astropedia.gr

Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού στις 24.10.2018

Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού στις 24.10.2018
Η Πανσέληνος του μήνα από τον Athan

Η Πανσέληνος του μήνα λαμβάνει χώρα στις 24 Οκτωβρίου στις 19:45 το βράδυ. Ολοκληρώνεται στην 2η μοίρα (01ο13΄) του άξονα Ταύρου -Σκορπιού (Σελήνη στον Ταύρο-Ήλιος στον Σκορπιό), με ωροσκόπο στον Ταύρο και μεσουράνημα στον Υδροχόο. Ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα είναι ο παρακάτω.Σε επηρεάζει;


Από την Πανσέληνο του Οκτωβρίου επηρεάζεται ο σταθερός σταυρός (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 21-24/1, από 20-24/4, από 23-26/7, από 23-26/10 και όσοι έχουν πλανήτες από την 0η μέχρι την 4η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 18/2 και 22/8 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 29η μοίρα του άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες. 

Στα μισά του κύκλου

Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 9 Οκτωβρίου. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 7 Νοεμβρίου.

Φράσεις-κλειδιά για την Πανσέληνο


 • αναγνώριση των ατομικών επιθυμιών και της αιτίας που υπάρχει πίσω από αυτές
 • δυνατότητα επικοινωνίας με τους άλλους σε βαθύτερα επίπεδα ή μεταφέροντας ουσιαστικά μηνύματα και συνειδητοποιήσεις
 • επικρατούν δυνάμεις που τείνουν να αντιστρέψουν ή να ανατρέψουν αυτό που έχουμε καταφέρει ή κερδίσει
 • ανάγκη συνεργασίας και διεύρυνσης της αντίληψης για να έχουμε επιτυχία ή ανάπτυξη
 • βασιζόμαστε στα ένστικτά και τις διαισθήσεις μας, αλλά και στην καλή γνώση του ποια είναι η ομάδα μας. 
 • ανάγκη να λειτουργήσουμε με βάση την λογική και να αποδείξουμε την αξία μας μέσα από την αποτίμηση μιας κατάστασης και μέσα από την αξιολόγηση
  των μέσων που υπάρχουν για να πετύχουμε τον σκοπό μας.

Η γεύση των επόμενων ημερών

 • Στην Πανσέληνο εμπλέκεται ο ανατρεπτικός Ουρανός και άρα το επόμενο διάστημα μιλάει για ανατροπές, αλλαγές και απρόβλεπτες καταστάσεις που προκύπτουν από την αντίδραση μας ή από την βαθύτερή μας ανάγκη να ξεφύγουμε από αυτό που μας καταπιέζει και που δεν αναφέρεται πλέον στην αληθινή μας υπόσταση και τον αυθεντικό μας εαυτό. Η περίοδος μπορεί να είναι άκρως ενδιαφέρουσα και να μας ανανεώσει, αλλά ταυτόχρονα γεμάτη από ανασφάλεια και αμφιβολίες, ειδικότερα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και με τα οικονομικά.

 • Η θετική συμμετοχή του Κρόνου στο φαινόμενο μπορεί να λειτουργήσει διαβαθμιστικά στο ηλεκτρισμένο κλίμα των επόμενων ημερών και να προσφέρει λύσεις στα προβλήματα που παρουσιάζονται τώρα ή που έχουν παρουσιαστεί πρόσφατα μέσα από την χρήση της λογικής, της αντικειμενικότητας και της υπομονής. Αν δούμε αυτό που συμβαίνει ψύχραιμα και όχι κολλημένοι σε ιδέες και πεποιθήσεις, τότε μπορεί ακόμη και να βρούμε ευκαιρίες να κρύβονται πίσω από τις ανατροπές και την γενικότερη ρευστότητα.

 • Οι δεσμοί της Σελήνης ετοιμάζονται σύντομα να αλλάξουν άξονα (ακόμη ένα στοιχείο που μιλάει για αλλαγή λοιπόν…) και σε αυτή την Πανσέληνο συμμετέχουν σε τετράγωνο με τα φώτα, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό το διάστημα έχει μια καρμική απόχρωση επιπλέον και ότι οι αλλαγές που γίνονται τώρα ή οι αποφάσεις που παίρνονται θα επηρεάσουν άμεσα ή έμμεσα σημαντικά κομμάτια της ζωής μας και θα έχουν μακρόχρονα αποτελέσματα.

Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα μοναδικό σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου.

Καλή και δημιουργική Πανσέληνο σε όλους και όλες, Athan

 
ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα δευτέρου-ογδόου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, με θέματα ασφάλειας σε υλικό και σε συναισθηματικό επίπεδο και με θέματα κοινών πόρων με σύντροφο ή συνεργάτη. Είναι ένας σημαντικός άξονας μετασχηματισμού και σταθεροποίησης. Η Σελήνη εντοπίζεται στον δεύτερο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στις αλλαγές που έρχονται στο οικονομικό σου κομμάτι, αλλά και στις αλλαγές που θέλεις εσύ ο ίδιος να φέρεις, ώστε να επανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου και να ανανεώσεις την εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα πρώτου-εβδόμου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα με θέματα που έχουν να κάνουν με εσένα τον ίδιο και τις αποφάσεις σου και με θέματα που σχετίζονται με την σχέση σου με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον πρώτο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στις αλλαγές που θέλεις να κάνεις ο ίδιος και στις αποφάσεις που θα πάρεις τώρα και θα διαμορφώσουν ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σου. Επίσης είναι μια περίοδος που καλείσαι να αποδεχτείς ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές ή αναβολές ότι αυτό που πρέπει να αλλάξει, θα αλλάξει! Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα έκτου-δωδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σου, την υγεία σου (σωματική ή ψυχολογική), το παρασκήνιο και τους κρυφούς εχθρούς. Η Σελήνη εντοπίζεται στον δωδέκατο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στις αλλαγές, τις ανατροπές ή το ξάφνιασμα που προέρχεται από πρόσωπα που δεν περιμένεις. Η νευρική ένταση και οι πολλές σκέψεις δεν βοηθάνε αυτή την περίοδο, χρειάζεται να είσαι προσεκτικός σε ατυχήματα αι να βρεις τρόπους να απελευθερώνεις την εσωτερική σου ένταση δημιουργικά και με θετικές δραστηριότητες. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα πέμπτου-ενδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τις συναισθηματικές σου υποθέσεις, το φλερτ και την απόλαυση της ζωής, με τους φίλους σου και με άτομα που μοιράζεσαι κοινές ιδέες και αντιλήψεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον ενδέκατο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στο να προσπαθήσεις να ξεφύγεις από το παρελθόν και να δεις το μέλλον με θετική ματιά. Χρειάζεται να μην αποστασιοποιείσαι και να δεχτείς αυτό που σου προσφέρει η ζωή. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΛΕΩΝ 
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα τετάρτου-δεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα που έχει να κάνει με την οικογένεια, το παρελθόν σου, τις ρίζες σου, με ακίνητα (σπίτι ή οικόπεδο), αλλά και με την εργασία σου και την καριέρα σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον δέκατο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στο να μπορέσεις να βρεις την δύναμη που έχεις μέσα σου και να κινηθείς στο παρόν με στόχο το μέλλον. Μακριά από παρελθοντικές καταστάσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους.  Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα τρίτου-ενάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια, συγγενείς, γνώση, σπουδές και μετακινήσεις ή ειδήσεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον ένατο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στο να βρεις την δύναμη, το πείσμα και την θετική σκέψη για να κάνεις τις καλύτερες κινήσεις για το μέλλον σου. Η ζωή συνεχίζει και το ίδιο πρέπει να κάνεις και εσύ. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα δευτέρου-ογδόου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, με θέματα ασφάλειας σε υλικό και σε συναισθηματικό επίπεδο και με θέματα κοινών πόρων με σύντροφο ή συνεργάτη. Είναι ένας σημαντικός άξονας μετασχηματισμού και σταθεροποίησης. Η Σελήνη εντοπίζεται στον όγδοο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στις αλλαγές που έρχονται από τον σύντροφο, αλλά και σε θέματα που αφορούν σε επενδύσεις, τράπεζες, δάνεια και σχετικά ζητήματα. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα πρώτου-εβδόμου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα με θέματα που έχουν να κάνουν με εσένα τον ίδιο και τις αποφάσεις σου και με θέματα που σχετίζονται με την σχέση σου με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον έβδομο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στις ανατροπές και στις αλλαγές που έρχονται από το ταίρι σου ή από συνεργάτες σου και οι οποίες μπορεί να αναστατώνουν τα σχέδια σου. Είναι μια περίοδος που χρειάζονται σωστοί ελιγμοί και λογική παρατήρηση αυτών που συμβαίνουν. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα έκτου-δωδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σου, την υγεία σου (σωματική ή ψυχολογική), το παρασκήνιο και τους κρυφούς εχθρούς. Η Σελήνη εντοπίζεται στον έκτο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στο να είσαι προσεκτικός και διαλλακτικός με τις ανατροπές που μπορεί να συμβούν στην καθημερινή ροή της εργασίας σου και να αποφύγεις να αγχώνεσαι υπερβολικά αυτή την περίοδο, γιατί το άγχος μπορεί να έχει επίδραση και στην υγεία σου. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα πέμπτου-ενδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τις συναισθηματικές σου υποθέσεις, το φλερτ και την απόλαυση της ζωής, με τους φίλους σου και με άτομα που μοιράζεσαι κοινές ιδέες και αντιλήψεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον πέμπτο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στην δύναμη που έχεις για να οδηγήσεις όχι μόνο τον εαυτό σου αλλά και τα αγαπημένα σου πρόσωπα στην συγχώρεση. Η αντοχή σου θα σε βοηθήσει αυτή την περίοδο να δεις τις ευκαιρίες που κρύβονται πίσω από κάθε κρίση. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα τετάρτου-δεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα που έχει να κάνει με την οικογένεια, το παρελθόν σου, τις ρίζες σου, με ακίνητα (σπίτι ή οικόπεδο), αλλά και με την εργασία σου και την καριέρα σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον τέταρτο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο σε αλλαγές, άγχος και αναστάτωση στον οικογενειακό τομέα και χρειάζεται να αφήσεις πίσω τον θυμό σου και να βρεις τρόπους να μεταμορφώσεις την πραγματικότητά του σε κάτι όμορφο που σε γεμίζει. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.


ΙΧΘΥΕΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα τρίτου-ενάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια, συγγενείς, γνώση, σπουδές και μετακινήσεις ή ειδήσεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον τρίτο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στο να μπορέσεις να αισθανθείς ζωντανός και να μην επηρεαστείς από τον γενικό θυμό ή την απαισιοδοξία που κυκλοφορεί γύρω σου. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: