astropedia.gr

Πανσέληνος στον Ζυγό στις 28/3/2021

Πανσέληνος στον Ζυγό στις 28/3/2021
Η Πανσέληνος του μήνα από τον Athan

Η Πανσέληνος του μήνα λαμβάνει χώρα στις 28 Μαρτίου, στις 21:48, ώρα Ελλάδος.  Ολοκληρώνεται στην 9η μοίρα (08ο18΄) του άξονα Κριού-Ζυγού (Σελήνη στον Ζυγό-Ήλιος στον Κριό) και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα έχει ωροσκόπο στον Σκορπιό, μεσουράνημα στον Λέοντα και βρίσκεται παρακάτω.Σε επηρεάζει;

Από αυτή την Πανσέληνο επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός (Κριός-Καρκίνος-Ζυγός-Αιγόκερως) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 27-31/3, από 27/6-1/7, από 29/9-3/10, από 29/12-2/1 και όσοι έχουν πλανήτες από την 6η μέχρι την 10η μοίρα των παρορμητικών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 13/3 και 15/9 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 22η μοίρα του άξονα Παρθένου-Ιχθύων. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες. 

Στα μισά του κύκλου

Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 13 Μαρτίου. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 12 Απριλίου.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 

Φράσεις-κλειδιά για την Πανσέληνο

 • Καλύτερος έλεγχος των εσωτερικών δυνάμεων
 • Ανάληψη ευθύνης για τις επιπτώσεις των αρνητικών δυνάμεων
 • Βοήθεια από το ανώτερο συνειδητό μυαλό
 • Συνειδητοποίηση της πολυπλοκότητας της ζωής
 • Διατύπωση ορίων μεταξύ ύλης και πνεύματος
 • Συνειδητοποίηση της διπροσωπίας των ανθρώπων
 • Αφύπνιση της ψυχής
 • Πνευματική προστασία
 • Αυξάνεται η επιρροή της πνευματικής φύσης
 • Ανταλλαγή εμπειριών
 • Συνεργασία που απαιτείται για την πληρότητα της ανάπτυξης
 • Διευρυμένη κοινωνική ευαισθητοποίηση
 • Η φωτιά της καρδιάς εκδηλώνεται
 • Εντείνεται η ανάγκη για την δημιουργία έργων τέχνης για την κοινωνία
 • Ενεργοποιούνται ξανά οι νοητικές λειτουργίες και οι διανοητικές δυνάμεις
 • Πιθανότητα αυταπάτης
 • Η σύγχυση βασιλεύει μέχρι να στερεοποιηθεί ο έλεγχος
AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα
χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e-shop στο https://astracard.gr/shop Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
 
 
Η γεύση των επόμενων ημερών

Η Σελήνη απέναντι από την Αφροδίτη αναφέρεται στην ανάγκη της συντροφικότητας και του χειροπιαστού συναισθήματος, κάτι που γίνεται ακόμη πιο έντονο τώρα, μέσα από την έλλειψη ή μέσα από τις διαφορές και αντιθέσεις που μπορεί να υπάρχουν στους συντρόφους. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο όμως που έχει τελειοποιηθεί δύο μέρες πριν την Πανσέληνο, δίνει την φωτιά που χρειάζεται για να αναθερμανθούν αισθήματα και να εξυγιανθούν καταστάσεις.

Η βοηθητική θέση του Κρόνου σε σχέση με την Πανσέληνο, συνεισφέρει με έναν διαφορετικό τρόπο στην εξυγίανση και την ισορροπία, μέσα από την δυνατότητα σταθεροποίησης, την δέσμευση και τον σεβασμό. Η Πανσέληνος συνδέεται μέσω αντισκιάς με την νέα Σελήνη που προηγήθηκε και αυτό από την μια ενισχύει την δυνατότητα να έρθει αποκατάσταση στις σχέσεις μας  ή να βρούμε έναν κατάλληλο σύντροφο, από την άλλη όμως προσθέτει σύγχυση και απογοήτευση από εξαπατήσεις, πράγμα που πάει κόντρα στον σταθεροποιητικό ρόλο που παίζει ο Κρόνος σε αυτή την Πανσέληνο. Είναι για άλλη μια φορά λοιπόν σημαντικό να μην εξιδανικεύσουμε τις καταστάσεις!

Καλή και δημιουργική Πανσέληνο σε όλους και όλες, Athan.

Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου.

 
ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος απέναντί σου σε φέρνει για άλλη μια φορά στο προσκήνιο των εξελίξεων και σου δίνει την δυνατότητα να εκφράσεις απόλυτα και ολοκληρωτικά σκέψεις και κυρίως συναισθήματα που έχεις, ώστε κανείς να μην έχει πλέον καμία αμφιβολία για το τι νιώθεις και πώς σκέφτεσαι. Μην μένεις στα γενικά! Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Μπορεί αυτή την περίοδο να τονίζονται οι φόβοι σου και η ανησυχία που σου προκαλεί το άγνωστο να κορυφώνεται, ειδικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με εσένα τον ίδιο και το μέλλον σου, όμως με αυτή την Πανσέληνο θα καταλάβεις ότι, εφόσον στηρίζεις τις ελπίδες σου σε σταθερές και πρακτικές βάσεις, όλα θα πάνε καλά. Μην μένεις στα γενικά! Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι.

 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Αυτή την περίοδο ευνοείσαι ιδιαίτερα στις κοινωνικές σου επαφές και μπορείς να χρησιμοποιήσεις την διακριτική σου γοητεία ώστε να φτάσεις ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους που έχεις θέσει. Η προσωπική σου ζωή εμπλουτίζεται από την παρουσία φίλων ή ακόμη και νέων γνωριμιών. Μην μένεις στα γενικά! Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με αυτή την Πανσέληνο μπορείς να βρεις πολύ πιο εύκολα τις λύσεις που χρειάζεσαι στην επαγγελματική σου ζωή και να ξεπεράσεις προβλήματα και δυσκολίες μέσα από σημαντική βοήθεια που έρχεται από συνεργάτες ή και από προΐσταμένους. Η περίοδος ευνοεί και την προσωπική σου ζωή, καθώς βρίσκεις χαρά και ανακούφιση στην οικογένεια ή σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι. Μην μένεις στα γενικά! Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι.

 
ΛΕΩΝ 
Με αυτή την Πανσέληνο μπορείς να αδειάσεις το μυαλό σου από καθετί περιττό και αγχωτικό και να γεμίσεις με ιδέες που σε κάνουν να αισθάνεσαι καλύτερα και που στόχο έχουν να βελτιώσεις την ζωή σου και να απολαύσεις σαν παιχνίδι την επίδραση που έχει το μυαλό σου πάνω στην καθημερινότητα και στις αποφάσεις σου. Μην μένεις στα γενικά! Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η περίοδος σου δίνει λύσεις σε θέματα που σχετίζονται με εκκρεμότητες και οικονομικά άγχη και μπορείς με αυτή την Πανσέληνο να κλείσεις ενδιαφέρουσες και κυρίως ευνοϊκές συμφωνίες που σε βοηθούν να προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα. Η ερωτική σου ζωή μπορεί να γίνει πιο γλυκειά ή πιο πικάντικη, ανάλογα με τις κινήσεις σου. Μην μένεις στα γενικά! Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. 

 
ΖΥΓΟΣ 
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, σου δίνει την δυνατότητα να εκμεταλλευτείς τις συνθήκες και τις εξελίξεις και να προωθήσεις τα σημαντικά σου θέματα μέσα από την βοήθεια και την υποστήριξη ατόμων που έχουν θέση κλειδί. Είναι μια σημαντική περίοδος και για την αισθηματική σου ζωη και καλό είναι να μιλήσεις ανοιχτά και αληθινά, μέσα από την καρδιά σου. Μην μένεις στα γενικά! Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή η περίοδος είναι αγχωτική και η καθημερινότητα σε τρέχει, καθώς έχεις να αχχοληθείς με παρα πολλά ζητήματα ταυτόχρονα και η υγεία σου ή οι αντοχές σου σε απασχολούν, όμως η Πανσέληνος σε βοηθά να ξεπεράσεις κάθε δισταγμό ή φόβο και να πετύχεις έγκαιρα και αποτελεσματικά τους στόχους σου. Μην μένεις στα γενικά! Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή η Πανσέληνος είναι ιδιαϊτερα βοηθητική και για την ψυχολογία σου γενικότερα, καθώς τώρα μπορείς να δεις τα πράγματα πολύ πιο θετικά, αλλά και για τα δημιουργικά σου σχέδια που αυτή την περίοδο παίρνουν μπρος και προχωράνε με θετική εξέλιξη. Η περίοδος ενισχύει πολύ την αισθηματική σου ζωή και τώρα οι γνωριμίες που κάνεις έχουν την ευκαιρία να εξελιχθούν σε κάτι σημαντικό. Μην μένεις στα γενικά! Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος βοηθά να ηρεμήσουν τα άγχη γύρω από την οικογένεια ή να βρεθούν λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν και που σχετίζονται με το σπίτι, ενώ παράλληλα οι καταστάσεις στην δουλειά βελτιώνονται και οι εξελίξεις κινούν θετικά τα νήματα που επηρεάζουν την καριέρα σου. Μην μένεις στα γενικά! Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι μια πολύ κινητική και επικοινωνιακή περίοδος και μπορείς μέσα από γλυκό και κατανοητικό λόγο να καταφέρεις πολλά και να εξομαλύνεις προστριβές με κοντινά σου πρόσωπα ή να βελτιώσεις κατά πολύ τις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Η Πανσέληνος δίνει μέλι στην φωνή σου, μην αντιστέκεσαι εγωιστικά σε αυτό που θέλει η καρδιά σου. Μην μένεις στα γενικά! Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι.

 
ΙΧΘΥΕΣ
Μια πολύ καλή περίοδος για τα οικονομικά σου, που μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς μεγαλύτερη σιγουριά τόσο με τον εαυτό σου, όσο και με τα σχέδιά σου και τις ικανότητές σου. Η Πανσέληνος σε εμπνέει και σου δίνει τις ευκαιρίες για να θέσεις ακόμη πιο σταθερές βάσεις. Μην μένεις στα γενικά! Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα. AstraCard! 
https://astracard.gr/shop
 
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: