astropedia.gr

Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/8/2022

Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/8/2022
Η Πανσέληνος στον Υδροχόο από τον Athan

Η Πανσέληνος του μήνα λαμβάνει χώρα στις 12 Αυγούστου στις 04:35 ώρα Ελλάδος και ολοκληρώνεται στην 20η μοίρα (19ο21΄) του άξονα Λέοντα-Υδροχόου (Σελήνη στον Υδροχόο-Ήλιος στον Λέοντα). Ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα έχει ωροσκόπο στον Καρκίνο, μεσουράνημα στον Κριό και το φαινόμενο τοποθετείται στον έβδομο οίκο του χάρτη.

Σε επηρεάζει;
Από αυτή την Πανσέληνο επηρεάζεται ο σταθερός σταυρός (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 6-10/2, από 8-12/5, από 10-14/8, από 10-14/11 και όσοι έχουν πλανήτες από την 17η μέχρι την 21η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 2/5 και 4/11 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 11η μοίρα του άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Μπορείς να συμβουλευτείς τον  αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες. 

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας   
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 

Στα μισά του κύκλου
Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 28 Ιουλίου. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 27 Αυγούστου.

Φράσεις - κλειδιά για την Πανσέληνο

 • εξετάζουμε τα βαθύτερα κίνητρα
 • η απόλυτη φύση μαλακώνει
 • η αποστασιοποίηση μετριάζεται
 • προσπάθεια να μην εμπλακούμε υπερβολικά στις ασυνέπειες της ανθρώπινης φύσης
 • ανάγκη να αλλάξουμε τα πράγματα για την άνεση του εαυτού μας.
 • μαθαίνουμε να ελέγχουμε τις αντιξοότητες
 • αντιμετωπίζουμε καλύτερα την απογοήτευση
 • ανάγκη αυτοσυγκρότησης
 • απελευθέρωση από ιδιοτροπίες
 • διαδικασία αυτοανακάλυψης
 • συνειδητοποίηση του καλού και του κακού μέσα μας
 • φυσικός συντονισμός με την εσωτερική μας δύναμη αυτοκυριαρχίας
 • προσπάθεια να διατηρηθεί ο έλεγχος

Καλή και δημιουργική Πανσέληνο σε όλους και όλες, Athan

Μάθε περισσότερα! Κέρδισε χρόνο και χρήμα. AstraCard! 
https://astracard.gr/shop
  


Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος;

 
ΚΡΙΟΣ
Η περίοδος είναι ευνοϊκή για θέματα με φίλους και μπορεί μάλιστα ένα καινούργιο πρόσωπο να μπει στην ζωή σου, κάτι που θα σου καλύψει την ανάγκη σου για κάτι διαφορετικό και πρωτόγνωρο. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσεις νέους στόχους, αλλά είναι καλό να κάνεις την εκτίμηση της μέχρι τώρα κατάστασης και να δεις πόσο έχουν προχωρήσει οι στόχοι που έθεσες πρόσφατα. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΤΑΥΡΟΣ
Η περίοδος έχεις πίεση στην εργασία και οι υποχρεώσεις σε αυτόν τον τομέα ή τα ωράρια σου μπορεί να είναι εξαντλητικά και εις βάρος της προσωπικής σου ζωής. Φρόντισε να βρεις χρόνο για να μην κάνεις απολύτως τίποτα, να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με τις ανάγκες του εαυτού σου ή με αυτές της οικογένειάς σου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Η περίοδος σου δημιουργεί την ανάγκη να φύγεις μακριά από το καθημερινό και το γνωστό και να εξερευνήσεις περιοχές που είναι άγνωστες ή που έχουν να σου δώσουν κάτι παραπάνω από την γνωστή έξοδο με τους φίλους σου. Η ανάγκη να εξερευνήσεις κάτι καινούργιο όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να κόψεις τις γέφυρες που σε ενώνουν με την τετριμμένη καθημερινότητα. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι μια περίοδος που μπορείς να αρχίσεις να δίνεις τέλος σε δυσάρεστες καταστάσεις που απλά σου στερούν την ενέργεια που χρειάζεσαι για να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορείς να απομακρύνεις ένα αρνητικό πρόσωπο από την ζωή σου, μπορείς να αποπληρώσεις ένα δάνεια που σε βάραινε και μπορείς να κινηθείς, έτσι ώστε να περάσεις καλά και να ανεβάσεις την αυτοεκτίμησή σου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος γίνεται στον άξονά σου και με την Σελήνη απέναντί σου είναι μια περίοδος που καλείσαι να πάρεις αποφάσεις στις σχέσεις σου και να διεκδικήσεις όχι την ελευθερία σου, αλλά την ελευθερία να μπορείς να είσαι ο εαυτός σου και αυτό να γίνεται σεβαστό από τον σύντροφο. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η περίοδος φέρνει άγχος και έντονη δραστηριότητα στην καθημερινότητά σου, με εξελίξεις που τρέχουν στην ζωή σου επαγγελματικά και με τον χρόνο να σε κυνηγά. Μπορείς παράλληλα όμως να βρεις τον χρόνο για να ικανοποιήσεις μια βαθύτερή σου επιθυμία που ίσως δεν την ομολογείς ή που δεν θέλεις και εσύ ο ίδιος να παραδεχτείς ότι υπάρχει.. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΖΥΓΟΣ
Η ανάγκη να χαλαρώσεις, να κάνεις αυτά που θες, να ξεφύγεις από την καθημερινή ρουτίνα και τα πρέπει και η ανάγκη να εκφράσεις τον εαυτό σου έχουν το πάνω χέρι αυτή την περίοδο. Δεν είναι κακό, αρκεί να μην αμελήσεις σημαντικές σου υποχρεώσεις και δεσμεύσεις. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Συνειδητοποιείς αυτή την περίοδο πολλά πράγματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν σου και αυτό μπορεί να σε βάζει σε μια διαδικασία να αγαπήσεις και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι και δώσε στον εαυτό σου τον χρόνο που χρειάζεται, μην αμελείς όμως σημαντικά εργασιακά θέματα και χρονοδιαγράμματα. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι μια περίοδος που η ανάγκη σου για επικοινωνία τονίζεται περισσότερο από το συνηθισμένο και μπορεί να βρεθείς σε διάφορες καταστάσεις και με πολλά πρόσωπα που τελικά όμως δεν σε καλύπτουν και δεν σου γεμίζουν το κενό. Φρόντισε να δίνεις το νόημα και την αξία που θέλεις στην καθημερινές σου επαφές. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η περίοδος φέρνει ένα κάποιο άγχος γύρω από οικονομικά ζητήματα, αλλά μπορείς να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου με τρόπο εύκολο και άμεσο. Μην προσπαθήσεις αυτή την περίοδο να βρεις μονοπάτια που συντομεύουν τις διαδικασίες, καλύτερα να πληρώσεις τώρα το κυριολεκτικό ή μεταφορικό πόσο και να ηρεμήσεις.. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος γίνεται στον άξονά σου και αυτή η περίοδος φέρνει στο φως τα αποτελέσματα των μέχρι τώρα κινήσεων και προσπαθειών που έκανες στον πρόσφατο σεληνιακό κύκλο. Είναι μια στιγμή που καλείσαι να δείξεις πραγματικά τον εαυτό σου, να μοιραστείς τις σκέψεις σου και να κυνηγήσεις την πλήρωση των επιθυμιών σου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΙΧΘΥΕΣ
Το άγχος σου μπορεί αυτή την περίοδο να σε οδηγήσει σε απονενοημένες κινήσεις ή να κάνεις πράγματα που τώρα τα έχεις σκεφτεί, διεξοδικά όπως πάντα άλλωστε, αλλά αργότερα να τα μετανιώσεις. Φρόντισε την ισορροπία σου και δώσε έμφαση στην ομαλή ροή της καθημερινότητάς σου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter