astropedia.gr

Ταρώ προβλέψεις - Μάιος 2022

Ταρώ προβλέψεις  -  Μάιος 2022
Η κάρτα του μήνας μας προτρέπει να φανούμε εγκρατείς γενικότερα στις κινήσεις μας και να έχουμε την υπομονή που χρειάζεται για να δούμε τους στόχους μας να υλοποιούνται έτσι όπως θέλουμε. Είναι μια κάρτα της μεγάλης Αρκάνας με θετική επιρροή και αυτό σημαίνει ότι κάποια πράγματα αυτόν τον μήνα είναι σε κάποιο βαθμό αναπόφευκτά ή προσχεδιασμένα από δυνάμεις που είναι πέρα από τον έλεγχό μας και δεν μπορούμε παρά μόνο να εμπιστευτούμε το συμπαντικό σχέδιο ή τον εαυτό μας και τις δυνάμεις μας. Κινούμαστε με μετριοπάθεια και εχεμύθεια, ελέγχουμε και επανελέγχουμε για να είμαστε σίγουροι ότι κάθε στάδιο ενός εγχειρήματός μας βαίνει καλώς, προσαρμόζουμε την δράση μας ανάλογα με το πώς πάνε τα πράγματα και αποφεύγουμε συγκρούσεις, διαμάχες και εκνευρισμούς που μόνο απογοήτευση θα φέρουν τελικά.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Η Ταρώ σου μιλάει! Άκουσε την… 
και κινήσου ανάλογα με τη συμβουλή που θα σου δώσει!  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760 
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699
Η κάρτα του μήνα είναι η Εγκράτεια


ΚΡΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 7 Κύπελο
Η κάρτα μιλάει για αυταπάτες και για υπερβολικά όνειρα που δεν βασίζονται στην πραγματικότητα, οπότε είναι σημαντικό αυτόν τον μήνα να βγεις από την φαντασίωση, να ξυπνήσεις και να προσγειωθείς στην πραγματικότητα. Ο συναισθηματισμός σου και η αναβίωση του παρελθόντος φέρνουν αδυναμία και δεν μπορείς να πάρεις αποφάσεις καθώς οι επιλογές φαίνονται να είναι πάρα πολλές και αυτό σε μπερδεύει. Η δημιουργική δυνατότητα υπάρχει σαφώς, απλά πρέπει να βρεις τον τρόπο να κάνεις το όνειρο πραγματικότητα, αλλιώς πρέπει να το αφήσεις. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΤΑΥΡΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Σελήνη
Η κάρτα μιλάει για εξαπατήσεις και απογοήτευση που μπορεί να προκύψει από μια λαθεμένη σου κίνηση ή απόφαση που βασίζεται σε δεδομένα που αλλιώς φαίνονται και αλλιώς είναι. Τα λάθη αυτής της περιόδου μπορεί να είναι μικρά κι ασήμαντα, αλλά παρολαυτά χρειάζεται να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε απάτες και σε κοροϊδίες. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.  


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Βασιλιάς Κύπελο
Η κάρτα μιλάει για δημιουργικά συναισθήματα, η φαντασία σου μεγαλώνει και κινείσαι πιο καλλιτεχνικά και πιο ρομαντικά στις υποθέσεις σου, όχι μόνο στα αισθηματικά, αλλά και στα επαγγελματικά σου. Γίνεσαι πιο συμπονετικός και υποστηρίζεις με θέρμη αυτό που βλέπεις ότι έχει αξία. Προσπάθησε να αποφύγεις αισθήματα ζήλειας, μην ασκείς υπερβολικό έλεγχο, μην προσπαθήσεις να κοροϊδέψεις με τσαρλατανιές τους άλλους και μην είσαι υπερβολικά παθητικός, γιατί όλα αυτά δεν θα σου βγουν σε καλό αυτόν τον μήνα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ήλιος
Η κάρτα μιλάει για επιτυχία, αγάπη και χαρά! Οι ρομαντικές σχέσεις βελτιώνονται και αναζωογονούνται, οι συνεργασίες και οι επιχειρήσεις φέρνουν ικανοποίηση και η μοναξιά απομακρύνεται, τουλάχιστον για αυτή την περίοδο. Είναι στο χέρι σου να προσέξεις και να φροντίσεις τα σχέδιά σου να μην ακυρωθούν ή να μην πάνε στραβά και να αποφύγεις έναν επικείμενο χωρισμό. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΛΕΩΝ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 6 Ράβδος
Η κάρτα μιλά για αναγνώριση και καλές ειδήσεις που έρχονται στον δρόμο σου, ο οποίος ανοίγει επιτέλους και τα βήματά σου σε οδηγούν προς την νίκη και την φήμη! Είσαι πολύ κοντά στην λύση των προβλημάτων σου και χρειάζεται να διατηρήσεις την πίστη σου στην διαδικασία που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, χωρίς όμως η αυτοπεποίθησή σου να υπερβαίνει τα λογικά όρια. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Τρελός
Η κάρτα μιλάει για μια καινούργια αρχή που μπορείς να κάνεις και το επόμενο διάστημα είναι γεμάτο πιθανότητες, όλα μπορούν να συμβούν, μπορείς να απολαύσεις την ξεγνοιασιά που σου έχει λείψει και να βιώσεις την περιπετειώδη πλευρά της ζωής. Πάντα με μέτρο όλα αυτά όμως και μακριά από απερισκεψίες και απροσεξίες για να μην γίνεις αντικείμενο εκμετάλλευσης. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΖΥΓΟΣ 
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 4 Πεντάκτινο
Η κάρτα μιλάει για την ανάγκη να εστιάσεις πιο σωστά στο πρακτικό και στο υλικό και χειροπιαστό κομμάτι της ζωής σου, αφήνοντας για λίγο πίσω τα όνειρά σου. Είναι μια περίοδος που μπορεί να σκεφτείς αρνητικά και απαισιόδοξα γύρω από τα οικονομικά σου, πράγμα που μπορεί να σε οδηγήσει σε φιλαργυρία και απληστία, καθώς θα θελήσεις να προστατεύσεις τα κεκτημένα σου και να διατηρήσεις του πόρους σου πάση θυσία. Το κλειδί είναι το μέτρο, η ισορροπία και το να αποφύγεις τις προσκολλήσεις και την εξάρτηση από το υλικό κομμάτι της ζωής. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 5 Ράβδος
Η κάρτα μιλάει για ανταγωνισμό και παρορμητικότητα που οδηγεί ίσως σε κούραση όμως και σε σύγχυση, πράγμα που καλείσαι να αλλάξεις και να μην το αφήσεις να συμβεί μέσα από την αποφασιστικότητά σου ν ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο. Οι προστριβές ας λειτουργήσουν απλά ως μέσον εκτόνωσης της συσσωρευμένης ενέργειας που έχεις και ας μην προχωρήσουν σε ουσιαστική ρήξη και απομάκρυνση από πρόσωπα που εξυπηρετούν τους στόχους σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 6 Πεντάκτινο
Η κάρτα μιλάει για γενναιοδωρία και προστασία και η περίοδος σου δίνει την ευκαιρία να βρεις την βοήθεια και την υποστήριξη που χρειάζεσαι στα σχέδια και στους στόχους σου, ενώ παράλληλα υπάρχει ισορροπία, δίνεις και παίρνεις ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι και φροντίζεις τόσο για τα δικά σου όσο και για των άλλων. Απόφυγε την οικονομική εξάρτηση, μην δεσμευτείς πέρα από όσο μπορείς και φρόντισε να είσαι σίγουρος ότι αν κάποιος θελήσει να σε ελέγξει οικονομικά, εσύ θα βγεις καθαρός! Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 8 Ράβδος

Η κάρτα μιλάει για γρήγορες εξελίξεις και για γεγονότα που θέτουν σε κίνηση αλυσιδωτές ενέργειες και που οδηγούν σε επιτυχίες! Καλές ειδήσεις έρχονται, λειτουργείς με δυναμισμό και αποφασιστικότητα και τα βέλη του έρωτα σε χτυπούν κατευθείαν στην καρδιά. Μην βιάζεσαι και μην κάνεις υπερβολικές κινήσεις που απλά θα κατακερματίσουν την ενέργειά σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Αρχιερέας
Η κάρτα μιλάει για έμπνευση αλλά και για δέσμευση αυτόν τον μήνα σε μια ιδέα, σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο ή σε μια σταθερή σχέση που χρειάζεται την προσοχή σου και την τόνωση. Υπάρχει ο κίνδυνος να παρεκκλίνεις από την πεπατημένη και η ανάγκη σου για αντισυμβατικότητα να φέρει αναξιοπιστία, ανικανότητα και ελαττώματα που αυξάνουν την ηθική σου αδυναμία, οπότε προσοχή! Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΙΧΘΥΕΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Θάνατος
Η κάρτα μιλάει για μια απρόσμενη αλλαγή που μπορεί να σου κοστίσει σε υλική ή και ηθική απώλεια. Είναι μια περίοδος κάπως δύσκολη για σένα, καθώς τώρα βρίσκεσαι σε στασιμότητα και αποτελμάτωση και βλέπεις τις υποθέσεις σου να κινούνται πολύ αργά. Δεν χρειάζεται να αποκαρδιώνεσαι όμως, κάθε τέλος είναι μια καινούργια αρχή! Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.  


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  
Newsletter