astropedia.gr

Αισθηματικές προβλέψεις - Νοέμβριος 2021

Αισθηματικές προβλέψεις - Νοέμβριος 2021
Οι αισθηματικές τάσεις από τον Ιούλιο Ανδρέου

Η Αφροδίτη περνά από αυτόν τον μήνα στον Αιγόκερω, όπου και θα παραμείνει για μεγαλύτερο διάστημα από το συνηθισμένο, κάνοντας τα αισθηματικά μας θέματα πολύ σημαντικά τώρα και δημιουργώντας την ανάγκη οι σχέσεις να ωριμάσουν και να αποδείξουν την αξία τους μέσα από την διάρκειά του στον χρόνο ή μέσα από τις καθημερινές αποδείξεις με πρακτικούς τρόπους και από τις δύο πλευρές. Ο μήνας όμως, όσο προχωρά, αυξάνει την δυσπιστία και η ανάγκη να πειστούμε και να σιγουρευτούμε μεγαλώνει και γίνεται βασανιστική, μέχρι να βρούμε την ανακούφιση μέσα από την ανακάλυψη του μυστικού που κρύβει ο ένας ή και οι δύο σύντροφοι.

Κινδυνεύει η σχέση σου;
Είναι ο μήνας που θα συμβεί αυτό που φοβάσαι ή αυτό που επιθυμείς;
Μάθε τώρα!


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 

Οι αισθηματικές τάσεις για το ζώδιό σου αυτόν τον μήνα


ΚΡΙΟΣ
Το παιχνίδι της δύναμης και του ποιος έχει το πάνω χέρι γίνεται αρκετά έντονο αυτόν τον μήνα και ίσως θα ήταν καλό να προσέξεις να μην το παρακάνεις και να μην αφήσεις το μυαλό σου να ξεφύγει τόσο ώστε να αρχίζεις να βλέπεις πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν ή να αισθάνεσαι ότι ο σύντροφος συνωμοτεί πίσω από την πλάτη σου και σχεδιάζει κάτι δυσοίωνο και αρνητικό. Είναι μια περίοδος που είτε το καταλαβαίνεις είτε όχι, δεσμεύεσαι βαθύτερα με τον σύντροφο, αλλά και με τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την σχέση σας και αυτό μπορεί να σε κάνει κάποιες στιγμές να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε αδιέξοδο και ότι χάνεις τον εαυτό σου. Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σταθερή σου σχέση αυτόν τον μήνα περνάει από μια φάση μεγάλης μεταμόρφωσης και τα πράγματα μπορεί να φαίνονται, τουλάχιστον από την πλευρά του συντρόφου, αρκετά επιθετικά ή να προχωράνε με γοργούς ρυθμούς και εσύ να μην μπορείς να ακολουθήσεις, όχι γιατί δεν θέλετε το ίδιο πράγμα, αλλά γιατί ο τρόπος του σε αναγκάζει να κινηθείς διαφορετικά από αυτό που θα ήθελες και έτσι να αισθάνεσαι ότι τον ακολουθείς, ότι δεν συμμετέχεις ισότιμα στην σχέση ή ότι θυσιάζεις προσωπικά σου κομμάτια για την σχέση. Με την έκλειψη του μήνα στον άξονα των σχέσεων, τα πάντα έχουν έναν τόνο καρμικό και μοιάζουν ότι είναι προδιαγεγραμμένα. Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Αφροδίτη για ένα μεγάλο διάστημα θα παραμείνει στον όγδοο ηλιακό σου οίκο και αυτό σημαίνει ότι η αισθηματική σου ζωή δεν θα είναι πλέον ένα ανάλαφρο παιχνιδάκι, αλλά θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να αντιμετωπίσεις αρκετά θέματα, ώστε να καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά και να αισθανθείς καλά και θετικά εντέλει με τον σύντροφο. Αν είσαι μόνος σου και σε αναζήτηση μιας σχέσης, η μαγνητικότητά σου αυτή την περίοδο είναι τέτοια ώστε να προσελκύσεις πρόσωπα κοντά σου και να κάνεις γνωριμίες, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο για να μπεις σε μια σχέση, αντιθέτως θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι, καθώς η ενέργεια είναι περισσότερο ερωτική και σεξουαλική, κάτι που σαφώς θα σε βοηθήσει να περάσεις καλά, αλλά δεν βοηθά την δημιουργία μιας σχέσης σταθερής και με αμοιβαιότητα. Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σουστο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι σαφέστατα ένας μήνας που φέρνει σημαντικές αλλαγές στο αισθηματικό σου κομμάτι και ειδικότερα με την έκλειψη που συμβαίνει στον πέμπτο σου ηλιακό οίκο, τον τομέα που έχει να κάνει με το φλερτ, τον έρωτα και την έκφραση των συναισθημάτων, δεν αποκλείεται αν είσαι μόνος, αυτόν τον μήνα να κάνεις μια πολύ σημαντική και σχεδόν καρμική γνωριμία που θα σου αλλάξει την ζωή και θα σου φέρει τα πάνω κάτω! Ακόμη όμως και αν βρίσκεσαι σε σταθερή σχέση, η περίοδος φέρνει σημαντικές εξελίξεις και αποφάσεις που θα πάρεις για την εξέλιξη της σχέσης σου, πολύ περισσότερο καθώς η Αφροδίτη έρχεται από αυτόν τον μήνα να καθήσει απέναντί σου, στον τομέα των σχέσεων και να σου στέλνει την ενέργειά της για ένα μεγάλο διάστημα μπροστά, καλώντας σε μέσα από τον σύντροφο και τις πράξεις του να πάρεις την απόφαση να δοθείς και να αφοσιωθείς με όλο σου τον εαυτό στην σχέση. Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΛΕΩΝ
Δεν είναι καθόλου απίθανο αυτόν τον μήνα να εμφανιστούν ευκαιρίες και να εκδηλωθεί ενδιαφέρον επί προσωπικού, μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο και να χρειαστεί να μπεις σε δίλημμα σε σχέση με το πώς να κινηθείς και τι στάση να κρατήσεις, καθώς από την μια το πρόσωπο μπορεί να σε ενδιαφέρει ή να κολακεύεσαι από το ενδιαφέρον και τις κινήσεις του προσώπου, αλλά από την άλλη πρέπει να λάβεις υπόψη τις ισορροπίες και τους κανόνες που υπάρχουν στην επαγγελματική σου ζωή και να μην θελήσεις να ξεπεράσεις τα όρια και να μπλέξεις την προσωπική σου ζωή με την επαγγελματική. Ο Κρόνος παραμένει σταθερά απέναντί σου, στον τομέα των σχέσεων και σαφώς δεν θα παίξεις με τίποτα που μπορεί να γκρεμίσει αυτό που χτίζεις. Προς τα τέλη του μήνα το κλίμα γίνεται όμως πιο ανάλαφρο και παιχνιδιάρικο και μπορείς να δεις θετικές εξελίξεις και ευχάριστα γεγονότα είτε με κάποιο νέο πρόσωπο είτε με την σχέση που διατηρείς και να περάσεις όμορφα γεμίζοντας ελπίδα για το μέλλον. Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την Αφροδίτη που από αυτόν τον μήνα αρχίζει την διέλευσή της στον πέμπτο σου ηλιακό οίκο, τα αισθηματικά σου κινούνται και θα κινούνται για ένα σχετικά μεγάλο διάστημα μπροστά, καθώς ο πλανήτης λόγω αναδρομής θα παραμείνει περισσότερο χρόνο σε αυτόν τον τομέα του ωροσκοπίου σου. Το στοίχημα του μήνα είναι να βρεθεί το κατάλληλο άτομο για σένα, αν είσαι μόνος και αναζητάς σύντροφο, ή να βελτιωθεί και να αποκτήσει βάρος και αξία η ήδη υπάρχουσα σχέση που διατηρείς. Είναι μια περίοδος που η επικοινωνία στο αισθηματικό κομμάτι και με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι υψίστης σημασίας και τώρα τα πράγματα πρέπει να ειπωθούν έτσι όπως είναι, χωρίς περιστροφές και κυρίως χωρίς διπλωματία που συνήθως σώζει καταστάσεις, αλλά τώρα λειτουργεί εις βάρος της αλήθειας και δυσκολεύει τις σημαντικές αποφάσεις. Επικοινωνιακά εσύ έχεις αυτή την περίοδο την άνεση να μιλήσεις ανοιχτά, να φλερτάρεις χωρίς περιστροφές και να έχεις άμεσα αποτελέσματα και κυρίως δεν διατίθεσαι πλέον να χάσεις άλλον χρόνο. Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ
Οι σχέσεις βρίσκονται σε μια περίοδο αλλαγής και γενικότερα δεν είσαι πολύ ικανοποιημένος από την κατάσταση που επικρατεί στην καθημερινότητα της αισθηματικής σου ζωής, είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση που δεν προχωρά όπως θα ήθελες, είτε είσαι μόνος και σε αναζήτηση έτερου μισού, και στον ορίζοντα παρουσιάζονται ευκαιρίες που δεν σε καλύπτουν ή πρόσωπα που δεν έχουν κανένα κοινό έδαφος με σένα. Είναι μια περίοδος που το ενδιαφέρον σου αναγκαστικά στρέφεται (ή καλό θα ήταν να στραφεί) σε πρακτικά και επαγγελματικά θέματα, ενώ παράλληλα αποδεσμεύεσαι από την επίδραση και την έλξη που σου ασκεί το πρόσωπο με το οποίο μοιράζεσαι την καθημερινότητά σου και κινείσαι σε πιο μοναχικά μονοπάτια αυτοβελτίωσης και προσωπικής ενδυνάμωσης. Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρχίζεις και γίνεσαι πιο επικοινωνιακός και εκδηλωτικός γενικότερα με το περιβάλλον σου, αλλά και με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και έτσι ο μήνας σου δίνει την αίσθηση ότι τα θέματα στην αισθηματική σου ζωή προχωράνε καλύτερα και τώρα υπάρχουν οι ευκαιρίες ή το κλίμα είναι κατάλληλο για να ξεπεραστούν εμπόδια που σε κρατούσαν σε μια κάποια απόσταση από την σχέση σου ή που δεν σε άφηναν να εκφράσεις άνετα το ενδιαφέρον σου και να φλερτάρεις με καινούργια πρόσωπα. Μην σκέφτεσαι πάρα πολύ και μην αφήνεις χωρίς ανταπόκριση τις κινήσεις των άλλων, ακόμη και αν σε αυτή την χρονική περίοδο δεν σε ενδιαφέρουν πολύ γιατί με την έκλειψη αυτόν τον μήνα στο ζώδιό σου μπορεί να αισθάνεσαι ότι το νόημα βρίσκεται αλλού και όχι στις σχέσεις, αλλά η έκλειψη έρχεται για να επηρεάσει και τις σχέσεις σου και τώρα ένα νέο κεφάλαιο μπορεί να ξεκινήσει. Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η αισθηματική σου ζωή αυτόν τον μήνα αποκτά μια σημαντική θέση στις ανάγκες σου και τώρα δίνονται ευκαιρίες να ξεπεράσεις διάφορες σκέψεις και φόβους που μπορεί να σε κρατούσαν πίσω και παίρνεις την απόφαση να κάνεις τις κινήσεις που σκέφτεσαι και να διεκδικήσεις την χαρά και την ευτυχία. Συνεχίζεις να κινείσαι με προσοχή και με λογική και δεν αφήνεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από το πάθος ή από την γοητεία που σου ασκούν κάποια πρόσωπα που ξέρεις ότι δεν είναι τα κατάλληλα για σένα, γιατί τώρα αυτό που θες και χρειάζεσαι είναι να βρεθείς σε μια σχέση που έχει τα φόντα για να εξελιχθεί στο μέλλον και να μπορείς μαζί με το ταίρι να χτίσεις μια ασφαλή και σταθερή συνθήκη που σε εξασφαλίζει τόσο συναισθηματικά όσο και πρακτικά στην καθημερινότητα. Αν είσαι μόνος, υπάρχει η ευκαιρία να γνωρίσεις το κατάλληλο πρόσωπο, ενώ αν βρίσκεσαι σε σχέση, ο μήνας δίνει την δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις θέματα και να θέσεις πιο σωστές βάσεις στην σχέση σου. Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα αισθηματικά θέματα και η ικανοποίηση που μπορείς να πάρεις από την επιτυχία της σχέσης που έχεις ή της γνωριμίας που θα κάνεις και θέλεις να είναι η κατάλληλη για μέλλον και διάρκεια, είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα πλέον με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σου κατά τις αρχές του μήνα και να παραμένει στο ζώδιό σου για ένα αρκετά μεγαλύτερο διάστημα από το συνηθισμένο αυτή την φορά! Η ατζέντα της καρδιάς ανοίγει λοιπόν και αυτός ο μήνας φέρνει αρκετές εξελίξεις, κάποιες από τις οποίες σε δικαιώνουν και σου δίνουν ελπίδα για το μέλλον, κάποιες άλλες όμως σε φέρνουν σε οριακό σημείο και ίσως να σκεφτείς τον χωρισμό ή την αποστασιοποίηση. Οι δύσκολες όψεις του δεύτερου δεκαημέρου του μήνα χτυπάνε την ομαλότητα που υπάρχει στην αισθηματική σου ζωή και φέρνουν αναστάτωση και εντάσεις με το αγαπημένο πρόσωπο και ξαφνικά γεγονότα που μπορεί να έχουν να κάνουν με πρακτικά και επαγγελματικά θέματα, αλλά επηρεάζουν αρνητικά τον αισθηματικό τομέα και καλό είναι να προσέξεις τις ισορροπίες. Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο μήνας είναι ιδιαίτερα καρμικός γύρω από γνωριμίες και γεγονότα που σε οδηγούν πιο κοντά σε ένα πρόσωπο και που δίνουν την αίσθηση ότι τώρα συμβαίνει κάτι σημαντικό και σε κάποιο βαθμό ανεξήγητο, αλλά οπωσδήποτε τα γεγονότα και οι συμπτώσεις είναι τέτοια που δεν σε αφήνουν να στρέψεις την προσοχή σου αλλού και να κλείσεις τα μάτια σε αυτό το κάτι που πάει να αρχίσει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση, η περίοδος φέρνει ανακατατάξεις στην κοινή σας ζωή ή και σε θέματα του σπιτιού αν μένετε μαζί, ενώ παράλληλα και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν σε αφήνουν να απολαύσεις όμορφες στιγμές, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις και μικροκαυγαδάκια, τα οποία όμως θα ξεπεραστούν εφόσον και οι δύο πλευρές θέλετε το καλύτερο. Αν είσαι μόνος και παρά το καρμικό μήνυμα του μήνα, κλείσεις τα μάτια σε μια καινούργια γνωριμία, οπωσδήποτε τότε η συγχρονικότητα θα φέρει ερωτικό ενδιαφέρον με πρόσωπο του επαγγελματικού σου χώρου ή με πρόσωπο από το παρελθόν. Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ
Ο έρωτας γίνεται ιδανικός αυτόν τον μήνα και τώρα εσύ έχεις την ανάγκη αλλά και την πρόθεση να ζήσεις αυτο που ονειρεύεσαι και να χτίσεις τις βάσεις στην πραγματικότητα μιας υπέροχης σχέσης που ξεκινάει από την επαφή και την επικοινωνία και συνεχίζει να εξελίσσεται φτάνοντας μέχρι και την εδραίωση μέσω συμβίωσης. Είναι ένας μήνας που θα μετριάσεις την ονειροπόληση και τον ρομαντισμό και θα εστιάσεις σε πρακτικές κινήσεις που θα σε οδηγήσουν στο να βελτιώσεις και να αναβαθμίσεις την κατάσταση στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή θα στοχεύσεις να εντοπίσεις και θα βρεις το κατάλληλο πρόσωπο για σένα, καθώς οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες δεν λείπουν αυτόν τον μήνα. Δεν αποκλείεται το καινούργιο σου ενδιαφέρον να βρίσκεται σε επαγγελματικό χώρο ή να είναι γνωστό σου μέσα από τον φιλικό σου κύκλο.   Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.