astropedia.gr

Ποσειδώνας (R) στους Ιχθύς από τις 28/6

Ποσειδώνας (R) στους Ιχθύς από τις 28/6
Από τις 28 Ιουνίου έως τις 4 Δεκεμβρίου ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος στο ζώδιο που κυβερνά, τους ονειροπόλους Ιχθύς, επηρεάζοντας περισσότερο Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς που είναι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο –αλλά και όσους έχουν πλανήτες από την 22° έως την 25° αυτών των ζωδίων. Ωστόσο, τα άτομα που γεννήθηκαν με ανάδρομο Ποσειδώνα, θα μπορέσουν να έχουν καλύτερη ροή και εξέλιξη στις δραστηριότητες τους που σχετίζεται με την Τέχνη ή την Πνευματικότητα (εξαρτάται από το σύνολο του αστρολογικού τους χάρτη).

Ο Ποσειδώνας είναι ένας πλανήτης που δεν σχετίζεται τόσο με την καθημερινότητά μας, όσο με την βαθύτερη εξέλιξη της ψυχής. Κυβερνά την επαφή με το Θείο, τους ιερείς, τους μοναχούς, την ανώτερη πνευματικότητα, την Τέχνη, την θυσία (και αυτοθυσία), την αυταπάρνηση, την εξάλειψη του εγωισμού και την επικοινωνία με ανώτερες σφαίρες, έξω από τα ανθρώπινα. Σχετίζεται επίσης με τα όνειρα, τη διαίσθηση, τις θάλασσες και τους ωκεανούς. Από την άλλη όψη του νομίσματος όμως, ο Ποσειδώνας κυβερνά την απάτη και την αυταπάτη, τους απατεώνες, την πλαστογραφία, τις τάσεις φυγής (ακόμα και με αλκοόλ ή ουσίες), την απώλεια του εαυτού, κυριολεκτικά ή συμβολικά…

Τώρα λοιπόν που θα βρίσκεται στους Ιχθύς, όλες αυτές οι ιδιότητες, τόσο οι θετικές, όσο και οι αρνητικές, πολλαπλασιάζονται. Ο Ποσειδώνας θεωρείται ως η ανώτερη οκτάβα της Αφροδίτης, η Αφροδίτη δηλαδή σχετίζεται με την ερωτική αγάπη ανάμεσα σε δυο ανθρώπους, ο Ποσειδώνας σχετίζεται με την απόλυτη αγάπη χωρίς εγωισμό, εκείνη που αναφέρουν τα θρησκευτικά βιβλία, εκείνη την αγάπη που ξεπερνά τους περιορισμούς του χρόνου και της ύλης και φτάνει ως τα πέρατα της δημιουργίας. Για όσους μάλιστα ασχολούνται με την πνευματικότητα και έχουν Πίστη, τώρα με την ανάδρομη πορεία του πλανήτη μπορούν να πάρουν συμπαντικά ή αγγελικά μηνύματα.

Κατά την περίοδο που θα είναι ανάδρομος ο Ποσειδώνας δεν σχηματίζει καμία σημαντική όψη ακριβείας με πλανήτες που αφορούν την κοινωνία, δηλαδή από τον Κρόνο ως τον Πλούτωνα.

Πού να εστιάσω; Τι να προσέξω;

Το πώς μπορεί να σε επηρεάσει η ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα έχει να κάνει με τις ιδιαιτερότητες που έχει ο ατομικός σου χάρτης και το καλύτερο που έχεις να κάνεις, εφόσον θέλεις μια σωστή κατεύθυνση αυτή την περίοδο, είναι να συμβουλευτείς έναν αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Αν θέλεις μια πολύ γενική κατεύθυνση που δεν προκύπτει από τον ατομικό σου χάρτη, τότε πάρε μια ιδέα για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699


Η επιρροή της αναδρομής και τα ζώδια
 


ΚΡΙΟΣ
Όλο το προηγούμενο διάστημα βρισκόσουν μέσα στην ομίχλη, τώρα όμως αρχίζεις να βλέπεις πιο σφαιρικά και πιο πνευματικά τα πράγματα καθώς ο Ποσειδώνας είναι ανάδρομος στο θολό και ασαφή δωδέκατο ηλιακό οίκο σου. Μπορεί να ανακαλύψεις κάποιες παρατυπίες σε βάρος σου ή κάποιου είδους «προδοσίες», ίσως από την άλλη απλώς να νιώθεις την ανάγκη να χρησιμοποιήσεις τα όνειρα ή την διαίσθησή σου, τα οποία σου δίνουν απαντήσεις. Είναι ιδανική περίοδος, για να προσευχηθείς, να συνδεθείς με τον ανώτερο εαυτό σου, τον φύλακα άγγελό σου, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που δεν είναι εν ζωή αλλά νιώθεις πως σε προστατεύει ή τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Να μην ξεχνάς πάντως να συγχωρείς και να πηγαίνεις παρακάτω!


ΤΑΥΡΟΣ
Αναθεωρείς κάποιους στόχους, οράματα αλλά και τον ρόλο που παίζουν στη ζωή σου πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, καθώς ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, της φιλίας, των ομάδων και της τεχνολογίας. Αντίθετα, ίσως αντιληφθείς πως κάποια πρόσωπα στο περιβάλλον σου δεν ήταν τόσο εντάξει απέναντί σου. Αν θέλεις να ξεκινήσεις κάτι μέσα από φίλους ή παρέες, στο οποίο θα επενδύσεις χρήματα, καλύτερα να συμβουλευτείς πρώτα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Το μήνυμα πάντως του ανάδρομου Ποσειδώνα είναι να ασχοληθείς περισσότερο με τα όνειρά σου, αλλά και με τα προβλήματα γενικά των άλλων. Να προσφέρεις την βοήθειά σου όπου σου ζητηθεί, δείξε περισσότερη αλληλεγγύη, για να προσελκύσεις θετική ενέργεια και για εσένα.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος στο δέκατο ηλιακό οίκο σου, της καριέρας, και πιθανώς να πρέπει να δεις πιο καθαρά ποια είναι η θέση σου, το «στάτους» σου και γενικά σε ποιους τομείς θεωρείς ότι τα έχεις πραγματικά καταφέρει. Από τις 28 Ιουνίου ως τις 4 Δεκεμβρίου είναι ένα διάστημα που καλό θα ήταν να δεις πιο σφαιρικά και πιο αντικειμενικά τις αποφάσεις που πήρες το τελευταίο εξάμηνο. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις σχέσεις σου με πρόσωπα κύρους ή στον γάμο σου. Δεν αποκλείεται να σου αποκαλυφθούν κάποιες παρατυπίες που έγιναν σε αυτούς τους τομείς. Χάρη στον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο μαθαίνεις πώς να επωφεληθείς από αυτή την αναδρομή. Το σημαντικότερο από όλα είναι πως κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα έρθεις ξανά σε επαφή με τα όνειρα που είχες για την καριέρα σου. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος στον επεκτατικό και οραματιστή ένατο ηλιακό οίκο σου και βοηθά να συλλάβεις σημαντικές αλήθειες σχετικά με την ζωή, τον προορισμό σου σε αυτή αλλά και τον τρόπο που λειτουργείς στους άλλους ως δάσκαλος. Ο ανάδρομος Ποσειδώνας απαιτεί από εσένα να μεταλαμπαδεύσεις την εσωτερική και βιωματική σου γνώση στους άλλους όταν την χρειάζονται. Αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσεις έναν δικαστικό αγώνα αν δεν το έχεις ερευνήσει διεξοδικά ή αν δεν έχεις μιλήσει πρώτα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Από τη θετική πλευρά μπορεί ένα ταξίδι σου να αποδειχτεί εντελώς μεταφυσικό. Κάποιες αυταπάτες που είχες σχετικά με θέματα σπουδών ή με ανθρώπους που ζουν μακριά, ξεκαθαρίζουν.
 

ΛΕΩΝ
Η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, προκαλεί ανακατατάξεις στον τομέα των οικονομικών σου. Πιθανώς να αποκτήσεις πιο ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με νομικά, φορολογικά ή τραπεζικά ζητήματα, αλλά πρέπει να προσέξεις αν θες να κάνεις ένα νέο άνοιγμα οικονομικά, γιατί ο Ποσειδώνας στην αρνητική του πλευρά θα μπορούσε να μαρτυρά και κάποια φαινόμενα εκμετάλλευσης, έτσι θα χρειαστείς μια αντικειμενική φωνή δίπλα σου ή τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Οι Ιχθύες όμως για σένα σχετίζονται και με τις εμμονές που έχεις, το πως σχετίζεσαι με τις βαθύτερες ανάγκες των άλλων αλλά και με το σεξ. Η ανάδρομη πορεία λοιπόν του Ποσειδώνα πιθανώς να φέρνει αναμόχλευση σε αυτές τις πλευρές τις ζωής, φρόντισε να είσαι πάντα… στην φωτεινή πλευρά!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Ο Ποσειδώνας θα κινείται ανάδρομα από τις 28 Ιουνίου ως τις 4 Δεκεμβρίου στο ζώδιο των Ιχθύων, δηλαδή στον έβδομο οίκο του ωροσκοπίου σου και έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα σχέσεων, συνεργασιών και γάμου. Έτσι λοιπόν αν έβλεπες τα πρόσωπα και τις καταστάσεις μέσα από μεταμορφωτικούς φακούς, τώρα με την ανάδρομη πορεία του πλανήτη μπορείς να δεις κάπως πιο αντικειμενικά τα πράγματα. Πιθανώς να αντιληφθείς λάθη σου στις διαπροσωπικές σχέσεις ή να δεις ότι είχες θυματοποιηθεί, ειδικά αν έχεις αντιδικίες με κάποιους. Θα τα ακούσεις αναλυτικά από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Γενικότερα όμως ο ανάδρομος Ποσειδώνας σου θυμίζει να θέτεις πιο καλά όρια και να μην παραδίνεσαι εντελώς αν δεν έχεις βεβαιωθεί ότι αξίζει τον κόπο.  
 

ΖΥΓΟΣ
Ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της καθημερινότητας και της εργασίας, έτσι θα πιο εύκολο σε σχέση με πριν να ακολουθήσεις το καθημερινό πρόγραμμά σου. Τώρα θα αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι λάθη που έκανες στα επαγγελματικά σου, αντιπαραγωγικά μοτίβα που αποστράγγιζαν την παραγωγικότητά σου. Επίσης, αν είχες παραμελήσει την υγεία σου, αυτό τώρα βγαίνει στην επιφάνεια, και αν έπαιρνες κάποια φαρμακευτική αγωγή πιθανώς να δεις τα αποτελέσματά της για το κατά πόσο ταιριάζει στον οργανισμό σου. Για όλα αυτά τα θέματα, καλύτερα να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Γενικότερα πάντως, πρέπει να βάλεις την πνευματικότητα και τον διαλογισμό (ή την γιόγκα και το ρέικι) πιθανώς, περισσότερο στην καθημερινότητά σου.  
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο ανάδρομος Ποσειδώνας στον ερωτικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να απομυθοποιήσεις πρόσωπα ή καταστάσεις, ειδικά αν τους περασμένους μήνες είχες… θεοποιήσει ένα πρόσωπο στην καρδιά σου! Αν είσαι σε μία σχέση, τότε θα προσπαθείς να βρίσκεις λύσεις σε όσα απασχολούν το ταίρι σου. Αν δεν έχεις κάποιον ερωτικό δεσμό ίσως να νιώθεις πως λείπει αυτή η «χρυσόσκονη» με την οποία έχουμε συνδέσει τον κεραυνοβόλο έρωτα, από τις γνωριμίες που κάνεις. Με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς, καλείσαι να δεις πιο καθαρά και πιο αντικειμενικά τα πρόσωπα της καρδιάς σου και όσους αγαπάς. Καλείσαι επίσης να δείξεις συγχώρεση αλλά και Πίστη στην Αγάπη και στο Σύμπαν, αρκεί πρώτα να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο! Τέλος, θέματα παιδιών ή δημιουργικότητας έρχονται πάλι στο προσκήνιο.
 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο ανάδρομος Ποσειδώνας στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας, ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα σε αυτούς τους τομείς καθώς όσα οικογενειακά… μπερδέματα έφερε με την ορθή του πορεία τους προηγούμενους μήνες, τώρα θα μπορούσαν να ξεκαθαρίσουν. Τώρα βλέπεις πιο αντικειμενικά τις ρίζες σου και πώς αυτές σε έχουν διαμορφώσει. Πιθανώς να αντιληφθείς χειριστικές συμπεριφορές ή φαινόμενα εκμετάλλευσης από πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός σου. Ως προς την ακίνητη περιουσία μπορεί να αντιληφθείς λάθος κινήσεις σου του προηγούμενου διαστήματος και τώρα μπαίνεις στην διαδικασία να τα διορθώσεις ή να τα διευθετήσεις. Μίλα όμως πρώτα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Είναι εξαιρετική περίοδος πάντως να κόψεις… εθισμούς!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο ηλιακό οίκο σου, έτσι τώρα θα βλέπεις τα πράγματα πιο αντικειμενικά και θα αντιλαμβάνεσαι εγκαίρως τις στιγμές που οι άλλοι δεν είναι απόλυτα ειλικρινείς απέναντί σου. Τώρα επίσης και οι άλλοι σε καταλαβαίνουν καλύτερα. Αν στο συγγενικό σου περιβάλλον ή γύρω σου (πχ γείτονες) υπήρξαν διάφορα «θολά» τοπία σε βάρος σου, τώρα σταδιακά διαλύεται η ομίχλη και χάρη στον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, μπορείς να δεις ποιοι είναι άξιοι εμπιστοσύνης και ποιοι όχι. Βλέπεις πιο αντικειμενικά και συμβόλαια, συμφωνίες και απομυθοποιείς πολλά από τα μεγάλα λόγια που άκουσες το προηγούμενο διάστημα. Πάντως, τώρα με την ωριμότητα που σε διακρίνει μπορείς να κάνεις πιο ειλικρινείς, σαφείς και ευθείς συζητήσεις.
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο ανάδρομος Ποσειδώνας στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, των χρημάτων, έτσι τώρα θα απομυθοποιήσεις πολλές από τις πεποιθήσεις σου σχετικά με την ύλη, το χρήμα, αλλά και την αυτοεκτίμησή σου. Τώρα αντιλαμβάνεσαι ότι η σχέση που έχεις με την ύλη και τα χρήματα είναι απλώς μια αντανάκλαση της σχέσης που έχεις με τον εαυτό σου. Βλέπεις λοιπόν πιο αντικειμενικά και τα ταλέντα σου, και κατά πόσο αυτά μπορούν να σου αποφέρουν έσοδα ή ικανοποίηση. Δεν είναι καλό διάστημα να ξανοιχτείς άκριτα σε επενδύσεις αν δεν συμβουλευτείς πρώτα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Επίσης, τώρα πιθανώς να δεις αν έχεις πέσει θύμα… οικονομικής εκμετάλλευσης, αλλά να δεις επίσης αν εσύ ο ίδιος/η ίδια κάνεις λάθος επιλογές και χειρισμούς στα ζητήματα της τσέπης.


ΙΧΘΥΕΣ
Η αναδρομή του κυβερνήτη σου Ποσειδώνα στο ζώδιό σου θα σε επηρεάσει σε θέματα πίστης και θα αλλάξει η σχέση που έχεις με την ανώτερη δύναμη στην οποία πιστεύεις, ή και στον εαυτό σου. Θα αμφισβητήσεις ίσως την έννοια της ευγνωμοσύνης ή θα υπερβάλλεις γύρω από αυτή την έννοια. Αυστηρώς προσωπικά θέματα μπορεί να σε μπερδέψουν και χρειάζεται να είσαι σε επιφυλακή και να φιλτράρεις λογικά και να εξακριβώνεις το οτιδήποτε συμβαίνει με την σχέση σου ή τις συνεργασίες σου. Πριν από όλα αυτή την περίοδο θα πρέπει να συμβουλεύεσαι τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Τώρα πάντως βλέπεις τα πράγματα πιο καθαρά, ακόμα και αν… απομυθοποιείς πολλά!

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.