astropedia.gr

Πλούτωνας (R) στον Αιγόκερω από τις 29/4

Πλούτωνας (R) στον Αιγόκερω από τις 29/4
Ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στις 29 Απριλίου στο ζώδιο του Αιγόκερω και στην 28η μοίρα. Θα είναι ανάδρομος μέχρι και τις 8 Οκτωβρίου φτάνοντας την 26η μοίρα του Αιγόκερω. Ο πλανήτης έχει μπει σε σκιά και προετοιμαζόταν για την αναδρομή του ήδη από τις αρχές Ιανουαρίου του 2022 και μετά το πέρας της αναδρομής του, θα χρειαστεί μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2023 για να απελευθερωθεί από την σκιά του.

Επηρεάζει ιδιαίτερα και μέσα από γεγονότα τους γεννημένους από 15-18/1, από 14-17/4, από 16-19/7 και από 17-20/10, όπως φυσικά και όσους έχουν προσωπικό πλανήτη ή σημεία από την 25η έως την 29η μοίρα του παρορμητικού σταυρού. Από αντισκιά θα επηρεάσει τους γεννημένους από 24-26/5 και 24-26/11 ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ακμές οίκων από την 2η έως την 4η μοίρα του άξονα Διδύμου - Τοξότη. Δες στον αστρολογικό χάρτη αν σε επηρεάζει.

Αλλαγές πάση θυσία

Στον χάρτη που καταστρώνεται για την ώρα της αναδρομής του πλανήτη παρατηρούμε την μοναδική σύνοδο Δία-Ποσειδώνα, η οποία φέρνει ελπίδα για το μέλλον και ανάγκη για πιο ανθρώπινες συνθήκες, και για την οποία μπορείς να διαβάσεις εδώ. Αυτή είναι μια όψη που φέρνει ριζικές αλλαγές, αίτημα το οποίο ανήκει και στον Πλούτωνα. Ο πλανήτης αυτός σχετίζεται με τις μη αναστρέψιμες αλλαγές και μεταβολές στη ζωή μας, η καύση της γέφυρας που συνδέει το πριν με το μετά, έτσι δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στην προηγούμενη κατάσταση.  Οι πλανήτες όταν ξεκινούν την ανάδρομη πορεία τους στρέφουν την δράση και τα αιτήματά τους προς τα μέσα. Ο Πλούτωνας στην ορθή του πορεία φέρνει εξωτερικά γεγονότα που μας αναγκάζουν να αλλάξουμε. Κατά την ανάδρομη πορεία του οι αλλαγές αυτές δεν είναι αποτέλεσμα εξωτερικών παραγόντων, αλλά εσωτερικών διεργασιών. Τώρα θέλεις να πάρεις την εξουσία στα χέρια σου, πρώτα όμως πρέπει να μιλήσεις με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και ξαναβρείς τη δύναμή σου.

Αλλάζει η ψυχή
Τώρα αποτοξινώνεσαι από ανθρώπους, από καταστάσεις ή μπορείς ακόμα να κάνεις μια καλή δίαιτα. Σημασία έχει ότι αλλάζεις από μέσα σου, κάτι μέσα σου ξαναγεννιέται. Αν μάλιστα ανήκεις σε εκείνους που αγγίζει αυτή η αναδρομή (δες ξανά στην αρχή του άρθρου), τότε όλες αυτές οι καταστάσεις που σε πίεσαν, που σε έκαναν να νιώθεις πως έκαναν κατάχρηση εξουσίας απέναντί σου (είτε ως πρόσωπα στο περιβάλλον σου, είτε ως εργοδότες, είτε ως αδιέξοδες καταστάσεις), τώρα μπορείς να πατήσεις στα πόδια σου. Πατάς στα πόδια σου δεν σημαίνει ότι περνάς στην αντεπίθεση απαραίτητα. Σημαίνει ότι μαθαίνεις από τα καρμικά μαθήματα που έφεραν στην ζωή σου αυτές οι καταστάσεις, Σημαίνει ότι είσαι πιο δυνατός/ή από τα πάθη σου. Σημαίνει ότι αναγνωρίζεις τις δικές σου σκοτεινές πλευρές, οι οποίες έχουν σημαντικό μερίδιο ευθύνης για όσα σε έχουν φέρει ως εδώ.

Γενικότερα, είναι μια περίοδος που λειτουργείς και σαν τον ντετέκτιβ, αναζητάς την ουσία, την αλήθεια, το βάθος. Βρες την δύναμη που κρύβεις μέσα σου, στα κύτταρά σου και βάλε φρένο σε όσους κάνουν απέναντί σου κατάχρηση εξουσίας!

Διάβασε παρακάτω την επιρροή του ανάδρομου Πλούτωνα στον Αιγόκερω στο ζώδιό σου και για συμπληρωματικές πληροφορίες διάβασε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σου.


Η επιρροή της διέλευσης του ανάδρομου Πλούτωνα και τα ζώδια


ΚΡΙΟΣ
Ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος στον δέκατο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με την καριέρα, με την δημόσια εικόνα και την θέση σου μέσα στον κοινωνικό ιστό. Φρόντισε να διαλέξεις με προσοχή τους εχθρούς και τους φίλους σου αυτή την περίοδο, ειδικότερα στην αρένα των επαγγελματικών σου και να κρατήσεις στάση σοβαρότητας και επαγγελματισμού απέναντι τους. Μην βιαστείς να κινηθείς πάνω σε νέα επαγγελματικά σχέδια, αν εμφανιστεί μια ευκαιρία, πάρε τον χρόνο σου για να εξετάσεις προσεκτικά όλες τις παραμέτρους. Φρόντισε να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, ώστε να τσεκάρεις ότι όλα λειτουργούν σωστά και ότι άτομα σημαντικά ή άτομα κλειδιά στην εργασία σου, όντως κάνουν σωστά την δουλειά που πρέπει να κάνουν. Μην τα βάζεις με πρόσωπα που έχουν εξουσία!  
 

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος στον ένατο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με τις επιθυμίες και τους στόχους σου, με τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σου. Περίοδος ενδοσκόπησης λοιπόν όσο αφορά στα πιστεύω σου και στις πεποιθήσεις σου. Εξετάζεις τις βαθύτερες επιθυμίες και τους στόχους της ψυχής σου και βλέπεις κατά πόσο μπορούν τα όνειρά σου να πραγματοποιηθούν. Σίγουρα δε θέλεις να έχεις μια μικρή επιτυχία τώρα αλλά να μην μπορέσεις να κερδίσεις αυτό που θες αργότερα, οπότε φρόντισε να αξιοποιήσεις το διάστημα της αναδρομής του πλανήτη για να βεβαιωθείς ότι δεν αγωνίζεσαι μάταια για κάτι που δεν είναι τελικά εφικτό, μιλώντας με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Θέματα εξωτερικού ή σπουδών, περνάνε από αναθεωρήσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος στον όγδοο ηλιακό σου οίκο και θα χρειαστεί να ελέγξεις τα οικονομικά σου θέματα, τους κοινούς οικονομικούς πόρους και την ακίνητη περιουσία. Τώρα είναι η στιγμή να επαναξιολογήσεις τον τρόπο που λειτουργείς με το πλαστικό χρήμα, τα δάνεια, τις τράπεζες, τις δόσεις, τις εφορίες και τις ασφάλειες. Δεν είναι απίθανο να βγουν εμπόδια, καθυστερήσεις, διαφωνίες ή και διαμάχες και εκνευρισμοί με αφορμή τα παραπάνω θέματα και περισσότερο μάλιστα για θέματα που δεν είναι τωρινά αλλά σε απασχολούν ήδη εδώ και πολύ καιρό. Επαναξιολόγησε τον τρόπο δράσης σου βάζοντας τάξη μετά από βαθιά διερεύνηση με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Τέλος, πρόσεξε τις εμμονές σου με σχέσεις που πια ανήκουν στο παρελθόν…
   

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος στον έβδομο ηλιακό σου οίκο, τομέας του χάρτη σου που έχει να κάνει με σχέσεις και συνεργασίες. Η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη σε αυτόν τον τομέα σου ζητά να προσέξεις τις επιλογές σου σε μια νέα ερωτική σχέση ή συνεργασία που αρχίζει τώρα και καλό είναι να προσέξεις ή να αποφύγεις να κάνεις το ξεκίνημα αυτό τώρα, αν δεν συμβουλευτείς πρώτα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Θα προκύψουν και θα επανακάμψουν στην επιφάνεια προβλήματα που είχες στο παρελθόν με τον σύντροφο ή με κάποιον συνεργάτη σου και μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις και δυσκολίες, κυρίως λόγω των παιχνιδιών δύναμης και της προσπάθειας ελέγχου και από τις δυο πλευρές. Μπορεί τέλος να αναζωπυρωθεί ένα σεξουαλικό πάθος από το παρελθόν.  
 

ΛΕΩΝ
Ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος στον έκτο ηλιακό σου οίκο και επηρεάζει θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Συναντάς εμπόδια και σου φαίνεται δύσκολο να μπορέσεις να διαχειριστείς το άγχος σου, τις υποχρεώσεις και την καθημερινότητα. Μπορεί ακόμα και να νιώθεις εσωτερικό θυμό ή ακόμα και κακεντρέχεια και τώρα αρχίζεις να αισθάνεσαι τις συνέπειες. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να προσπαθήσεις να απομακρύνεις μια κακή συνήθεια, όπως το κάπνισμα ή να μιλήσεις και πάλι με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Στο εργασιακό περιβάλλον όμως αν υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που έχεις αφήσει στην τύχη τους τώρα θα κληθείς να τα τακτοποιήσεις οριστικά.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με τα αισθηματικά σου, με την δημιουργικότητα και με την απόλαυση της ζωής. Όσο ο Πλούτωνας θα είναι ανάδρομος λοιπόν, δεν μπορείς να κάνεις αυτό που θες εσύ ακριβώς και αναγκαστικά θα χρειαστεί να συμβιβαστείς με τις ανάγκες και τις προθέσεις του/της συντρόφου σου, αφήνοντας στην άκρη την δική σου ανάγκη για έλεγχο και τάξη. Δεν είναι απίθανο να εμφανιστεί ένας έρωτας από το παρελθόν αυτή την περίοδο. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να περάσεις καλά, αλλά να έχεις στο μυαλό σου ότι όπως εμφανίστηκε από το παρελθόν, έτσι μπορεί να εξαφανιστεί και πάλι, εκτός και αν ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, έχει αντίθετη άποψη! Επίσης, θέματα με παιδιά σε προβληματίζουν.  
 

ΖΥΓΟΣ
Ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος στον τομέα που έχει να κάνει με το σπίτι σου, την οικογένειά σου και το παρελθόν σου. Μπορεί λοιπόν να βγουν εντάσεις και παρεξηγήσεις με μέλη της οικογένειάς σου και να συγκρουστείς με κάποιον αγαπημένο σου. Ο τομέας αυτός σχετίζεται επίσης με ακίνητα, κληρονομικά ζητήματα και οικονομικά, οπότε πρόσεχε τις εντάσεις και τις καθυστερήσεις σε αυτά τα ζητήματα. Ψυχολογικά, το μυαλό σου στρέφεται προς το παρελθόν και έρχονται μπροστά σου εικόνες που σε γεμίζουν πόνο ή στην καλύτερη περίπτωση αφόρητη νοσταλγία για το παρελθόν και τα παιδικά σου χρόνια. Δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς τις απογοητεύσεις που έχεις περάσει, τα προβλήματα που σου δημιούργησαν οι γονείς σου και την συναισθηματική έλλειψη και αυτό μπορεί να σε κάνει να λειτουργήσεις έντονα και επιθετικά στο παρόν. Τώρα λοιπόν είναι η ώρα να μιλήσεις με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.  
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας είναι ανάδρομος στον τρίτο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με τα αδέλφια σου, με την επικοινωνία, την μετακίνηση και το άμεσο περιβάλλον σου. Ο λόγος σου έχει δύναμη και τον χρησιμοποιήσεις για να επιβάλεις τα επιχειρήματά σου, τις ιδέες σου και θέλεις να αποκτήσεις με αυτόν τον τρόπο τον έλεγχο προσώπων και καταστάσεων. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και οι άλλοι γύρω σου συμφωνούν, αντιθέτως θα συναντήσεις εμπόδια και καθυστερήσεις από τους άλλους, αν τους πιέσεις. Χρειάζεται λοιπόν να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με τα χρήματα, τα υλικά αγαθά και την αυτοεκτίμηση. Πρόσεξε λοιπόν να μην κάνεις ατυχείς επενδύσεις ή να μην σκορπίσεις τα χρήματά σου από δω και από εκεί, σε πράγματα που δεν είναι χρήσιμα, καθώς η τάση για σπατάλη είναι μεγάλη αυτή την περίοδο. Θα προκύψουν έξοδα που δεν είχες υπολογίσει και αυτό θα σε δυσκολέψει. Θα έχεις κινήσεις και ενοχλήσεις από άτομα στα οποία χρωστάς χρήματα ή από υπηρεσίες στις οποίες εκκρεμούν ακόμη οφειλές σου. Ο ανάδρομος πλανήτης σε στρέφει στο να οργανώσεις ένα πλάνο αποπληρωμής και μια αναδιάταξη των οικονομικών σου γενικά. Ευτυχώς που ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο είναι τόσο οικονομικός!
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος στον πρώτο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με εσένα τον ίδιο, την προσωπικότητά σου και το σώμα σου. Η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη σε στρέφει να λειτουργήσεις πιο εσωτερικά, να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου και να δεις με άλλη ματιά τις προτεραιότητες και τους στόχους που έχεις βάλει στην ζωή σου. Είναι μια κατάλληλη περίοδος για να εντοπίσεις τι είναι ακριβώς αυτό που λείπει ή τι δεν λειτουργεί σωστά στα σχέδια που έχεις ενεργοποιήσει αλλά μέχρι τώρα δεν έχεις δει τα αποτελέσματα που περίμενες ή υπολόγιζες. Είναι περίοδος υπαναχωρήσεων και όχι δράσης. Θυμήσου όμως ότι για να σκαρφαλώσεις στον ψηλότερο βράχο, πρέπει πρώτα να πάρεις… φόρα, για να το κάνεις, μίλησε πρώτα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο!
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με την ψυχική υγεία, την διαίσθηση και το υποσυνείδητο. Δώσε προσοχή λοιπόν στα όνειρά σου καθώς το υποσυνείδητό σου προσπαθεί έντονα να επικοινωνήσει αυτή την περίοδο με τον συνειδητό σου νου. Μπορεί να πάρεις οδηγίες από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο για να χειριστείς σωστά τις καταστάσεις που τρέχουν τώρα στην ζωή σου και σε απασχολούν ή σε αγχώνουν. Γενικότερα, προσπάθησε να χαλαρώσεις και να μην αφήνεις το άγχος σου να οδηγεί τις σκέψεις σου και την δράση σου και φρόντισε περισσότερο την υγεία σου, σωματική και πνευματική. Προετοιμάσου, γιατί θα υπάρξουν παλιοί εχθροί που ξαναέρχονται στο προσκήνιο, οι οποίοι θα δράσουν παρασκηνιακά.


ΙΧΘΥΕΣ
Ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με τις κοινωνικές σου συναναστροφές, τους φίλους σου και τα σχέδιά σου μέσα σε ομάδες με κοινό στόχο και όραμα. Κατά την περίοδο της αναδρομής θα χρειαστεί να προσαρμόσεις τους ρυθμούς σου σε χαμηλότερες συχνότητες και να περιορίσεις την δράση σου στους παραπάνω τομείς. Πιθανό είναι επίσης να βρεθείς σε εντάσεις και συγκρούσεις με φίλους ή σε αντιγνωμίες και αντιδικίες με άτομα που δουλεύετε μαζί για ένα κοινό σκοπό. Μην λειτουργείς λοιπόν λες και οι κανόνες δεν ισχύουν για σένα, πειθάρχησε στον εαυτό σου και μίλα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να μην διακοπούν για πάντα σχέσεις και φιλίες.  


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  
Newsletter