astropedia.gr

Ζώδια και σεξ (θέση Άρη - Αφροδίτης)

Ζώδια και σεξ (θέση Άρη - Αφροδίτης)
Το πάθος όταν εκφράζεται είναι μια δύναμη ασυγκράτητη  που μπορεί όμως να έχει πολλά κανάλια και τρόπους έκφρασης ανάλογα με την ψυχοσύνθεση και το ερωτικό ταμπεραμέντο του καθένα. Κάθε ζώδιο λειτουργεί διαφορετικά από το άλλο μιας και ο τρόπος που εκφράζεται το κάθε ζώδιο σχετίζεται με το συγκεκριμένο κραδασμικό πεδίο εκδήλωσης του. Το πάθος, ο ερωτισμός, τα φιλιά και γενικότερα οι εκδηλώσεις και ο τρόπος προσέγγισης του έρωτα διαφέρει, αισθητά, από τον Κριό στον Ταύρο και από τον Δίδυμο μέχρι και τον Ιχθύ.

Δώδεκα ζώδια, δώδεκα διαφορετικές προσεγγίσεις,
δώδεκα διαφορετικοί ψίθυροι, δώδεκα διαφορετικά φιλιά


Κριός 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Το ζώδιο από αρχαιότητας συνδέεται με το κεφάλι και δεν είναι καθόλου αφύσικο λοιπόν η ερωτογενής περιοχή του Κριού να βρίσκεται εκεί. Τα μάτια είναι το παράθυρο της ψυχής για όλους τους ανθρώπους αλλά για τον Κριό είτε είναι άνδρας είτε γυναίκα, τα μάτια και το βλέμμα είναι όχι απλά το παράθυρο αλλά η πόρτα για τη σεξουαλική διέγερση…όπως επίσης και το στόμα. Το φιλί διεγείρει ιδιαίτερα τους Κριούς ειδικά όταν το δίνουν οι ίδιοι αλλά ακόμη περισσότερο όταν δέχονται το άγγιγμα των χειλιών του ερωτικού συντρόφου τους παντού στο σώμα τους. Ερεθίζονται με τις αγκαλιές και η κρυμμένη τους φαντασίωση πριν κατά τη διάρκεια και μετά το σεξ είναι η υποταγή και τα ερωτικά αξεσουάρ.
 • Αν έχετε τον Άρη ή την Αφροδίτη στον Κριό τότε σας αρέσει το αυθόρμητο σεξ χωρίς περιορισμούς και σας αρέσει το ταίρι σας να σας δίνεται με τρόπο αθώο. Δε μπορείτε να αποφύγετε τα ερωτικά μπερδέματα όμως γιατί σας αρέσει το κυνήγι αν και στο κρεβάτι μπορεί να είστε κάπως γρήγοροι και εγωιστές. Αυτό που σας ερεθίζει περισσότερο δεν είναι ο ρομαντισμός, αν και είστε άνθρωποι με συναισθήματα και μάλιστα έντονα, αλλά η σάρκα και το γυμνό σώμα του παρτενέρ σας. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760. 

 
Ταύρος 21 Απριλίου - 20 Μαΐου
Το ερωτικό κέντρο ενός γνήσιου Ταύρου βρίσκεται στα αυτιά. Τα γλυκόλογα μπορεί να μην του αρέσουν αλλά κατά βάθος τον φτιάχνουν και η περιοχή πίσω από το αυτί και λίγο προς τον αυχένα είναι όντως το σημείο G. Τα γλυκόλογα αλλά κυρίως οι καυτές ανάσες και οι ψίθυροι είναι πολύ ερεθιστικά στοιχεία απαραίτητα στην ερωτική διαδικασία και ως το πρωταρχικό ζώδιο της αφής και της γεύσης οτιδήποτε σχετίζεται με τη γλώσσα και τα χείλη είναι αφροδισιακό όπως ένα βαθύ γαλλικό φιλί αλλά και το ακριβώς αντίθετο όπως ένα ελαφρύ άγγιγμα στο περίγραμμα των χειλιών του. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου ανάβουν μετά το φαγητό και φαντασιώνονται αισθησιακές στιγμές σε χώρους με φαγητό όπως η τραπεζαρία αλλά και σε ανοιχτούς χώρους όπου επικρατεί η ακαταστασία. Η κρυμμένη τους φαντασίωση που σπάνια την παραδέχονται είναι ο κίνδυνος και ο φόβος που μπορεί να δημιουργούν στον ερωτικό τους σύντροφο δαγκώνοντας τον με ένταση σα να θέλουν να του κόψουν ένα κομμάτι από τη σάρκα του!
 • Αν έχετε τον Άρη ή την Αφροδίτη στον Ταύρο τότε είστε άνθρωποι αρκετά σωματικοί και της απόλαυσης και δεν λειτουργείτε εγκεφαλικά στο σεξ αλλά αισθησιακά. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760. 
  
Δίδυμος 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου  
 Τους αρέσει  να δουλεύουν με τα χέρια και τα δάχτυλα. Τους αρέσει να μιλάνε και φτιάχνονται από τις έντονες συζητήσεις. Είναι κατά βάθος ρομαντικοί άνθρωποι αλλά τους αρέσει να κάνουν έρωτα με τρόπο προκλητικό και ελαφρώς διαστροφικό. Το ερωτικό τους σημείο στο σώμα είναι τα δάχτυλα που τους αρέσει να τα χρησιμοποιούν ανάλογα με τις περιστάσεις αλλά το αληθινό τους  ερωτικό σημείο βρίσκεται θαμμένο στο μυαλό τους και φτιάχνονται πολύ με το να παίζουν ρόλους και να μιλάνε με πονηρό τρόπο. Διεγείρονται από οπτικοακουστικό υλικό και τους αρέσουν οι ερωτικές διαδικασίες που γίνονται σε μεταφορικά μέσα ιδιωτικής ή μη χρήσης και ακόμη περισσότερο σαν φαντασίωση έχουν το σεξ σε δημόσιους χώρους όπου υπάρχει ο κίνδυνος να τους δουν τρίτα μάτια αγνώστων.
 • Αν έχετε τον Άρη ή την Αφροδίτη στον Δίδυμο τότε σίγουρα η ανάγκη σας να εκφράζεστε λεκτικά στο κρεβάτι είναι μεγάλη και το σεξ για εσάς είναι κάτι που περνάει πρώτα από το μυαλό σας και μετά από το σώμα σας και αυτό μερικές φορές σας σταματάει απο το να εκφραστείτε πλήρως σωματικα. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760. 

 
Καρκίνος 22 Ιουνίου - 22  Ιουλίου 
Οι Καρκίνοι έχουν πάρα πολλές φαντασιώσεις που τις μοιράζονται γρήγορα με τον σύντροφό τους παρά τη φυσική συστολή που τους χαρακτηρίζει. Σε κάποιο βαθμό μάλιστα προκαλούν τον σύντροφό τους σε ερωτικές καυτές συζητήσεις… Διεγείρονται πάρα πολύ από καταστάσεις που εμπεριέχουν το στοιχείο του κινδύνου και του ρίσκου και τους αρέσει το παιχνίδι των ρόλων. Μπαίνουν σε μια ερωτική διάθεση με ρομαντικά χαλαρά πράγματα όπως απαλή μουσική, ήρεμο, ασφαλές περιβάλλον αλλά στην πορεία και στην κορύφωση της ερωτικής διαδικασίας γίνονται πολύ έντονοι, ορμητικοί και βγάζουν έναν εαυτό που κρύβουν προσεκτικά κάτω από τη γλυκεία συνεσταλμένη έκφραση του προσώπου τους. Παίζουν πολύ με το πονηρό βλέμμα και βαριούνται απίστευτα με έναν αμέτοχο και παθητικό παρτενέρ.  Η φαντασίωση τους πέρα από το να είναι σκηνοθέτες ερωτικών ταινιών είναι να βλέπουν τον σύντροφό τους να... ‘προετοιμάζεται’ ερωτικά για τη συνεύρεση τους.
 • Αν έχετε τον Άρη ή την Αφροδίτη στον Καρκίνο τότε είστε σίγουρα ρομαντικοί και τρυφεροί στο κρεβάτι αλλά αν ξέρετε ότι ο παρτενέρ σας σας αγαπάει τότε σας αρέσει να αφήνεστε σε ρόλους σκλάβου και να σας συμπεριφέρονται επιθετικά και λίγο βίαια. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760. 
 
 
Λέων 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου 
Το κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα του Λέοντα δηλαδή η αυτοκρατορικότητα του δε θα έλειπε φυσικά και από το ερωτικό παιχνίδι. Τους αρέσει και τους φτιάχνει να τους λατρεύουν και να τους υπηρετούν μέσα και έξω από το κρεβάτι και ένα Λιοντάρι θα το εκτιμήσει δεόντως και θα σας ανταμείψει πλουσιοπάροχα αν τον ταΐσετε στο στόμα. Τα Λιοντάρια, άνδρες και γυναίκες, έχουν μια ελαφριά διέγερση όταν κάποιος τους χαϊδεύει τα μαλλιά. Είναι ένα τρωτό και ευάλωτο σημείο του Λιονταριού όπως επίσης και ο θώρακας ή το στήθος στις γυναίκες. Τους αρέσει να βλέπουν τον εαυτό τους είτε στα μάτια του άλλου κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξεις είτε μέσα από έναν καθρέφτη και ανάβουν περισσότερο όταν ακούνε τον σύντροφό τους να εκφράζεται με κραυγές και βρυχηθμούς κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης και μην παραξενευτείτε καθόλου αν θελήσει κατά τη διάρκεια να σας τραβήξει λίγο από το μαλλί!
 • Αν έχετε τον Άρη ή την Αφροδίτη στον Λέοντα τότε όλες σας οι φαντασιώσεις περιστρέφονται γύρω από την αφοσίωση και την προσοχή. Σας φτιάχνει απίστευτα να σας θεωρούν θεό ή θεά στο σεξ και να σας λατρεύουν. Είστε πολύ ανοιχτοί και έντονοι στο κρεβάτι αν και ποτέ δε σας λείπει ο ρομαντισμός.
 
Παρθένος 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου 

Αν και οι Παρθένοι δεν θεωρούνται ένα από τα σεξουαλικά ζώδια είναι πάρα πολύ έντονοι και δραστήριοι στο κρεβάτι και έχουν πολλές φαντασιώσεις. Μια από αυτές είναι να είναι αντικείμενα ηδονής και να παρέχουν υπηρεσίες. Κατά βάθος θα ήθελαν να είναι ο ηλεκτρολόγος που έρχεται να σας επισκεφτεί στο σπίτι ή ο λογιστής σας που θα σας αποπλανήσει στο γραφείο. Διεγείρονται από μια συζήτηση αλλά και από αγγίγματα στη σπονδυλική τους στήλη ενώ η ερωτογενής τους περιοχή είναι η κοιλιά και τα οπίσθια. Όλα όμως πρέπει να γίνουν αργά και με το σωστό τρόπο και γι’ αυτό το λόγο είναι πολύ διεγερτικοί για τον σύντροφό τους στο κρεβάτι. Ένας χώρος που τους δημιουργεί ερωτικές φαντασιώσεις είναι το μπάνιο και ειδικά η ντουζιέρα. Πάνω από όλα πάντως είναι ρομαντικοί και ευγενικοί άνθρωποι και αυτό που θα τους κάνει να λειτουργήσουν ερωτικά είναι η καθαρότητα τόσο του σώματος όσο και των συναισθημάτων σας. Τους αρέσουν τα πέλματα!
 • Αν έχετε τον Άρη ή την Αφροδίτη στην Παρθένο τότε έχετε έντονα την ανάγκη για σεξουαλική ικανοποίηση και θέλετε να υπηρετήσετε το ταίρι σας με κάθε τρόπο. Είστε ένας σκλάβος και η χαρά σας είναι στην ικανοποίηση του άλλου. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760. 

 
Ζυγός  23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου  
Στους Ζυγούς αρέσει σε κάποιο βαθμό να υποφέρουν και να βασανίζονται στις ερωτικές τους διαδικασίες είτε αυτό σημαίνει τα τερτίπια της σχέσης είτε τα ερωτικά ‘τερτίπια’. Είναι πολύ σεξουαλικά και αισθησιακά ζώδια και απολαμβάνουν να προσφέρουν αλλά και να παίρνουν ηδονή. Διεγείρονται να έχουν ερωτικές περιπτύξεις σε περίεργα και επικίνδυνα μέρη όπως για παράδειγμα μια σκοτεινή οικοδομή και πάντα υπάρχει στο μυαλό τους η φαντασίωση που περιλαμβάνει  δύο παρτενέρ σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον. Τους διεγείρουν οι κοινωνικές εκδηλώσεις και οι φιλικές συγκεντρώσεις και φτιάχνονται από τα ροζ ρομαντικά αξεσουάρ όπως και από τα παιχνίδια ρόλων. Το ευαίσθητο σημείο των Ζυγών είναι οι γοφοί και μια αγαπημένη στάση στο κρεβάτι είναι αυτή με τη γυναίκα να αιωρείται.
 • Αν έχετε τον Άρη ή την Αφροδίτη στον Ζυγό τότε μπορείτε να είστε προκλητικοί με έναν πολύ ήσυχο τρόπο. Στο κρεβάτι θέλετε να υπάρχει αρμονία και σίγουρα είστε άνθρωποι που θέλετε να δώσετε στο σεξ αλλά και να πάρετε. Είστε πάρα πολύ επιλεκτικοί γιατί ξέρετε οτι μπορείτε να γοητεύσετε τους πάντες. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760. 
 
Σκορπιός 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου 
 Οι Σκορπιοί διεγείρονται όχι μόνο σεξουαλικά αλλά σε πολλά επίπεδα από το νερό. Τους αρέσει το σεξ δίπλα στη θάλασσα και διεγείρονται πολύ σε πλαζ γυμνιστών. Είναι λάτρεις των εσωρούχων και των δερμάτινων αξεσουάρ και το ερωτικό τους σημείο δεν είναι άλλο παρά το γνωστό…  Η οικειότητα στο σεξ είναι πολύ σημαντική και ερεθίζονται από τη μυρωδιά του παρτενέρ τους είτε είναι ο μόνιμος σύντροφος είτε είναι η σχέση της μιας βραδιάς. Τους αρέσει το κρυφό και το επικίνδυνο και πολύ συχνά κορυφώνουν σε στιγμές που υπάρχει μια μορφή απειλής. Λατρεύουν τα παιχνίδια κυριαρχίας και τα ξαφνιάσματα στο ερωτικό παιχνίδι. Να τα κάνουν όμως , όχι να τους τα κάνουν. Το αφροδισιακό τους είναι η κυριαρχία και ο έλεγχος στο οτιδήποτε ακόμη και στο σεξ. Μια κρυφή τους φαντασίωση είναι να υπάρχει κάποιος λίγο μακριά και να παρακολουθεί τις ερωτικές τους περιπτύξεις.
 • Αν έχετε τον Άρη ή την Αφροδίτη στον Σκορπιό τότε σας αρέσει η ένταση και το δυνατό σεξ και θέλετε να σπάσετε όλα τα ταμπού που υπάρχουν. Μπορεί να περνάτε μακρές περιόδους χωρίς σεξ και αυτό είναι ένας τρόπος για να αισθάνεστε ότι έχετε τον έλεγχο της ενέργειάς σας. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760. 

 
Τοξότης 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου  
   
Το κατεξοχήν ζώδιο της εμπειρίας ακόμα και της σεξουαλικής. Φορτίζει τις ερωτικές του μπαταρίες στη φύση και αρέσκεται στην ένωση σωμάτων που είναι εντελώς γυμνά. Στις φαντασιώσεις του πάντα θα υπάρχει το σεξ σε ένα βαγόνι τρένου που ταξιδεύει τη νύχτα χωρίς προορισμό αλλά και το ασύδοτο σεξ με έναν άγνωστο για μια νύχτα χωρίς περιορισμούς και φραγμούς. Η κοιλιά, τα γεννητικά όργανα και οι μηροί είναι οι ερωτογενείς του ζώνες και θέλει ο παρτενέρ του να είναι γρήγορος, με πολλές εναλλαγές και να τον αιφνιδιάζει. Στο σεξ είναι μηχανικός και ίσως να του λείπει λίγο η τρυφερότητα και τον ανάβουν τα πρόστυχα λόγια, οι λάγνες εξωτικές γυναίκες ή άνδρες καθώς επίσης τα περίεργα εσώρουχα. Το ποτό τον επηρεάζει πολύ και όταν έχει πιει βγάζει έναν άλλο  εαυτό. Μια φαντασίωση του που διστάζει να εκμυστηρευτεί είναι ότι κάποιες φορές του αρέσει το παιχνίδι να γίνεται λίγο περισσότερο πιπεράτο και έντονο χωρίς όμως να θέλει να φτάσει στην ωμή βία. 
 • Αν έχετε τον Άρη ή την Αφροδίτη στον Τοξότη τότε το σεξ είναι για σας σαν ένα άθλημα και σας αρέσει να είστε ευθείς και αποκαλυπτικοί στο τι θέλετε. Σας αρέσει να μπορείτε να γελάτε και να εκφράζεστε χαλαρά με τον σύντροφό σας στο κρεβάτι αλλά δεν είστε άνθρωποι που μπορείτε να περιμένετε πολύ και θέλετε να μπαίνετε κατευθείαν στο ψητό. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760. 
 
Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου   
Οι Αιγόκεροι είναι αυθεντίες και μάστορες στο κρεβάτι. Είναι πάρα πολύ ‘εργατικοί’ και ικανοποιούνται μόνο όταν είναι σίγουροι ότι έχουν ικανοποιήσει τον σύντροφό τους. Παρότι γενικότερα διατηρούν ένα συντηρητικό προφίλ, στο σεξ είναι διαβολεμένοι και ορέγονται πολλά και περίεργα πράγματα όπως σεξ στις σκάλες της πολυκατοικίας ή στις τουαλέτες ενός θεάτρου, σεξ στο γραφείο αλλά και σεξ με νεαρότερα άτομα. Είναι λίγο απόλυτοι και εξουσιαστικοί και απαιτούν από τον σύντροφό τους να κάνει τα πάντα για να σβήσει το ακόρεστο τους πάθος και στο μυαλό τους πάντα συνδυάζεται το σεξ και το χρήμα. Ένας Αιγόκερως θα λειτουργήσει σεξουαλικά σαφώς καλύτερα πάνω σε ένα κρεβάτι με δολάρια. Ο Αιγόκερως είναι δέσμιος του σεξ και με αυτό έμμεσα προσπαθεί να ελέγξει τους άλλους.
 • Αν έχετε τον Άρη ή την Αφροδίτη στον Αιγόκερω τότε σας αρέσει η διακριτικότητα στο σεξ και δεν είστε οι άνθρωποι που συζητάτε με τους φίλους σας τι έγινε εχθές στην κρεβατοκάμαρά σας. Είστε φοβερά ανθεκτικοί στο σεξ και χρειάζεστε πολύ χρόνο αλλά και ένα πολύ έμπειρο άτομο. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760. 

 
Υδροχόος 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου
Ο Υδροχόος είναι ζώδιο πολύ σεξουαλικό και μπορεί να χάσει το μυαλό του για το σεξ ή από το σεξ. Ειλικρινά μπορεί να τρελαθεί! Του αρέσει να κάνει σεξ με πολλούς και ανορθόδοξους τρόπους και είναι μανούλα στο κρεβάτι μιας και φτάνει τον παρτενέρ του σε ερωτικό παροξυσμό πριν καλά καλά προχωρήσει στο …κυρίως πιάτο. Του αρέσει το σεξ με τα ρούχα αλλά και χωρίς αυτά αρκεί όμως να υπάρχει η επαφή των σωμάτων σε όλο το εμβαδόν τους. Το σημείο που τον ερεθίζει είναι οι πατούσες και οι αστράγαλοι και ανάβει μέσα από κουβέντες, λογοπαίγνια και γενικότερα το παιχνίδι με τις λέξεις. Το σεξ στο μπαλκόνι ή στην ταράτσα της πολυκατοικίας είναι κάτι που επιβάλλεται για έναν Υδροχόο.

Αν έχετε τον Άρη ή την Αφροδίτη στον Υδροχόο τότε είστε πολύ πειραματικοί με το σεξ και θα κάνατε το οτιδήποτε. Σας ελκύει η αποστασιοποίηση και διεγείρεστε συχνά όταν ο σύντροφός σας δεν έχει επιθυμία για σεξ. Επίσης σας εξιτάρει πάρα πολύ το τηλεφωνικό σεξ ή με κάμερα. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760. 

 
Ιχθύς 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Πολύ ερωτικό και ηδυπαθές ζώδιο τα Ψαράκια είναι ρομαντικά αλλά καθόλου ξενέρωτα στο σεξ. Είναι άνθρωποι που έχουν άπειρες φαντασιώσεις και μέσα από αυτές λειτουργούν. Το σεξ σε χώρους όπως νοσοκομεία ή φυλακές είναι πολύ διεγερτικό σαν σκέψη αλλά δε χρειάζεται να πάτε φυλακή για να ικανοποιηθεί απλά φτιάξτε του ένα σκηνικό που να εμπεριέχει χαμηλό φωτισμό με καλύτερη επιλογή το φως από τα κεριά, ένα μπουκάλι κρασί και ένα ζευγάρι χειροπέδες πίσω από το μαξιλαράκι του καναπέ. Τους αρέσει και χρησιμοποιούν στην εκτέλεση των φαντασιώσεων τους τα φρούτα, τη σαντιγί  και την υπνωτική μουσική που μπορεί και να είναι ο ήχος από τον καταρράκτη όπου θα σας παρασύρουν για να ενδώσετε.
 • Αν έχετε τον Άρη ή την Αφροδίτη στον Ιχθύ τότε έχετε πολλές φαντασιώσεις και πολλές φορές παρεκκλίνετε λίγο από το νορμάλ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι γίνεστε και επικίνδυνοι. Το θρησκευτικό στοιχείο είναι ενεργό στις φαντασιώσεις σας. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760. Newsletter