astropedia.gr

Ταρώ μηνιαίες προβλέψεις Μαϊου

Ταρώ μηνιαίες προβλέψεις Μαϊου
Μηνιαίες τάσεις Ταρώ από τον Παναγιώτη Γαληνό

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  Η κάρτα του μήνα είναι το 4 Πεντάκτινο

Ο μήνας μας καλεί σε προσπάθεια να δώσουμε συγκεκριμένη μορφή και να δομήσουμε καλύτερα την οικονομική μας ζωή και να αποφύγουμε τα περιττά έξοδα, αλλά και την προσκόλληση στο χρήμα, που δεν είναι το ίδιο αξία, αλλά ένα μέσον για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η Ταρώ σου μιλάει! Άκουσε την… και κινήσου ανάλογα με τη συμβουλή που θα σου δώσει!
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  

ΚΡΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 5 Ξίφος

Η κάρτα του μήνα δεν είναι εύκολη και μιλά για απώλεια η για καταστάσεις που φέρνουν άσχημα συναισθήματα. Αυτό όμως σε βοηθά να δεις την πραγματικότητα με άλλα μάτια και να αντιμετωπίσεις πιο αντικειμενικά τις κατατάσσεις που βιώνεις. Αν δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου, ο ταρωμάντης σου στο 14780 μπορεί να σε βοηθήσει ή να σε προετοιμάσει. Αν είσαι από Κύπρο, κάλεσε στο 90090980.

ΤΑΥΡΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 3 Πεντάκτινο

Ο μήνας έχει κάτι μυητικό για σένα καθώς καταλαβαίνεις καλύτερα το πώς μπορείς να διαχειριστείς τις καταστάσεις γύρω σου. Σε αυτόν τον δρόμο μεταμόρφωσης μπορείς να συμβουλευτείς κάποιον που γνωρίζει πού σε οδηγεί στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και να αναπτύξεις τις θετικές σου πλευρές και τις δυνατότητές σου αποφεύγοντας την παγίδα να υποτιμήσεις την δύναμη που έχεις για να εξελιχθείς.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ιππότης Κύπελλο

Ο μήνας μπορεί να σε γεμίσει όνειρα που είναι κάποια από αυτά όμως αβάσιμα και στην πορεία να ανακαλύψεις ότι έτρεφες ελπίδες για κάτι που δεν μπορεί να γίνει, τουλάχιστον όχι τώρα.. Αναζήτησε τις συμβουλές κάποιου που βλέπει μπροστά στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μην αφήνεις την ευαισθησία σου και τα συναισθήματά σου να σε παραπλανούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Τρελός

Ο μήνας θέλει προσοχή σε λεπτομέρειες και καλό σχεδιασμό τόσο των οικονομικών σου, όσο και των αποφάσεων που θα χρειαστεί να πάρεις. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη και ζήτα την βοήθεια κάποιου στο 14780 ή στο 900 90980, αν είσαι από Κύπρο  για να μην κάνεις τα λάθη που θα σου φαίνονται σωστά, αλλά δεν θα είναι.

ΛΕΩΝ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Άσσος Ράβδος

Σημαντικός μήνας που σε βοηθά να αναγνωρίσεις την εσωτερική σου δύναμη και ενέργεια και να ζήσεις με ζωντάνια, δημιουργικότητα και πάθος. Πρόσεξε όμως να μην βιαστείς, ούτε να πιέσεις καταστάσεις που έχουν να κάνουν με άλλους γιατί αυτό μπορεί να μην έχει τα ευχάριστα αποτελέσματα που θα ήθελες. Συμβουλέψου κάποιον ειδικό στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κινητοποιήσου με εμπιστοσύνη και σοφία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ακόλουθος Κύπελο

Ο μήνας σου δίνει ευκαιρίες συναισθηματικής φύσης και γενικότερα γεμίζεις με όνειρα, δημιουργικότητα και φαντασία. Φυσικά και θα συμβουλευτείς κάποιον που μπορεί να δει πιο μακριά στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, γιατί των φρονίμων τα παιδιά προνοούν και δεν θέλεις να κάνεις αβάσιμα όνειρα ή να ακολουθήσεις παραπλανητικά σημάδια από πρόσωπα που θα γνωρίσεις τώρα ή από πρόσωπα του παρελθόντος που επιστρέφουν..

ΖΥΓΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ακόλουθος Ράβδος

Ο μήνας σου δίνει ευκαιρίες για να κάνεις κάτι καινούργιο, σε γεμίζει αποφασιστικότητα για δράση με ενθουσιασμό και σιγουριά και φέρνει προτάσεις που θα είναι δύσκολο να τις απορρίψεις. Για να είσαι απόλυτα σίγουρος όμως, θα καλέσεις στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και θα πάρεις την πρόγνωση που είναι απαραίτητη, ώστε να μπορέσεις να διακρίνεις ποιες ευκαιρίες φαίνονται καλές ενώ δεν είναι και ο ενθουσιασμός σου να φέρει καρπούς τελικά και να μην πάει στράφι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Ιέρεια

Ο μήνας θέλει προσοχή στις κινήσεις σου και οπωσδήποτε να μειώσεις έξοδα και αγορές που δεν χρειάζονται να γίνουν αυτή την περίοδο. Μην μιλάς και μην κοινοποιείς σχέδια και σκέψεις σου, παρά μόνο σε κάποιον που γνωρίζει στο 14780 ή στο 900 90980, αν καλείς από Κύπρο για να μπορέσει να σε βοηθήσει. Η περίοδος έχει μυστικά που ακόμη δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις, μετρίασε τις κινήσεις σου και όχι τελεσίγραφα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 8 Κύπελο

Αυτόν τον μήνα χρειάζεται να κάνεις προσπάθεια να ξεκολλήσεις από παρελθοντικές υποθέσεις και να απελευθερώσεις την συναισθηματική σου ενέργεια, ακολουθώντας τον δικό σου δρόμο. Υπάρχουν φόβοι και βαθύτερες σκέψεις τους οποίους θα συζητήσεις με κάποιον στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, που δεν σε αφήνουν να δεις την αναγκαιότητα της απομάκρυνσης από αυτό που σε εγκλωβίζει και σε κρατά σε στασιμότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ερημίτης

Αρχίζει ένας μήνας αρκετά απαιτητικός για σένα, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά και δεν είναι φρόνιμο να αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους. Κάλεσε κάποιον γνώστη στο 14780 ή στο 900 90980, αν είσαι στην Κύπρο και πάρε πολύτιμες συμβουλές που θα φωτίσουν το μυαλό και τις κινήσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 6 Ξίφος

Χρειάζεται να αποδεχτείς ότι κάποιες καταστάσεις δεν λειτουργούν στην ζωή σου πλέον και ότι είναι η στιγμή να αναζητήσεις νέους ορίζοντες και να προχωρήσεις παραπέρα. Τίποτα ακόμη δεν είναι αποφασισμένο και οριστικό βέβαια και ένας γνώστης στο 14780 ή στο 900 90980,  αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στο συναίσθημα και την λογική και να κάνεις πιο εύκολα την μετάβαση από μια περίοδο αναταραχής σε μια πιο ήρεμη περίοδο.

ΙΧΘΥΕΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 10 Κύπελο

Ο μήνας είναι πολύ καλός και μπορείς τώρα να απολαύσεις την ευτυχία και την ολοκλήρωση και να βιώσεις την αγάπη στην οικογένεια, στην προσωπική σου σχέση και γενικότερα στην ζωή σου. Αν παρολαυτά βλέπεις ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι, τότε κάτι άλλο συμβαίνει και καλό είναι να μιλήσεις με κάποιον στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να διορθώσεις ό,τι μπορείς, προτού να είναι αργά.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/  Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
 Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: