωτίζει τον έβδομο οίκο σου έρχονται ζεστές και ερωτικές στιγμές. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος του μήνα σε βοηθά στο να μπορέσεις να βάλεις τάξη στην καθημερινότητά σου ή να μπορέσεις τελικά να αποδεχτείς το χάος που υπάρχει. Μια μυστική, κρυμμένη δύναμη σε βοηθά να δεις λίγο πιο καθαρά τις καταστάσεις. Μην ταλαιπωρείς πολύ τον εαυτό σου και το σώμα σου και φρόντισε περισσότερο την υγεία σου. Στα αισθηματικά θέματα αναπτύσσεται ένα ερωτικό δυναμικό με άτομα της δουλειάς σου ή με άτομα που βρίσκονται μακριά σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος του μήνα είναι για σένα θετική, ερωτική και συναισθηματική. Είσαι σε δημιουργική φάση και θέλεις να γεμίσεις από εμπειρίες, να ανανεωθείς, να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο και να επενδύσεις την ενέργειά σου κάπου με νόημα. Αξιοποίησε την περίοδο ενεργοποιώντας τις καταστάσεις που επιθυμείς, γιατί μπορείς! Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος του μήνα σε προδιαθέτει να ασχοληθείς με τα δικά σου, εσωτερικά θέματα και να εμβαθύνεις στην προσωπικότητα και τον χαρακτήρα σου.. Παρ’ολα αυτά, η Πανσέληνος σε ενισχύει στα επαγγελματικά πολύ, ένας τομέας στον οποίο τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά την επόμενη περίοδο και θα τοποθετηθούν γερές βάσεις. Στα αισθηματικά νοιώθεις κάπως ευάλωτος και το μυαλό σου πηγαίνει στην ασφάλεια του παρελθόντος, αλλά δεν αποκλείεται ο έρωτας να σε χτυπήσει κατά κούτελα μέσα στις επόμενες ημέρες. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος του μήνα είναι θετική για σένα και σε ξεκουράζει δημιουργώντας ένα κλίμα ευχάριστων επικοινωνιών, συναντήσεων και συζητήσεων. Ιδέες σου έρχονται από το πουθενά και αρχίζεις να προσπαθείς να τις κάνετε πραγματικότητα και να τις εφαρμόζεις στη δουλειά ή στην προσωπική σου ζωή. Στα αισθηματικά, είναι ευχάριστη περίοδος τόσο για δεσμευμένους όσο και για αδέσμευτους. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος του μήνα σου δημιουργεί κάποιο άγχος και σε κάνει να ασχοληθείς ίσως την τελευταία στιγμή με θέματα που τρέχουν, τρέχοντας και εσύ πίσω από αυτά. Κυρίως θα δώσεις βάση στα οικονομικά σου θέματα, τα οποία θα δεις να αλλάζουν και να παίρνουν μια λίγο καλύτερη τροπή, αρκεί βέβαια να χρησιμοποιήσεις τις συμβουλές ή τις κατευθύνσεις που θα πάρεις από άτομα που είναι ειδικά στον τομέα των οικονομικών. Στα αισθηματικά σου, η Πανσέληνος σε κάνει να αναζητάς τρόπους και πρόσωπα για να ικανοποιήσεις την ανάγκη για ασφάλεια και συναίσθημα. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter