astropedia.gr

Πλούτωνας στον Υδροχόο (2023) από 23/3

Πλούτωνας στον Υδροχόο (2023) από 23/3
Ο Πλούτωνας βρισκόταν στον Αιγόκερω από το 2008 και μετά από σχεδόν 16 χρόνια, αρχίζει να εισέρχεται στο επόμενο ζώδιο, τον φουτουριστικό και μοντέρνο Υδροχόο, κάνοντας ένα πρώτο, αναγνωριστικό βήμα από τις 23 Μαρτίου και μέχρι τις 11 Ιουνίου, παραμένοντας στην πρώτη μοίρα του ζωδίου. Ο Πλούτωνας κινείται πάρα πολύ αργά, περίπου μια με τρεις μοίρες την χρονιά και ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Ουσιαστικά στον Υδροχόο θα μπει για τα καλά από τον χειμώνα του 2024 (μέχρι τότε μπαινοβγαίνει στον Αιγόκερω) και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις αρχές του 2044.

Τα διαστήματα που ο Πλούτωνας θα βρίσκεται στον Υδροχόο

 • 23.03.2023 – 11.06.2023
 • 21.01.2024 – 02.09.2024
 • 19.11.2024 – 09.03.2043
 • 01.09.2043 – 19.01.2044

Ποιοι και πώς επηρεάζονται

Όλοι επηρεαζόμαστε! Η νέα θέση του πλανήτη της βαθιάς μεταμόρφωσης και των ριζικών αλλαγών όμως θα επηρεάσει κυρίως τον σταθερό σταυρό (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους), καθώς αρχίζουν να επηρεάζονται νευραλγικοί τομείς στους ηλιακούς χάρτες των παραπάνω ζωδίων, όπως η δουλειά, το σπίτι, οι σχέσεις και η ατομική βούληση. Η επιρροή δεν είναι άμεση για όλους ταυτόχρονα, αλλά σταδιακά και με το πέρασμα του Πλούτωνα θα επηρεαστούν τα αντίστοιχα δεκαήμερα. Ο Πλούτωνας θα παραμείνει στον Υδροχόο μέχρι και τις αρχές του 2044, οπότε για όλους θα έρθει η στιγμή… Προς το παρόν, επηρεάζονται οι πρώτες μοίρες των ζωδίων και ανάλογα με τον οίκο που καταλαμβάνει το ζώδιο του Υδροχόου στον ατομικό μας χάρτη, η διέλευση του Πλούτωνα δείχνει τον τομέα της ζωής μας όπου θα αναζητήσουμε την αλήθεια και το βαθύτερο νόημα. Αυτός ο τομέας ζωής μπορεί να συνδέεται με αλλαγές, αναταραχές, αγώνα εξουσίας και ζητήματα ελέγχου.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η ζωή σου μεταμορφώνεται!
Πόσο σίγουρος είσαι για τις αποφάσεις σου;    

 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699
 
Με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο λαμβάνουμε ιδιαίτερα σοβαρά υπόψη τις κοινωνικές δομές και την πολιτική και επιδιώκουμε σημαντικές μεταρρυθμίσεις σε αυτούς τους τομείς. Ασυνήθιστα, έντονα ή δραματικά γεγονότα είναι δυνατόν να λάβουν χώρα και να μας απασχολήσουν με τους φίλους μας, το κοινωνικό μας δίκτυο, αλλά και με την τεχνολογία. Κατά τη διάρκεια αυτής της μακροπρόθεσμης διέλευσης (θυμίζουμε ότι ο Πλούτωνας θα βγει από τον Υδροχόο το 2044), είναι πιθανό να αντιμετωπίσουμε ζητήματα ελέγχου και εξουσίας που σχετίζονται με την ατομικότητα, την ισότητα, τις φιλίες και τις ομαδικές ενώσεις. Μπορούμε να προσπαθήσουμε και να επιδιώξουμε να φέρουμε στην ζωή μας την προοδευτικότητα, την επιστημοσύνη, τα ιδανικά, και τον ανθρωπισμό. Είναι επίσης μια εποχή που επιδιώκουμε να αλλάξουμε και να αναθεωρήσουμε την κοινωνία μέσω της επιστήμης, των εφευρέσεων, των ιδεών και του νου.

Το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο σχετίζεται

 • με ριζικές αλλαγές και ανανέωση σε βάσεις και δομές
 • με ριζικές αλλαγές σε μεγάλες ομάδες, όπως η θρησκεία, η κοινωνία, η πολιτική
 • με αλλαγές στις φιλίες, αποκαλύπτονται οι υποκριτές και βρίσκουμε τρόπους να είμαστε ο εαυτός μας μέσα στον κοινωνικό μας κύκλο
 • με έντονη διαφοροποίηση, δεν υπάρχουν πλέον μεγάλες τάσεις δεσποτισμού
 • με την κατάρριψη των ειδώλων
 • με την εμμονή γύρω από θέματα τεχνολογίας
 • με την απόλυτη επαφή με την πραγματικότητα
 • μεγάλες αναθεωρήσεις και μεταρρυθμίσεις
 • με την αναγκαιότητα πλέον τα μεγάλα κέντρα να αντιμετωπίσουν την εγκληματικότητα
 • με την αρχή μιας νέας εποχής
 • με προβλήματα με το διαδίκτυο, την κινητή τηλεφωνία και τον αέρα
 • με καινούργιες τεχνολογικές εφευρέσεις
 • με την ανακάλυψη των ορίων του σύμπαντος
 • με την κρυφή υπόσταση της δημοκρατίας
 • με την εκδημοκρατικοποίηση της γνώσης
 • με τον έλεγχο των μεγάλων εταιρειών
 • με την δύναμη που αποκτά στην πραγματικότητα το θηλυκό στοιχείο
 • με την αλλαγή που συμβαίνει στα ανθρώπινα και κοινωνικά δικαιώματα
 • με την γενικότερη αλλαγή του συστήματος

Η επιρροή της διέλευσης του Πλούτωνα από τον Υδροχόο  και τα ζώδια
Αν και κατά το 2023 ο Πλούτωνας θα παραμείνει πολύ λίγο στον Υδροχόο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρόκειται για μια απίστευτα σημαντική περίοδο, καθώς ρίχνουμε μια πρώτη ματιά στο τι πρόκειται να ακολουθήσει τις επόμενες δεκαετίες. Παρακάτω εστιάζουμε σε αυτό που προκύπτει για εμάς προσωπικά από τις 23 Μαρτίου 2023 έως τις 11 Ιουνίου 2023.

 
ΚΡΙΟΣ
Περιμένετε να νιώσετε ανακούφιση στον τομέα της καριέρας και των επιτευγμάτων σας για πρώτη φορά σε πάνω από μια δεκαετία μόλις ο Πλούτωνας εισέλθει στον Υδροχόο στα τέλη Μαρτίου. Με τον Πλούτωνα σε αυτή την θέση, μπορείτε να επικεντρωθείτε όλο και περισσότερο στον τομέα της ευρύτερης κοινότητας, σε ανθρωπιστικούς σκοπούς, επιθυμίες και τεχνολογία. Η τεράστια επιθυμία να επιδιώξετε νέες ευκαιρίες δικτύωσης και να κυνηγήσετε μοναδικά όνειρα θα τονίζεται όλο και πιο πολύ. Ίσως όμως χρειαστεί να κάνετε μια παύση για να διασφαλίσετε ότι είστε ενδυναμωμένοι και έχετε τον έλεγχο των επιδιώξεών σας,  όταν ο Πλούτωνας σταθμεύει ανάδρομος στον Υδροχόο. Η αναδρομή θα μπορούσε επίσης να σας ενθαρρύνει να ελέγξετε μερικές από τις φιλίες σας. Αλλά μόλις ο ανάδρομος Πλούτωνας επιστρέψει στον Αιγόκερω τον Ιούνιο, θα έχετε το υπόλοιπο του 2023 για να ολοκληρώσετε τους τελευταίους επαγγελματικούς μετασχηματισμούς που μπορείτε για την επόμενη δεκαετία. Το 2024, ο Πλούτωνας θα ξαναμπεί στον Υδροχόο και η προσοχή σας θα στραφεί ξανά προς την ευρύτερη κοινότητά σας, τις επιθυμίες και τη σχέση σας με την τεχνολογία. Περιμένετε να δείτε τεράστιες αλλαγές στο δίκτυό σας και στο διαδίκτυο τις επόμενες δεκαετίες. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Πλούτωνας από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Βρίσκεστε στο τέλος ενός ταξιδιού και στην αρχή του επόμενου, όταν ο Πλούτωνας μπαίνει στον Υδροχόο στα τέλη Μαρτίου. Ο τεράστιος αλλά απρόβλεπτος μετασχηματισμός θα αρχίσει να λαμβάνει χώρα στον τομέα της κληρονομιάς, της φήμης, των επιτευγμάτων και της κλίσης σας. Ανάλογα με το πού βρίσκεστε στη ζωή, ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα μπορούσε να είναι το σημείο ελέγχου που πρέπει να διορθώσετε οτιδήποτε προσπαθείτε να επιτύχετε ή οτιδήποτε θέλετε να αφήσετε πίσω σας ως κληρονομιά. Μόλις ο Πλούτωνας γυρίσει ανάδρομος στον Υδροχόο, ίσως χρειαστεί να πατήσετε φρένο για να σκεφτείτε τι πρέπει ακριβώς να κάνετε για να επιτύχετε τους στόχους σας. Μέχρι τις αρχές Ιουνίου, ο ανάδρομος Πλούτωνας θα γυρίσει πίσω στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει για το υπόλοιπο του έτους, δίνοντάς σας άφθονο χρόνο για να κάνετε πράξη και να εφαρμόσετε αυτό που αποφασίσατε ότι χρειάζεται να κάνετε. Όταν ο Πλούτωνας ξαναμπεί στον Υδροχόο το 2024, θα είναι πιο εύκολο να αξιοποιήσετε τη δύναμή σας και να πετύχετε ό,τι θέλετε. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Πλούτωνας από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Μετά από όλα αυτά τα χρόνια που ο Πλούτωνας κινήθηκε μέσα από τον σκοτεινό τομέα του όγδοου σας ηλιακού οίκου, μπορεί να αισθάνεστε τώρα ότι αρχίζετε να βλέπετε το φως στην άκρη του τούνελ με τον Πλούτωνα να εισέρχεται στον Υδροχόο στα τέλη Μαρτίου. Ωστόσο, ο Πλούτωνας στον Υδροχόο σηματοδοτεί την αρχή ενός μοναδικού ταξιδιού μέσα από νέες χώρες, κοσμοθεωρίες και συστήματα πεποιθήσεων. Μπορεί να αισθάνεστε ότι συμβαίνει μια πολιτισμική επανεκκίνηση κατά τη διάρκεια αυτής της αστρολογικής περιόδου. Αλλά αν θέλετε να το αξιοποιήσετε στο έπακρο, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε τον δογματισμό σας, τις κρίσεις σας για το πώς ζουν οι άλλοι και τις κακώς θεμελιωμένες πεποιθήσεις, όταν ο Πλούτωνας γυρίσει ανάδρομος στον Υδροχόο. Μέχρι τις αρχές Ιουνίου, ο ανάδρομος Πλούτωνας θα περάσει και πάλι στον Αιγόκερω, δημιουργώντας την τέλεια στιγμή για να επανεξετάσετε προσωπικές και οικονομικές εμπλοκές και υποθέσεις. Επικεντρωθείτε στον τερματισμό των εμπλοκών μια και για πάντα κατά την διάρκεια του υπολοίπου αυτής της χρονιάς. Όταν ο Πλούτωνας ξαναμπεί στον Υδροχόο το 2024, θα νιώσετε έτοιμοι να αναλάβετε τον έλεγχο του μοναδικού σας ταξιδιού. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Πλούτωνας από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μετά από χρόνια μετασχηματισμού του τομέα των σχέσεών σας, μόλις ο Πλούτωνας εισέλθει στον Υδροχόο, είστε έτοιμοι να υποβληθείτε σε έντονη ενδοσκόπηση καθώς εξετάζετε τη σχέση σας με τα βαθύτερα ψυχολογικά μπλοκαρίσματα, την οικειότητα και τα οικονομικά. Αν και ο Πλούτωνας θα βρεθεί για μια σύντομη χρονική περίοδο στον Υδροχόο κατά το 2023, μπορεί ωστόσο αυτό το διάστημα να είναι ψυχολογικά και συναισθηματικά αρκετά βαθύ και απαιτητικό και να χρειαστεί να εργαστείτε για τη δημιουργία καλύτερων ορίων για να αποφύγετε περίπλοκες και μυστικοπαθείς υποθέσεις. Έτσι, όταν ο Πλούτωνας γυρίσει ανάδρομος στον Υδροχόο, σκεφτείτε τι πρέπει να εφαρμόσετε για να έχετε μια πιο υγιή σχέση με τους κοντινούς σας ανθρώπους και την οικονομική σας ζωή. Έχετε περισσότερη δύναμη από ό,τι πιστεύετε! Όταν ο ανάδρομος Πλούτωνας περάσει ξανά στον Αιγόκερω τον Ιούνιο, όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του 2023, αυτό είναι η τέλεια ευκαιρία να πάτε τις σχέσεις σας στο επόμενο επίπεδο, το οποίο θα σας προετοιμάσει για επιτυχία το 2024 όταν ο Πλούτωνας ξαναμπεί στον Υδροχόο και πλέον θα ξέρετε ακριβώς σε ποιον και σε τι θα θέλετε να επενδύσετε. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Πλούτωνας από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ
Είστε έτοιμοι να ερωτευθείτε τόσο βαθιά όσο ποτέ άλλοτε; Τα τελευταία χρόνια ήταν εξαιρετικά για να μεταμορφώσετε την καθημερινή σας ρουτίνα και τις υγιεινές σας συνήθειες για να νιώσετε ότι έχετε περισσότερο τον έλεγχο της ζωής σας. Ωστόσο, η εστίασή σας πρόκειται να μετατοπιστεί για να προσκαλέσετε περισσότερη αυθεντικότητα και ελευθερία στις ρομαντικές σας σχέσεις όταν ο Πλούτωνας εισέλθει στο αντίθετο ζώδιό σας, τον Υδροχόο, στα τέλη Μαρτίου. Μέχρι τη στιγμή που ο Πλούτωνας γυρίσει ανάδρομος στον Υδροχόο τον Μάιο, ίσως χρειαστεί να σκεφτείτε πόσο καλά μοιράζεστε τη δύναμη ή τον έλεγχό σας με έναν ρομαντικό σύντροφο. Θα μπορούσε να έχει έρθει η ώρα να χαλαρώσετε λίγο τα ηνία. Ανάλογα με το τι προσαρμόζετε, αυτή η νέα θέση του Πλούτωνα θα μπορούσε να είναι το σύνθημα για να αναθεωρήσετε τι παίζει ρόλο στην καθημερινή σας ζωή όταν ο ανάδρομος Πλούτωνας επιστρέψει πίσω στον Αιγόκερω τον Ιούνιο. Στη συνέχεια, ο Πλούτωνας θα παραμείνει στον Αιγόκερω καθ’όλη τη διάρκεια του υπόλοιπου 2023, οπότε αυτή είναι η ώρα να διορθώσετε ό,τι επηρεάζει τις συνήθειες και την υγεία σας και όταν ο Πλούτωνας ξαναμπεί στον Υδροχόο το 2024, θα θελήσετε να αξιοποιήσετε τις σωστές δεσμεύσεις. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Πλούτωνας από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι αναμενόμενο να νιώσετε ενδυναμωμένοι στην αυτοέκφραση και τις ευχάριστες δραστηριότητές σας, όταν ο Πλούτωνας φύγει από τον Αιγόκερω και εισέλθει στον Υδροχόο στα τέλη Μαρτίου. Τώρα που η νέα πλουτώνια περίοδος είναι εδώ, ήρθε η ώρα να εστιάσετε σε αυτό που θα σας βοηθήσει να νιώσετε ότι έχετε τον έλεγχο των καθημερινών σας λειτουργιών. Αυτή είναι μόνο η αρχή μιας περιόδου που επικεντρώνεται στην υγεία και την εργασία, καθώς μεταμορφώνετε ριζικά όλες τις πτυχές της ρουτίνας σας για να διασφαλίσετε ότι όλα στη ζωή σας είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Χρησιμοποιήστε το διάστημα από τον Μάιο και μετά, με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Υδροχόο, για να σκεφτείτε πού είναι οι αδυναμίες σας και τι είστε διατεθειμένοι να αφήσετε πίσω για να επιτύχετε έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής. Κάτι τέτοιο θα σας δώσει την προοπτική που χρειάζεστε για να εστιάσετε στην ευτυχία σας όταν ο ανάδρομος Πλούτωνας ξαναμπεί στον Αιγόκερω τον Ιούνιο. Δεδομένου ότι ο Πλούτωνας θα παραμείνει στον Αιγόκερω για το υπόλοιπο του 2023, πρέπει να πάρετε πίσω τη δύναμή σας εστιάζοντας στα χόμπι, τη δημιουργικότητα και την ερωτική σας ζωή. Θα νιώσετε πιο ενδυναμωμένοι έχοντας ευχάριστες δραστηριότητες για να εστιάσετε όταν ο Πλούτωνας ξαναμπεί στον Υδροχόο το 2024. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Πλούτωνας από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ
Καθώς τα προσωπικά ζητήματα, όπως το σπίτι και η οικογένεια, αρχίζουν να επιλύονται, μπορεί να αισθάνεστε ότι υπάρχει μια αυξανόμενη έμφαση στον τομέα της αυτοέκφρασης, της χαράς και του ρομαντισμού όταν ο Πλούτωνας εισέρχεται στον Υδροχόο στα τέλη Μαρτίου. Σκεφτείτε τον Πλούτωνα στον Υδροχόο ως την ώρα να βουτήξετε στις περίεργες και υπέροχες επιθυμίες σας, αφού ο Πλούτωνας θα ρίξει φως σε αυτό που σας κάνει να νιώθετε πραγματικά ευτυχισμένοι! Αν και βέβαια αυτό θα απαιτήσει έντονη ενδοσκόπηση, θα έχετε καλύτερη κατανόηση της σεξουαλικής και δημιουργικής σας φύσης καθ’όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Από τη στιγμή που ο Πλούτωνας γυρίσει ανάδρομος στον Υδροχόο, είναι αναμενόμενο να νιώσετε λίγο απομονωμένοι ενώ εξερευνάτε τις διεξόδους που σας ενθαρρύνουν να αφήσετε τον αληθινό σας εαυτό να εκφραστεί. Όταν ο ανάδρομος Πλούτωνας περάσει πάλι στον Αιγόκερω τον Ιούνιο και παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος του 2023, ίσως θελήσετε να χρησιμοποιήσετε το χρόνο για να ολοκληρώσετε τυχόν προβλήματα στο σπίτι και την οικογένεια πριν ο Πλούτωνας ξαναμπεί στον Υδροχόο το 2024. Η επίλυση και τακτοποίηση των οικογενειακών σας θεμάτων θα σας επιτρέψει να στρέψετε ανενόχλητοι την εστίασή σας στην αυτοέκφραση και τη χαρά στην ζωή σας. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Πλούτωνας από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μπορεί να νιώσατε πιο ενδυναμωμένοι μέσα από την περιέργεια, την άμεση επαφή και τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες όσο ο Πλούτωνας βρισκόταν στον Αιγόκερω. Καθώς ο Πλούτωνας από τα τέλη Μαρτίου ξεκινά τη μακρά διέλευσή του από τον Υδροχόο, η αντίληψή σας για το σπίτι και την οικογένεια θα αρχίσει να μεταμορφώνεται. Μια προσωπική και πνευματικά διεγερτική αφύπνιση θα ξεκινήσει αφού ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα σας ζητήσει να σκεφτείτε από πού ξεκινήσατε σε σχέση με αυτό που προσπαθείτε να χτίσετε τώρα. Μην εκπλαγείτε αν είστε λίγο απόμακροι όταν ο Πλούτωνας γυρίσει ανάδρομος στον Υδροχόο τον Μάιο, καθώς μπορεί να αισθάνεστε ότι καλείστε να αναθεωρήσετε ιδιωτικά οικογενειακά θέματα πίσω από κλειστές πόρτες. Καθώς το κάνετε αυτό, θα μπορούσατε να διαπιστώσετε ότι πρέπει να εργαστείτε στις επικοινωνιακές σας δεξιότητες πριν ανοίξετε ξανά προσωπικά θέματα όταν ο ανάδρομος Πλούτωνας ξαναμπεί στον Αιγόκερω τον Ιούνιο. Βρείτε τη δύναμή σας μέσω της επικοινωνίας, της κοινότητας και της περιέργειας ενώ ο Πλούτωνας βρίσκεται στον Αιγόκερω για το υπόλοιπο του 2024. Θα είστε έτοιμοι να βουτήξετε ξανά στο σπίτι και την οικογένειά σας, όταν ο Πλούτωνας ξαναμπεί στον Υδροχόο την επόμενη χρονιά. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Πλούτωνας από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σταθείτε και εκτιμήστε το πόσο μακριά έχουν φτάσει τα οικονομικά και η ασφάλειά σας όσο ο Πλούτωνας ήταν στον Αιγόκερω!  Όλη η σκληρή σας δουλειά θα αρχίσει να αποδίδει τελικά όταν ο Πλούτωνας εισέρχεται στον Υδροχόο στα τέλη Μαρτίου. Καθώς τελειώνει μια περίοδος γύρω από το χρήμα και την υλική ασφάλεια, ξεκινά μια νέα περίοδος επικεντρωμένη στην επικοινωνία, καθώς η νέα θέση του Πλούτωνα θα τονίσει το πώς αισθάνεστε γύρω από θέματα του άμεσου περιβάλλοντός σας, τον διάλογο και την εξερεύνηση της περιέργειάς σας. Μπορεί αρχικά να αισθάνεστε επιφυλακτικοί να βγείτε έξω από τη συνηθισμένη ζώνη άνεσης, αλλά ο Πλούτωνας στον Υδροχόο είναι η τέλεια στιγμή για να πειραματιστείτε. Σκεφτείτε πώς μπορείτε να αισθανθείτε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας ενώ εξερευνάτε θέματα και ευκαιρίες που δεν είναι ο τομέας εξειδίκευσής σας όταν ο Πλούτωνας γυρίσει ανάδρομος στον Υδροχόο τον Μάιο. Χρησιμοποιήστε το υπόλοιπο του 2023 για να ολοκληρώσετε τυχόν οικονομικά θέματα και περιμένετε να νιώσετε πιο σταθεροί και σίγουροι για τον εαυτό σας, όταν ο Πλούτωνας ξαναμπεί στον Υδροχόο το 2024. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Πλούτωνας από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πρέπει να είστε οι πιο ενθουσιασμένοι από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, τώρα που εισέρχεται ο Πλούτωνας στον Υδροχόο στα τέλη Μαρτίου! Η έναρξη ενός νέου πλουτωνικού κύκλου θα στρέψει την προσοχή σας προς τις αξίες, τα οικονομικά σας θέματα και την αίσθηση της προσωπικής σας ασφάλειας. Στα επόμενα χρόνια μπορεί είτε να εργαστείτε για να νιώσετε πιο σταθεροί επιδιώκοντας οτιδήποτε είναι μοναδικό για εσάς, είτε μπορεί να αγωνιστείτε για να ξεφύγετε από τις κοινωνικές προσδοκίες στην προσπάθειά σας για ασφάλεια. Ευτυχώς, θα έχετε αρκετό χρόνο για να σκεφτείτε τι εκτιμάτε προσωπικά, οικονομικά και επαγγελματικά όταν ο Πλούτωνας γυρίσει ανάδρομος Υδροχόο. Από τη στιγμή που ο Πλούτωνας ξαναγυρίσει στο ζώδιό σας τον Ιούνιο, ίσως χρειαστεί να εστιάσετε στο ποιοι είστε. Το υπόλοιπο του 2023 θα δώσει μια τελευταία ώθηση για να νιώσετε απόλυτα σίγουροι για την ταυτότητα και το σώμα σας, Όταν ο Πλούτωνας ξαναμπεί στον Υδροχόο το 2024, θα νιώσετε ανακουφισμένοι για άλλη μια φορά καθώς η προσοχή σας μετατοπίζεται πάλι προς τις αξίες και την οικονομική σας σταθερότητα. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Πλούτωνας από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι σχεδόν δύο επόμενες δεκαετίες έχουν να κάνουν αποκλειστικά με εσάς και τον εαυτό σας, δεν υπάρχει πίεση λοιπόν και όλα θα τα βρείτε! Καθώς ο Πλούτωνας εισέρχεται στο ζώδιό σας στα τέλη Μαρτίου, μπορεί να αισθανθείτε μια άμεση αλλαγή στον τομέα που διέπει την ταυτότητα και το σώμα σας. Η αρχική είσοδος μπορεί να είναι ενοχλητική, καθώς ο Πλούτωνας θα φέρει στο φως όλες τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες σας για τον εαυτό σας. Θα πρέπει να εργαστείτε μέσα από τυχόν αναστολές που επιβάλλετε οι ίδιο στον εαυτό σας κατά την πρώτη φάση της νέας θέσης του Πλούτωνα. Μπορεί επίσης να είναι ιδιαίτερα δύσκολο, όταν ο Πλούτωνας γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιό σας, καθώς μπορεί να έχετε την τάση να κάνετε μεγάλη και σκληρή αυτοκριτική. Αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την πλουτώνια περίοδο για να ξεπεράσετε ό,τι σας εμποδίζει από την αγάπη και την αποδοχή του εαυτού σας. Ευτυχώς, θα ανακουφιστείτε λίγο όταν ο ανάδρομος Πλούτωνας αφήσει το ζώδιό σας επιστρέφοντας και πάλι στον Αιγόκερω τον Ιούνιο. Στη συνέχεια, ο Πλούτωνας θα παραμείνει στον Αιγόκερω για το υπόλοιπο του 2023, οπότε αυτό είναι ένα λεπτό αλλά σαφές σημάδι ότι πρέπει για να εστιάσετε στην ψυχική σας υγεία. Κάτι τέτοιο είναι καλό γιατί μπορεί να προετοιμάσει κατάλληλα για το μέλλον, όταν ο Πλούτωνας ξαναμπεί στο ζώδιό σας για άλλη μια φορά. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Πλούτωνας από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ
Είστε έτοιμοι να μπείτε βαθύτερα και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας; Αφού ανακτήσατε τη δύναμή σας στους κοινωνικούς σας κύκλους και ακολουθήσατε τα όνειρά σας τα τελευταία χρόνια, μπορεί τώρα να αισθανθείτε ότι μια υποσυνείδητη μεταμόρφωση πραγματοποιείται καθώς ο Πλούτωνας αφήνει τον Αιγόκερω και περνά στον Υδροχόο στα τέλη Μαρτίου. Οι εσωτερικές σας παραξενιές θα βγουν αργά αλλά σταθερά κατά τη διάρκεια της διέλευσης, καθώς αυτή η ενδοσκοπική περίοδος αφορά την επαφή με τον πραγματικό σας εαυτό. Ωστόσο, θα πρέπει να ξεπεράσετε κρυφούς φόβους γύρω από την αυθεντικότητά σας όταν ο Πλούτωνας γυρίσει ανάδρομος στον Υδροχόο. Οι μη υποστηρικτικές φιλίες - κεκαλυμμένες έχθρες - θα φανερωθούν ξεκάθαρα κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας και ίσως χρειαστεί να αναπροσαρμόσετε τον στενό σας κύκλο. Από τον Ιούνιο, αρχίζετε αισθανθείτε ή να νιώθετε υποσυνείδητα ανακούφιση, καθώς ο ανάδρομος Πλούτωνας φεύγει από τον Υδροχόο για να επιστρέψει και πάλι στον Αιγόκερω. Η προσοχή σας θα στραφεί επίσης προς τους κοινωνικούς σας κύκλους και τα όνειρά σας για το υπόλοιπο του 2023, το οποίο είναι ιδανικό για να βρείτε την πραγματική κλήση και τους φίλους σας. Μόλις έρθει το 2024, θα επανακινηθεί η ενδοσκοπική περίοδος καθώς ο μικροσκοπικός αλλά πανίσχυρος πλανήτης θα ξαναπερνά στον Υδροχόο. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Πλούτωνας από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.