astropedia.gr

Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14/6/2022

Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14/6/2022
Η Πανσέληνος του μήνα από τον Athan

Η Πανσέληνος του μήνα λαμβάνει χώρα στις 14 Ιουνίου και στις 14:51 ώρα Ελλάδος.  Ολοκληρώνεται στην 24η μοίρα (23ο25΄) του άξονα Διδύμου-Τοξότη (Σελήνη στον Τοξότη-Ήλιος στους Διδύμους) και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα έχει ωροσκόπο στον Ζυγό, μεσουράνημα στον Καρκίνο και το φαινόμενο ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο του χάρτη.

Σε επηρεάζει;

Από αυτή την Πανσέληνο επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 12-16/3, από 12-16/6, από 14-18/9, από 14-18/12 και όσοι έχουν πλανήτες από την 21η μέχρι την 25η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 28/6 και 30/12 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 7η μοίρα του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη  σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες. 

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας   
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 

Στα μισά του κύκλου

Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 30 Μαΐου. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 29 του μήνα.

Φράσεις-κλειδιά για την Πανσέληνο

 • διατήρηση της ακεραιότητας
 • διατήρηση καλής ψυχολογίας ό,τι και αν συμβαίνει
 • βρίσκουμε βοήθεια με πρακτικό τρόπο
 • τα προβλήματα υγείας χρειάζονται παρακολούθηση
 • προσέχουμε την διατροφή μας
 • λαχτάρα για ουσιαστικότερες εξελίξεις
 • αναζήτηση μιας νέας πτυχής του εαυτού
 • ανάγκη να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας
 • ισχυρή πεποίθηση ότι οι ευκαιρίες δεν τελειώνουν ποτέ
 • η μόνη σταθερά του σύμπαντος είναι η αλλαγή
 • ακολουθούμε την διαίσθησή μας και εφαρμόζουμε τις αποφάσεις μας
 • τάση προς την παροχή βοήθειας σε άλλους λιγότερο τυχερούς
 • προσέγγιση με καλοσύνη σε εκείνους που βρίσκονται σε αγωνία
 • η σεξουαλικότητα γίνεται συναισθητική
 • βλέπουμε με άλλη ματιά τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν και τα γεγονότα που ζούμε
 • αναζήτηση για τα κρυμμένα κίνητρα και τον χαρακτήρα των άλλων, αλλά και του εαυτού μας
 • πάμε πέρα από το επιφανειακό

Μάθε περισσότερα! Κέρδισε χρόνο και χρήμα. AstraCard! 
https://astracard.gr/shop
  Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος;

 
ΚΡΙΟΣ
Η φιλοσοφία σου αλλάζει αυτή την περίοδο καθώς η Πανσέληνος φέρνει καινούργια δεδομένα, αποκαλύπτει κρυφές πτυχές θεμάτων που σε απασχολούσαν και φέρνει ειδήσεις και νέα που σου δίνουν μια πληρέστερη εικόνα και συνθέτουν το παζλ που προσπαθείς να λύσεις. Αλλάζεις στάση και συμπεριφορά και έτσι μπορείς να έχεις διαφορετικά αποτελέσματα γενικότερα στις επικοινωνίες και τις επαφές σου αλλά και στις σχέσεις σου με αδέλφια ή συγγενικά πρόσωπα. Υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια και να απολαύσεις ταυτόχρονα το ρίσκο μιας καινούργιας γνωριμίας στα προσωπικά σου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος ενεργοποιεί θέματα οικονομικά και η περίοδος σου δίνει την ευκαιρία να φέρεις σε ισορροπία τα έσοδα με τις υποχρεώσεις σου και να καταλήξεις μέσα από ξεκαθαρίσματα και συνειδητοποιήσεις σε ένα καλό και σταθεροποιημένο αποτέλεσμα που σε ευνοεί όχι μόνο πρακτικά και οικονομικά, αλλά και στην αυτοπεποίθησή σου που μεγαλώνει. Σημαντικές ευκαιρίες έρχονται αυτή την περίοδο μέσα από την οικογένεια ή μέσα από την εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Η Πανσέληνος συμβαίνει απέναντί σου και σαφώς τώρα είναι μια περίοδος που καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις γύρω από την σταθερή σου σχέση ή με αφορμή μια συνεργασία που χρειάζεται ανανέωση ή κυρίως βελτίωση μέσα από αναπροσαρμογή των δεδομένων. Είναι μια θετική περίοδος που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για βελτίωση της καθημερινότητας και ίσως για να οργανώσεις μια σύντομη μετακίνηση για λόγους ξεκούρασης και αλλαγής παραστάσεων. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!


 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος φέρνει έντονες και σημαντικές κινήσεις στην καθημερινότητά σου και στην εργασία σου που επηρεάζουν το μέλλον σου και τώρα χρειάζεται να πάρεις αποφάσεις μέσα από ώριμη σκέψη και ψυχραιμία, κάτι που ίσως είναι δύσκολο καθώς η περίοδος ανακινεί κρυμμένους σου φόβους και έντονες ανασφάλειες. Οι σκέψεις σου μπορεί να μην είναι ξεκάθαρες ακόμη και να είσαι θολωμένος, χρειάζεται λοιπόν υπομονή και σωστές κινήσεις που δεν θα μετανιώσεις αργότερα. Η καταπολέμηση του άγχους και η φροντίδα της υγείας σου θα πρέπει να είναι τώρα οι προτεραιότητές σου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΛΕΩΝ
Η περίοδος φέρνει εξελίξεις που δίνουν μια πιο ξεκάθαρη κατεύθυνση στα δημιουργικά σου σχέδια και σε βοηθάνε να αφήσεις πίσω σου το περιττό και αυτό που δεν λειτουργεί και να εστιάσεις σε αυτά τα σχέδια που έχουν την δυνατότητα να προχωρήσουν και να ικανοποιήσουν τόσο το δημιουργικό σου ταλέντο, όσο και τις φιλοδοξίες που έχεις αυτή την περίοδο. Πολλές ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη μέσα από φίλους και καινούργιες γνωριμίες. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένα σημαντικό τμήμα του ηλιακού σου χάρτη ενεργοποιείται από αυτή την Πανσέληνο ή οποία φέρνει εμπόδια και δυσκολίες που καλείσαι να υπερβείς μέσα από λύσεις που έχουν να κάνουν τόσο με την επαγγελματική σου καθημερινότητα, όσο και με την ζωή στο σπίτι και τις σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μην χάσεις την ευκαιρία να ασχοληθείς και να εμβαθύνεις στην ουσία των πραγμάτων όμως και να συνειδητοποιήσεις το νόημα που εξυπηρετούν οι εξελίξεις για εσένα τον ίδιο και την προσωπική σου εξέλιξη. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος φέρνει κινητικότητα στην καθημερινότητά σου και αυξάνει τις επαφές και τις επικοινωνίες σου για σημαντικά θέματα, αλλά και για απλά και καθημερινά, όπως συναντήσεις και επικοινωνίες με φίλους που είχες καιρό να έρθεις σε επαφή ή για λόγους που έχουν να κάνουν με την καθημερινές δουλειές σου. Πίσω από όλες αυτές τις επαφές όμως κρύβονται σημαντικές ευκαιρίες που σε βοηθάνε να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια και να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες της περιόδου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Παίρνεις αποφάσεις γύρω από οικονομικά θέματα και κινείσαι έτσι ώστε να φέρεις σε ισορροπία τα έσοδα με τις εκκρεμότητες και να βρεις λύσεις για τα πάντα. Στην πορεία αντιλαμβάνεσαι ότι ο σύντροφος ή τα στενά σου πρόσωπα απαιτούν περισσότερα από αυτό που μπορείς να δώσεις ή σε φέρνουν με τον τρόπο τους σε μια δύσκολη θέση και δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα την δική σου ενέργεια, πρακτικά ή ψυχολογικά. Αποφασίζεις να βάλεις τέλος σε όλα αυτά και να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις ευκαιρίες που υπάρχουν στα επαγγελματικά σου για καθαρά δικό σου όφελος, βάζοντας πρώτο τον εαυτό σου και μετά τους άλλους. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Με αυτή την Πανσέληνο στο ζώδιό σου συνειδητοποιείς πολλά πράγματα που επηρεάζουν την σταθερή σου σχέση ή τις συνεργασίες σου και καλείσαι να πάρεις αποφάσεις και να φέρεις αλλαγές που βελτιώνουν και εξελίσσουν την ζωή σου σύμφωνα με την ιδεολογία σου και την άποψη που έχεις για το πώς είναι τα πράγματα στην ζωή. Η περίοδος φέρνει ευκαιρίες για οικονομικές διευθετήσεις, αν και το άγχος για τα οικονομικά παραμένει… Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με αυτή την Πανσέληνο μπορεί να αυξάνεται το άγχος που έχεις γύρω από αυτά που σε απασχολούν και τρέχουν στην ζωή σου και να προβάλλουν σκιές από το παρελθόν που νόμιζες ότι τις είχες νικήσει και τις είχες στείλει στο πυρ το εξώτερο. Η περίοδος όμως σου προσφέρει την δυνατότητα να επεξεργαστείς καλύτερα τους φόβους σου και να αντιμετωπίσεις κάθε εμπόδιο πρακτικά και αποτελεσματικά. Παράλληλα, οι εξελίξεις στην εργασία σου σου δίνουν την ευκαιρία να ρυθμίσεις καλύτερα τα οικονομικά σου και ειδικότερα εκκρεμότητες προς τρίτα πρόσωπα. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή η Πανσέληνος σε καλεί να ρισκάρεις και να αλλάξεις τακτική και τρόπο δράσης έτσι ώστε να φτάσεις πιο κοντά στο ζητούμενο της περιόδου και το ποθούμενο της ψυχής σου. Έχεις πάντα την ανάγκη να εκφράσεις αυθεντικά και αληθινά τον εαυτό σου και ειδικότερα τώρα θέλεις να διεκδικήσεις τον έρωτα, την ικανοποίηση και την απόλαυση. Μέσα από τα σημάδια που παίρνεις αυτή την περίοδο και μέσα από τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται από τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σου, καταλαβαίνεις ότι αλλάζοντας την δράση σου, αλλάζει και το αποτέλεσμα. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΙΧΘΥΕΣ
Η Πανσέληνος ενεργοποιεί ένα νευραλγικό τομέα του ηλιακού σου ωροσκοπίου και μέσα από τις αποκαλύψεις και τις συνειδητοποιήσεις της περιόδου καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάζουν την επαγγελματική σου ζωή, κάτι που φυσικά έχει αντίκρισμα και στην οικογενειακή σου γαλήνη και ισορροπία. Οι ευκαιρίες στην εργασία είναι ορατές, μην τις αγνοείς! Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.