astropedia.gr

Πανσέληνος στον Λέοντα στις 25/1

Πανσέληνος στον Λέοντα στις 25/1
Η Πανσέληνος του μήνα λαμβάνει χώρα στις 25 Ιανουαρίου  και στις 19:53 ώρα Ελλάδος. Ολοκληρώνεται στην 6η μοίρα (05ο14’) του άξονα Λέοντα-Υδροχόου (Σελήνη στον Λέοντα-Ήλιος στον Υδροχόο) και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα έχει ωροσκόπο στην Παρθένο, μεσουράνημα στον Ταύρο και τοποθετεί το φαινόμενο στον δωδέκατο οίκο.

Σε επηρεάζει;
Από αυτή την Πανσέληνο επηρεάζονται τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 23-27/1, από 22-26/4, από 25-29/7, από 25-29/10 και όσοι έχουν πλανήτες από την 4η ως την 8η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 16/5 και 18/11 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 25η μοίρα του άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες.

Στα μισά του κύκλου
Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 11 του μήνα. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 10 Φεβρουαρίου.  

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Εκμεταλλεύσου την δύναμη της Πανσελήνου
& δράσε καταλλήλως! 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699
 
Φράσεις - κλειδιά για την Πανσέληνο
 • επίδειξη στυλ και ατομικισμού
 • επιθυμία αναγνώρισης για τις ενέργειες και τα επιτεύγματά μας
 • ανάγκη για αυτοπειθαρχία
 • επιθυμία να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας
 • συντονισμός με τις φυσικές ενέργειες και την συμπαντική δύναμη
 • βιώνουμε πόνο 
 • ανάγκη απόσπασης και απομάκρυνσης
 • ανάγκη να ξεπεράσουμε τα βάσανα
 • συνειδητοποίηση της ματαιότητας του φόβου της αλλαγής
 • απελπισμένη προσπάθεια να αντισταθούμε με ανανεωμένο το σθένος μας
 • μια σπίθα ανάβει μέσα μας που καίει κάθε αμφιβολία για τον εαυτό μας.
 • απελευθέρωση από μη ουσιώδη πράγματα και καταστάσεις
 • αναζήτηση του βαθύτερου νοήματος στη ζωή
 • επιθυμία για μονιμότητα
Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος;


 
ΚΡΙΟΣ

Τα δημιουργικά σου σχέδια κορυφώνονται αυτή την περίοδο και η Πανσέληνος σε σπρώχνει να ολοκληρώσεις και να φέρεις εις πέρας καθετί που έχει μείνει πίσω, ανολοκλήρωτο και σε εκκρεμότητα. Παράλληλα είναι μια περίοδος που φεύγουν από την ζωή σου πρόσωπα, είτε από επιλογή είτε εξαιτίας συνθηκών και καινούργια πρόσωπα κάνουν την εμφάνισή τους που θα παίξουν τον ρόλο ενός φίλου, ενός συνεργάτη ή μπορεί να σε απασχολήσουν σε πιο προσωπικό επίπεδο.. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με το επάγγελμα και την καριέρα και τις ισορροπίες που υπάρχουν στις σχέσεις σου με συναδέλφους, οι οποίες μπορεί αυτή την περίοδο να διαταραχθούν με αφορμή συναισθηματικές εξάρσεις ή από την ψυχολογία που φέρνεις στην δουλειά από το σπίτι και με όσα σε απασχολούν και σε φορτίζουν με τους οικείους σου. Μην αφήσεις μια μικρή παρανόηση να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που έχει. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΣ

Με αυτή την Πανσέληνο γίνεσαι πιο κινητικός και ομιλητικός από το συνηθισμένο, ίσως γιατί μέσα σου υπάρχει η αίσθηση του επείγοντος και έχεις την ανάγκη να μιλήσεις για συγκεκριμένα θέματα που δεν παίρνουν πλέον αναβολή. Γενικότερα πάντως πρόκειται για μια περίοδο που σε βοηθά να καταλάβεις πολλά για το πώς λειτουργούν οι άνθρωποι και συνειδητοποιείς ότι η κοσμοθεωρία σου μπορεί και να μην ταυτίζεται τελικά με την κοσμοθεωρία που έχει το περιβάλλον σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχει έρθει η στιγμή να βάλεις τάξη στα οικονομικά σου θέματα και να κλείσεις εκκρεμότητες που σε πιέζουν από τρίτα πρόσωπα και φορείς, ώστε να μπορέσεις να έχεις μια καθαρή εικόνα για το τι μένει σε σένα και τι μπορείς να κάνεις με αυτό σε σχέση με τις ανάγκες σου, αλλά και τα δημιουργικά σου σχέδια, τα όνειρα και τις επιθυμίες σου. Με αυτή την Πανσέληνο είναι μια περίοδος που έρχονται στο προσκήνιο τα ταλέντα σου και η προσωπική σου δύναμη και μπορείς να εκμεταλλευτείς την δημιουργικότητά σου στο έπακρον, έχοντας οφέλη τόσο στο πρακτικό όσο και στο συναισθηματικό σου κομμάτι. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ

Με αυτή την απαιτητική Πανσέληνο στο ζώδιό σου η περίοδος σε φέρνει ενώπιο ενωπίω με σημαντικά θέματα που σε απασχολούν καιρό τώρα και πλέον καταλαβαίνεις και εσύ ότι πρέπει να δοθεί μια τελική λύση ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις πιο θετικά στο μέλλον και να κάνεις πιο σταθερά βήματα στην ζωή σου. Περίοδος σημαντικών εξελίξεων και αποφάσεων σε σχέσεις και συνεργασίες. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με αυτή την Πανσέληνο έρχεται η στιγμή που πρέπει να πάρεις τις αποφάσεις σου και να προχωρήσεις σε κινήσεις που σχετίζονται ή ακόμη και αλλάζουν εντελώς τομείς της ζωής σου όπως η εργασία σου, η καθημερινότητά σου και οι σχέσεις σου με βοηθούς και υφιστάμενα πρόσωπα. Θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σου, σωματική ή ψυχολογική, γίνονται έντονα αυτή την περίοδο και καλείσαι να προχωρήσεις σε δράση έχοντας πλέον όλα τα δεδομένα στα χέρια σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος φέρνει στο προσκήνιο τα δημιουργικά σου σχέδια και σου δίνει την ώθηση που χρειάζεσαι ώστε να κυνηγήσεις και να τελειοποιήσεις στόχους επαγγελματικούς αλλά και προσωπικά όνειρα, μέσα από την βοήθεια σημαντικών προσώπων. Η περίοδος ενεργοποιεί το φλερτ και το αισθησιακό παιχνίδι επίσης, οπότε μην χάνεις ευκαιρίες να εντυπωσιάσεις ένα καινούργιο πρόσωπο. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλά αλλάζουν με αυτή την Πανσέληνο και το επόμενο διάστημα καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που επηρεάζουν νευραλγικούς τομείς της ζωής σου, όπως το σπίτι, η οικογένεια και το επάγγελμα. Είναι η στιγμή που χρειάζεται να κάνεις μια σημαντική αλλαγή, να αφήσεις πίσω σου αυτό που δεν λειτουργεί πλέον και δεν σε προχωρά ένα βήμα παραπέρα στην επαγγελματική αλλά και στην προσωπική σου ζωή και να τελειώσεις υποθέσεις που εκκρεμούν καιρό και είναι δυσάρεστες για σένα και τους άλλους. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η Πανσέληνος σου προσφέρει την ευκαιρία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να αποκτήσεις πρόσβαση σε έννοιες και πληροφορίες που σε βοηθάνε να συνθέσεις μια συνολική εικόνα για το τι συμβαίνει αυτή την περίοδο στην ζωή σου και έτσι να μπορέσεις να βρεις τις λύσεις που χρειάζονται, κυρίως σε θέματα που ξέρεις ότι χρειάζεται να τα ολοκληρώσεις ή να διακόψεις μιας και δια παντός. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος σε καλεί να τακτοποιήσεις και να οριστικοποιήσεις οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες που έχεις προς τρίτα πρόσωπα και φορείς, ενώ παράλληλα σου δίνονται ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο και να συζητήσεις θέματα που σας απασχολούν, με τον κίνδυνο βέβαια να χρειαστεί να προβείς σε αποκαλύψεις και παραδοχές που μπορεί και να μην σε συμφέρουν.. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος φέρνει εξελίξεις και σε κινητοποιεί σε θέματα που έχουν να κάνουν με σχέσεις και συνεργασίες, κάνοντας το επόμενο διάστημα κρίσιμο καθώς οι κινήσεις και οι αποφάσεις που θα πάρεις τώρα θα καθορίσουν το μέλλον. Δεν είσαι απόλυτα ελεύθερος να κάνεις αυτό που θέλεις όμως και αναγκαστικά χρειάζεται να ακολουθήσεις μια λογική που σε περιορίζει και σε καλεί να κάνεις υπομονή. Αυτό σε βοηθά όμως για να προετοιμάσεις καλύτερα το μέλλον. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ

Με αυτή την Πανσέληνο μπορείς να οριοθετήσεις και να κάνεις πολύ συγκεκριμένο και χειροπιαστό το βασικό θέμα που σε εμποδίζει ψυχολογικά να είσαι ο καλύτερος εαυτός σου και να βρεις λύσεις που σε βοηθάνε να βελτιώσεις τις συνθήκες τις ζωής σου και ταυτόχρονα να έχεις ψυχική ανάταση. Η εργασιοθεραπεία που είναι η αγαπημένη σου μέθοδος για να επιλύεις τα προβλήματά σου, αυτή την φορά δεν είναι η λύση και χρειάζεται να κάνεις μια βαθύτερη βουτιά στον εαυτό σου και να αντιμετωπίσεις τους κρυφούς εχθρούς που κρύβονται στις γωνίες του μυαλού σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.