astropedia.gr

Ταρώ 2022: Ετήσιες προβλέψεις για κάθε μήνα της χρονιάς

Ταρώ 2022: Ετήσιες προβλέψεις για κάθε μήνα της χρονιάς
Τι προβλέπουν τα Ταρώ για το 2022; Είμαι η Ανθή Ρήγα και αυτό είναι το ετήσιο άνοιγμα για την νέα χρονιά μέσα από τις κάρτες Ταρώ. Αρχικά σου περιγράφω την γενική τάση της χρονιάς με βάση το άνοιγμα και ακολούθως σου δίνω στοιχεία για την τάση που διαμορφώνεται μήνα προς μήνα, ώστε να πάρεις μια πιο ειδική εικόνα.

Στο τέλος σου δίνω μια γενική κατεύθυνση για το ζώδιό σου την νέα χρονιά. Θα χαρώ να μιλήσουμε προσωπικά, να με εμπιστευτείς και να κάνουμε μια εξατομικευμένη και προσωπική πρόβλεψη χρησιμοποιώντας την πανίσχυρη Ταρώ για κάθε θέμα που σε απασχολεί, άμεσα και οικονομικά. Σε περιμένω!

Το γενικό κλίμα του 2022

Στο άνοιγμα βλέπουμε ότι επικρατούν τα φύλλα των Ξιφών και των Ράβδων, με το κεντρικό χαρτί να είναι μάλιστα ο Άσσος των Ράβδων, μια δυνατή κάρτα που δίνει τον γενικό τόνο της καινούργιας χρονιάς και η οποία συνδέεται με την δράση, την δημιουργικότητα και με την ίδια την ζωή! Η χρονιά στο σύνολό της θα αποτελέσει μια ευκαιρία να αναγνωρίσουμε την εσωτερική μας δύναμη και ενέργεια και θα μας θυμίσει ότι η φλόγα που νομίζουμε ότι έχει σβήσει είναι ακόμη εκεί, σιγοκαίει και περιμένει να την αναζωπυρώσουμε και να ζωντανέψουμε ξανά!

Φέτος ζούμε δημιουργικά και με ενθουσιασμό και πρόκειται για μια χρονιά που λειτουργεί ως αφετηρία για μια περίοδο μεγάλης καρποφορίας, δράσης, ενεργοποίησης και δύναμης. Επαγγελματικά ξεκινήματα τονίζονται, όπως και το πάθος και η έλξη στις προσωπικές μας υποθέσεις. Δεν πρέπει να δείξουμε υπερβολική εμπιστοσύνη όμως σε παράγοντες που δεν είναι στον έλεγχό μας και η μόνη ψήφος εμπιστοσύνης είναι στις δικές μας δυνάμεις. Αποφεύγουμε να δράσουμε και να πάρουμε αποφάσεις εν θερμώ ή να εξαντληθούμε από πολλές δραστηριότητες και υπερβολικό ζήλο. 

Ήδη από την αρχή της χρονιάς αλλάζουν πολλά και μπορούμε να περιμένουμε θετικές εξελίξεις κατά το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς για να βάλουμε μια άνω τελεία στην μέση της άνοιξης και να εκτιμήσουμε το τι έχουμε πετύχει κάνοντας έναν πρώτο απολογισμό. Τα πρώτα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι άκρως ικανοποιητικά, αλλά το δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς δίνει ευκαιρίες για να συνεχίσουμε και να φτάσουμε σε πιο ικανοποιητικά αποτελέσματα με την βοήθεια συνεργασιών και σχέσεων που βασίζονται στην αγάπη και την αφοσίωση και με την προσαρμογή που απαιτείται στην δράση μας. Το τρίτο τρίμηνο της χρονιάς φέρνει γρήγορες εξελίξεις και δημιουργεί την ανάγκη να ξεκαθαρίσουμε, να μιλήσουμε με ευθύτητα και να πάρουμε σωστά ζυγισμένες αποφάσεις που βασίζονται σε μεθόδους που έχουν δοκιμαστεί και είναι σίγουρες και αποτελεσματικές. Το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς είναι απαιτητικό και έχει αμφιβολίες, προβληματισμούς και αδιέξοδα, ειδικά στις αισθηματικές σχέσεις. Η χρονιά κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και επικρατεί η λογική, η σταθερότητα και οι σωστές βάσεις για την επόμενη χρονιά που προκύπτουν από την εμπειρία που συσσωρεύσαμε κατά την διάρκεια του 2022.

Καλή χρονιά, Ανθή

Ετήσιες προβλέψεις Ταρώ 2022
Kινήσου ανάλογα με τη συμβουλή που θα σου δώσει!
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

 
Η νέα χρονιά μήνα προς μήνα με οδηγό την Ταρώ

 • Ιανουάριος – Θάνατος
  Ο πρώτος μήνας της καινούργιας χρονιάς περιγράφεται από μια ιδιαίτερη κάρτα που σαφώς φοβίζει και ίσως αποθαρρύνει πρωτοβουλίες και καινούργια ξεκινήματα. Είναι ένας μήνας που πολλά προετοιμάζονται και η αρχή ενός καινούργιου κεφαλαίου στην ζωή μας βρίσκεται στα σπάργανα, αλλά τώρα είναι μια περίοδος που τα πράγματα ακόμη αλλάζουν και δεν έχουν πάρει την τελική τους μορφή και τα δεδομένα συνεχίζουν να διαμορφώνονται και έτσι να μην μπορούμε ακόμη να δούμε την τελική εικόνα και να πάρουμε τις αποφάσεις μας. Είναι μήνας μεταμορφωτικός σε βαθύτερο ψυχολογικό επίπεδο και αυτή η βαθιά αλλαγή μπορεί να είναι αποτέλεσμα μιας σημαντικής απώλειας, μιας αποτυχίας ή μιας κακοτυχίας. Οι αλλαγές που θέλουμε να φέρουμε στην ζωή μας γίνονται πολύ αργά και οι υποθέσεις μας μπορεί να βρίσκονται σε κατάσταση στασιμότητας και αποτελμάτωσης.
 • Φεβρουάριος - Ιππότης Ράβδων
  Η κάρτα του μήνα μας προδιαθέτει για μια περίοδο ενθουσιασμού και δυναμισμού όπου κυριαρχεί το πάθος στις επαγγελματικές μας κινήσεις και ο αισθησιασμός στην προσωπική μας ζωή. Οι συνθήκες αλλάζουν γρήγορα και αυτό δημιουργεί ένταση που όμως είναι δημιουργική και μας ωθεί να ζήσουμε την ζωή σαν μια περιπέτεια, να εξερευνήσουμε, να ρισκάρουμε και να τολμήσουμε. Σαφώς πρόκειται για μια δημιουργική και ζωντανή περίοδο και τα αποτελέσματα μπορούν να μας δικαιώσουν και να μας ικανοποιήσουν, αρκεί βέβαια να αποφύγουμε να λειτουργήσουμε εντελώς παρορμητικά και χωρίς σκέψη ή να αφήσουμε την ορμή και το πάθος να γίνουν υπερδιέγερση και θυμός και μέσα από μια επιθετική και ευέξαπτη στάση να οδηγηθούμε στην καταστροφή.
 • Μάρτιος - 3 Κύπελλο
  Ένας ευνοϊκός μήνας, με χαρμόσυνες ειδήσεις και γεγονότα που φέρνουν ικανοποίηση και ευχαρίστηση. Μπορούμε να δούμε πιο θετικές εξελίξεις στις αισθηματικές μας υποθέσεις, η επαφή μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα γίνεται πιο θετική και ευχάριστη ή η νέα γνωριμία που έχουμε κάνει πρόσφατα προχωρά τώρα με πιο ευνοϊκούς οιωνούς για μελλοντική εξέλιξη. Γενικά πρόκειται για μια τυχερή και γεμάτη περίοδο, κυρίως σε θέματα σχέσεων, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι δεν ευνοείται και ο επαγγελματικός τομέας, όπου μπορούμε να έχουμε καλές και συμφέρουσες συμφωνίες που αποδίδουν και ικανοποιούν όλες τις πλευρές ή να δούμε τώρα τα σχέδιά μας να στέφονται από επιτυχία.
 • Απρίλιος - 7 Πεντάκτινο
  Η κάρτα του μήνα αναφέρεται στην ανάγκη να κάνουμε υπομονή και να μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα ή να πάρουμε αποφάσεις και να κάνουμε κινήσεις που μπορεί να τις μετανιώσουμε μετά, γιατί δεν έχουμε ακόμη όλα τα δεδομένα. Η αναμονή αξίζει και οι προσπάθειες που έχουμε καταβάλει μέχρι τώρα είναι απλά θέμα χρόνου να δώσουν τα αποτελέσματά τους και οι κόποι μας τελικά να αποδώσουν. Είναι ο μήνας που οι καρποί ωριμάζουν και δεν χρειάζεται να βιαστούμε αλλά ούτε να παρέμβουμε στην εξέλιξη των σχεδίων. Η ανυπομονησία μπορεί να είναι και η αιτία που ίσως χαθούν οι κόποι μας και τελικά δεν έχουμε αυτό που θέλουμε. Ο μήνας μας ζητά να αποδεχτούμε τον χρόνο που χρειάζεται.
 • Μάιος – Εγκράτεια
  Η κάρτα του μήνας μας προτρέπει να φανούμε εγκρατείς γενικότερα στις κινήσεις μας και να έχουμε την υπομονή που χρειάζεται για να δούμε τους στόχους μας να υλοποιούνται έτσι όπως θέλουμε. Είναι μια κάρτα της μεγάλης Αρκάνας με θετική επιρροή και αυτό σημαίνει ότι κάποια πράγματα αυτόν τον μήνα είναι σε κάποιο βαθμό αναπόφευκτά ή προσχεδιασμένα από δυνάμεις που είναι πέρα από τον έλεγχό μας και δεν μπορούμε παρά μόνο να εμπιστευτούμε το συμπαντικό σχέδιο ή τον εαυτό μας και τις δυνάμεις μας. Κινούμαστε με μετριοπάθεια και εχεμύθεια, ελέγχουμε και επανελέγχουμε για να είμαστε σίγουροι ότι κάθε στάδιο ενός εγχειρήματός μας βαίνει καλώς, προσαρμόζουμε την δράση μας ανάλογα με το πώς πάνε τα πράγματα και αποφεύγουμε συγκρούσεις, διαμάχες και εκνευρισμούς που μόνο απογοήτευση θα φέρουν τελικά. 
 • Ιούνιος - 2 Κύπελλο
  Θετικός μήνας ειδικά για τις συναισθηματικές σχέσεις και την επικοινωνία. Επικρατεί ειλικρίνεια και πάθος στις σχέσεις μας και ερχόμαστε πιο κοντά ο ένας με τον άλλο, είτε πρόκειται για μια γνωριμία που έχουμε κάνει, είτε πρόκειται για την σταθερή σχέση που διατηρούμε και το κλίμα είναι ενδεικτικό μιας νέας αρχής που γίνεται και υπόσχεται πολλά ή μιας σημαντικής ανανέωσης της αγάπης που υπάρχει. Ο μήνας δίνει ευκαιρίες και σε αυτούς που δεν έχουν σχέση να κάνουν γνωριμίες που όντως είναι αξιόλογες και δείχνουν από την αρχή το ποιόν τους και τις προθέσεις τους. Όλα τα παραπάνω φυσικά δεν σημαίνουν ότι δεν πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να μην φιλτράρουμε τα δεδομένα που παίρνουμε από την άλλη πλευρά, καθώς μπορεί κάποιο να κινούνται υποκριτικά μέχρι να πάρουν αυτό που θέλουν…
 • Ιούλιος - Βασίλισσα των Ξιφών
  Μήνας που μας σπρώχνει να σκεφτούμε έξυπνα και είμαστε σε εγρήγορση παίρνοντας τις πιο σωστές αποφάσεις. Η αντίληψή μας είναι άμεση και κινούμαστε γρήγορα και με ευθύ τρόπο θέτοντας πρώτα από όλα το δικό μας προσωπικό καλό και όφελος, πράγμα που μας κάνει αρκετά ανεξάρτητους αυτόν τον μήνα. Βέβαια η διαφορά ανάμεσα σε μια ανεξάρτητη στάση και σε έναν υπολογιστικό σκεπτικό είναι μικρή και έγκειται στο πνευματικό μας επίπεδο και στο ηθικό μας ανάστημα. Μπορεί να υπάρξει η τάση είτε από εμάς τους ίδιους είτε από τους άλλους, για έριδες, δολοπλοκίες ή να έχουμε μια ψυχρή και άκαμπτη στάση που αγγίζει τα όρια του κυνισμού, κάτι που φυσικά δεν μας τιμά, ούτε θα λειτουργήσει θετικά μακροπρόθεσμα. 
 • Αύγουστος - 8 Ράβδων
  Μήνας γρήγορος  και κινητικός, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και η ταχύτητα των αλλαγών είναι μεγάλη, σε βαθμό που ίσως να μπαίνουμε στον πειρασμό να θεωρήσουμε ότι τίποτα δεν είναι σταθερό και να υπερβάλλουμε στις κινήσεις μας ή ακόμη να θεωρήσουμε ότι πρέπει να εκμεταλλευτούμε κάθε πιθανότητα, ευκαιρία και παράθυρο που ανοίγει για να μην χάσουμε κάτι με αποτέλεσμα να κατακερματίζουμε την ενέργειά μας και να χάνουμε τον κύριο στόχο μας. Τα γεγονότα στο σύνολό τους είναι ευνοϊκά, αυτά που περιμένουμε δεν αργούν και οι ειδήσεις που παίρνουμε είναι θετικές, ενώ κάποιο μπορεί να έχουν απρόσμενες επιτυχίες που έρχονται σαν έκπληξη και σαφώς φορτίζουν θετικά την ψυχολογία και την αισιοδοξία. Στο ίδιο μοτίβο κινούνται και τα θέματα των σχέσεων, τα βέλη του έρωτα αυτόν τον μήνα χτυπάνε παντού και μόνο αν ζούμε σε άλλον πλανήτη θα ξεφύγουμε από τον φτερωτό θεό! Δεν πρέπει να είμαστε βιαστικοί αυτόν τον μήνα, να μην αναλαμβάνουμε περισσότερα από όσα μπορούμε να διεκπεραιώσουμε και να χρησιμοποιήσουμε τον δυναμισμό μας σε συγκεκριμένους στόχους που έχουν αξία και προοπτική για μέλλον.  
 • Σεπτέμβριος – Αρχιερέας
  Θετικός και ενισχυτικός μήνας που φέρνει ευχάριστες ειδήσεις και με κάποιο τρόπο μπορούμε να επανακτήσουμε την πίστη που είχαμε χάσει σε πρόσωπα που μας πλήγωσαν ή που μας έβαλαν σε περίεργες σκέψεις και μας γέμισαν αμφιβολίες. Είναι μήνας που ευνοεί μια επανασύνδεση, εφόσον υπάρξουν ξεκάθαρες και ήρεμες συζητήσεις με λογική ή μέσα από τον ρόλο που θα παίξει ένας διαμεσολαβητής που είναι κοινό πρόσωπο και για τις δυο πλευρές. Γενικότερα αυτόν τον μήνα είναι πιο εύκολο να συγχωρέσουμε, να λειτουργήσουμε περισσότερο με βάση τις κοινωνικές αποδοχές και να μην θρέψουμε περισσότερο τον εγωισμό και την ατομικότητα. Ο μήνας φέρνει επίσης έμπνευση και δημιουργικότητα, ευνοεί τις συνεργασίες και τις σχέσεις, αλλά χρειάζεται να αποφύγουμε τις ιδιορρυθμίες και την αντισυμβατικότητα για να πετύχουμε και να προχωρήσουμε θετικά.
 • Οκτώβριος - 9 Ξιφών
  Δύσκολος μήνας έτσι όπως περιγράφεται από την κάρτα που έχει πέσει για την επόμενη περίοδο. Δυσκολευόμαστε στις υποθέσεις μας οι οποίες δεν προχωράνε όπως θα θέλαμε και αυτό σαφώς δεν βοηθά την ψυχολογία μας να παραμείνει έστω σε μια ουδέτερη κατάσταση, αντιθέτως μπορεί αυτόν τον μήνα να αισθανθούμε μέχρι και ενοχή για το ότι δεν έχουμε προσεγγίσει τα αποτελέσματα στα οποία στοχεύαμε και να αρχίσουμε να ρίχνουμε το βάρος της ευθύνης στον εαυτό μας, πέρα από τα όρια μιας υγιούς ενδοσκόπησης και εξέτασης του πώς θα μπορούσαμε να είχαμε δράσει καλύτερα. Γενικά επικρατεί μια γενική ανησυχία την οποία απορροφούμε από το περιβάλλον μας και μπορεί να βιώνουμε πιο έντονα τα προβλήματα των άλλων, να μεγαλώνουν οι φόνοι μας σε σχέση με άτομα που αγαπάμε και να βαθαίνει η απελπισία μας. Καλό είναι να μην λειτουργούμε υπερβολικά λοιπόν και να μην αφήνουμε την μοναξιά ή τις άσχημες σκέψεις να ριζώσουν βαθύτερα και να γίνουν νεύρωση ή κατάθλιψη.  
 • Νοέμβριος - 2 Ξιφών
  Επικρατεί αναποφασιστικότητα και οι αμφιβολίες που έχουμε μεγαλώνουν. Επηρεάζονται κινήσεις και αποφάσεις μας, τόσο σε επαγγελματικές υποθέσεις όσο και σε προσωπικά ζητήματα και είναι αυτόν τον μήνα είναι αρκετά δύσκολο να διακρίνουμε τι είναι το πιο σωστό να πράξουμε και τι μας συμφέρει να κάνουμε. Εγκλωβιζόμαστε στην δυαδικότητα και μπερδευόμαστε από την λογική και το συναίσθημα που ενώ πρέπει να λειτουργούν μαζί, αυτή την περίοδο χρειάζεται να αποφασίσουμε προς ποια πλευρά θα κλίνει η ζυγαριά των αποφάσεών μας. Αυτό σε κάποιες περιπτώσεις δημιουργεί μια δυσεπίλυτη κατάσταση και μπορεί ακόμη και να χάσουμε στο τέλος την εμπιστοσύνη στους άλλους ή ακόμη και στον ίδιο μας τον εαυτό. Πολλοί από εμάς, για να οδηγηθούμε σε κάποια λύση, μπορεί και να εφαρμόσουμε το ‘’ό,τι δεν λύνεται, κόβεται’’ με αμφίβολα και πάλι όμως αποτελέσματα.
 • Δεκέμβριος – Αυτοκράτειρα
  Μια σταθεροποιητική κάρτα από την μεγάλη Αρκάνα περιγράφει τον τελευταίο μήνα της χρονιάς και δίνει την δύναμη για να αναπτυχθούμε, να εξελιχθούμε και να πετύχουμε μέσα από την πρακτική εφαρμογή της σκέψης και της γνώσης που έχουμε και μέσα από την στοχευμένη και υπολογισμένη μας κίνηση και δράση. Είναι σημαντικό αυτόν τον μήνα, όσο κουρασμένοι ή απογοητευμένοι και αν νιώθουμε, να μην παραμείνουμε αδρανείς στα θέματά μας και να μην αφήσουμε τους ενδοιασμούς και τους φόβους να υπερισχύσουν και να πάρουν το πάνω χέρι στην ζωή μας. Η έλλειψη συγκέντρωσης, είτε εξαιτίας του άγχους, είτε εξαιτίας της κούρασής μας, είναι ένας παράγοντας που θα μας δυσκολέψει να πετύχουμε αυτό που μπορούμε και είναι εφικτό, οπότε αυτή την περίοδο όλα πρέπει να γίνουν με μέτρο και ψυχραιμία και να ακολουθήσουμε ένα πρόγραμμα που ξέρουμε ότι είναι εφαρμόσιμο και λειτουργεί.

Κάνε την έξυπνη και οικονομική κίνηση.
Κέρδισε χρόνο και χρήμα. AstraCard!
 Το μήνυμα της νέας χρονιάς για το ζώδιό σου μέσα από την Ταρώ

 
ΚΡΙΟΣ 2022
Είναι μια χρονιά που θα σε κάνει να αλλάξεις βαθύτερα και να συνειδητοποιήσεις ότι το νόημα της ζωής σου δεν είναι η επιτυχία, αλλά η συνεχής μεταμόρφωση και αλλαγή προς το καλύτερο. Η χρονιά σου διδάσκει ότι τίποτα δεν παραμένει σταθερό και πως όλα αλλάζουν. Κάνε μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές, πρόσεξε απιστίες και προδοσίες και μην το βάζεις κάτω γιατί μετά την νύχτα, πάντα ξημερώνει! Μίλησε με την Ανθή Ρήγα και μάθε τι δείχνουν οι κάρτες Ταρώ για σένα προσωπικά! Κάλεσε άμεσα στο 14780 ή στο 900 90980 , αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΤΑΥΡΟΣ 2022
Είναι η χρονιά που χρειάζεται να τολμήσεις, να ρισκάρεις και να πάρεις εσύ τα ηνία στην σχέση σου ή στο επάγγελμά σου και να οδηγήσεις τις εξελίξεις με πάθος και αποφασιστικότητα. Ευνοείσαι στις επιχειρηματικές σου δραστηριότητες και είναι καλό να αφιερώσεις φέτος την ενέργεια, τον χρόνο και τις δυνάμεις σου σε ένα δημιουργικό σου σχέδιο που το έχεις σκεφτεί καλά και το οποίο, όταν υλοποιηθεί, θα σου λύσει τα χέρια και θα σου δώσει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και αποφάσεων. Φέτος επενδύεις στο μέλλον σου και γι αυτό μην είσαι ευέξαπτος, επιθετικός ή ανυπόμονος, μην κάνεις βιαστικές και παρορμητικές κινήσεις και σχεδίασε τα πάντα σωστά. Μίλησε με την Ανθή Ρήγα και μάθε τι δείχνουν οι κάρτες Ταρώ για σένα προσωπικά! Κάλεσε άμεσα στο 14780 ή στο 900 90980 , αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΔΙΔΥΜΟΣ 2022
Είναι μια πολύ θετική χρονιά για σένα και θα καταφέρεις να ξεπεράσεις καθετί που σε εμποδίζει να απολαύσεις την χαρά και την αρμονία στην αισθηματική σου ζωή. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι όλα είναι ρόδινα και παραμυθένια και θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός σε προδοσίες, ερωτικά τρίγωνα, τρίτα πρόσωπα ή και πιθανά διαστήματα απομάκρυνσής σου από το αγαπημένο πρόσωπο για λόγους που δεν έχουν απαραίτητα να κάνουν με τα αισθήματα και μπορεί να είναι πρακτικής φύσεως. Όμως θα καταφέρεις τελικά να κάνεις την αγάπη και το μοίρασμα της ψυχής να υπερισχύσουν και να γεμίσεις με χαρά και ευτυχία. Αν είσαι μόνος, η φετινή χρονιά φέρνει πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Μίλησε με την Ανθή Ρήγα και μάθε τι δείχνουν οι κάρτες Ταρώ για σένα προσωπικά! Κάλεσε άμεσα στο 14780 ή στο 900 90980 , αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2022
Είναι μια χρονιά που χρειάζεται να δείξεις υπομονή και εγκαρτέρηση και να μην βιαστείς να δράσεις ή να κάνεις κινήσεις που μπορεί να φαίνεται ότι σου λύνουν τα χέρια άμεσα, αλλά τελικά σε πάνε πίσω και μπορεί να σου ανατρέπουν και τα αποτελέσματα για τα οποία έχεις κοπιάσει και εργαστεί. Η ανυπομονησία είναι κακός σύμβουλος φέτος και το να περιμένεις λίγο ακόμη για να δεις τους κόπους σου να αποδίδουν θα είναι η μεγαλύτερη ευχαρίστηση και ικανοποίηση που μπορείς να πάρεις. Η χρονιά μπορεί να φέρει μια εγκυμοσύνη, αν είναι κάτι που σχεδιάζεις και θα ήθελες φέτος ή να έχεις θετικές επαγγελματικές εξελίξεις, πρόοδο και γενικότερο ανέβασμα. Μίλησε με την Ανθή Ρήγα και μάθε τι δείχνουν οι κάρτες Ταρώ για σένα προσωπικά! Κάλεσε άμεσα στο 14780 ή στο 900 90980 , αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΛΕΩΝ 2022
Η χρονιά είναι έντονη και κάπως προκλητική με αποτέλεσμα να βρεθείς αρκετές φορές σε μια συγκρουσιακή κατάσταση, να προκαλέσεις διαμάχες ή να ρίξεις λάδι στην φωτιά και να μην αφήσεις μια διαμάχη να σβήσει εξαιτίας εγωισμού ή μιας σημαντικής διάστασης απόψεων. Την νέα χρονιά χρειάζεται να φανείς περισσότερο υπομονετικός όμως, αν θέλεις να έχεις αποτελέσματα και να ζήσεις ισορροπημένα την ζωής σου. Χρειάζεται να απέχεις από εντάσεις και υπερβολές, να δείξεις εμπιστοσύνη στους άλλους και να έχεις την πίστη ότι οι συμπαντικές δυνάμεις κινούνται για το καλό σου. Μην βιάζεσαι και να είσαι μετριοπαθής και θετικός. Φέτος φρόντισε την υγεία σου περισσότερο, σωματικά και κυρίως ψυχολογικά και πάρε συμβουλές από κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει μέσα από τις γνώσεις τους και την εμπειρία του. Μίλησε με την Ανθή Ρήγα και μάθε τι δείχνουν οι κάρτες Ταρώ για σένα προσωπικά! Κάλεσε άμεσα στο 14780 ή στο 900 90980 , αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2022
Η χρονιά φέρνει αγάπη και συμφιλίωση και η αισθηματική σου ζωή μπορεί φέτος να ανθίσει και μέσα από μια ειλικρινή συζήτηση και ένα λογικό ξεκαθάρισμα να επανασυνδεθείς με πρόσωπο του παρελθόντος σου, τώρα όμως με καλύτερες βάσεις και προοπτικές ή ακόμη και να ξεκινήσεις μια καινούργια σχέση από μια γνωριμία που από την αρχή υπόσχεται πολλά. Η χρονιά όμως σε καλεί να είσαι πολύ προσεκτικός στα σημάδια που παίρνεις και να ασκήσεις την κριτική σου σκέψη και να διακρίνεις υποκριτικά σημεία ή ψέματα. Το σίγουρο είναι ότι φέτος δεν θα μείνεις πουθενά όπου δεν υπάρχει αγάπη και οι αποφάσεις σου θα είναι για το καλό. Μίλησε με την Ανθή Ρήγα και μάθε τι δείχνουν οι κάρτες Ταρώ για σένα προσωπικά! Κάλεσε άμεσα στο 14780 ή στο 900 90980 , αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΖΥΓΟΣ 2022
Φέτος μπορείς να εφαρμόσεις τα ταλέντα σου και την φυσική σου ευστροφία και διανοητική ικανότητα ώστε να υπολογίσεις τα πράγματα και να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις, αντιδρώντας άμεσα και γρήγορα και έχοντας τα επιθυμητά αποτελέσματα, τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στην επαγγελματική. Μπορείς να κλείσεις καλές συμφωνίες, να κάνεις τις συνεργασίες σου να δουλέψουν προς όφελός σου και να ανεβάσεις το επίπεδο των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Απόφυγε να λειτουργήσεις ψυχρά, υπολογιστικά και χωρίς κατανόηση και έλεος γιατί αυτό θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Στην πορεία της χρονιάς θα υπάρξουν εντάσεις και τσακωμοί με σημαντικά πρόσωπα στην ζωή σου, αλλά μια γρήγορη και στοχευμένη τοποθέτηση και αντίδρασή σου, όλα μπορούν να αποδειχτούν για το καλό σου. Μίλησε με την Ανθή Ρήγα και μάθε τι δείχνουν οι κάρτες Ταρώ για σένα προσωπικά! Κάλεσε άμεσα στο 14780 ή στο 900 90980 , αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2022
Η χρονιά σε καλεί να πάρεις άμεσες και γρήγορες αποφάσεις και να μην κωλυσιεργείς και να χάνεις τον χρόνο σου με πρόσωπα ή με καταστάσεις που δεν κινούνται και δεν οδηγούν πουθενά. Τα γεγονότα τρέχουν φέτος και με τον κατάλληλο χειρισμό που θα κάνεις μπορείς να αλλάξεις αρκετά την ζωή σου και να πετύχεις πολλά. Απρόσμενες επιτυχίες στα επαγγελματικά σου φέτος, όπως και απρόσμενες εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή που σε εκπλήσσουν και σε ανεβάζουν. Φέτος είναι η χρονιά που θα ερωτευτείς παράφορα! Μίλησε με την Ανθή Ρήγα και μάθε τι δείχνουν οι κάρτες Ταρώ για σένα προσωπικά!Κάλεσε άμεσα στο 14780 ή στο 900 90980 , αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ 2022
Μια θετική και υποστηρικτική χρονιά που σε ευνοεί στο επίπεδο των σχέσεων, επαγγελματικών και προσωπικών, οδηγώντας σε σταδιακά στην ένωση, στην συμφωνία, στην ομόνοια και στην συμφιλίωση. Είναι μια περίοδος που θα χρειαστεί να συγχωρήσεις πρόσωπα από το παρελθόν σου για να μπορέσεις να προχωρήσεις θετικά μπροστά και να έχεις την δύναμη, την ευστροφία και την έμπνευση που χρειάζεσαι χωρίς να σε κατατρέχουν ερινύες. Χτίζεις ένα κοινωνικό πρόσωπο το οποίο δημιουργεί πίστη και εμπιστοσύνη στο άτομό σου αυτή την χρονιά, απόφυγε λοιπόν κάθε ιδιορρυθμία και ηθική αδυναμία που μπορεί να σου στοιχίσουν σε αυτό που προσπαθείς να χτίσεις και να οικοδομήσεις φέτος. Μίλησε με την Ανθή Ρήγα και μάθε τι δείχνουν οι κάρτες Ταρώ για σένα προσωπικά! Κάλεσε άμεσα στο 14780 ή στο 900 90980 , αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2022
Η χρονιά είναι απαιτητική και σε καλεί να διαχωρίσεις μέσα σου την πραγματικότητα από τα παιχνίδια της φαντασίας σου και να θέσεις πολύ πιο σαφή όρια, κυρίως στον τρόπο που σκέφτεσαι και στα ευάλωτα σημεία του ψυχισμού και του υποσυνειδήτου σου. Μπορεί φέτος να επιτρέψεις να έχει μεγαλύτερη επίδραση στην ψυχολογία σου μια σκέψη αρνητική, ένας φόβος ή μια έντονη ανησυχία γύρω από ένα δικό σου θέμα ή γύρω από ένα θέμα που αφορά ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Αυτές οι σκέψεις μπορεί σταδιακά να γίνουν σταθερές και να σε οδηγήσουν στο να χάσεις τον ύπνο σου ή να ανησυχείς υπερβολικά για πολλά πράγματα, κάτι που φυσικά θα σε εξουθενώσει ψυχικά και σωματικά. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς υπερβολικά, φρόντισε να κάνεις αυτά που περνάνε από το χέρι σου και αναζήτησε φέτος την βοήθεια που χρειάζεσαι μέσα από σεμινάρια αυτογνωσίας, τρόπους ψυχολογικής υποστήριξης και διαδικασίες αυτοανάλυσης. Μίλησε με την Ανθή Ρήγα και μάθε τι δείχνουν οι κάρτες Ταρώ για σένα προσωπικά! Κάλεσε άμεσα στο 14780 ή στο 900 90980 , αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2022
Η χρονιά σου είναι απαιτητική και φέτος θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σε πολλούς τομείς της ζωής σου, χρησιμοποιώντας την λογική, το συναίσθημα και κυρίως τον συνδυασμό τους για να σε οδηγήσει στις σωστές επιλογές. Γενικότερα όμως θα βρίσκεσαι σε μια κατάσταση αμφιβολίας και διχασμού και πολλές θα είναι οι φορές που δεν θα καταφέρνεις να διακρίνεις άμεσα τις προθέσεις των άλλων ή την εξελιξιμότητα μιας κατάστασης, με αποτέλεσμα να χάνεις την εμπιστοσύνη τόσο στον εαυτό σου όσο και στους άλλους. Φέτος θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις πολλά από το παρελθόν σου και δεν θα αποφύγεις να εμπλακείς συναισθηματικά με καταστάσεις, όσο και αν αυτό σε φέρνει σε δύσκολη θέση, εφόσον θέλεις να βρεθούν ικανοποιητικές λύσεις και να υπάρξει πρόοδος. Μίλησε με την Ανθή Ρήγα και μάθε τι δείχνουν οι κάρτες Ταρώ για σένα προσωπικά! Κάλεσε άμεσα στο 14780 ή στο 900 90980 , αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 ΙΧΘΥΕΣ 2022
Η χρονιά σε καλεί να λειτουργήσεις με λογική, οργάνωση και επιμονή στους στόχους σου. Τα επαγγελματικά σου και τα πρακτικά ζητήματα της ζωής σου ευνοούνται φέτος και θα δεις πρόοδο και επιτυχίες που σε εξελίσσουν και σε προχωράνε ένα βήμα ακόμη πιο μπροστά. Η ανάπτυξη στην εργασία σου, αλλά και στην προσωπική σου ζωή είναι δεδομένη, εφόσον εμπιστευτείς τον εαυτό σου, εφαρμόσεις τις γνώσεις που ήδη έχεις πρακτικά, χρησιμοποιήσεις τα ταλέντα σου και δεν κάνεις πειραματισμούς αποκλίνοντας από αυτό που ξέρεις ότι λειτουργεί και φέρνει αποτελέσματα. Ειδικά φέτος, το άγχος και η αδράνεια είναι κακοί σύμβουλοι και πρέπει να τα αποφύγεις. Στον αισθηματικό τομέα, μια απιστία δεν θα συγχωρεθεί εύκολα. Μίλησε με την Ανθή Ρήγα και μάθε τι δείχνουν οι κάρτες Ταρώ για σένα προσωπικά! Κάλεσε άμεσα στο 14780 ή στο 900 90980 , αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  
Newsletter