astropedia.gr

Πανσέληνος στον άξονα Κριού - Ζυγού στις 8/4/2020

Πανσέληνος στον άξονα Κριού - Ζυγού στις 8/4/2020
Η Πανσέληνος του μήνα από τον Athan

Η Πανσέληνος του μήνα λαμβάνει χώρα στις 8 του μήνα, 05:35 τα ξημερώματα. Ολοκληρώνεται στην 19η μοίρα (18ο44΄) του άξονα Κριού-Ζυγού (Σελήνη στον Ζυγό-Ήλιος στον Κριό) και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα είναι ο παρακάτω.Σε επηρεάζει;

Από αυτή την Πανσέληνο επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός (Κριός-Καρκίνος-Ζυγός-Αιγόκερως) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 8-12/1, από 6-10/4, από 13-17/7, από 10-14/10 και όσοι έχουν πλανήτες από την 17η μέχρι την 21η μοίρα των παρορμητικών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 2/3 και 4/9 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 11η μοίρα του άξονα Παρθένου-Ιχθύων. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες. 

Στα μισά του κύκλου

Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 24 Μαρτίου. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 23 του μήνα.

Φράσεις-κλειδιά για την Πανσέληνο

 • Υπέρβαση της αυταρέσκειας και της φιλαυτίας
 • Πάλη των υψηλών επιπέδων ενέργειας με την τάση για τεμπελιά
 • Απερισκεψία
 • Ανάληψης ευθύνης για τα κοινωνικά σφάλματα.
 • Ομαδοποίηση των επιμέρους ιδεών
 • Ανάλυση του παρελθόντος και του παρόντος μέσα από το κοινωνικό και συλλογικό πρίσμα
 • Απώλεια της συναίσθησης
 • Συνειδητοποίηση της αδελφοσύνης
 • Πρόκληση ενσωμάτωσης στα κοινωνικά πρότυπα
 • Επαναστατική παρόρμηση
 • Επιθυμία εναρμόνισης με τον φυσικό ρυθμό
 • Αναζήτηση της ουσίας του εαυτού σε σχέση με τους νόμους του σύμπαντος
 • Αναζήτηση στοιχείων ενός παγκόσμιου καρμικού κύκλου
 • Επιδίωξη πνευματικών ιδανικών
 • Άρνηση των βασικών ενστίκτων για υψηλότερα ηθικά πρότυπα
 • Άκαμπτη πειθαρχία απαιτείται για την πνευματική πρόοδο

Η γεύση των επόμενων ημερών


 • Η ιδιαίτερη γωνιακή σχέση των φώτων με τον Ποσειδώνα (η 150άρα της Σελήνης και το ημιεξάγωνο του Ήλιου) θέλει προσοχή και με τα τρέχοντα γεγονότα καλό θα ήταν να προσέχουμε ακόμη περισσότερο την υγεία μας Ο Ποσειδώνας σχετίζεται με λοιμώξεις και αρρώστιες γενικότερα και φυσικά η θέση της Σελήνης στον όγδοο οίκο του χάρτη δεν προδιαθέτει για θετικές και ευχάριστες συνθήκες μέσα στον καινούργιο σεληνιακό μήνα…

 • Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό παραπέμπει σε παρορμητικές και σπασμωδικές κινήσεις και δράσεις με σκοπό την ατομική ελευθερία. Σε συνδυασμό με την δύσκολη όψη της Πανσελήνου με τον Ποσειδώνα, ενισχύεται το μήνυμα της προσοχής και δεν είναι η περίοδος καθόλου κατάλληλη για να πάρουμε ρίσκα που μπορεί να επιβαρύνουν την υγεία μας (ή ακόμη και την ‘’υγεία’’ του πορτοφολιού μας…), αλλά χρειάζεται να είμαστε ψύχραιμοι, υπομονετικοί και προσεκτικοί.

 • Η σύνοδος του Δία με τον Πλούτωνα φυσικά δεν είναι κάτι θετικό, καθώς μεγεθύνει και διευρύνει όλη αυτή την πλουτώνια κατάσταση που ζούμε και αυξάνει πέρα από τον φόβο, τις πιθανότητες να συμβεί κάτι άσχημο. Χρειάζεται προσοχή λοιπόν και από αυτή την πλευρά. Αν και όχι στις ίδιες μοίρες, η σύνοδος τετραγωνίζει την Πανσέληνο και αυτό επίσης είναι δηλωτικό του ότι είναι μια περίοδος με πολλές προκλήσεις, απαιτητική ψυχολογικά και γεμάτη εντάσεις που μπορεί να εκδηλωθούν ανά πάσα στιγμή, εξαιτίας του φόβου, μιας άκρως εγωιστικής συμπεριφοράς ή εξαιτίας μιας απόλυτης και προκατειλημμένης κοσμοθέασης.

 • Η σύνοδος αυτή μπορεί βέβαια να δώσει και θετικά πράγματα όπως το να μπορέσουμε να εστιάσουμε πλήρως και να δώσουμε το 100% μας για να πετύχουμε κάτι ή για να ανακαλύψουμε αυτό που είναι κρυμμένο και την αλήθεια μιας κατάστασης. Χρησιμοποιούμε την λογική και ακούμε προσεκτικά τις συμβουλές. Το εξάγωνο του Ερμή με την σύνοδο δείχνει ότι είναι περίοδος που είναι θετικό και αποτελεσματικότερο το να είμαστε συνειδητοί, να αντιλαμβανόμαστε και να κινούμαστε έξυπνα και πρακτικά. Αυτό μπορεί να είναι κυριολεκτικά η κίνηση και η μετακινήσεις μας, αλλά και ο τρόπος που μιλάμε και επικοινωνούμε μεταφέροντας πληροφορίες που μπορεί να επιδρούν στο διανοητικό αλλά και στον συναισθηματικό κόσμο των άλλων.


Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος;

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  Προμηθεύσου την ASTRACARD και μάθε λεπτομέρειες για εσένα προσωπικά!


ΚΡΙΟΣ
Το ολοστρόγγυλο φεγγάρι αυτή την φορά είναι απέναντί σου και φωτίζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Πολλά αποκαλύπτονται και άλλα τόσα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται. Για να μάθεις την αλήθεια, κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή αν είσαι από Κύπρο κάλεσε στο 900 90980.
 

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή η Πανσέληνος φέρνει συνειδητοποιήσεις που σε κάνουν να αντιλαμβάνεσαι ότι τα πράγματα όντως έχουν αλλάξει. Μαζί με τις συνειδητοποιήσεις έρχονται φόβοι, μεγαλώνουν οι ανασφάλειες που κρύβεις και δημιουργούνται περισσότερα ερωτηματικά. Τις απαντήσεις θα σε βοηθήσει να τις βρεις ο αστρολόγος σου καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η Πανσέληνος είναι θεωρητικά αρμονική με το ζώδιό σου, αλλά τα πράγματα αυτή την περίοδο, έστω και αν παίρνουν μια πιο θετική τροπή, δεν είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται. Συμβουλέψου έναν αστρολόγο της επιλογής σου, καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν είσαι από Κύπρο, γιατί άλλο η γενική τάση που διαβάζεις τώρα και άλλο ο προσωπικός σου χάρτης.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι ένα από τα ζώδια που ταράσσονται από αυτή την Πανσέληνο η οποία θέλει να βάλει φωτιές τόσο στα επαγγελματικά σου, όσο και στην οικογενειακή σου ζωή και στην ασφάλεια που υπάρχει στο καταφύγιό σου. Είναι σημαντικό να συμβουλευτείς τον αστρολόγο σου καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν είσαι στην Κύπρο, για να μπορέσεις να έχεις μια ψύχραιμη εικόνα του τι συμβαίνει, χωρίς πανικό!


ΛΕΩΝ
Εσύ μένεις σταθερός στις αξίες σου και στις πεποιθήσεις σου, αλλά όλα τα γύρω σου αλλάζουν και με αυτή την Πανσέληνο ακόμη περισσότερο. Σχέσεις με συγγενείς ή με κοντινά πρόσωπα αναταράσσονται και όσο και να θες να τους πλησιάσεις ή να τους πείσεις, αυτοί δεν σε ακούνε. Την μαγική λέξη την έχει ο αστρολόγος σου, κάλεσέ τον στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα οικονομικά σου δεν περνάνε την καλύτερή του φάση με αυτή την Πανσέληνο η οποία φωτίζει τις δυσκολίες, τις ελλείψεις και μαζί φουντώνει και τους φόβους σου. Χρειάζεσαι την ψύχραιμη και αναλυτική ματιά του αστρολόγου σου. Αγόρασε την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς κάνοντας οικονομία και κάλεσε τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν είσαι από την Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ
Δύσκολες, αλλά απαραίτητες οι αποφάσεις που θα πάρεις αυτή την περίοδο και οι επιλογές που καλείσαι να κάνεις. Δεν είναι μόνο οι σχέσεις, είναι πολύ περισσότερα που παίζονται αυτή την περίοδο! Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή αν καλείς από Κύπρο στο 900 90980, θα σε βοηθήσει να κρατήσεις την πιο σωστή στάση για σένα και το μέλλον σου, διαλύοντας κάθε σου αμφιβολία.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η περίοδος σε γεμίζει με φόβους και έντονη ανασφάλεια είναι διάχυτη στις σκέψεις σου, αλλά και στο περιβάλλον σου. Οι καταστάσεις χρειάζονται να ξέρεις πώς να κινηθείς σωστά τόσο στην εργασία σου, όσο και στην καθημερινότητά σου και ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν καλείς από Κύπρο, θα οδηγήσει την διαίσθησή σου με πρακτικό τρόπο στις κατάλληλες λύσεις για αυτή την περίοδο. Το άγχος σου μπορεί να επιβαρύνει την υγεία σου και αυτό δεν είναι καλό..


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος έρχεται να ανατρέψει για άλλη μια φορά τις καταστάσεις της ζωής σου, επηρεάζοντας την δημιουργικότητά σου και την όρεξη που έχεις για ζωή, θέματα με τα παιδιά σου ή και με φίλους που θεωρούσες καλούς, αλλά τώρα βλέπεις να κρατάνε μια διαφορετική στάση… Ο αστρολόγος που θα καλέσεις 14780 ή στο 900 90980 από Κύπρο, μπορεί να μην είναι φίλος σου, αλλά θα γίνει και θα σου δώσει την μεγαλύτερη εικόνα περιγράφοντας αυτό που συμβαίνει πίσω από τις κουρτίνες.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δύσκολη Πανσέληνος και η επόμενη περίοδος που περιγράφεται από αυτό το φεγγάρι, καθώς το ζώδιό σου επηρεάζεται άμεσα και το κλίμα που επικρατεί αποσταθεροποιεί πολλές σημαντικές βάσεις που έχεις χτίσει στην καριέρα σου και στην οικογενειακή σου ζωή. Τώρα είναι μια καλή στιγμή να επενδύσεις στις συμβουλές του αστρολόγου σου και να τις χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου, καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980 από Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή η Πανσέληνος μπορεί ακόμη να μην φέρνει τα πάνω κάτω για σένα, αλλά εσύ ίσως να βρίσκεσαι ήδη ένα βήμα πριν αυτό το σημείο! Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 από Κύπρο και άκουσε τον προσεκτικά, γιατί άλλο είναι μια εποικοδομητική αλλαγή που απελευθερώνει από προβλήματα και άλλο μια παρορμητική κίνηση που δημιουργεί τελικά καινούργια προβλήματα στο μέλλον.


ΙΧΘΥΕΣ
Δύσκολη Πανσέληνος που δεν σε αφήνει να καταλάβεις τι γίνεται. Τα νερά θολώνουν επικίνδυνα στο περιβάλλον σου, τα οικονομικά σου και οι εκκρεμότητες δημιουργούν ακόμη περισσότερο άγχος και η εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου διασπάται σε πολλά κομμάτια. Μπορείς να τα ενώσεις και να βρεις την δύναμή σου και πάλι με την βοήθεια και τις συμβουλές του αστρολόγου σου στο 14780 ή στο 900 90980 από Κύπρο.

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: