astropedia.gr

Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 3/8/2020

Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 3/8/2020
Η Πανσέληνος του μήνα από τον Athan

Η Πανσέληνος του μήνα λαμβάνει χώρα στις 3 Αυγούστου και στις επτά το απόγευμα. Ολοκληρώνεται στην 12η μοίρα (11ο45΄) του άξονα Λέοντα-Υδροχόου (Σελήνη στον Υδροχόο-Ήλιος στον Λέοντα) και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα είναι ο παρακάτω.Σε επηρεάζει;

Από αυτή την Πανσέληνο επηρεάζεται ο σταθερός σταυρός (Ταύρος. Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 30/1-3/2, από 1-5/5, από 3-7/8, από 3-7/11 και όσοι έχουν πλανήτες από την 10η μέχρι την 14η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 9/5 και 11/11 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 18η μοίρα του άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες. 

Στα μισά του κύκλου
 
Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 20 Ιουλίου. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 19 του μήνα.

Φράσεις-κλειδιά για την Πανσέληνο
 • Έμπνευση που εκδηλώνεται και εκφράζεται
 • Η δημιουργικότητα μπαίνει στο παιχνίδι
 • Η εμπιστοσύνη και η πίστη είναι αναγκαίες στις εξελίξεις
 • Μια νέα συνειδητοποίηση
 • Ανάγκη έκφρασης του εαυτού
 • Ανάγκη ψυχικής μεταρρύθμισης
 • Απόρριψη συναισθηματικών ασυνεπειών
 • Μια ματιά προς το μέλλον και τις νέες γενιές
 • Έλεγχος του ρίσκου ή της καταστροφικότητας των σχεδίων για το μέλλον  
 • Οι ηγέτες της Νέας Εποχής
 • Θέληση να εξερευνήσουμε νέα σύνορα
 • Αγνοούμε τους κινδύνους για τον εαυτό μας
 • Βγαίνουμε έξω από την φυλακή του εαυτού μας
 • Αφοσίωση στο πνεύμα

Η γεύση των επόμενων ημερών

Η Πανσέληνος φέρνει αλλαγές και απρόοπτα ή περίεργα γεγονότα και εξελίξεις και άρα καλό είναι να έχουμε μια γενικότερα προσαρμοστική και ελαστική στάση απέναντι στα πράγματα. H αντίθεση ιδιομοιρίας του Ερμή με τον Κρόνο εξάλλου μας δείχνει ακριβώς αυτό, ότι δηλαδή τα πράγματα σοβαρεύουν και χρειάζεται ψύχραιμη αντιμετώπιση από εμάς, καθώς οι αναβολές, τα εμπόδια και οι δυσκολίες στην συνεννόηση μπορούν εύκολα να μας κάνουν να χάσουμε τον έλεγχο και να νοιώσουμε απογοήτευση ή να έχουμε συγκρούσεις ή τα σχέδιά μας να μην ευδοκιμήσουν τελικά…

 • Μιλάμε απλά και επί της ουσίας για να αποφύγουμε παρανοήσεις
 • Φροντίζουμε να λάβουμε υπόψη κάθε παράμετρο σε μια σημαντική απόφαση που έχουμε να πάρουμε αυτή την περίοδο
 • Αναζητούμε την βοήθεια ενός ειδικού ή ενός επαγγελματία στις υποθέσεις μας

Ο Ουρανός είναι ο εστιακός πλανήτης του ταυ τετραγώνου που δημιουργεί με τα φώτα και αυτό προσθέτει στον γενικότερο ανατρεπτικό χαρακτήρα της περιόδου, τονίζοντας το αίσθημα της επικείμενης αλλαγής και προσθέτοντας έτσι στο άγχος κάνοντας την περίοδο να μην προσφέρει πολλές ευκαιρίες να χαλαρώσουμε και να ηρεμήσουμε.

 • Βρίσκουμε τρόπους να χαλαρώνουμε και να ερχόμαστε στο κέντρο μας
 • Δεν λειτουργούμε έντονα παρορμητικά ή με σπασμωδικές κινήσεις
 • Προσπαθούμε να συγκεντρώνουμε την προσοχή μας σε αυτό που μας απασχολεί και να μην αποσυντονιζόμαστε από το καθετί που συμβαίνει

Καλή και δημιουργική Πανσέληνο σε όλους και όλες, Athan

Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. 

ASTRACARD
 
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e-shop στο https://astracard.gr/shop/ Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπέςχρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  Προμηθεύσου την ASTRACARD και μάθε λεπτομέρειες για εσένα προσωπικά!

 ΚΡΙΟΣ
Είσαι ζώδιο από την φύση σου γεννημένος αρχηγός και όλοι το ξέρουν αυτό, αλλά με αυτή την Πανσέληνο αντιμετωπίζεις προσκλήσεις και αναγκάζεσαι να κάνεις ένα βήμα πίσω και να ζητήσεις την βοήθεια των άλλων. Η Πανσέληνος θα φωτίσει τον δρόμο σου και αν δεν γίνει αυτό, υπάρχει πάντα ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΤΑΥΡΟΣ
Προσπάθησε να πας όπως σε πάει στην δουλειά, καθώς αυτή η Πανσέληνος μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις είτε σε θέματα εργασίας είτε στην σχέση σου με συνεργάτες. Φωτίζονται θέματα προβληματικά που καιρό τώρα κρύβονταν κάτω από το χαλάκι, για τα οποία σίγουρα σε είχε προειδοποιήσει ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και για τα οποία θα σε συμβουλέψει και πάλι.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Με αυτή την Πανσέληνο το μυαλό σου ανανεώνεται και γεμίζεις ενέργεια, επιθυμία για δράση αι με έμπνευση. Η περιέργειά σου για τον κόσμο και για αυτό που συμβαίνει γύρω σου μεγαλώνει και δεν είναι απίθανο αυτή την περίοδο να γίνεις ακόμη περισσότερο κοινωνικός και να βρεθείς σε ατελείωτες συζητήσεις ή συναντήσεις. Ευκαιρία να καλέσεις τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν το τελευταίο διάστημα υπήρχε ένταση στο προσωπικό σου κομμάτι, με αυτή την Πανσέληνο καταλαβαίνεις ότι χρειάζεται να ανοίξεις περισσότερο την σκέψη και την  ψυχή σου, ακόμη και αν αυτό σε κάνει πιο ευάλωτο. Σίγουρα από την φύση σου προτιμάς να κρατάς τα βαθιά σου συναισθήματα βαθιά κρυμμένα μέσα σου, αλλά τώρα η περίοδος ζητά να ανοιχτείς περισσότερο στους ανθρώπους που είναι δίπλα σου ή στον αστρολόγο σου καλώντας τον στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 

ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος αυτή απέναντι από το ζώδιό σου τονίζει την ανάγκη σου για ελευθερία μέσα στις σχέσεις αλλά το ίδιο μπορεί και να ισχύει και για την σχέση σου, κάτι που πιθανώς δεν το έχεις σκεφτεί… Το έχει σκεφτεί όμως ο αστρολόγος σου, στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μπορείς να το συζητήσεις μαζί του. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος αυτή έχει μια απροσδιόριστη και απρόβλεπτη ενέργεια, κάτι που σίγουρα μπορεί να ανισορροπήσει την ανάγκη σου για οργάνωση και τάξη με  αποτέλεσμα να αμελήσεις σημαντικά πράγματα που έχουν με εσένα τον ίδιο και τον εαυτό σου, καθώς ασχολείσαι περισσότερο με τις ανάγκες των άλλων. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, θα σε βοηθήσει να βρεις την ισορροπία.

ΖΥΓΟΣ
Με αυτή την Πανσέληνο μπορείς να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για ευκαιρίες που σε ανανεώνουν και σε κάνουν να γεμίζεις χαρά. Πας κόντρα στην γενικότερη απαισιοδοξία και μελαγχολία και κάνεις εύκολα και ίσως λίγο επιπόλαια επαφές και παρέες που όμως έχουν σίγουρα ευχάριστο αποτέλεσμα. Είναι μια περίοδος που εστιάζεσαι στο να είσαι χαρούμενος εσύ, αλλά ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, μπορεί να σε οδηγήσει μακριά από τις παγίδες που πας να πέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν αυτή η Πανσέληνος φέρει εντάσεις με την οικογένεια ή με αυτούς που μοιράζεσαι τον χώρο σου μαζί τους, τότε μην ρίξεις λάδι στην φωτιά και προθυμοποιήσου να κάνεις υποχωρήσεις και συμβιβασμούς. Συμβουλέψου τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για το πώς να χειριστείς καλύτερα τις καταστάσεις και έχε στο μυαλό σου πάντα ότι η κοινή ευτυχία είναι ο σκοπός και μόνο αυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με αυτή την Πανσέληνο δεν είναι καλό να αφήσεις εντελώς ελεύθερο τον εαυτό σου να κάνει πνεύμα, να μιλά χωρίς να σκέφτεται και να σχολιάζει, γιατί θα βρεθείς σε παρεξηγήσεις και ίσως γίνεις και το αντικείμενο σχολιασμών και κουτσομπολιού. Γειώσου περισσότερο αυτή την περίοδο και μίλα με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, ο οποίος σίγουρα καταλαβαίνει περισσότερα και δεν θα παρεξηγήσει τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δώσε προσοχή στα οικονομικά σου με αυτή την Πανσέληνο και δες κατά πόσο μπορείς να ενισχύσεις έναν σκοπό που σε τραβάει αυτή την περίοδο ή αν όντως μπορείς να δανείσεις ένα ποσό σε κάποιον δικό σου άνθρωπο που μπορεί να το χρειάζεται και να στο ζητήσει. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, μπορεί να σε καθοδηγήσει σωστά, αλλά μην ξεχνάς ότι ο ρόλος του χρήματος είναι ακριβώς αυτός, να κινείται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στρέφει το φως επάνω σου και στις δικές σου ανάγκες και είναι η στιγμή για να σκεφτείς τον εαυτό σου και μόνο αυτόν. Η περίοδος σε κάνει να αισθάνεσαι ελεύθερος και έτοιμος να κάνεις οτιδήποτε, όσο περίεργο και τρελό και αν φαίνεται και θέλεις να αλλάξεις τα πάντα. Μίλησε πρώτα όμως με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να μην τινάξεις τα πάντα στον αέρα!

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να σε τρελάνει, με την καλή έννοια και να θελήσεις να παραδώσεις το μυαλό σου σε φαντασίες και όνειρα. Αυτό δεν είναι κακό, εφόσον διατηρήσεις ταυτόχρονα και την επαφή σου με την πραγματικότητα, πράγμα στο οποίο μπορεί να σε βοηθήσει ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: