astropedia.gr

Τι λένε τα Ταρώ για κάθε ζώδιο

Τι λένε τα Ταρώ για κάθε ζώδιο
Η κάρτα του μήνα: Θάνατος
Πρέπει να αφήσετε πίσω σας κάποιον ή κάτι που δεν εξυπηρετεί πλέον την ανάπτυξή σας. Η κάρτα του Θανάτου που αντιπροσωπεύει αυτόν τον μήνα δεν είναι κυριολεκτικός θάνατος, αλλά αναφέρεται σε ένα τέλος, να αφήσετε κατά μέρος κάτι που δεν χρειάζεστε πλέον. Σηματοδοτεί το τέλος μιας σχέσης, την απώλεια μιας θέσης εργασίας ή κάποιο αγαπημένο πρόσωπο που φεύγει μακριά. Θα υπάρξουν δάκρυα και πένθος αλλά και μια περίοδος ανάκαμψης, χάρη στις νέες ευκαιρίες που θα φέρει αυτή η απώλεια. Η κάρτα αυτή αναφέρεται σε μια νέα μετάβαση που τώρα όμως δεν μπορούμε να τη δούμε, τουλάχιστον όχι μέχρι να αποκατασταθεί αυτό που χάσαμε. Αν υποστείτε ένα επώδυνο τέλος σε κάποιο τομέα της ζωής σας, απλά να ξέρετε ότι το Σύμπαν δεν θα σας αφήσει έτσι, θα αποκαταστήσει ό,τι χάσατε. Μερικές φορές ο μόνος τρόπος για να προχωρήσουμε μπροστά είναι να αφήσουμε κάτι πίσω μας. Αυτό είναι και το δίδαγμα της κάρτας του Θανάτου. 

Διαβάστε παρακάτω ποια κάρτα αντιπροσωπεύει το ζώδιό σας για τον Απρίλη.

ΚΡΙΟΣ: Οκτώ των Κυπέλλων
Πρέπει να πάρετε μια δύσκολη απόφαση, να αφήσετε κάποιον πίσω σας ή μια κατάσταση που δεν είναι υγιής για σας. Ίσως έχετε επενδύσει περισσότερο απ’ όσο πρέπει το χρόνο σας, την ενέργειά σας και την καρδιά σας σε κάποιον ή κάτι που δεν συμβάλει θετικά στην πνευματική σας εξέλιξη και τώρα ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε αυτή την πραγματικότητα. Σε αυτή την κάρτα μια νεαρή γυναίκα ανεβαίνει μια σκάλα που όμως δεν γνωρίζει πού ακριβώς οδηγεί. Ανεβαίνει τα σκαλοπάτια προσεκτικά και με αποφασιστικότητα, ενώ πίσω της στέκονται οκτώ όρθια δισκοπότηρα. Αυτό δείχνει ότι η απόφασή σας, σας προξενεί άγχος και αγωνία, διότι ακόμα υπάρχει κάτι που δεν σας αφήνει να φύγετε. Αυτή η συνειδητοποίηση ότι ήρθε η ώρα να φύγετε, σας έχει φέρει σε σημείο εξάντλησης και συναισθηματικής δυσφορίας. Μπορεί να έχετε έρθει σε αυτό το σημείο εξαιτίας μιας ερωτικής σχέσης ή για λόγους οικονομικούς ή στην καριέρα σας ή έχετε εργαστεί για ένα έργο πολλά υποσχόμενο στην αρχή, αλλά τώρα σας έχει κουράσει. Κάτι νέο έρχεται στο δρόμο σας, καλωσορίστε το.

ΤΑΥΡΟΣ: Άσσος των Ράβδων
Αυτό το μήνα θα αισθάνεστε έντονα και ίσως ανάμικτα συναισθήματα, προσμονής ενθουσιασμού και έμπνευσης καθώς ανοίγετε τα μάτια σας σε μια εντελώς νέα προοπτική και βλέπετε τη ζωή σας να αλλάζει. Είστε ανοιχτοί και πρόθυμοι να αγκαλιάσετε όλα αυτά που έχει να σας προσφέρει το Σύμπαν, θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα σελίδα στη ζωή σας. Αν κοιτάξετε τις εικόνες σε αυτή την κάρτα, βλέπετε ένα καταπράσινο τοπίο γεμάτο με αγριολούλουδα και πεταλούδες. Το δέντρο κλίνει προς τον Ήλιο και δέχεται τη λάμψη του. Ακόμα και τα βουνά στο βάθος είναι πλούσια και εύφορα. Κάτι νέο και συναρπαστικό έρχεται στη ζωή σας που ίσως ακόμα να μην είστε σε θέση να προσδιορίσετε το τι ακριβώς είναι αυτό. Είναι πιθανόν να κάνετε μια νέα σχέση ή μακροπρόθεσμα επαγγελματικά σχέδια. Είναι ένας καλός μήνας για να μεταδώσετε τις ιδέες σας και για τη δημιουργικότητα. Χρησιμοποιήστε και αξιοποιήστε το πρακτικό και οργανωτικό μυαλό σας και σίγουρα θα πετύχετε κάτι μεγάλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Ιππότης των Κυπέλλων
Βάλτε για λίγο τη λογική σκέψη σας στην άκρη και επιδοθείτε στα πιο τρελά ρομαντικά όνειρα και τις φαντασιώσεις σας. Ο Ιππότης των Κυπέλλων μπορεί να είναι κάποιος/α που έχετε σχέση ή κάποιος/α από το παρελθόν σας που μπαίνει και πάλι στη ζωή σας ή χαρούμενα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην ερωτική ζωή σας. Σε αυτή την κάρτα βλέπουμε έναν ιππότη και μια γυναίκα σε ένα άλογο να πετούν ψηλά για να πάνε μαζί σε ένα βασίλειο. Στην ιστορία αυτής της κάρτας αναφέρεται ότι το άλογο ήταν ένα δώρο από έναν Πρίγκιπα στο βασιλιά της Περσίας προκειμένου να ζητήσει την κόρη του σε γάμο. Μέσα από πολλά σκαμπανεβάσματα, ο Πρίγκιπας ταξιδεύει ανά τον κόσμο για να βρει την αγάπη του και να ενωθούν για πάντα μαζί. Αν υπάρχει κάποιος στη ζωή σας τώρα, θα είναι εκδηλωτικός συναισθηματικά και θα σας προσφέρει τον ουρανό με τ’ άστρα! Αν υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεστε, θα σας ομολογήσει τα συναισθήματά του, κάνοντάς σας μια πρόσκληση ή μια πρόταση. Επίσης, ίσως έχετε μια απρόσμενη επικοινωνία με ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή μήνυμα ή μια χαρμόσυνη είδηση από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Κόσμος
Είστε στα πρόθυρα να κλείσετε μια πόρτα, ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σας και ετοιμάζεστε να ανοίξετε ένα άλλο. Σε αυτή την κάρτα βλέπουμε μια γυναίκα που αιωρείται στο νυχτερινό ουρανό. Τ’ αστέρια λαμπυρίζουν όλα γύρω της κι αυτή τα κοιτάζει μακριά από απόσταση, κρατώντας δύο σφαίρες στα χέρια της. Ο Κόσμος είναι το Σύμπαν, είναι η ολοκλήρωση ενός στόχου, ερωτικού ή επαγγελματικού και μιλά για την εκπλήρωση των επιθυμιών. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να τελειώσετε μια σειρά μαθημάτων ή ένα έργο που έχετε ξεκινήσει ή να αφήσετε μια αποτυχημένη σχέση πίσω σας και να βγείτε πάλι έξω στο ερωτικό παιχνίδι ή να αλλάξετε θέση εργασίας, και αισθάνεστε καλά με αυτό. Οι δυνατότητες που σας δίνει αυτή η κάρτα είναι απεριόριστες και σε όλα τα παραπάνω σενάρια φαίνεται ότι κάτι τελειώνει και κάνετε μια νέα αρχή. Αφήνετε κάτι πίσω σας προκειμένου να αρχίσετε εκ νέου, να ανεβείτε στην κορυφή του βουνού και να δείτε από ψηλά όλο τον κόσμο.

ΛΕΩΝ: Έξι των Ράβδων
Αυτό τα μήνα θα εισπράξετε αποδοχή και αναγνώριση από τους γύρω σας. Αυτή η κάρτα αναφέρεται στην υποστήριξη, την έγκριση και την αναγνώριση που επέρχονται ως αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς σας ή του ηθικού τρόπου συμπεριφοράς σας. Μπορεί να έχετε καταβάλει πολλή προσπάθεια στην εργασία σας αλλά οι ανώτεροί σας δεν το είχαν συνειδητοποιήσει. Ή μπορεί να μιλήσετε με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή το σύντροφό σας με το οποίο είχατε συναισθηματική απόσταση και να σας πει πόσο σας αγαπάει και σας εκτιμάει. Σε αυτή την κάρτα βλέπουμε μια όμορφη πεταλούδα να αναδύεται μέσα από τα αποξηραμένα φυτά. Μόλις έχει βγει από το κουκούλι της και κάνει τώρα την παρθενική της εμφάνιση. Αυτό απεικονίζει ότι θα ξεχωρίζετε στο πλήθος και θα είστε ικανοποιημένοι με τα λάφυρα της νίκης σας. Μόνο προσέξτε τον εγωισμό σας και την έπαρση και μην ενεργείτε ποτέ εις βάρος κάποιου άλλου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τέσσερα των Ράβδων
Αυτή η κάρτα αναφέρεται σε μια γιορτή, όπως ένας γάμος ή η γέννηση ενός παιδιού  αλλά μπορεί επίσης να δείξει στιγμές χαράς και ευχάριστα νέα. Αν και δεν βλέπουμε ευθυμία σε αυτή την κάρτα, υπάρχουν όμως αρκετά χαρούμενα σύμβολα. Υπάρχει ένας ουρανός ο οποίος είναι διακοσμημένος, ένα καλάθι γεμάτο φρούτα, ένα ρυάκι και ένα επιβλητικό κάστρο. Αυτή η κάρτα σας ζητά να απομακρυνθείτε από τις δουλειές και τις ευθύνες σας, βάζοντας στην άκρη τις προκαταλήψεις σας και να ζήσετε τη ζωή. Μπορεί να αναφέρεται και σε μια κατεξοχήν γιορτή ή μπορεί επίσης να παραπέμπει σε μια αιτία για γιορτή, όπως μια δέσμευση, ένα νέο μωρό, μια προαγωγή, μια αγορά ενός νέου σπιτιού. Θα νιώθετε ευτυχισμένοι και θα θέλετε να μοιραστείτε τη χαρά σας με τους αγαπημένους σας. Ίσως σχεδιάσετε ένα πάρτι ή ακόμα και μια φιλική συγκέντρωση. Ή μπορεί να συμμετέχετε στη χαρά κάποιου άλλου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν θα νιώθετε μόνοι, θα έχετε αρκετές κοινωνικές επαφές.

ΖΥΓΟΣ: Η Βασίλισσα των Ράβδων
Αυτή η κάρτα σας ενθαρρύνει να συμπεριφέρεστε με δικαιοσύνη και ηθική ακεραιότητα σε όλες τις συναλλαγές σας με τους άλλους. Η Βασίλισσα των Ράβδων μπορεί να αναφέρεται σε ένα πρόσωπο, ένα γεγονός ή ένα μέρος του εαυτού σας. Ενσαρκώνει την ενέργεια της Φωτιάς: τη δημιουργικότητα, το πάθος και τον ενθουσιασμό. Είναι δυναμική και ξεχωρίζει στο πλήθος, έχει ηγετικές ικανότητες και προκαλεί το σεβασμό των άλλων. Σε αυτή την κάρτα, η Βασίλισσα στέκεται ψηλά και περήφανα κρατώντας ένα σκήπτρο στα χέρια της. Έχει ένα χρυσό στέμμα στο κεφάλι της και ένας παγκόσμιος χάρτης βρίσκεται πίσω της. Εάν η κάρτα αναφέρεται σε ένα προσφιλές σας πρόσωπο, θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε με ειλικρίνεια και σεβασμό. Μπορεί να είναι ένας γονέας, ένας φίλος ή ακόμα και ο αγαπημένος σας. Εάν η κάρτα αναφέρεται σε εσάς, σας υπενθυμίζει ότι διαθέτετε τη δύναμη να προβάλετε την προσωπικότητά σας, αλλά κάντε το με το σωστό τρόπο. Μπορεί να ενεργείτε παθητικά ή αντίθετα, να ασκείτε εξουσία πάνω στους άλλους. Όποια και αν είναι η περίπτωση, η Βασίλισσα των Ράβδων θα σας οδηγήσει στον πιο δίκαιο δρόμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Εγκράτεια
Αυτό το μήνα θα κληθείτε να εναρμονίσετε δυο αντίθετες τάσεις μέσα σας και να αναζητήσετε την εσωτερική ηρεμία σας, βρίσκοντας έναν τρόπο να ισορροπήσετε το καλό και το κακό, το φως και το σκοτάδι, τη χαρά και τη λύπη. Η κάρτα της Εγκράτειας μιλάει για τις μοναδικές δημιουργικές δυνάμεις που διαθέτει ο καθένας μας. Σε ποιους τομείς της ζωής σας είστε άκαμπτοι και απρόθυμοι να ακούσετε τις απόψεις των άλλων; Η πρόκλησή σας είναι να ξεπεραστούν αυτά τα εμπόδια και να συμπεριφέρεστε με ευγένεια και καλοσύνη. Σε αυτή την κάρτα βλέπουμε έναν άγγελο να κρατά ένα δοχείο, είναι ήρεμος και γαλήνιος και βρίσκεται σε έκσταση. Ο ουρανός είναι καθαρός και ο ήλιος λάμπει πίσω του. Μπορεί να υπάρχουν αλήθειες που πρέπει να αντιμετωπίσετε, προκειμένου να επιτευχθεί η ισορροπία που απεικονίζεται σε αυτή την κάρτα. Μπορεί να υπάρχουν επίσης κάποια μηνύματα για να μεταδώσετε ή να διαλευκάνετε κάποια μυστήρια ή ακόμα και να συνειδητοποιήσετε κάποια απόρριψη, για να δείτε το ουράνιο τόξο και να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες της καρδιάς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εννιά Πεντάκτινο
Δείξτε την ευγνωμοσύνη σας στο σύμπαν για όλα αυτά που έχετε αποκτήσει και  απολαύστε τη γενναιοδωρία που σας δίνει η ζωή αντί να γκρινιάζετε για ό, τι σας λείπει. Μπορεί να έχετε κουραστεί πολύ για να αποκτήσετε αυτά που είχατε βάλει ως στόχο και τώρα είναι η ώρα να αρχίσετε να απολαμβάνετε. Υπάρχουν πολλά σύμβολα αφθονίας και ευημερίας σε αυτή την κάρτα, όπως τα χρώματα της κάρτας, τα πολυτελή κοσμήματα και τα χρυσά νομίσματα. Ακόμη και το κλωναράκι του πεύκου αντιπροσωπεύει τη γονιμότητα και την αθανασία. Η γυναίκα σε αυτή την κάρτα φαίνεται να έχει αυτό που θέλει, ξέρει ότι είναι κερδισμένη και το αξίζει. Μπορεί να μην αισθάνεστε και πολύ ευτυχισμένοι, ειδικά αν έχετε αγωνιστεί να τα βγάλετε πέρα. Μερικές φορές αυτή κάρτα δείχνει ένα γενναιόδωρο ευεργέτη ή κάποιον που ανοίγει μια πόρτα για σας και η οποία σας οδηγεί σε μια καλή οικονομική ευκαιρία. Άλλες φορές αυτή η ευκαιρία δεν προέρχεται από ένα άτομο, αλλά από ένα γεγονός που σας οδηγεί στην ευημερία. Να είστε ευγνώμονες για την ευκαιρία, σύντομα θα δείτε μεγάλη διαφορά στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έξι των Ξιφών
Νιώθετε ότι χρειάζεστε μια αλλαγή τοπίου, να καθαρίσετε το μυαλό σας από τις απαισιόδοξες σκέψεις σας και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Και ακόμα, μπορεί να σκέφτεστε μια πολύ μεγαλύτερη αλλαγή, κάποια που μπορεί να σας βγάλει σε άγνωστα εδάφη. Η κάρτα αυτή σας παρακινεί να κινηθείτε προς τα εμπρός αλλά και σας βάζει να αναρωτηθείτε αν κινείστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Αυτό σημαίνει να αφήσετε πίσω σας κάτι ή κάποιον που σας κρατά πίσω και να κινηθείτε προς την κατεύθυνση που σας αξίζει. Μια καλύτερη δουλειά, μια καλύτερη κοινωνική θέση, μια καλύτερη σχέση, μια καλύτερη ζωή. Σε αυτή την κάρτα βλέπουμε έναν άντρα με μια γυναίκα και ένα παιδί σε ένα πλοίο που είναι σκυμμένοι προς τα εμπρός, κρυμμένοι και φαίνεται σαν να είναι σε πένθος. Βλέπουμε όμως να φαίνεται η στεριά από την άλλη πλευρά, πλησιάζουν προς το νέο σπίτι τους. Πολλές φορές αυτή η κάρτα συνδέεται κυριολεκτικά με ταξίδια, ειδικά στο νερό. Αλλά μπορεί επίσης να συσχετίζεται με την εξέλιξη, την πρόοδο και μια νέα προοπτική ζωής. Με άλλα λόγια, τη μετάβαση σε μια καλύτερη κατάσταση συναισθηματικά, ψυχολογικά και πνευματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Αυτοκράτειρα
Κοιτάξτε γύρω σας τους ανθρώπους που εξαρτώνται από εσάς και αναζητάνε καθοδήγηση και ενθάρρυνση. Η κάρτα της Αυτοκράτειρας αντιπροσωπεύει τη δύναμη και την εξουσία, την φροντίδα και την προστασία, ανεξάρτητα από το φύλο του ατόμου. Σε αυτή την κάρτα, βλέπουμε μια γυναίκα ντυμένη με πολύχρωμη βασιλική περιβολή. Φοράει κοσμήματα και φτερά και έχει μια λεοπάρδαλη στα πόδια της. Είναι ευαίσθητη αλλά και επιβλητική. Αυτή η γυναίκα θα μπορούσε να είναι η μητέρα σας, το αφεντικό σας, μια γυναίκα συγγενής ή φίλη. Ή θα μπορούσε να είναι κάποια πτυχή του εαυτού σας, ιδιαίτερα στο ρόλο του γονέα ή του προστάτη. Η κάρτα αυτή σας ζητά να αντιμετωπίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα με αξιοπρέπεια και να τους δείξετε το σεβασμό που τους αξίζει. Προσπαθήστε να μην ασκήσετε εξουσία ούτε και να είστε υπερόπτες και αλαζονικοί. Μπορεί να επιβληθείτε σε κάποιο προσφιλές σας πρόσωπο, αλλά αυτή η κάρτα σας ενθαρρύνει να είστε προστατευτικοί και τρυφεροί.

ΙΧΘΥΣ: Άσσος Πεντάκτινο
Έρχεται περισσότερη αφθονία και ευημερία στη ζωή σας. Ο Άσσος Πεντάκτινο  αντιπροσωπεύει την αρχή για κάτι καινούργιο, ιδίως σε σχέση με τα χρήματα. Ίσως νέες οικονομικές ευκαιρίες έρθουν στο δρόμο σας, ίσως πάρετε μια αύξηση, ίσως προσληφθείτε σε μια νέα θέση εργασίας ή να ευεργετηθείτε από τη γενναιοδωρία κάποιου άλλου. Θα μπορούσαν επίσης να αρχίζουν να αποδίδουν οι προηγούμενες επενδύσεις σας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας απ’ ό,τι είχατε τους τελευταίους μήνες. Σε αυτή την κάρτα βλέπουμε δυο ψάρια να περικυκλώνουν ένα νόμισμα. Τόσο το νόμισμα όσο και τα ψάρια έχουν τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Αρχίζετε να βλέπετε ότι η τύχη σας αλλάζει. Καθώς αυτή η κάρτα συνδέεται με μια αλλαγή στην τύχη, μια θετική αλλαγή, συνεχίστε να ονειρεύεστε και θα δείτε σύντομα τη γενναιοδωρία που έρχεται στη ζωή σας ως επιβεβαίωση από το Σύμπαν ότι είστε στο σωστό δρόμο.Newsletter