astropedia.gr

Πως να διατηρήσετε το πάθος σε μία σχέση!

Πως να διατηρήσετε το πάθος σε μία σχέση!
Όσο και να θέλουμε να το αρνηθούμε η ρουτίνα είναι η μία φυσιολογική φάση, η οποία αργά η γρήγορα θα έρθει μέσα στη σχέση μας. Αυτό ισχύει και συναισθηματικά, αλλά και σεξουαλικά! Θα μου πείτε πως υπάρχουν ζευγάρια που είναι χρόνια μαζί και διατηρούν τη φλόγα αναμμένη; Αυτά, λοιπόν, τα ζευγάρια «δουλεύουν» πάνω στη σχέση τους και προσπαθούν σκληρά να ικανοποιήσουν ο ένας τον άλλον σε όλους τους τομείς. Πώς όμως, θα βελτιωθεί ο σεξουαλικός τομέας, όταν είσαι μεγάλο χρονικό διάστημα με τον άλλον; Πώς θα ανάψουν τα αίματα, όταν τον έχεις δει εκατοντάδες φορές γυμνό και το σεξ γίνεται πλέον μερική υποχρέωση; Ας ανακαλύψουμε 10 τρόπους που ανανεώνουν τη σεξουαλική ζωή των ζευγαριών και δίνουν πνοή για νέες περιπέτειες!

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Η Αστρολογία μπορεί να σας βοηθήσει να πλησιάσετε και πάλι το πρόσωπο που αγαπάτε.
Πότε λοιπόν η κατάλληλη χρονική περίοδος για να κάνετε επανασύνδεση με μια παλιά αγάπη;  
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
  Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980
 
1. Κάντε παραπάνω σεξ!

Είμαι σίγουρη πως οι περισσότεροι κοιτάτε το άρθρο με μισό μάτι και κουνάτε ειρωνικά το κεφάλι! Σκεφτείτε το, όμως, λίγο... Η ζωή που κάνουμε δε μας αφήνει πολλά περιθώρια, ώστε να έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό μας. Μας γεμίζει με υποχρεώσεις, με ευθύνες και με εκκρεμότητες. Και μόλις έρθει η ώρα να ξαπλώσουμε, το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι το σεξ.

Ανυπομονούμε πότε θα έρθει η ώρα να αφεθούμε στο απαλό μας μαξιλάρι και δε μας περνάει από το μυαλό να σπαταλήσουμε άλλη μία ώρα (συνολικά, μαζί με τα προκαταρκτικά και τα συναφή μετά το σεξ, μην τρομάζετε) για να ικανοποιήσουμε σεξουαλικά τον εαυτό μας, αλλά και το σύντροφό μας. Το πολύ πολύ να του πούμε να τελειώσει γρήγορα, ώστε να βρεθούμε και εμείς χωρίς δεύτερη σκέψη στην αγκαλιά του Μορφέα!

Είναι λάθος αυτή η τακτική. Οφείλετε, ως ζευγάρι, να εντάξετε το σεξ στο πρόγραμμά σας, ακόμα κι αν δεν έχετε όρεξη! Ρυθμίστε το ξυπνητήρι μία ώρα νωρίτερα ή πιείτε λίγο καφέ παραπάνω για να αντέξετε το βράδυ! Δε χρειάζεται να δώσετε και τον καλύτερο σας εαυτό, απλώς να δείτε το σεξ με άλλο μάτι. Θυμηθείτε πως τρώγοντας έρχεται η όρεξη και όσο περισσότερο σεξ κάνετε, τόσο περισσότερη όρεξη θα αποκτήσετε αργότερα.

Αμέσως θα μπει στο μυαλό σας ως κάτι δεδομένο και ακόμα κι αν η λίμπιντό σας δεν είναι στα ύψη, μπορεί να είναι του συντρόφου σας ή μπορεί να σας έρθει και εσάς κατά τη διάρκεια. Το σώμα πάντα διψά για σεξουαλική ικανοποίηση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το ξυπνήσετε!

2. Κινηθείτε αυθόρμητα!
Ωραία, λοιπόν, το βάλαμε στο πρόγραμμά μας, αλλά γίνεται και πάλι με μία συγκεκριμένη ρουτίνα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας να εκφραστεί, όταν εκείνος το αισθάνεται. Πόσες φορές σας ήρθε η όρεξη, αλλά τότε ήταν η ώρα του φαγητού ή μόλις είχατε βάλει μία ταινία να δείτε; Πόσο ακόμα κι όταν είστε ήδη καθοδόν για μία συνάντηση με φίλους ή συγγενείς; Και τι έγινε να αργήσετε; Μην κολλάτε σε αυτά! Το θέμα είναι να χαίρεστε τη ζωή και να αντιδράτε αυθόρμητα.

Μπορείτε να σβήσετε το φαί ή να χαμηλώσετε τη φωτιά και να προκαλέσετε το ταίρι σας να «κυλιστείτε» στο χαλί της κουζίνας, το οποίο έχετε φυσικά καθαρίσει. Ακόμα, μπορείτε να πατήσετε «παύση» στην ταινία και να αρχίσετε σιγά σιγά να βγάζετε τα ρούχα σας, χωρίς πολλά πολλά λόγια, περνώντας του το μήνυμα, άμεσα και ξεκάθαρα!

Τώρα, αν έχετε να πάτε επίσκεψη… αργήστε κανένα μισάωρο, προφασιζόμενοι πως σας έχει πιάσει λάστιχο και ψάξτε να βρείτε κανένα έρημο πάρκινγκ, καμιά εγκαταλειμμένη πολυκατοικία ή κάποιο δρόμο που να βγαίνει σε δάσος (πάντα με κλειδωμένες τις ασφάλειες) και θυμηθείτε τα πρώτα σας ραντεβού! Μπορεί να μην είναι τόσο βολικά στο αυτοκίνητο, αλλά η περιπέτεια έχει και αυτή τη χάρη της.

Αυτό το σκηνικό θα σας εξιτάρει και θα σας ανανεώσει πολύ, καθώς θα δείτε τον εαυτό σας να δρα έτσι όπως έκανε παλιά και θα αντιμετωπίσετε το σύντροφό σας σαν έναν τυχαίο γκόμενο, ο οποίος δεν έχει δικό του σπίτι, αλλά ούτε και λεφτά να σας πάει σε κάποιο καλό ξενοδοχείο!

3. Κάντε τις επιθυμίες σας πραγματικότητα!
Ποιος άνθρωπος δεν έχει φαντασιώσεις και κρυφές επιθυμίες τις οποίες δεν έχει το κουράγιο και την τόλμη να τις αποκαλύψει; Σίγουρα, υπάρχει ένα μικρό ποσοστό που τις ικανοποιεί, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν το σύντροφό τους σαν κάτι ιερό και άσπιλο, που δεν πρέπει να το μολύνουνε με τις τρελές ή παρατραβηγμένες σκέψεις τους.

Ειδικά οι άντρες, μόλις τα φτιάξουν σοβαρά με μία γυναίκα, τη βάζουν σε άλλη κατηγορία, αφήνοντας πίσω τις φαντασιώσεις και τα ακραία θέλω τους, ώστε να μη τη χάσουν. Για να μπουν στη διαδικασία να ανοίξουν το στόμα τους και να πουν κάτι τέτοιο, θα πρέπει να έχει περάσει καιρός και ο ένας να ξέρει πλέον καλά τον άλλον! Αφού, λοιπόν, αυτό έχει γίνει, ήρθε η ώρα η επικοινωνία σας να φτάσει σε άλλο επίπεδο! Μιλήστε ανοιχτά στο σύντροφό σας για τις κρυφές επιθυμίες σας και αποκαλύψτε τον πιο kinky εαυτό σας!

Μη διστάζετε να πείτε ποια είναι η αγαπημένα σας στάση, τι σας εξιτάρει πιο πολύ και ρωτήστε τον αν θα συμφωνούσε ποτέ να κάνετε ομαδικό σεξ ή να δοκιμάσετε το swinging; Αναλόγως τα γούστα, οι φαντασιώσεις μπορεί να είναι απλές ή και πιο πολύπλοκες. Όπως και να ‘χει, ο άνθρωπος που έχετε δίπλα σας σας γνωρίζει πραγματικά και σας αγαπά γι’ αυτό που είστε. Είναι κρίμα να μην τολμάτε να πείτε κάτι στο άτομο που αγαπάτε πιο πολύ, φοβούμενοι πως θα το χάσετε.

Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, καθώς και το ταίρι σας θα επιθυμεί κάτι παρόμοιο, απλώς δεν έχει βρει ποτέ τη δύναμη να σας το ζητήσει. Ακόμη και να σας ζητήσει να κάνετε τρίο, μην προβείτε σε έντονες γκριμάτσες ή σε έξαλλα σχόλια. Σκεφτείτε τις ανάγκες του και τις δικές σας αντοχές και βρείτε μαζί μία συμβιβαστική λύση, ώστε το σεξ σας να διαφοροποιηθεί και να τονώσει τη σχέση σας!

4. Πηγαίντε σε ένα sex shop!

Έχετε πάει ποτέ σε sex shop μαζί; Εάν όχι, τότε, τώρα είναι η ευκαιρία να πάτε! Πείτε στο ταίρι σας πως θέλετε να βγείτε έξω και να πάτε βόλτα και σταματήστε μπροστά από ένα sex shop. Εκείνο μπορεί να αντιδράσει, αλλά εσείς μην του αφήσετε περιθώρια να κάνει πίσω. Μπείτε μέσα και χαζέψτε με την ησυχία σας τις ταινίες, τα αξεσουάρ, τα βοηθήματα και όλα τα sex toys που υπάρχουν.

Η ποικιλία είναι τεράστια και η χρήση τους θα αλλάξουν τη σεξουαλική σας ζωή! Ποιος είπε πως τα sex toys είναι μόνο για τους εργένηδες; Είναι τα καλύτερα βοηθήματα για να αποτελέσουν το «κερασάκι» στο σεξ! Διαλέξτε με προσοχή τι θα πάρετε και δώστε λίγο χρόνο στον αντιδραστικό σύντροφό σας να βυθιστεί στον κόσμο του. Μπορεί να αγοράσετε διάφορα και άμα τα θεωρήσετε πολύ τολμηρά να μην τα χρησιμοποιήσετε.

Ακόμη, εάν δεν σας ταιριάξουν, τότε μπορείτε να αγοράσετε κάποιο βιβλίο γύρω από το σεξ, όπως τις στάσεις του Kama Sutra ή πώς να μάθετε να κάνετε ταντρικό σεξ και να εξελίξετε το σεξουαλικό σας επίπεδο! Βάλτε δύσκολα στον εαυτό σας και δοκιμάστε καινούργια πράγματα! Μπορεί να βρείτε ενδιαφέρον σε ένα απλό σιρόπι σοκολάτας ή σε προφυλακτικά με γεύση ανανά μέχρι και σε ένα δονητή ή σε ένα δαχτυλίδι πέους!

Επιπλέον, θα βρείτε αιθέρια έλαια, διεγερτικά αρώματα, κορδέλες και χειροπέδες, αλλά και λιπαντικά για όλες τις χρήσεις. Βρείτε το σημείο που σας διεγείρει πιο πολύ και αποφασίστε την αγορά σας. Μην ντρέπεστε! Το σεξ είναι υγεία και το καλό σεξ ευτυχία!

5. Υποδυθείτε ρόλους!

Παλιό και παραδοσιακό! Όταν ξαπλώσετε και πριν αρχίσετε τα προκαταρκτικά, αρχίστε να μιλάτε. Πείτε μία ιστορία! Βγείτε από τη σφαίρα της πραγματικότητας και υποδυθείτε πως είστε κάποια άλλη και πως τυχαία βρεθήκατε στο κρεβάτι μαζί του! Περιγράψτε τον άλλον εαυτό σας με διαφορετικά χαρακτηριστικά και γίνετε λίγο πιο εκκεντρική και πικάντικη.

Αναλόγως τα γούστα, μπορείτε να υποδυθείτε μία φοιτήτρια που τώρα τελειώνει τη σχολή της και είναι πολύ αγχωμένη και θα ήθελε τη βοήθεια του καθηγητή της ή μία επαρχιώτισσα που έχει χαθεί στο δρόμο και κάνει ωτοστόπ και πέφτει πάνω σε έναν άγνωστο άνδρα για οδηγίες. Η ιστορία πρέπει να σχετίζεται με κάποια ή με κάποιον που χρειάζεται βοήθεια ή μπορεί να αφορά μία δυναμική και αγέρωχη γυναίκα που της αρέσει να κυριαρχεί πάνω στους άνδρες της.

Αναφέρομαι στο θηλυκό μέλος της σχέσης, καθώς θεωρώ πως είναι πιο εύκολο να «ξεκλειδώσει» το χαρακτήρα της σε σχέση με τον άνδρα. Έτσι όπως θα  διηγείστε την ιστορία, εκείνος θα μιλά σα να είναι ο άνδρας της αφήγησης, ο οποίος σας την «πέφτει» για πρώτη φορά και θέλει σαν τρελός να σας αποπλανήσει.

Εσείς θα το παίξετε δύσκολη και αθώα και θα αρνείστε αρχικά την επαφή, ενώ εκείνος θα πρέπει να βάλει τα δυνατά του για να σας κατακτήσει. Σημειωτέον πως κατά τη διάρκεια του σεξ, δεν πρέπει να ξεχαστείτε και να πείτε ο ένας τον άλλον με τα αληθινά σας ονόματα, διότι θα χαλάσετε όλη τη μαγεία. Μπείτε στο παιχνίδι και ανακαλύψτε έναν άλλον ερωτικό κόσμο, παρέα με τον άνθρωπο που αγαπάτε!

6. Φορέστε σέξι εσώρουχα!
 
Και αυτός ο τρόπος είναι ο πλέον κλασικός, αλλά δεν παύει να είναι αποτελεσματικός! Δεν έχετε βαρεθεί να τον βλέπετε με τα ίδια μποξεράκια και μπλουζάκια ή με τις κάλτσες να μένουν ή να βγαίνουν κατά τη διάρκεια του σεξ, ανάλογα με τις ορέξεις; Εκείνος, από την άλλη πλευρά, δεν έχει μάθει απ’ έξω τη δική σας εικόνα με τις πιτζάμες με τα αρκουδάκια και τις καρδούλες και τα ασορτί καλτσάκια που σας κάνουν να αισθάνεστε 13 χρονών, αλλά είναι ό,τι πιο βολικό έχετε φορέσει;

Αναμφίβολα! Βάλτε ένα τέλος σε αυτά και πετάξτε τα σε κανένα memory box! Πηγαίνετε σε ένα μαγαζί με εσώρουχα και επενδύστε λίγο πάνω στη σεξουαλική σας ζωή! Αγοράστε δαντελωτό σουτιέν και ασορτί g-string σε μαύρο κλασικό χρώμα, καθώς και ένα άλλο παρόμοιο ζευγάρι σε βαθύ κόκκινο χρώμα. Επιπλέον, δώστε μία ευκαιρία στα κομπινεζόν και στις ζαρτιέρες και τολμήστε να βάλετε μπουστάκια και καλτσοδέτες!

Πολύ σέξι είναι, επίσης το δερμάτινο σουτιέν των 3/4, το οποίο αφήνει τη φαντασία να οργιάζει, ενώ τρελή επιτυχία έχουν τα εφαρμοστά κορμάκια σε δαντέλα με κορδέλες ή σε διάφορα σέξι σχέδια! Για εκείνον τώρα, μπορείτε να του αγοράσετε ένα αστείο μποξεράκι με μία στάμπα στο επίμαχο σημείο ή να του ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα, αγοράζοντάς του καινούργια σέξι σλιπάκια και μποξεράκια σε έντονα χρώματα.

Μην πέφτετε στη ρουτίνα του σεξ και δώστε λίγο χρόνο και χρήμα σε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες. Μόλις το ταίρι σας δει αυτή την εικόνα, θα ακυρώσει αυτόματα την παλιά εικόνα της γλυκιάς κοπέλας ή της νοικοκυράς και θα δει μπροστά του ένα θηλυκό που θα θέλει να το βάλει κάτω και να του αλλάξει τα φώτα! 

7. Μιλήστε βρώμικα!
Εδώ θα μπείτε σε έναν άλλον μαγικό κόσμο! Ίσως σε κάποια ζευγάρια να μην αρέσουν οι βωμολοχίες, αλλά είναι άκρως ξεσηκωτικές! Δε λέω να αρχίσετε τα μπινελίκια (καλά, άμα, σας αρέσει να κάνετε οτιδήποτε θέλετε), αλλά να νιώσετε το σεξ έτσι όπως του αξίζει! Την ώρα των προκαταρκτικών ξεκινήστε με κάποια επιφωνήματα και μικρά βογγητά, ώστε να δείξετε στο ταίρι σας πόσο πολύ σας αρέσει αυτό που σας κάνει και πόσο τον/την ποθείτε!

Μόλις το σεξ ξεκινήσει, τότε αρχίστε να του/της απευθύνεστε με πιο βίαιο τρόπο. Ξεχάστε τα «αγαπούλα μου», «σ’ αγαπάω», «είσαι η ζωή μου» και τα παρόμοια. Υπάρχουν τόσες ατάκες που μπορείτε να πείτε (και εγώ δεν μπορώ να τις γράψω για προφανείς λόγους), οι οποίες θα σας ανάψουν τόσο πολύ που θα εκπλαγείτε και σεις οι ίδιοι με τον εαυτό σας! Χρησιμοποιείτε από κοσμητικά επίθετα για το μέλος του συντρόφου σας, μέχρι κουβέντες που ακούτε στο δρόμο που μέχρι πρότινος σας ξένιζαν.

Το άτομο που έχετε απέναντί σας πρέπει να γίνει το αντικείμενο του πόθου σας. Εκείνη την ώρα δεν θα τον δείτε σαν τη σχέση σας, αλλά σαν έναν άγνωστο ή μία άγνωστη που θέλετε να κάνετε ωμό και άγριο σεξ, χωρίς να πρέπει να δώσετε υποσχέσεις και να πείτε γλυκόλογα. Η αγάπη υπάρχει, αλλά θα πάει «περίπατο» για λίγο, ώστε να δώσετε μία πιο «πιπεράτη» νότα στη σεξουαλική σας ζωή.

Προσοχή, όμως, μην το παρακάνετε με τις βρώμικες λέξεις, διότι δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα τα όρια του άλλου σε αυτό το επίπεδο και υπάρχει κίνδυνος να μην του αρέσει πολύ ή να θέλει το χρόνο του να μπει σε όλο αυτό το καινούργιο κλίμα!    

8. Χρησιμοποιήστε το θυμό ως όπλο!
Μη μου πείτε πως δεν τσακώνεστε ή πως δεν έχετε μικροεντάσεις στη σχέση σας; Αποκλείεται! Κάπου θα λογομαχήσετε, κάπου θα αρπαχτείτε ή κάπου θα στραβώσετε. Χρησιμοποιήστε το θυμό σας ως εργαλείο! Μην τον αφήσετε να περάσει και όλα αυτά τα νεύρα που έχετε με το ταίρι σας βγάλτε τα στο κρεβάτι. Μόλις βγάλετε τα ρούχα ο ένας στον άλλον, η ένταση θα είναι τέτοια που θα αισθάνεστε σα να κάνετε πρώτη φορά σεξ.

Μέσα σας θα υπάρχει το αίσθημα της εκδίκησης και αυτό στο σεξ λειτουργεί ιδιαιτέρα βοηθητικά. Είναι σα να θέλετε να τιμωρήσετε ή να πληγώσετε ελαφρώς τον άλλον γι’ αυτό που σας έκανε και εκεί θα βρείτε το χώρο και τον τρόπο! Κατά τη διάρκεια της πράξης, θα του/της αφήνετε μπηχτές και υπονοούμενα που θα ανεβάζουν τη λίμπιντο και θα «παίζουν» με το μυαλό σας.

Μπορεί να παρασυρθείτε σε έναν άλλον κόσμο και κάποια στιγμή να ξεχάσετε πως απέναντί σας έχετε τον άνθρωπο που αγαπάτε. Αργά ή γρήγορα η κακή ένταση θα φύγει και θα γίνει πάθος, δίνοντας σας ένα από τα καλύτερα κρεβάτια που έχετε ζήσει. Συμβουλή:  Μην το παρατραβήξετε με τις σπόντες, γιατί μπορεί, είτε ο ένας, είτε ο άλλος να νευριάσει πραγματικά και να παρατήσετε το σεξ στη μέση.

Και τότε, όχι μόνο δε θα έχετε καταφέρει να το ανανεώσετε, αλλά θα είστε τόσο έξαλλοι ο ένας με τον άλλον που θα έχετε χαλάσει μία τόσο όμορφη στιγμή! Περάστε τα όποια μικρά προβλήματα έχετε σε ένα συγκεκριμένο βαθμό και βάλτε τα όρια εκεί που πρέπει. Δείτε τα σεντόνια σας είναι σαν ένα πεδίο μάχης που κανένας δε βγαίνει νικημένος!

9. Κλείστε τα μάτια!
Πάρτε μία κορδέλα ή ένα φουλάρι, οτιδήποτε βρείτε πρόχειρο, και κλείστε τα μάτια στο ταίρι σας. Για καλύτερα αποτελέσματα, δέστε του και τα χέρια με χειροπέδες. Πείτε του πως θα παίξετε ένα παιχνίδι. Βάλτε τον να κάτσει σε μία πολυθρόνα ή στο κρεβάτι και αφήστε τον εκεί για λίγη ώρα. Μην απαντάτε στις ερωτήσεις του, δημιουργώντας έτσι ένα κλίμα κινδύνου και μυστηρίου.

Μετά από λίγο, αρχίστε να τον γδύνετε. Θα αισθανθεί πρωτόγνωρα, καθώς δε θα μπορεί να σας κάνει τίποτα. Το μόνο που θα κάνει είναι να αισθάνεται και να ερεθίζεται. Μόλις τον γδύσετε, αρχίστε να τον χαϊδεύεται στις ευαίσθητες περιοχές του, ενώ μπορείτε να του βάλετε κάποιο σιρόπι ή σαντιγί και τον γλύψετε μέχρι να τον τρελάνετε. Ακόμη, ασχοληθείτε και με το λαιμό και τα αυτιά του, καθώς αποτελούν ιδιαίτερες ερωτογενείς ζώνες και ψιθυρίστε του τα πράγματα που θα του κάνετε.

Εκείνος μόνο θα αντιδρά, ανήμπορος να κάνει κάτι άλλο και θα σας παραδοθεί ολοκληρωτικά! Μόλις τον έχετε φέρει στην κατάσταση που θέλετε, καβαλήστε τον και αρχίστε ένα αργό και σεξουαλικό χορό. Εκεί μπορείτε να του λύσετε τα χέρια, αλλά όχι τα μάτια και να τον αφήσετε να σας αγγίξει σε όλο σας το κορμί. Επόμενο στάδιο; Το πολυπόθητο σεξ! Ανεβείτε πάνω του και αρχίστε τα μαγικά σας! Αφήστε τον να σας αγγίζει όπου βρει και να κάνει αυτό που αισθάνεται. Μετά από όλη αυτή τη διεργασία, το σεξ θα είναι εκπληκτικό και φαντασμαγορικό! Οι αισθήσεις της ακοής, της αφής και της όσφρησης θα «δουλεύουν» στο κόκκινο και το μυαλό θα ταξιδεύει σε άλλη διάσταση!

10. Γυμναστείτε!
Δεν είναι καθόλου αστείο! Είναι ακριβώς το ίδιο με την ανανέωση της ερωτικής γκαρνταρόμπας! Όσο μεγαλώνουμε το σώμα μας μας αφήνει. Χαλαρώνει και δεν έχει την ίδια αντοχή που είχε παλαιότερα. Φροντίστε λίγο τον εαυτό σας και θα δείτε μεγάλη διαφορά και στο κρεβάτι σας. Μπορεί να πάρετε ένα διάδρομο στο σπίτι ή να ξεκινήσετε τρέξιμο εκτός σπιτιού, δίνοντας νέα πνοή στο σώμα σας. Ακόμη, μπορείτε να κάνετε γιόγκα, να γραφτείτε στο γυμναστήριο ή να ξεκινήσετε κάποιο άθλημα. Και μόνο που θα κάνετε κάτι καινούργιο, θα αρχίσετε να αισθάνεστε εσείς οι ίδιοι καλύτερα με τον εαυτό σας. Μετά από λίγους μήνες, θα δείτε μεγάλη διαφορά στο σώμα σας και το ταίρι σας θα σας κοιτάζει με άλλο μάτι.

Μπορεί να ξαναδεί τους κοιλιακούς που κάποτε είχατε και τους μυς που είχανε χαθεί κάτω από την «καλοπέραση» και το άτσαλο φαί! Μόλις εντοπίσει την αλλαγή, θα ορμήσει πάνω σας και θα κολλήσει σα μύγα! Θα θέλει να επεξεργαστεί το νέο σας κορμί και να πάρει μία γεύση από τη σφριγηλότητα και την αποκτηθείσα μυϊκή δύναμη.

Και το σημαντικότερο; Θα ζηλέψει τόσο πολύ που έχετε χτίσει κορμί, που θα αισθανθεί απειλή μήπως αρέσετε και σε κάποιον άλλον! Ως αποτέλεσμα, το σεξ θα γίνει καλύτερο και συχνότερο και το ταίρι σας θα μπει και αυτό στην ίδια διαδικασία να σουλουπώσει τον εαυτό του και να σας προσφέρει ένα υγιές, γεμάτο λίμπιντο και όρεξη σώμα! Τέλος στην κούραση και στη χαλάρωση! Τώρα, μπορείτε να ανανεώσετε τη σχέση και τη σεξουαλική σας ζωή, μόνο με λίγη παραπάνω προσωπική φροντίδα! 

Αυτοί είναι δέκα τρόποι που μπορείτε να ανανεώσετε τη σεξουαλική σας ζωή, αλλά μη μείνετε μόνο μέχρι εκεί! Μπορείτε να πάρετε το ταίρι σας και να πάτε ένα ταξίδι, μπορείτε να του κάνετε εκπλήξεις εντός και εκτός κρεβατιού, αλλά και να δοκιμάσετε νέες στάσεις, ώστε να τον τρελάνετε! Το σεξ είναι απόλαυση και δεν πρέπει να γίνεται ρουτίνα. Εάν υπάρχει όρεξη και ο ερωτισμός δεν έχει χαθεί, τότε πάντα υπάρχει θέληση και τρόπος. Γνωρίστε τον πιο τρελό εαυτό του και γίνετε εσείς το πραγματικό άλλο του μισό σε όλους τους τομείς.

Μη μένετε στα βασικά, διότι αυτά είναι που δημιουργούν βαρεμάρα και αργά ή γρήγορα έχουν σοβαρές επιπτώσεις στη σχέση. Φροντίστε να είστε και σύντροφος, αλλά και εραστής ή ερωμένη και θα νιώθετε πιο ζωντανοί και πιο σεξουαλικά ενεργοί από ποτέ! Και μην ξεχνάτε πως το καλύτερο σεξ γίνεται μόνο με αυτόν που αγαπάμε!

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  


 Newsletter